Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I forbindelse med mit arbejde skulle jeg i en periode hjælpe vores afdeling i Ålborg. I den forbindelse havde jeg tænkt at skulle bo på hotel mandag til torsdag for at spare 4-5 timers transport hver dag. Til en familiefødselsdag talte jeg med min moster Bodil der bor i Ålborg- hun sagde, Peter du kan da bare bo i vores anneks i haven, pigerne er jo flyttet hjemmefra. Moster Bodil og onkel John bor i et meget fint renoveret murmestervilla på en fin gade i Ålborg, ikke så langt fra vandet. Onkel John arbejder i finansverden og bor i London 2-3 uger af gangen og er så hjemme på weekend. Sådan har de lavet i flere år. Bodil er en meget pæn dame på 62 år, har arbejdet som sygeplejerske i de fleste år, men stoppede da hun blev 60, økonomisk var det ikke nødvendigt for hende at arbejde, det var mere for at have et netværk i form af kollegaer, hvor nogle af dem var blevet til veninder for livet.

Bodil er vel cirka 170cm høj, almindelig af bygning, ikke tynd, ikke tyk- et par håndfulde bryster, ret stort gråt krøllet hår, store mørke øjne, et stort smil og næsten altid rødt neglelak på fingre og tæer. Hun er velholdt, spiser sundt, går til en dyr frisør osv. – jeg er sikker på hun var mega lækker som helt ung. Da jeg selv var dreng har jeg da ofte spillet pik med hende på den indvendige side af øjenlågene.

SEX I DAG?

Nå men, tiden kom hvor jeg skulle til Ålborg. Jeg fik mig indlogeret hos min moster (onkel var i London). Hun viste mig det anneks nederst i deres have hvor jeg skulle bo, et virkeligt hyggeligt lille nyere sort træhus, med soveværelse, te køkken, og et lille badeværelse - de piger har virkeligt været forkælede tænkte jeg. Fra annekset kunne man se hele huset og det lille hyggelige gårdmiljø der var der. Der var udgang fra huset ud i gårdhaven, både fra køkkenet og fra deres badeværelse hvor der var en glasdør.

Ude foran badeværelses døren var der en udebruser. Der manglede ikke noget, solvogne, grill, forskellige dyre have møbler, små træer som alt sammen bliver passet af en gartner.

Bodil dyrker yoga, bader nede ved vandet hver morgen med nogle veninder, går lange ture og holder sin krop godt ved lige- hun er en rigtig livsnyder der elsker rosévin og lækkert mad, så hun ved kroppen skal holdes ved lige for at tillade den livsstil.

Jeg står normalt op om morgenen før Bodil, spiser morgenmad i mit lille anneks og kommer så hjem igen ved 16 tiden. Det er sommer, og denne dag efter min arbejdsdag kommer jeg hjem og ser Bodil ligger på solvognen iført bikini, det røde neglelak og den bagende sol gør, at jeg sgu er lidt liderlig. Hej Peter, kommer du hjem og nyder solen med mig- yes siger jeg, går ned i annekset og skifter skjorte og lange bukser ud med badeshorts og bar mave. Jeg ligger mig op på den solvogn ved siden af Bodil, smører mig lidt ind med solcreme og spørger i samme omgang Bodil om hun har husket det, selvfølgelig har jeg det Peter, men måske du lige gider give mig noget på ryggen- jeg putter en klat i hånden og smører hendes ryg ind, hun tager toppen af så jeg ikke kommer solcreme på den, hendes hud er dejlig blød og hun dufter himmelsk. Jeg kan fra siden se hendes bryster, de er dejlige at se på- god størrelse tænker jeg, dejlige brystvorter- lige til at putte i munden,, uhm, for satan, pikken rører på sig- tænk nu på noget andet Peter din gris.

Da jeg er færdig ligger jeg mig på solvognen, det samme gør Bodil- hun lader toppen ligge på fliserne. Ud af øjenkrogen i mine mørke solbriller kan jeg holde øje med Bodils dejlige bryster. Jeg ligger og tænker på om hun mon er glat for neden, eller behåret, eller måske bare en fræk lille stribe. Klokken nærmer sig 18, jeg siger til Bodil at jeg meget gerne vil lave mad til os- hvor skønt siger hun, men husk at det også snart er tid til et lille glas rosé siger hun storsmilende. Jeg finder en kold flaske i deres store vinkøleskab i køkkenet, åbner den og går ud til hende med et glas. Jeg går i gang med maden siger jeg. Der ligger en bog på solvognen hun læser i, den hedder ”kvinden i skoven” jeg tænker ikke så meget over det, indtil jeg ser at det er en bog med erotiske noveller. Efter lidt tid opdager jeg at der ikke er nogle champignoner og kalder ud til Bodil, er der mon flere champignoner et sted, hmm, nej desværre Peter, men jeg kan lige hurtigt gå hen i brugsen efter nogle. Det må du da meget gerne siger jeg- Bodil går ind ude fra solen, hun ser dejlig brun ud- jeg hopper lige i noget andet siger hun og går ud på badeværelset. Efter 2 minutter kommer hun og siger hun går hen til brugsen. Hun går forbi, og hendes duft går lige i mine næsebor igen- hvordan kan man dufte så godt tænker jeg.

Da hun er gået, gør jeg noget jeg ved er forkert- jeg går ud på badeværelset, der på gulvet ligger hendes bikini, overdel og underdel – jeg samler bikini trussen op, dufter til den, den er helt våd i bunden, helt klistret – min pik står på et splitsekund direkte op da maven på mig, jeg må lukke den ud af mine badebukser, der er allerede kommet noget presæd på det glinsende pikhoved. Jeg stikker forsigtigt tungen frem, smager den salte saft- mums, det er så pisse frækt. Jeg bliver lidt flov, skynder mig at ligge det på gulvet igen og lister ud til køkkenet- et øjeblik senere kommer Bodil tilbage med indkøb.

Vi spiser sammen, deler en flaske rosé og eller bare hygger og snakker.

Kl.23 går jeg i annekset og vil i seng- fra min soveværelse kan jeg se over på badeværelset i huset, Bodil sidder på toilettet kan jeg se, fordi det er placeret tæt på glasdøren. Hun kigger på sin telefon kan jeg se- underligt hun ikke har trukket gardinet for- men hun er selvfølgelig ikke vandt til at der er nogle i gårdhaven der kan kigge ind. Hun ser dejlig ud som hun sidder der, efter 5 minutter rejser hun sig op- hun er helt nøgen, går over til bruseren- igen, gør jeg noget forkert, der ligger en kikkert på bordet i mit værelset, sikkert en pigerne har haft- jeg kigger over i badeværelset, lyset er slukket hos mig, men tændt hos hende- jeg kan nu tydeligt se hende, hun står under bruseren, hendes bryster hænger skønt lidt ned af kroppen, store stive brystvorter ser det ud til, jeg kan se hendes dusk- hun var altså ikke glat barberet, en ret stor dusk som er en blanding af sort og grå hår- helt som hendes flotte hår på hovedet. Hun står og vasker sig med sæbe, efter lidt tid står hun med bruseren pegende direkte op i mod hendes kusse, den får en ordentligt omgang, hun kigger op i loftet imens, jeg tror sgu hun onanere.

Jeg er nu nød til selv at hive pikken frem- den er stiv som en pæl, den føles dejlig varm i hånden, der er stadig presæd på pikhovedet- jeg gnider den frem og tilbage imens jeg kigger på Bodil, jeg kan se hun ryster i benene, hun kommer i en orgasme ser det ud til. Det samme gør jeg, jeg kommer til at sprøjte kaskader af sperm ud på bordet og ned på gulvet- det føltes som om der kommer en hel deciliter.

Dejligt tømt og træt går jeg i seng- så skøn en dag.

Næste morgen vågner jeg tidligt, solen står højt på himlen- jeg ser ud af vinduet at Bodil allerede er oppe denne morgen og står under udendørs bruseren- hun står helt nøgen og vasker sig på kroppen.

Få sex i dag

Jeg tager min kaffekop med ud og går op til havebordet hvor jeg sætter mig- GUD, godmorgen Peter, jeg havde slet ikke tænkt over du var her- så står jeg bare her helt splitternøgen- det er helt okay moster, siger jeg og smiler til hende. Jeg har været nede ved vandet og bade, der er ikke noget bedre end at komme hjem under den varme udebruser bagefter. Hun står nu foran mig og tørrer sig, som om det var det mest naturlige i hele verden- hun skulle bare vide at jeg for 12 timer siden så hende gennem kikkerten stå med bruseren oppe i hendes kusse. Måske du lige gider smøre min ryg ind med sololie igen i dag Peter, ja da -selvfølgelig moster. Jeg tog en klat olie i hånden og smurte hendes ryg ind, den var stadig silkeblød, hendes hud og hendes duft, uuuh det var dejligt, at stå der i solen og smøre mosters nøgne ryg ind. Pikken rørte på sig, det var ikke lige nu hun skulle vende sig om- så ville hun se en stor bule i mine bukser. Jeg blev færdig og sagde jeg måtte afsted på job.

Da jeg kom hjem fra job ved 16 tiden var jeg alene hjemme. Igen gjorde jeg ting som IKKE er acceptable, jeg gik ud på husets badeværelse. Jeg kiggede i skabene, bagerst i et skab med noget undertøj lå der en vibrator, en lille fin en- den var lidt fugtig på spidsen, faktisk lidt klisteret- jeg tænkte hun måtte have brugt den samme dag. Det var så mega frækt, jeg tænkte på at hun måtte savne sex så meget, når nu hendes mand næsten altid var bortrejst.

Jeg duftede til hendes safter, slikkede lidt på vibratoren og min pik blev helt stiv med det samme.

Pakkede det hele fint på plads så intet kunne ses – men nu havde jeg i min bevidsthed at hun gik rundt og måske var lidt små liderlig.

Jeg satte mig ud på terrassen med en kold øl, det var en virkelig varm sommerdag- det føltes helt sydlandsk. Pludselig kunne jeg høre lågen til gårdhaven hvor jeg sad, gå op-  det var moster der kom hjem, hun havde været ude og spille golf- hej Peter sagde hun, du er hjemme- hej Moster, jeg hørte slet ikke bilen- nej, jeg blev kørt hjem- vi havde sommerafslutning med frokost i golfklubben i dag sagde hun. Jeg kunne se på hende at hun da vist havde fået en del rosé til frokost- hendes øjne flakkede en smule rundt, hun var storsmilende. Hun var sgu dejlig at se på syntes jeg, hun stod der i navy farvede shorts, rødternet kortærmet skjorte med en knude bundet ved maven, en stor solkasket- man kunne godt se, at hun er en fin dame. Moster sagde, Peter kan du egentligt finde ud af og give massage, jeg er så øm i skuldre og lænden efter golfrunden i dag. Det kan jeg da sagtens ordne Moster, jeg er dog ikke professionel. Fedt sagde hun helt glad, jeg finder lige noget olie og en madras vi så måske kan ligge her på havebordet- Madrassen passede perfekt og jeg tænkte, gad vide om hun havde planlagt det, havebordet var meget kraftigt og velegnet til den slags. Moster tog shorts, skjorte og bh’en af. Hun lagde sig op på bordet på maven kun iført nogle hvide ret store bomulds blonde trusser. Det så sgu lækkert ud som hun lagde der på bordet-  jeg kunne godt se hun var en smule beruset, hun lå lidt med spredte ben, og med lukkede øjne. Jeg smed min egen t-shirt og stod nu bare i badeshorts som det eneste. jeg begyndte stille og roligt at smøre hendes ryg og skuldre ind i mens jeg stod på siden af hende, igen mærkede jeg hvor blød hendes hud var, og den der duft-  fuck, det går lige i pikkemanden. Hun sagde at det gerne måtte være lidt hård massage, så jeg brugte mine albuer til at trykker ned på hendes ryg, hendes arme lå ned langs hendes krop- så når jeg lænede mig ind over hende strejfede hun indimellem min pik, som jo godt nok var bag mine badeshorts – jeg kunne næsten mærke den savlede derinde bagved, det var som om hun bevægede fingrene, og ønskede at røre min pik og ellers var det bare inde i mit hoved. Hun rørte på sig, og jeg kunne høre hun nød massagen. Jeg stillede mig op til hovedenden og stod nu og masserede hendes skuldre og nakke derfra. Her lænede jeg mig også ind over hendes hoved, min pik dinglede let bag mine shorts og rørte hendes hår- kæft det var så frækt, hvis hun havde kigget op lige der ville hendes mund have været lige ved min pik.

Jeg gik nu ned bag hende, jeg stod og betragtede hende bagfra- jeg kunne se lige op i hendes trusser, der var sgu en fugtig plet- det var helt tydeligt. Jeg gik stille i gang med benene, og fortsatte op må inderlårene- og herefter op til hendes lænd. Jeg spurgte moster om det var ok jeg lige skubbende hendes trusser en smule ned så der ikke kom olie på, ja endelig sagde hun- måske det er meget nemmere jeg bare lige tager dem helt af. Så med et snuptag listede hun trusser ned om benene og bad mig tage dem. Jeg kunne se de var klistrede i bunden, hun var sgu liderlig tænkte jeg.

Hun lå sig til rette igen, jeg masserede videre og lænden fik en god tur, og jeg bevægende mig nu let ned over hendes bløde numse, det var som om hun lige løftede kroppen lidt, som om at det kunne hun godt lide, jeg masserede hende nu helt oppe ved revnen, og kun få centimeter fra hendes behårede kusse- jeg kunne nu se på hendes kussehår, at de var våde, der helt inde ved kussehullet. Jeg kunne ikke længere styre min pik, den var stiv i mine shorts- som et bræt, det gjorde næsten ondt så stiv den var. Jeg måtte flere gange rette på den og her kunne jeg mærke presæden komme ud.

Jeg kravlede op på havebordet bag hende, og brugte mine albuer til at massere hende hårdt på ryggen og hver gang jeg rullede ind over hende, strejfede min pik hende numse- hun begyndte nu at sige små lyde- hun nød det fuldstændigt, og røven kom lidt bagud hver gang jeg strejfede hende. Nu kunne jeg ikke længere styre mig- jeg listede mine badeshort af så jeg nu var helt nøgen, uden hun faktisk helt var klar over det. Jeg masserede videre, men blev nu mere pågående og det måtte nu briste eller bære. Jeg rørte hende nu mere og mere med pikken hver gang jeg bøjede mig ind over hende, hun sagde med en lidt hæs stemme- uhhh det er godt Peter, du er god. Jeg førte nu hånden ned i mellem hendes ben, mærkede helt inde ved kussen- den var som antaget sjask våd- jeg kørte en finger rundt, lidt ind og ud stille og roligt- DET var du længe om Peter, sagde moster. Giv mig din pik, jeg er så liderlig- jeg får aldrig rigtig pik.

Jeg ville have mest muligt ud af den sultne kusse, så jeg lagde mig først mellem hendes ben, spredte dem let, og slikkede alle hendes safter i mig- hun smagte himmelsk, hun stønnede ret højt- men forsøgte samtidig at styre sig i forhold til naboer. Jeg kørte fingrene rundt omkring revnen og hendes numsehul samtidig med at jeg slikkede hende. Nu kravlede jeg op bag på hende, førte min sten hårde våde pik ned mod hendes kusse. Førte den ind, jeg kunne godt mærke hun var stram- hun ømmede sig en smule, jeg kørte stille og roligt frem og tilbage til jeg kunne mærke at det gik let. Moster stønnede og var helt i ekstase, bliv ved Peter- knep mig for satan- giv mig din store pik, din frække fyr- jeg pumpede alt hvad jeg kunne, hun begyndte at ryste og hun var nu ved at komme i en orgasme, jeg fortsatte og mærkede hendes fisse stramme om muligt endnu mere om min pik, hun bed i det håndklæde vi havde liggende på bordet og skreg hendes orgasme ud. Der nærmest sprøjtede fissesafter ud af hende samtidig, det blev helt vådt- jeg var nu optaget af min egen udløsning som kom rullende, jeg pumpede og pumpede min sperm langt langt ind i moster kusse. Jeg brølede, og håbede at naboerne ikke hørte det. Efter 30 sekunder, med min halvstive pik stadig inde i kussen- trak jeg mig ud, den våde spermfyldte kusse kom med en lille prutte lyd, spermen løb ud og ned på madrassen. Kors i skurret hvor var det frækt sagde moster- sikke en gang massage OG sikke en pik Peter. Kan man bestille en ny tid spurgte hun.

Jeg var i virkeligheden ret flov, jeg har kone og børn, hun har mand og børn- og hun er min moster, det var så forkert som det kunne være- men når den satans liderlighed tager over, styre man ikke alting selv.

Har du lyst til at læse mere om mit ophold hos min moster.?

                  

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.