Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg åbner døren og ser at de er der alle tre Mikela, Emilie og Rasmus. De ler og fjoller og komme indenfor, jeg for et kys at Emilie og Mikela,de går ind i soveværelset, stiller Kamara 2stk op og kravler rundt i den store seng. De er nøgne alle tre nu.

Jeg kigger på Mikela fuck nogen dejlig bryster og en lækker røv glatbarberet mis. 

SEX I DAG?

Mikela  kravler op til Rasmus og kysser ham  mens hun prøver at smyge sig ind til Emilie. 

“Ah, hvor er der dejligt, her,” og stå og kigge  

Emilie lægger sig ned ved siden af Rasmus og  på den anden side ligger Mikela. Emilie lægger sit ene ben ind over ham og trykker ivrigt sin kusse mod hans  lår.

Rasmus  siger Mikael og stryger ham med hånden ned over maven helt ned til hans pik, som hun giver sig til at nulre og kramme. “Sikken en flot stiv pik du har.”

Mikael sætter sig ind mellem hans ben og aer ham  rundt om på kroppen hvor hun kan nå. Emilie holder hans pik, så den peger indbydende op mod Mikela, som bøjer sig ned og begynder at sutte på spidsen.

Rasmus ligger  og krammer Emilie dejlig bryster, imens Emilie har hånden mellem hans ben og kærtegner hans pik, der hurtigt vokser sig stor og tyk i hendes hånd.og Mikela s mund  

“Kom, skal vi ikke sutte på hans pik sammen,” spørger hun Mikela.

“Ah, hvor er I søde,” siger Rasmus. “Men vent lige lidt, jeg vil lige sætte mig op. Så kan jeg bedre se jer og røre ved jer.”

Jeg filmer løs med et kæmpe jern på.

Han sætter sig  op af væggen  Mikela lægger sig med hovederne i Rasmus skød.  Emilie sætter sig op ved siden af Rasmus. Han  får lagt sin arm bag om hendes ryg og kan pludselig nå hendes skød med fingrene. Hun drejer sig lidt og spreder benene så han let kan komme til. Hun sidder helt ude på kanten af sengen og vinker mig hen jeg  stiller mig hen til hende og sætter mit ene ben op på sengen mellem hendes ben.

Kamara optager imens.jeg står med.min pik i hånden,da Emilie siger,

“Nå, du kunne måske også godt tænke dig at mærke en våd mund om din pik,” spørger Emilie og smiler indsmigrende til mig.

Jeg nikker og siger ja i er vild frække.

Emilie tager min pik i munde og,

Jeg lader min ene finger glide ind mellem Emilie bløde kusse læber.

Hendes kusse er våd indeni og jeg lader fingeren glide så langt op i hende som den kan komme. Emilie stønner og klemmer om min finger med sine kusse muskler.

Emilie rækker ud efter Rasmus’ pik og trækker ham tæt hen til sig. Mens hun holder om hans pik med den ene hånd og langsomt gnubber frem og tilbage med hånden begynder hun at slikke rundt om hans og min pik på samme tid. Rasmus støder blidt fremad for at få Emilie til at tage pikken helt ind i munden men hun viger drillende udenom.

Imens slikker Rasmus fisse på Mikela

Jeg trækker min finger ud af Emilie s kusse og lader den glide rundt om hendes klitoris, der stritter vellystigt frem, allerede godt smurt ind i hendes kusse safter. Emilie stønner igen og Rasmus benytter sig af chancen og får hende til at tage hele hans pik hoved ind i munden. Jeg kysser hende på kinden og gnubber hendes klitoris mens Rasmus begynder at støde sin pik forsigtigt frem og tilbage i hendes mund.

“Hvor ser det dejligt frækt ud,” siger jeg til Emilie og kysser hende igen.på ryggen 

Jeg kigger ned Mikela som har taget  min pik i munden. Lige nu ligger Mikela  med numsen i vejret og slikker den i lange tag op og ned ad min pik. Imens er Rasmus travlt beskæftiget med at finger kneppe Emilie. Jeg tager et fast greb i Mikela lange hår og hun stønner nydende. Jeg trækker hende op mod mig, jeg ligger mig ved siden af Rasmus og hun sætter sig over mig og tager fat om min pik og styrer den op i sin mega stramme fisse. Hun glider lidt op og ned og sætter sig så helt ned så min pik når helt ind og støder på hendes livmoderhals. Hun spreder sine kusse læber med fingrene og begynder at kærtegne sin klitoris med små bløde bevægelser. 

Jeg støder til med hofterne så meget jeg kan komme til og Mikela svarer igen ved at løfte sig lidt op og sænke sig igen.mine hænder køre rundt på hende s bryster.

Jeg kan høre på Rasmus at han snart vil komme. Han stønner og ser ophidset og nydende ud. Han støder heftigt frem og tilbage i Emilie s mund, og Emilie gnubber ivrigt på hans pik med hånden mens hun sutter løs.

“Emilie siger til Rasmus sprøjte ud over mig, når du  kommer skat,” i mens  jeg gnubber rundt om Mikela s klitoris. “Det ser så dejligt frækt ud.” “Åhh, jamen jeg kommer nu,” stønner Rasmus.“Jeg kommer nu.” Emilie lader Rasmus s ’ pik glide ud af munden, og gnubber langsomt videre med hånden. “Ja, jeg kan godt mærke du kommer nu,” sige hun. Din pik bliver så stor, Rasmus. Kom og sprøjt på mig.”

“Ååååååååhhhhhhh, ja” stønner Rasmus  igen. Og så kommer det første sprøjt. En lang stråle af sperm sprøjter fra spidsen af hans pik og lander på Emilie s ansigt. Hun åbner munden og prøver at sigte, og det næste sprøjt rammer hendes læber, og det næste hendes tunge. Så trækker hun ham ind til sig og tager hans pulsende pik i munden igen, mens sæden løber ned over hendes ansigt og drypper fra hendes hage.

“Ahhhhh, ja, hvor er du sød,” stønner Rasmus mens hun sutter på hans pik mens han kommer. “Ah, din dejlige, frække tøs.”

Både Mikela  har siddet stille og set på Rasmus mens han kom. Men nu flytter Emilie sig og sætter sig over mit ansigt.

“Kan du ikke slikke mig,” spørger hun og læner sig fremad så jeg kan få min ledige arm bag om hende. Jeg ligger  nu  med Emilie på mit ansigt og Mikela ridder min pik.imens hun kysser og slikker Emilie ansigt ren for Rasmus s sperm 

Jeg finder Emilies kusse, og hun spreder benene, så jeg bedre kan komme til. Jeg borer to fingre og tungen op i hendes våde kusse og begynder at støde frem og tilbage med dem. Emilie bruger sin ene hånd til at sprede sine kusselæber mest muligt og med den anden begynder hun at gnubbe direkte på sin klitoris.

Jeg flytter min hånd så hun bedre kan komme til og giver mig til at kramme hendes  bryster. Der er dryppet lidt sæd ned på det ene af dem, og jeg giver mig til at masere brystvorten med sæden. Emilie gnubber ivrigt på sin kusse.

Rasmus kravler ned mellem mine ben   bag Mikela og tager fat om hendes bryster og krammer og nulrer dem. Emilie onanerer nu mens Rasmus kæler Mikela der sidde og ridder mig. Hun meget ophidsede og stønner mens hun ridder mig Rasmus skubber hende frem og køre sin pik op i røven på Mikela. 

“Jeg kommer,” siger Mikael pludselig og læner sit hoved bagover mod Rasmus  “Ah, hvor er det godt…. Jaaaaaaahhhhhh….”

Emilie stikker tre fingre op i kussen mens hun gnubber forsigtigt rundt om klitoris og kommer i en langsom og blid orgasme. 

“Du er fuckning dejlig, Mikela,” siger jeg. “Det er godt du kommer.”jeg kan mærke dit saft løbe ned af min pik 

Mikela bytter plads med Emilie, 

Mikela sætter sig over mit ansigt så jeg kan slikke hendes våde glatbarberet fisse.

Jeg er også temmelig ophidset nu, Emilie begynder og knepper mig lystigt, og jeg kan se hvordan min pik glider ind og ud af hendes kusse mens hun selv leger med sin klit, Rasmus og Mikael kæler for hendes bryster. Det er frækt og jeg kan mærke at jeg er ved at komme. Men det kan Emilie også, og hun sætter sig straks helt stille med min pik pulsende dybt inde i hendes kusse og kigger liderligt på mig.

“Åh, hvor er det frækt at kneppe dig, Torben siger hun. “Din store pik dunker så dejligt i min kusse…. Men du må altså ikke komme endnu. Mikela skal også have lov til at mærke du komme …endnu mere. Men jeg må gerne komme…. For du gør mig så liderlig….  Jeg bliver så liderlig når du er lige ved at komme…. Så kommer jeg selv….  Ja….  Nu kommer jeg selv…. Jeg kommer uden om dig…. Jeg kommer uden om din store, dejlige, frække pik….. Jeg kommer….  Ja….  Ja…. Ja. Ja. Ja. Åhhhhhhh.” 

Emilie vrider sig rundt mens hun kommer og det lykkes hende ikke at sidde særlig stille på min pik. Jeg kan mærke hvordan orgasmen dunker i hendes kusse og får den til at klemme om min pik. Så lader hun sig falde ind til mig og jeg vikler min arm om Emilie  og aer hende over ryggen og lænden mens hun forpustet sidder og gisper med hovedet mod mit bryst.

Mikela og  Rasmus onanerer lystigt og jeg begynder igen at støde min pik ind og ud.

I Mikela s fisse 

Emilie rækker hånden ud og begynder at nulre Mikela s ene bryst og Rasmus sætter sig om foran hende og begynde at lege med sin stadig halv stive pik.

“I er altså søde ved mig,” siger Mikael. “Lige om lidt så kommer jeg også…. Må jeg godt sutte på din pik, mens jeg kommer,  spørger hun Rasmus,

Få sex i dag

Rasmus nikker og rejser sig og stiller sig så Mikela  kan få fat om hans pik i  munden. Den er helt stiv igen, og hun kan lige have pik hovedet i munden. Hun kæler for pik hovedet med tungen, mens hun onanerer videre.og ridder på min.pik 

Og så kommer hun. “Mmmmmmmmm…. Mmmmmmmm…. Mmmmmmmm….” stønner hun med munden fuld af Rasmus s’ pik. Jeg gnubber videre så godt jeg kan og kan tydeligt mærke hendes kusse dunke. Mikela slipper Rasmus s ’ pik og prøver at sige noget, men Rasmus skynder sig at tage om hendes hoved og presse sin pik ind i hendes mund igen. Mikela vrister hovedet løs igen. “Nej, ” siger hun. “Du skal kneppe mig. Du skal kneppe mig  når Torben er færdig med mig,så jeg bliver ved med at komme.”og i det samme sender jeg mit sperm op i hendes, 

Rasmus flytter sig og Mikela lægger sig ned på ryggen ved siden af mig.

Rasmus lægger sig ind over hende og trænger ind i hende med et dybt stød. “Såååååådan…. Ja, hvor er det godt…. Ja hvor er det godt…. Jeg kommer stadigvæk…. Om din dejlige pik…. Ja hvor godt…. Ja hvor godt….”

Rasmus støder blidt frem og tilbage i Mikela s  kusse mens hun stønnende bliver ved med at mumle hvor godt det er.

“Kom Emilie,” siger jeg og rejser mig. “Du skal også kneppes.”

Emilie sætter sig ind over mig på samme måde som Mikela sad og lader sin våde kusse sænke sig ned over min store stive pik. Jeg begynder straks at bevæge mig for at få hende til at rejse og sænke sig, men hun bliver siddende ubevægelig.

“Jo, vil du ikke nok onanere på mig imens,” sige Emilie. “Jeg tror godt jeg kan komme igen.”

Jeg rækker rundt om hende og spreder hendes kusse læber med den ene hånd og begynder at gnubbe hendes strittende klitoris med fingrene på den anden hånd.

“Så vil jeg kysse dig mens jeg kommer,” siger Emilie med den særligt dybe stemme hun er voldsomt liderlig, og læner sig ind mod mig. Hun tager mig om hovedet med hænderne og giver sig til at kysse mig vådt og grådigt.

Emilie kan næsten ikke komme til, men hun gnubber så godt hun kan. Men der skal heller ikke meget til.

Mikela trækker hektisk vejret gennem næsen mens hun kysser Rasmus og pludselig eksploderer hun i stønnen, kysse og kramme og vrider sig rundt mens hun kommer rundt om hans  store pik.

Jeg kigger over på Mikela, der bliver kneppet af Rasmus. Hun holder på hans balder, og Rasmus støder frem og tilbage i hurtigt tempo. Han kommer også. 

“Ja, det er godt Rasmus….” siger Mikael  og trækker ham ned til sig. “Du sprøjter i mig…. Det kan jeg godt mærke….  

Rasmus ligger oven på Mikela 

“Hvad med dig, Torben,” spørger Emilie. “Du vil også gerne komme, …?

Skal det være med en mund eller en kusse?”

“Åh, jo. Jeg vil gerne komme…. Jeg tror Mikela skal sutte på min pik, og få mig til at komme og sprøjter i hendes mund og hun sluger …. Vil du godt det?”

Mikela rejser sig op, og puffer mig ned og ligger. Så lægger hun sig selv med hovedet på min mave lige ved min pik. Hun giver min pik et kys og nikker op til Emilie.  Mikela sætter sig på hug mellem mine ben og tager rundt om min pik og begynder at slikke med lange tag op og ned ad pikken. Rasmus og Emilie kravler over og lægger sig ved siden af hinanden Emilie med hovedet på hans mave og bryst rasmus  lægger sin hånd mellem Emilie s ben og kæler adspredt for hendes kusse mens de  kigger på Mikela og min pik. Jeg lægger min ene hånd på Emilie s bryst og min anden hånd på Mikela s hovede. 

Mikela  tager min pik ind i munden og begynder at sutte heftigt på den. Hun lader den glide hurtigt ud og ind af hendes mund og hun bruger tungen hver gang pikken er inde. Hun kan mærke at jeg er ved at komme og holder en lille pause før hun starter igen. Der går kun kort tid før jeg igen er ved at komme, og igen holder Mikela en lille pause. Sidste gang sutter hun kun et par gange, så giver hun slip men fortsætter med at slikke på undersiden af pik hovedet mens hun klemmer hårdt om pikken med hånden. Så kommer jeg i en voldsom orgasme. Den ene stråle af sperm efter den anden bliver sprøjtet ud af min dunkende pik og plasker ind i Mikela s mund  Mikela tager  min pik ud af  munden og sutter forsigtigt på den, mens den dunkende lader den sidste sperm pible ud

Hun sluger hver en dråbe 

Rasmus rejser sig og slukker Kamara

Vi ligger og sunder os lidt de siger tak for lån af sengen må vi ta et bad spørger Emilie så ja det må i Emilie og Rasmus går i bad.

Begynder Mikela og slikke min pik stiv og hun kravler op på den igen og begyndte og ridder hun hvisker du har en dejlig pik.

Og jeg kan mærke jeg snart kommer og Mikela klemmer skamlæber sammen, da hun komme og i det sammen kommer jeg op i hendes dejlige fisse, 

Da Rasmus og Emilie er færdige går Mikela og jeg i bad vi kommer ud.

Rasmus og Emilie kigger på mig og siger vi ses snart igen vi har en anden opgave til dig snart igen. 

Emilie og Mikela kysser mig farvel og de tager afsted

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.