Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efterårs firma fest. Alt var ved det sædvanlige, vi skulle til firma fest, og vi plejer at invitere en med, og som sædvanligt kom jeg alene, og alle havde inviteret deres faste partner og sådan noget sædvanligt, bort set fra chefen, han havde taget sin datter med denne gang. hans datter Sofie, er noget helt andet, hun har de rigtige mængde fedt, der hvor det ser godt ud for kvinder. Hende har man altid set i firmaet når hun kom forbi til farmand, plejer ikke sige meget,til de andre, når hun sagde noget var det: “Hej”, “Hej hej” og når hun endelig sagde noget en hel sætning, var det som regel: “Hvor er far?”. 

Festen startede, med alt det obligatoriske mad, drikke, chefen siger noget og de sædvanlige jokes. Heldigvis kan chefen ikke li’ selskaber så meget, så han gik ikke så længe efter maden. Da han gik ud af hoved døren, tror det var den gode, måske den onde fe, som forvandlede chefens datters hjerne den lød. For, fra at være den fromme baggrunds billede blev hun lige pludseligt festen midtpunkt, hun fik os til at lege, grine og alt andet ved de sædvanlige, hun var festen.

SEX I DAG?

Firma vedtægterne siger, at fest, stopper kl 24, og stedet skal forlades som om der ikke havde været noget fest,vi rydde alle op, og folk gik der fra hånd i hånd. Så pludseligt var vi 2 tilbage, chefens datter og mig, vi skulle tage det sidste af festen.

Jeg fandt et flaske hvidvin, som nogen havde efterladt, jeg tjekkede og fandt ud af at det var en dyr flaske af slagsen, jeg var snalret, så jeg var ligeglad om hvis flaske det var, så jeg tog 2 glas og hældte noget op til os to, jeg smagte først, så smagte chefens datter noget, bare en lille tår, man kunne se at det smagte bedre end forventet. Der stod jeg, og tænker tilbage på tiden hvor jeg havde sex med hende men hun var imellemtiden bliver forlovet med sin kæreste så det var lidt mærkelig.

Sofie havde ringet til sin en storesøster, om hun ville komme efter hende. 

Jeg stoppede op og så Sofie lige i øjne jeg strakte arme op, som invitation, det gjorde så chefens datter det samme, jeg ville sige farvel og tak for festen,så jeg gik ind i hendes arme chefens datter Sofie gav mig et rigtigt tunge kys og tog på min pik, i det samme stod hendes søster Sine i døren, hvad forgår der her. Så gik Sofie hen og trak Sine ind i lokalet og gig ned på knæ og kyssede Sine omkring hendes vulva oven på kjolen, og så fjernede hun Sines trusser, som en illusionist bare fik dem til at forsvinde, så slikkede hun Sines kusse. Hvad jeg kunne se var det ikke først gang de havde gjorde det, Jeg troede på et eller andet måde hun gjorde Sine sindssyg, eller noget andet, som jeg har aldrig fået nogen til at komme så hurtigt, og så voldsomt, jeg var nød til at holde Sine op, så hun ikke bare faldt sammen som et sæk. Jeg holdt om hendes vidunderlige bryster. 

Sine øjne var åbne, men der var hverken fokus eller indhold, det var som om hun ikke var i dette planet længere, hun var i orgasme planeten eller sådan artigt. Sofie kan noget med tiden til at forsvinde, stoppe eller have en helt andet, for da hun var færdig med at få Sine til at komme, og stod op for at kysse mig, faldt Sine bare på gulvet og forsvandt i sin verden, hvor hun gryntede og dirrede der. Så kyssede Sofie mig, så trak hun mig, mens hun samtidig ligger sig ned på bordet, hvor hun samtidig fik hendes tøj til at forsvinde. Hun er godt nok fascinerende at hun kan det der med at tage tøj af, det viste sig hun kun havde kjole på uden noget under, ligesom at jeg først bemærkede at Sine ligger ned på gulvet uden tøj.

Sofie trak mit hoved ned, så jeg kunne slikke hendes fisse, det smagte vidunderligt, en behageligt smag, Sine var ved at komme til sig selv, og fandt ud af hvor vi var, så stod hun op gik over til os, hvor hun direkte gik ned mellem Sofies ben. det kunne jeg godt li’. Så flyttede jeg mig, så Sine kunne slikke hende for sig selv, så tog jeg mine bukser af og placere mig bag Sine, min pik var næsten smertende stiv, så stak jeg min pik ind i Sines kusse, hun var våd, meget våd, så jeg kørte min pik ind og ud nemt.

Sofie kravlede så ned fra bordet og tog hen for at kysse mig. Så tog sin hånden ned for at pille ved Sofies kusse, det tog heller ikke lang tid, før Sofie kom, selvom hun var våd, blev hun drivende våd denne gang. Så faldt hun bare ned på gulvet igen.

Sofie tog så en stol, så hun stod med den ene ben op, den hentydning var jeg ikke i tvivl om, så jeg gik til hendes bag, hun tog så min pik og styrede den til hendes røv, jeg var overrasket at den kom ind så nemt i hendes anus. Mens jeg knepper hende stod Sine op, gik direkte til Sofie og begynde at kysse hende intens. Så tog Sofie Sines hår og styrede hende ned så kun kunne slikke hende. Jeg ved ikke hvor lang tid det var, så begyndte Sofie at komme, og det var hvor hun næsten ikke kunne styre sig selv, så hørte jeg Sine blive overasket, da jeg kikkede ned kunne jeg se, at Sofie havde sprøjtet Sine i ansigtet, så faldt de begge ned på gulvet og begyndte stille og roligt kæle for hinanden. Og jeg kom ned til dem så de kan tage min pik i munden, så kom jeg, og jeg blev ved med at komme. De fortsatte med at kæle for hinanden.

Mens de kæler for hinanden fandt jeg mine tøj og tog det på. Jeg begyndte så med at færdig gøre rengøringen. Sine og Sofie stod så op, fandt deres tøj, men uden at tage det på, tog det bare i hånden og så forsvandt de ind på toilettet sammen. Jeg blev færdig med rengøringen, og jeg havde taget noget at drikke samtidig, så alle havde åbenbart hygget sig. Endelig kom de fra toilettet, og jeg kunne se på Sine s ansigt udtryk, at hun var helt salig og lykkelig, mens Sofie var kommet tilbage til sin baggrunds billede mode. Jeg tilbyd dem noget at drikke, Sine bællede et glas hvidvin i sig, mens Sofie køligt bare takkede nej tak.

Det viste sig at Sofie havde fortalte Sine om vores julefrokost.

Det var endelig en rigtig god firma fest til forveksling.

14 dag efter firma festen 

 Jeg havde inviteret chefens piger Sofie og Sine til aftensmad fredag aften, da de kom kunne jeg se, der var noget anderledes ved dem,

Men tænkte ikke mere over det 

Jeg var begyndt at lave aftensmad færdig, Sofie havde en stor taske med, Sine og Sofie, tog sko og jakke af, gik direkte til soveværelset med sin store taske, de kom så hen til mig gav mig et kys, Sofie var stille og rolig, som hun plejer at være, når hun er baggrunds billede. Sine fortalte at Når de var alene hjemme, havde de vidunderligt sex,

Vi spiste og drak vin, der gik faktisk hurtigt med den ene flaske efter det andet, og den fromme baggrunds billede forvandlede til festen. Så sagde Sofie : “Det er nu, at du skal have den gave!”.Sine hoppede op af bordet, med liderlige øjne og sagde: “Nu, så er det nu, og du skal hjælpe os!” mens hun pegede på mig. Vi lod bare bordet som det var, med mad og alt det der liggende, gik så til soveværelset.

Sine tog sit tøj af, alt så hun ligger helt nøgen. Hun var helt glatbarberet for neden, man kan se, at hun havde gjort meget ud af hende selv til lige til dette 

Sofie bad mig om at ligge ned på sengen, så jeg lagde mig ned, med en dunkende pik, der ikke kunne vente længere stående stolt op. Jeg kunne se bag ved, at Sine tog en DILDO frem, Sofie var så våd at min pik kom direkte ind i hende. Hun var ekstra våd end hun plejer, og var meget opstemt. Sine sagde så: “Så, så er det nu.” Hun stille sig bag mig med Dildo mod min røv den kom næsten helt op. Jeg kunne mærke, det var godt og forsigtigt pressede hun den ind. min pik var langt inde i Sofie jeg var tæt på at besvime, det så sådan ud i hvert fald, havde aldrig prøvet en dildo i røven, men var så liderlig og begyndte at og kneppe Sofie alt det jeg kunne, men kunne ikke selv finde rytmen, så hun opgave med at bevæge den, derfor begyndte jeg så at køre min pik ind og ud langsomt. Jeg kunne mærke at Sine også begyndte med samme rytme, som mig med at køre den ind og ud, bare modsat, når jeg kom ind, kørte hendes ud. Det varede ikke længe før Sofie kom første gang, hun var tæt på at give mig en skalle, så pludseligt og voldsom kom hun. Jeg mærkede så Sine begyndte at køre hurtige og hurtigere, jeg fulgte bare med i hendes tempo. Og Sofie kom igen og igen, til sidst kunne hun ikke mere, hun forsøgte bare at ligge sig ned på sengen, og det så ud som at hun var igen tæt på at besvime. Jeg kom ud af hende, 

Mig og Sine gik til stuen, jeg satte på sofaen, og Sine satte sig så op på mig, og hun begyndte at ride på mig. Jeg ved ikke om det var lang tid, eller hvad, med vi kom sammen, og jeg sprøjtede meget op i hendes tissekone. Der var ikke mere kræfter i os, så vi lå bare sammen, hvor jeg stadig havde min pik inde i hende, selv om den var blevet slap, var den bare inde i hende. Så kom Sofie til os, og satte sig ved siden af os, hel slukøret endnu, hun kyssede sin søster og mig, så hentede hun vin til os. Ingen sagde noget i et stykke tid. Det gik op for mig at det var første gang jeg havde kommet i Sine. Vi hyggede så resten weekenden 

Lørdag morgen havde jeg lavet kaffe og købt rundstykker. “Davs piger ! Sovet godt?”, spurgte jeg, Sofie sagde: ja da, kom ind og få kaffe, det hele er klar.” De gik med mig ind i stuen, hvor de sad med undertøjet på.

Mens de sad ved kaffen, spurgte Sofie Sine : “Hvordan har din fisse det i dag, søster?” Sine svarede: “Den har det godt, den har gjort dagens gode gerning i dag!” “Hvorhenne?”, spurgte Sofie og Sine svarede: “i sengen i mens du sov.

Sofie kravlede ned under bordet og begyndte Så og slikkede Sines fisse, til Sofie sprøjtede i munden på hende. Sofie slikkede Sines fisse ren og sagde: “Der er ikke noget bedre end en sperm fyldt fisse!”, Sine gav hende ret. 

Jeg rejste mig op tog Sine og stak min pik op i hendes fisse. “Det er da en ordentlig stivet, du har på nu”, sagde hun 

Var tæt på og komme trak jeg den ud og Sofie tog straks min pik i munden lidt efter, førte hun min pik op i sin våde fisse, som Sine havde slikkede ren. 

Da hun kom løb saften ud af hende, 

Sine tog fat i mig og gav mig håndjern på og rundt om gitteret på min seng.

Sofie kiggede på Sine og spurgte hvad så hvornår komme den overraskende til ham.

Få sex i dag

Sine nåede ikke og svare da det ringede på døren, jeg kiggede på dem hvem er det,det er bare Emilie der komme og være med i dag, Emilie kom ind og hilste smed tøjet fuck hun havde en lækker krop den bedste af de tre søskende.

De lagde sig i sengen og sad alle tre med en finger oppe i deres fisser. Lidt efter sad de og snakkede om sex, og jeg lå der med stiv pik og sagde hallo, de snakkede videre og Emilie sagde det eneste jeg ikke har lyst til at sutte pik på, er hjemløse, drukkenbolt og narkomaner, og de skal heller ikke have pikken op i min fisse!” Emilie sagde: “Sådan har jeg det også med den slags mennesker. 

Emilie kiggede på mig og så på min pik.

Og sagde den ser da god ud.

Jeg kunne ikke lade være med og spørger hvorfor de var til en ældre mand som mig,

Vi elsker bare ældre mænd og vi deler gerne med hinanden,

Emilie satte sig op på mig og stak min pik op i enden på sig selv, Sine og Sofie ligger og slikker hinanden.

Min hænder begynder og lege med Emilie lækker bryster.

Emilie trækker min pik ud og stikker den op i hendes fisse og ridder løs.hun kommer i en hed ogasme og falder ned over mig jeg tager fat i hende og kneppe løs til jeg sender mit sæd op i hendes fisse.

Vi ligger lidt da jeg stadig med håndjern på. De tre søstre besluttede at tage mig på skift Sofie siger

Så vi skal ha mere pik.” Sine sagde: “Det lyder skide frækt! 

Nu skal vi more os jeg bliver låst op og Emilie kæreste Christoffer kom, jeg kiggede på pigerne der smilte vi har hygget før sagde Sofie og Sine.

Sofie vil dansede med mig, hun ført min pik op i hendes fisse, og bagefter satte hun sig i hug stilling oppe ved vinduet og suttede min pik, Emilie satte sig op på hans pik der røg helt i bund i Emilies våde fisse, inden han slikkede Sine imens. Sofie dansede med mig med min pik oppe i hende, jeg trak den ud og bagefter stak min pik op i Sofie ende samt en finger op i hendes fisse, pludselig høre jeg. Både at Sofie og Emilie kommer og lidt efter komme Christoffer oppe i hans kæreste.

Sofie og Sine bytte plads og Sine glider ned over min pik og Emilie sætter sig hen over mit ansigt og siger slik så min fisse ren for min kæreste s sæd, 

Jeg ligger der og slikker fisse på Emilie og kneppe Sine.

Christoffer havde lånt Sine forældres videokamera, så de kunne lave en rigtig fræk FILM med mig og dem.

Christoffer tog kameraet og satte det i gang, hvorefter han sagde: “Nu vil min kæreste og hendes søster fremvise noget rigtig frækt.”sofir satte sig op på bordet og stak to fingre op i sin fisse, mens hun stønnede højlydt af liderlighed. Hun nåede lige at sige “Argh!”, så stod Emilie og slikke hendes fisse.Sine fik besked på og sætte sig under Emilie og slikke hende imens stod jeg bag Emilie og kneppe hendes våde fisse.

Sine tog en dildo af hårdt gummi, som kunne stå på gulvet, så sænkede hun sin fisse ned over den og red den, Sofie sagde til Christoffer han skulle komme så hun kunne sutte hans pik  

Snart var hans l pik stiv og få minutter efter sprøjtede hans sæd i hendes mund. Hun holdt sæden i munden, viste det til kameraet og slugte det hele.i det samme sende jeg en ladning sæd op i Emilies fisse imens Sine slikke både min pik og Emilie fisse ren 

De takkede og tog hjem

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.