Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da Nikolai gik hjem kunne jeg bare mærke at jeg var totalt liderlig.
Det var en blanding af det forbudte og spændingen. Her havde jeg en teenager i mine hænder. Det var meget mere spænding i det, end at have sex med min kæreste som jo ærlig talt var temmelig kedelig i sengen.
Når vi endelig havde sex så kunne han ikke klare et at jeg legede lidt med hans pik. Kom han en gang, så var han færdig uden jeg fik bare det mindste ud af det. Det var noget, der tog meget på mig!

Senere på dagen kom min veninde forbi. Vi sad i sofaen og snakkede om alt muligt. Jeg kunne bare mærke at jeg måtte fortælle hende, hvad jeg havde lavet med Nikolai! Så mens min kæreste tog opvasken, så fortalte jeg min veninde hvad vi havde lavet.

Min veninde spurgte om ham Nikolaj havde været oppe i mig?
Jeg forklarede, at så langt nåede vi ikke, fordi min kæreste kom hjem. Men at jeg var blevet så liderlig, så jeg var klar på, at han nærmest bare kunne tage mig, hvis og når vi igen havde tiden til det.
Min veninde spurgte mig så, om jeg ville lade ham kneppe mig næste gang, vi kunne være sammen.
"Ja da - helt klart" var mit svar så.
Min kæreste kom ind i stuen, og så drejede vi samtalen ind på tøj.

Dagen efter mødte jeg Nikolai udenfor vores hus. Jeg spurgte, om han var okay? Og brugte lidt ord på at sige noget til ham om: "jeg er jo moden og ansvarsfuld .. og var jeg for frembrusende overfor dig Nikolaj"? Alt imens jeg sagde det havde vi den dejligste øjenkontakt!

Nikolaj fortalte mig dybt smilende, at han er okay og ser frem til lektion 2.

Jeg fortalte ham, at der nok ville gå et par dage mere inden min kæreste var væk i et par dage.
Spurgte Nikolai om han havde fået kondomer. Han fortalte at hans forældre ikke stillede de store spørgsmål, så han har købt sig en pakke.
”Godt” sagde jeg, ”tag dem endelig med, når vi snart ses igen!”. Og så skiltes vi igen.

Der gik yderligere 2 dage, så sendte jeg Nikolai en sms og fortalte ham, at i de næste 2 dage ville jeg være alene hjemme, og at han var yderst velkommen.
Der gik 2 minutter, så svarede han, at han ville komme dagen efter. Vi aftalte at han skulle komme kl. 10, da min kæreste ville tage hjemmefra kl. 9. Så var der lidt at gå på – gå og glæde sig, tage et bad – klæde mig om.. og!!

Næste morgen vågnede min kæreste kl. 7. Vi tog et bad, Jeg ville gerne tage et bad sammen med ham. Jeg vågnede den dag vildt liderlig men min kæreste afviste mig og sagde at han ikke ville nu. Han skulle snart afsted.

Idiot tænkte jeg bare. Godt jeg snart får noget alligevel.

Jeg tog mit bad alene og måtte gnide min kilt. Jeg var så liderlig, det var helt vildt. Jeg stod i badet og var tæt på at komme da min kæreste bankede på døren. Store idiot tænkte jeg. Han åbnede døren, og kom ud for at barbere sig.

Jeg gjorde mit bad færdigt tørrede mig, og tog kun min morgenkåbe på. Jeg gik ned i køkkenet og lavede mig en kop te og en kop kaffe til min kæreste. Han kom ud i køkkenet til mig og tog en mundfuld kaffe. Han kyssede mig på kinden og sagde vi ses. Så forlod han mig. Jeg stod der og kiggede ud af køkken vinduet, og så han kørte.

Klokken blev 10. Det ringede på døren. Jeg gik ud for at åbne. Det var Nikolai. Jeg invitere ham inden for.
Han fortalte at hans forældre ikke var hjemme. De var lige kørt de skulle besøge noget familie, og det gad han ikke lige at tage med til!

Han gik ind og jeg lukkede døren. Jeg vendte mig om og gav ham et kæmpe kram.
”Kom søde” sagde jeg til ham ”lad os gå ind i soveværelset og starte din anden lektion”!

Nikolai tog sine sko af i gangen og fulgte med mig ind i soveværelset. Da vi kom derind, spurgte jeg ham om han var OK med det vil skal til?
"Ja" svarede han, ”Jeg kan slet ikke vente – jeg har tænkt så meget på dig Yeosin, jeg kan slet ikke vente. Vis mig alt, jeg er din elev nu!

Jeg tog hans hånd. Vi gik hen til sengen. Her tog jeg fat i hans fat i hans bluse. Trak den over hovedet på ham. Tog derefter fat i hans t-shirt og trak den af ham også. Kyssede ham kraftigt, æggende på munden. Kørte min tunge ind i hans mund. Vores tunger næsten dansede en helt særlig dans. Det tændte mig endnu mere.
Jeg kyssede ham på begge sider af hans hals, mens min ene hånd søgte ned til hans bule og klemte ham på hans pik uden på bukserne og spurgte om ikke skulle lukke hans pik ud i det fri.
Nikolai kunne kun svare "ja". Tror at hun tilføjede et ”Ja TAK”!

Jeg trak op i min morgenkåbe, så den var over mine nøgne hofter. Derefter satte jeg mig ned på knæ. Jeg knappede hans bukser op. Trak dem ned og tog dem af ham. Tog derefter bare fat i hans boxershorts og trak dem end.
Nikolajs teenager pik stod nu lige uden for mit hovede. Med det samme tog jeg pikken i munden og suttede løs.
Kiggede op på ham, mens jeg suttede. Vi havde hele tiden en dejlig øjenkontakt!
Jeg kunne med det samme høre, at Nikolaj ikke kunne holde til det ret meget længere, så jeg tog pikken ud af munden og slikkede den, som det var en slikkepind. Det var en slikkepind for mig, en utrolig trængende ung kvinde!
Kiggede igen intenst op på Nikolai og sagde, at han bare skulle komme, når han kom! Så ville jeg vise ham noget dejligt frækt. Noget frækt for os begge. ”Jeg elsker sperm Nikolaj”, fortsatte jeg. Også for at give ham ro for det hele!

Jeg tog igen pikken i munden og suttede løs. Det gik under 2 minutter, så begyndte han at stønne som en gal.

"Jeg kommer"....."aaaaa jeg kommer" med de ord sendte han hele sin ladning ind i munden på mig.
Han kom ret meget den dreng tænkte jeg, men ville vise ham noget frækt. For ikke at svine for meget så måtte jeg bruge mine hænder for at stoppe hans sæd i at løbe ned af min hage.

Jeg rejste mig op. Åbnede munden og viste Nikolaj, at hans sæd var i min mund. Jeg lukkede munden og slugte hele hans ladning. Da jeg havde gjort det, slikkede jeg mine fingre og hænder rene for sæd rester.

"Woow..! hvor er du altså dejligt, dejligt fræk" sagde han med en dirrende stemme og varme, våde øjne. Tænkte at jeg anede et par glædes tårer. Tænk at kunne være med til, at min nabo søn kunne få så meget glæde af hans første gang sammen med en kvinde.
Erkendte, at jeg var lige så glad, trængte bare så meget til mere. Mere SEX undervisning!

Jeg satte mig ned på knæ igen, og slikkede hans pik helt ren. Jeg rejste mig op og lagde mig på ryggen godt oppe i dobbelt sengen og sagde så:

"Så er det din tur Nikolai, vis mig hvad du har lært"

Han nærmest sprang op imellem mine lår. Han kiggede på min fisse, men lagde sig så ind over mig og kyssede mig. Mens vi kyssede kunne jeg mærke hans nu igen ret stive pik, som nu lå næsten lige uden for min fisse. Hvor gjorde det dog dejligt. Det gjorde mig om muligt endnu mere liderlig!
Det sejlede ud af mig. Han trak sig tilbage og åbnede min morgenkåbe.

Han lagde sig igen ind over mig og igen ramte hans pik min fisse. Han forsøgte at presse den ind i mig men jeg prøvede at undgå det ved at sige at han ikke havde vist mig hvad han kunne.

Han begyndte at kysse mig på halsen. Mens han æltede mit ene bryst. Han slikkede mig op og ned af halsen lige som jeg havde gjort ved ham. Mens han gjorde det prøvede han at presse hans pik lidt ind i mig. Kun spidsen fik lov af naturlige årsager, selvom han strakte sig langt ved at bøje sig dejligt ind over mig, op over mig
Nikolaj rykkede sig lidt mere for også at nå mine bryster mere. Men så forsvandt hans pik kor tid fra min fisse. Han tog skiftevis begge mine brystvorter i munden og suttede løs. De var meget stive og meget hårde.

Han prøvede nærmest at suge dem ind i munden hvilket sendte bølger op og ned igennem hele min krop. Hvis han ville kneppe mig så kunne han gøre det lige nu.

Nikolaj flyttede sig ned imellem mine ben og begyndte at slikke min fisse. Meget hurtigt fandt ham mit g punkt. Det var vildt han var uerfaren med sex. Nikolaj havde aldrig kneppet før og aldrig været med en kvinde før lektion 1.

Han gled nu ned mod min hårde følsomme klit, mens hans tunge nærmest kneppede min fisse. Woow havde jeg virkelig lært ham det. Det sejlede ud af mig mens jeg kunne mærke en voldsom orgasme nærme sig nede i mit underliv og op!

"Nikolai jeg kommer...jeg kommer..."

Jeg kom i en voldsom orgasme. Jeg gik helt i bro mens jeg kom. Den orgasme var klart bedre, end den han gav mig sidst. Nikolai lagde sig ind over mig. Han kyssede mig på halsen. Vi kyssede stille og roligt. Længe og nydende. Vor tunger legede tagfat!


Jeg spurgte ham, om han ville prøve at mærke noget der vil føles ekstra, ekstra rigtig godt.
"Ja" svarede han. ”Du skal vide nabo kvinde, at jeg vil alt, som du overhovedet kan vise mig, lære mig..”!

Jeg rakte ned og fik fat i hans pik. Jeg satte den hen til min fisse og bad ham køre den lidt ind i mig. Nikolaj gjorde som jeg sagde, men kunne mærke han ville mere meget mere!

"Frækkert... Nikolai du kan da vidst ikke vente hva"

Han smilede bare til mig. Jeg lod hans pik hoved komme ind i mig! Og kunne igen mærke, at han ville mere, meget mere så jeg kiggede op på ham og sagde:

"Du må gerne køre din dejlige pik helt ind i mig, så vi kan mærke hinanden, men du må ikke kneppe mig rigtigt"

Han nikkede bare og jeg slap hans pik og lagde mine hænder op på hans ryg og trak ham ned til mig.

Han kørte uden besvær hans pik i pund i min fisse.

"Aaaaa hvor godt" sagde jeg

"Lad din dejlige pik blive der, søde"

Nikolai trak sin pik næsten helt ud og så pressede han den helt i bund igen.

"Nikolai din frækkert du skal lade den blive i mig"

Han hørte ikke helt efter, men begyndte kort efter, at kneppe mig stille og roligt.

Så kunne jeg ikke mere.

"Så knep mig da søde"

Nikolai begyndte at kneppe læs i min meget, meget våde, drivende fisse! Det var længe siden, at jeg havde været så liderlig. Jeg dirrede vildt i hele min krop. Over det hele: hjerne, hjerte, mærkede hans hænder på mine bryster. Vidste det – det hele gik direkte ned i min hungrende fisse!

Han kneppede mere og mere vildt. Jeg måtte hellere overtage, så jeg bad ham stoppe for jeg ville ride ham nu. Ville overtage den hele og fulde kontrol.

Nikolaj forstod mine signaler og han stoppede, og vi byttede plads. Jeg spurgte om han havde kondomer med mens jeg satte mig op på ham.

Han svarede at han havde glemt dem. Imens han sagde det gled jeg ned over hans pik og begyndte at ride ham stille og roligt. Jeg tog min morgenkåbe af.

"Nikolai, det er mere end okay men kom ikke oppe i mig! Du skal sige til inden du kommer igen, så jeg kan komme af"

Han nikkede som svar. Jeg tog hans hænder og satte dem igen på mine bryster og bad ham massere mine bryster. ”Nikolaj” sagde jeg med en for en gangs skyld myndig stemme: ”Du skal være så hård ved dem, som du kan. Jeg bliver endnu med SEX-glad, når du krammer mine bryster og brystvorter”
Lange mange ord, med jeg nød at vi snakkede sammen, mens vi kneppede, mens jeg sad øverst og til fulde bestemte tempoet!
Jeg red ham nu mere hårdt... jeg ville have ham...jeg ville have det hele.
Jeg bad ham nulre mine stive og meget hårde brystvorter. Det gjorde han.
Jeg kunne mærke jeg var tæt på.

Nikolai sagde så: "Jeg er meget tæt på jeg kan snart ikke holde til det mere"

Jeg svarede: "Søde hold ud bare lidt mere jeg er der næsten"
Jeg skulle have stoppet der, og jeg skulle have suttet ham, så kunne han have slikket mig til min orgasme.

Men jeg tænkte kun på at komme. "Nu kommer det....nu kommer jeg". Faktisk var det både Nikolaj og mig, som råbte det vildt ud i mit soveværelse! Vi kom begge to – kom på én gang!

Nikolai skød hele sin teenager ladning langt op i min fisse. Da jeg mærkede hans sprøjt ramme bunden af min fisse så kom jeg i en voldsom orgasme. Den tog helt pusten fra mig.

Jeg faldt sammen over Nikolai, og jeg kunne mærke, at hans sæd stille og roligt løb ud af min fisse. Kort efter kunne jeg fornemme at hans pik blev mindre, så jeg "hoppede" af og lagde mig ved siden af.

"Det var virkelig skønt søde Nikolaj" sagde jeg til ham med Verdens største og længste smil.

Nikolai svarede "Woow det var det bedste jeg har prøvet i mit liv"


Så vent til lektion 3 Nikolai. Der skal vi prøve noget nyt

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.