Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var ude og køre en tur, og skulle ha benzin på, jeg kørte ind på tanken i Sønder Onsild, der mødte jeg Kiki, en jeg havde arbejdet med, for nogen år siden.

Vi fandt i snak, og hun inviteret mig med hjem til en kop kaffe.

Kiki er gift med Lars, han var ikke hjemme,hen var i København sammen med sin søn Frederik, og ville først komme hjem dagen efter.

Jeg kørte efter Kiki hjem til hende, da vi kom hjem til Kiki, var hende datter Emilie og søn Stefan hjemme, Emilie havde jeg snakket med flere gange, da hun havde været med Kiki på arbejde.

Emilie er som snydt ud af næsen på sin mor,

En pige på 16 med langt lyst hår og blå øjne,

Dejlig store bryster af en på 16

Kiki er også lyst hår og lækker store bryster,

Vi fik skænket kaffe op og Emilie og Stefan fik sodavand, jeg havde en pose med med knuste sovepiller, og på et tidspunkt fik jeg set mit snit, til og komme noget i Kiki s kaffe og deres sodavand,

Efter et stykke tid begyndte de og gabe, jeg sagde når jeg må se og komme videre, og fik sagt farvel til dem på bordet lå et bundt nøgler, som jeg tog med mig i håbet om de var til hovededøren.

Kiki følger mig ud og jeg køre et stykke væk, og venter et stykke tid før jeg går tilbage, jeg banker på og ringer på, men der bliver ikke lukket op, jeg tager i døren den er låst, jeg låser den op med de nøgler jeg havde taget.

Jeg se at Kiki sidder i en lænestol, og sover Emilie ligger på sofaen, og Stefan lå i sin seng, jeg løfte først Kiki ind i deres soveværelse og ligger hende i sengen der efter Emilie, kigge i skuffer og skabe og finder nogen slips, jeg går ind til Stefan og binder ham fast til sengen, der efter går jeg ind, og tager tøjet af først Emilie så Kiki.

Der ligger de så nøgen de er begge glatbarberet, jeg binder dem fast til sengen, jeg tager min telefon og tager nogen billeder af dem, jeg går ind og henter Stefan s telefon, og ved hjælp af hans fingeraftryk får jeg den låst op, jeg tager nogen billeder med den, derefter giver dem bind for øjnene, jeg tager tøjet af og begynder og tage, på først Emilie s bryster så Kiki, jeg kysser Emilie på munden, og ned til hendes bryster leger lidt med dem, inden jeg forsætter ned af maven til hendes fisse, jeg begyndte og slikke og lege med tappen, stikker et par finger op i hende stramme fisse,.

Efter et stykke tid begyndte hun og stønne, lidt jeg stikker nu min pik op i hendes dejlige våde fisse, og kneppe hende lidt trække den ud, og stikker den i munden må Kiki så hun kan smage sin datters saft,

Og mundknepper hende lidt inden jeg vender tilbage til Emilie s fisse,

Jeg knepper hende til jeg komme oppe i hende, det er frækt og ligge og kneppe hende, imens Kiki ligger ved siden af.

Da jeg er kommet trækker jeg den ud. Og kommer den i munden på Emilie, og mund kneppe hende lidt,

Så kravler jeg over på Kiki kysser hende,

Og langsomt ned af halsen til hendes store dejlige bryster, og derefter fisse som jeg slikker, jeg kan mærke og se Kiki får en orgasme, jeg stikker pikke ind, og kneppe hende lidt, efter lidt tid tager jeg den ud, Emilie skal også smage sin mors safter, så hun får den i munden igen,

Jeg kravle over og gør mig færdig ved og kneppe Kiki og sprøjte op i hende.

Jeg kigger på. Emilie og Kiki der ligger der og sover imens sæden løber ud af deres fisse, jeg tager et par foto, og går så ind og tager tøjet af Stefan, og løfter Stefan ind til Emilie og Kiki, jeg ligger ham så hans pik er ud for Emilie s ansigt, så begynder jeg og spille hans pik af, til han komme ud over Emilie s ansigt jeg tager foto med min og Stefans mobil,

Bagefter ligger jeg Stefan ned, og føre hans pik op i Emilie, en hånd på hendes ene bryst, den anden hånd ned til kiki s fisse, og føre to finger op i hende, jeg har bundet Stefan op, og fjernet bindet for deres øjne, jeg snupper ligge et par foto mere inden jeg smutter,

Hørte ikke noget om de anmeldte det eller de bare troede det var Stefan der havde gjort det,

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.