Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I mange år havde min kone og jeg camperet på den samme plads ved Vesterhavet Houstrup campingplads. For os er det en lille hyggelig plet, hvor vi havde vognen stået fast vi kom om foråret og kører hjem igen om efteråret. I de mange år har vi sågar haft de samme naboer heroppe. En Familie på 4, mand og kone, Brian og Myrna, og deres datter Vibeke og søn Sebastian. 

En sommer rykkede min kone og jeg som sædvanlig ud den første dag i påsken, hvorefter naboerne kom nogle dage efterfølgende. Som sædvanlig startede vi sæsonen ud med en god påskefrokost med et stor frokostbord med masser af mad og drikke. Min Kone og Myrna stod for maden, mens Brian og jeg for de kolde drikkevare. 

SEX I DAG?

Alt var altså fuldstændig, som det plejede - troede jeg. Lige indtil jeg for alvor fik øje på Vibeke. Hold op hvor var hun blevet en flot pige! Hendes kvindelige former havde været i voldsom vækst det sidste års tid. Selvom hun stadig kun var 16, så fandt jeg hende mere end almindelig betagende at se på. Hun gjorde heller ikke meget for at skjule det, må jeg sige, med den korte bluse med spaghetti stropper og lille løse nederdel, hun havde på. Jeg fik dog først rigtig lejlighed til at betragte hende en tidlig morgen, jeg skulle op og tisse. Da jeg lynede teltdugen til forteltet fra, stod hun over fra sin egen plads og stirrede hen på mig.

“Godmorgen frøken,” hviskede jeg og redte mit morgenhår tilbage med hånden. “Godmorgen,” svarede hun lidt forlegen. Måske fordi hun kun havde en kort natkjole på. Hendes tykke lyse hår stod i totter ud fra hovedet som en skovtrold. Først nu opdagede jeg, at hun tydeligvis ikke havde bh på, for jeg kunne se hende brystvorter igennem stoffet. “Har du lige været oppe og tisse?” spurgte jeg og tog et skridt frem. “Nej, jeg er på vej der op,” svarede hun, samtidig med at vi begge begav os i den samme retning mod toilet huset hundrede meter forenden af vejen. Vi aftalte at vente på hinanden og gå sammen tilbage.

Hvor så hun bare dejlig og sød ud i den natkjole, tænkte jeg igen, da hun kom ud fra dametoiletterne. Selvom hun var ganske slank, så vil jeg skyde hendes bryster til at være en god håndfuld. Hendes røv så også ganske god ud og kunne sagtens holde den ellers meget korte natkjole nede. Hun smilede til mig med de dejligste brune øjne, og nu var det mig der blev forlegen. “Er det ikke dejlig vejr?” spurgte hun og så op på den lyseblå himmel. “Jo,” svarede jeg. “Skal vi ikke gå en tur, jeg kan alligevel ikke sove.” Vi gik derfor ned langs pladsens hovedvej og videre ud af bommen ved indgangen. Herfra kan man se stranden, der ligger få hundrede meter gennem nogle klitter. “Skal vi ikke gå til stranden?” spurgte hun livlig. Så det gjorde vi selvfølgelig.

Standen var stadig øde. Klokken var jo også kun 06.00. Jeg så hen på Vibeke, der på grund af den lette vind havde lidt problemer med kjolen. Først der gik det op for mig, at jeg jo også selv kun havde t-shirt og pyjamas bukser på. Hvordan skulle jeg kunne forklare over for min kone, eller for den sags skyld over for Brian og Myrna ,at jeg var taget en tur på stranden med deres smukke teenagedatter iført nattøj og hende en kort natkjole. 

“Skal vi ikke bade?” spurgte hun begejstret over de høje bølger og den lune vind. “Jamen vi har jo ikke badetøj med. Skulle vi ikke hellere gå tilbage og så tage ned og bade alle sammen lidt senere… “jamen” afbrød hun straks, “jeg vil altså gerne bade nu,” gentog hun og så på mig med sine dådyr øjne. “Vi har jo ikke badetøj med?” “Så bader vi da bare nøgne!” For hende lød det som det mest naturlige i verden, men for mig var det en invitation, jeg vidste, at jeg burde modstå. Egentlig burde det heller ikke være mig, der tog den faderlige snak med hende, men nu var det blevet nødvendigt:

“Hør her, søde Vibeke, du er ikke længere en lille pige, der bare kan bade nøgen… eller gå på toilet i natkjole for den sags skyld… du må til at se dig selv om en ung kvinde.” “Du lyder totalt som min far!” indskød hun, hvilket ikke lød som en kompliment. “Han siger, at jeg sætter tanker igang hos mænd, men er det min skyld måske?” Det havde hun selvfølgelig ret i. Jeg ville egentlig heller ikke have sagt mere, hvis ikke det var fordi, hun pludselig begyndte at trække op i kjolen. “vibeke!” råbte jeg og blev selv forskrækket over min reaktion, “Undskyld, men det går ikke. Det går ikke, at vi bader nøgne sammen. Tænk hvis nogen så os.” “Ja, og hvad så?” spurgte hun og kendte tydeligvis godt selv svaret, kunne jeg se.

Vi stod derefter begge lidt stille uden at sige noget. Jeg vidste ikke, om jeg have gjort hende sur, men pludselig greb hun ud efter mig, stillede sig på tæer og gav mig et inderligt kys på munden. “Du vil jo gerne,” hviskede hun intens i mit øre, og jeg klemte hende tæt ind til mig. Vi kyssede igen, og jeg mærkede hendes tunge mod min. Hun gentog: “du vil gerne,” og jeg besvarede hende ved at lægge hånden om hendes hofter og kysse hende ned ad halsen. Min hånd gled ned om hendes bagdel. Kjolen skubbede jeg op om røven, så jeg kunne få hånden ned i hendes trusser. “Er du sikker?” spurgte jeg med hånden dybt begravet i hendes varme glatte skridt. “Ja, helt sikkert!” hvinede hun og trak vejret dybt, da jeg første en finger op i hende våde stramme fisse. “Du skal kneppe mig!” 

Vi gik hånd i hånd hen mod klitterne. Da vi fandt en varm plet med blødt sand, slap Vibeke min hånd og lagde sig ned i sandet. Hun sank ned i det med sin røv. Jeg satte mig på knæ og lagde mig hen over hende. Jeg lyttede opmærksomt en ekstra gang, men kunne ikke høre andet end vinden og bølgerne. Så flåede jeg hendes trusser ned om anklerne og skubbede min underkrop frem mod hendes. Trak også mine egne nat bukser ned om knæene: “Uhh!” stønnede hun, da jeg med min hånd fik min stive pik trængt op i hende. “Gør det ondt?” hviskede jeg med pikken dybt oppe i hende. “Nej, det er dejligt,” svarede hun og bed sig selv i læben. Jeg kneppede videre, skubbede kjolen helt af hende og kyssede hende på halsen. Det var tydelig at mærke, at hendes fisse blev godt udvidet, hver gang min pik gled ind. Det vil være svært for mig at holde særlig længe i så stram en fisse som hendes, tænkte jeg. Jeg kyssede hendes bryster og lod tungen pirre hendes stive brystvorter. 

Efter at have kneppet hende ømt og blidt i samme stilling noget tid, trak jeg mig ud og bad hende vende sig om. En stilling jeg ikke fik lov til med konen. Hun lå nu på maven og støttede sig på albuerne. Jeg tog fat om hendes faste baller og gned en finger mod hendes røvhul. Efter jeg var sikker på, at have hendes accept, trykkede jeg pikken op i hendes meget stramme røv. Hun fandt hurtig ud af at stritte med røven i vejret, så jeg bedre kunne tage hende. Ja faktisk tænker jeg, at hun havde prøvet noget lignende før. Ved hvert hug, jeg gav i hende, kunne jeg høre et inderligt og varm støn fra hende mund. Jeg gav hende et blidt smæk i måsen og kneppede hendes røv lidt mere intenst. Hun kunne tydeligvis godt lide det lidt hårdt, så jeg hugge lidt hårde til og lod hende falde forover og ligge helt fladt på maven. Da jeg jeg kunne mærke min udløsning, trak jeg mig ud, og lod min sperm sprøjte ud over hendes ryg - hvilket jeg heller ikke fik lov til normalt.

Så bad jeg hende vende sig om, for nu var det hendes tur. Jeg lagde mig ned mellem hendes ben og kyssede mig vej fra navlen ned til den endnu våde og liderlige fisse, Da jeg strejfede hendes klit med tungen, gav hun et højt hvin, der kunne have vækket selv den tungeste søvn oppe på campingpladsen. Hun greb fat om mit hår og trykkede mig ind mod sig. Hver gang jeg slikkede på et ømt punkt, kunne jeg mærke hvordan det rev i mit hoved. Til sidst kunne hun heller ikke mere, Hun slap sit greb om mit hår og gav et orgasme støn, jeg aldrig vil glemme. 

Derefter rejste jeg mig som den første for at se, om der var fri bane. Da jeg kunne konstatere, at vi stadig var de eneste strand gæster, løb vi ned mod vandet for at skylle os. Da vi kom op til vores vogne på campingpladsen, sendte hun mig et blink, der kunne tyde på, at hun var klar på noget en anden dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.