Godt der kun var 14 dage til vi havde ferie tænkte vi begge, da vi udmattede smed os i sengen, lige så snart vi var kommet ind af døren.

De to dejlige drenge sendte flere billeder den kommende uge, hvor de suttede pik på hinanden, kneppede hinanden og en VIDEO, hvor man kunne se Magnus kneppe Viktor, mens der kørte en homofilm i baggrunden på pc´en, hvor en ældre mand med en stor pik, kneppede en ung dreng på deres alder. Bare de kunne styre deres liderlighed, de to unge knægte.

Jeg stod meget tidligt op næste morgen, da ingen jo skulle se, at jeg havde overnattet hos Niels. Normalt ville vi have haft et morgenknald inden jeg stak ud af døren, men det havde ingen af os overskud til.

SEX I DAG?

Da jeg denne dag kom hen til Jens, var der som sædvanlig kaffe og kage. I dag glemmer du alt om det skide støv og fortæller mig om jeres tur sagde han. Jeg fortalte lystigt. Han var meget interesseret i, hvad vi havde lavet og kunne ikke forstå, at vi kun havde spillet noget bold og hygget. I må da også have lavet andet spurgte han ivrigt. Næh gået lidt ture og ellers slappet af, hvilket vi absolut ikke havde gjort. Både onsdag og fredag denne uge, var han lige interesseret og gik lige i røven af mig, når jeg støvede af og vaskede op og stillede masser af spørgsmål. Om fredagen havde han også et lille problem, hans tv var gået i sort. Det var jo ikke lige noget vi lige kunne klare med den korte tid, man har hos hver enkelt borger. Han hang noget med skuffen over, at skulle undvære tv hele weekenden og jeg fik selvfølgelig ondt af ham. Ved du hvad Jens. Jeg skulle have været ude og fiske med Niels idag, men det kan sagtens vente til imorgen. Vi kommer og henter dig idag kl. 15 og så tager vi ud og kigger på et tv til dig. Han blev ovenud lykkelig.

Niels havde ikke det mindste imod at dagens program var lavet om. Vi kunne jo rigtig godt lide Jens begge to og som Niels smilende sagde, vi står også i kæmpe gæld til ham. Jens stod udenfor og var klar. Vi kørte i Elgiganten. Prisen skal i sgu ikke tænke på, det skal sgu bare være godt og kan vise nogle gode billeder og frække FILM sagde han grinende. Ingen af os havde haft fornemmelsen af, at han havde mange penge og da slet ikke, at han så frække film, så det måtte være for at lave sjov. Vi kiggede på 32 tommers, som var den størrelse han havde derhjemme. Nej nej for satan drenge, jeg er jo ved at være en gammel mand, så synet er ikke, hvad det har været og stort er jo godt, sagde han grinende Han fandt et 60 tommers, vi kiggede grinende på hinanden og rystede på hovedet. Han skulle have nogle flere, af sådanne ture han virkede 20 år yngre.

Jens var så glad og han insisterede på, at vi skulle blive og spise. Han ringede til det lokale spisested og bestilte 3 x 3 retters menu. For f..... da Jens, vi kunne nøjes med en pizza udbrød jeg. Han skulle sgu ikke nøjes med det pap mad, når han havde sådan et par dejlige behjælpsomme gutter på besøg. Næh nu skulle vi rigtig hygge og så ville han høre, hvad der virkelig var sket på vores lille tur sagde han grinende. Niels gik igang med at indstille tv´et og jeg fik 1.500 kr. af Niels, så jeg kunne hente mad og 3 flasker vin hos købmanden. Mon han vidste hvad der var sket på turen...Shit bare ikke Magnus havde fortalt sine forældre det. Tankerne kørte rundt.

Tv´et kørte perfekt, da jeg kom tilbage og de sad med hver sin øl i sofaen. Jeg fik en kold og åbnede den flaske hvidvin Jens havde liggende i køleskabet, mens de fik dækket bord og fisket maden frem. Hvidvinen røg under forretten og den første rødvin blev åbnet. Halvejs i hovedretten sagde Jens...Nåh drenge...Jeg ved jo godt, hvad i to går og laver og i skal vide, at det er helt fint med mig. Vi gjorde begge store øjne. Jeg er hverken dum eller så forstokket, at jeg ikke for længst, har kunnet se, at i to har noget kørende. Øøøhhh....Vi sad begge stumme og måbende. Der blev åbnet en flaske mere.

Inden vi havde taget os sammen til at svare, fortsatte han. Min datter ringede idag og fortalte at Magnus var blevet en helt anden. Han havde overhovedet ikke siddet foran computeren, efter vi havde været på tur og ham og Viktor var sammen hele tiden. Hun troede de var begyndt, at rende efter piger og når de sad på værelset, havde de altid døren låst og grinte tit højt. Det virkede også som om, at Magnus helst så, at de ikke var hjemme, hvilket var lige modsat inden vores tur. Vi blev begge røde i hovedet. Ved i hvad jeg tror og håber sagde Jens...

Dengang jeg var 14 år, var der ingen der snakkede om homosex, det var totalt tabu! Jeg glemmer aldrig, da jeg og min allerbedste kammerat Søren sad og fiskede ved åen og begyndte at snakke om piger. Vi begyndte at fiske mere og snakkede mere og mere om sex for hver gang. En sommerdag da vi sad i vores shorts og snakkede sex, kunne vi begge se, at vi havde ståpik. Søren hev den frem og begyndte at spille pik og jeg gjorde det samme. Næste gang spillede vi den på hinanden og næste gang slikkede vi hinanden. Aldrig har jeg glemt, hvilken følelse det var, at få slikket pik, af en anden fyr. De flyttede desværre kort efter, så vi nåede desværre ikke at kneppe hinanden, hvilket jeg slet ikke er i tvivl om, at vi ville have gjort.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Det var mine første og eneste oplevelser med en fyr og jeg har tænkt på det hver dag siden. Derefter mødte jeg jo Karen, som jeg blev gift med. Mange gange forsøgte jeg at overtale hende til at prøve analsex, hvilket aldrig skete, da hun mente jeg var for stor og det havde hun nok havde ret i. Så jeg håber sgu, at i to dejlige mandfolk, har givet mit barnebarn den oplevelse!

Vi sad endnu mere måbende og Jens fortsatte. Jeg har ikke kunnet få ordentlig ståpik i to år. Da i tog dem med på tur, gik mine tanker lystigt og da jeg så billedet, hvor i sad tæt omslynget og alle med saglige smil, var jeg ikke spor i tvivl om, at mine ønsker var gået i opfyldelse. Da satte jeg en af mine gode film på og fik en af mine bedste udløsninger nogensinde. Så nu fortæller i to den gamle her, hvad der virkelig skete på den tur, mens vi spiser desserten.

Det var på en eller anden måde en lettelse, at han vidste, at vi var bøsser og at han nok også selv havde været det, hvis tiderne havde været anderledes dengang han var ung. Vi fortalte ham, hvad der var sket, lige fra begyndelse til slut. Nu var det ham der sad næsten måbende. Han kunne ikke tro, at de to knægte, var sådan et par pik liderlige drenge. Han spurgte om han måtte se videoerne. 

Jeg satte kaffe over og lavede 3 irish coffey. Vi satte os ind i sofaen med Jens i midten og spurgte om han var klar, til at se sit liderlige barnebarn. Han troede ikke sine egne øjne og sagde bare flere gange...Wauw... hold da kæft...Det er mit barnebarn sagde han stolt, da videoen var færdig. Vi havde begge set, at han flere gange under videoen, havde forsøgt, at rette på bulen, som var begyndt at opstå i hans bukser. Han troede ikke at vi havde bemærket det. jeg kiggede på Niels og han blinkede smilende til mig. Vi var absolut heller ikke uberørte af, at gense den frække VIDEO og slet ikke af, at se jens´s reaktion på filmen, af hans liderlige barnebarn. Der skulle et par slurke irsk kaffe til, inden film nr. 2 gik igang.

Som dine hjemmehjælpere skal vi sørge for, at du har det godt Jens sagde jeg. Vi kan ikke have, at du ikke sidder godt og det gør du jo ikke, har vi bemærket. Jeg spændte hans bælte op og lynede hans bukser ned. Han løftede hans ende og Niels trak bukserne af. Der var en stor bule i hans hvide gammeldags underbukser. Troede han havde fuld ståpik, men blev klogere da Niels trak underbukserne af. Hold da kæft en pik!! Den var kun halvstiv. Hold da kæft udbrød vi begge da vi så den. Ja så forstår i måske, hvorfor Karen ikke ville have den op bagi, sagde han. Det blev kun ved drømmen, sagde han helt opgivende.

I skal sgu også sidde ordentligt sagde han og rykkede Niels`s shorts ned, da han var ved at sætte sig. Niels stod med sin halvstive pik strittende ud i luften og svarede...det er da ikke mere end fair vel Peter. Jeg rejste mig og smed også mine shorts.

Spillet uden grænser

Igen troede Jens ikke sine egne øjne. Han sad næsten helt stiv og hans enorme pik blev endnu større. Da Viktor blev lagt op på kølerhjelmen, tog jeg hans hånd og lagde den på min stive pik. Han masserede min pik og mine nosser og mens jeg kneppede Viktor på kølerhjelmen, kørte hans hånd op og ned på min pik. Kunne se at Niels spillede med begge hænder på Jens`s store pik som bare voksede og voksede. Da filmen var færdig, lænede Jens sig tilbage og sagde tusind tusind tak. Det er skam os der takker Jens, uden dig havde vi aldrig haft fornøjelsen af disse dejlige drenge. Er der noget vi kan gøre for dig, hviskede jeg liderligt inden jeg satte mig overskrævs på ham og begyndte at tungekysse ham.

I vil gøre mig så glad og lykkelig, hvis jeg må se, når i knepper. Jeg skubbede Niels væk med min røv og begyndte at gnubbe min pik mod Jens´s store pik, som nu stod i sin fulde pragt, vil gætte på enorme 26-27 cm. med tydelige markerede blodårer. Mens jeg nød at gnubbe mod denne store dejlige pik, stillede Niels sig op i sofaen mellem Jens og mig. Jeg var nødt til at støtte med den ene hånd på sofabordet, mens den anden forsøgte, at holde kontakten med vores pikke. Niels førte sin stive pik hen til Jens´s læber, han åbnede velvilligt munden og begyndte at sutte lystigt. Det blev hurtigt anstrengende for mig, så jeg gik ind og fandt den madras, som jeg vidste jens havde liggende under sengen i soveværelset.

Jeg flyttede sofabordet og lagde madrassen der istedet. Sut på hans store pik Niels, så skal jeg gøre dig klar. Niels lagde sig på gulvet på alle fire og begyndte, at slikke og sutte så godt som han kunne, på denne enorme store og lækre pik. Slikkede Niels´s dejlige indbydende stjerne og kneppede ham snart med tungen. Efter jeg havde udvidet ham med et par fugtige fingre, var han helt klar...Åhhh for satan...Jeg vil have pik...Knep mig Peter!

Jeg fik ham over på madrassen og vendt ham, så Jens havde det perfekte udsyn. Satte pikken mod hans stjerne og smilte liderligt, med tungen legende på læberne, over til Jens. Han sad med begge hænder gnidende på den store pik. Han nikkede liderligt og jeg gled op i Niels. Stille og roligt helt i bund. Helt ud og helt i bund. Gjorde jeg mange gange, så Jens kunne få den bedste oplevelse. Niels råbte flere gange...Knep mig...Kom nu knep mig for s....Jeg kneppede ham hårdere og hårdere og smækkede ham et par gange på ballen med en hård flad hånd. Var tæt på at komme og trak mig ud. Lagde mig på ryggen og Niels satte sig overskrævs på mig. Styrede pikken mod hans stjerne og han gled ned over mig. Han var lige så liderlig som mig og snart red han mig som en vild. Jeg kom med et brøl oppe i ham. Han lagde sig på maven og slikkede min pik ren for sperm.

I gør mig så lykkelig i to, sagde Jens mens han gned på sin store pik. Det var lige før jeg kom. Vi gør dig mere lykkelig Jens, sagde jeg og rejste mig. Tog hans hånd og trak ham hen til madrassen. Lig dig ned på ryggen, så skal du få lov, at mærke en dejlig stram røv.

Niels kan aldrig få det stort nok, vel Niels? Jeg spyttede i hhænderne og gned Jens´s pik godt ind. Niels satte sig overskrævs på Jens. Vi kunne begge se mit sæd dryppe ud af ham, da jeg styrede den enorme pik mod hans våde stjerne. Niels fik pikhovedet op og skiftevis stønnende og lidt klagende gled han ned over ham. Han kom længere og længere ned. Det var så vildt ophidsende, at se ham blive fuldt udblokket, at min pik allerede rørte på sig. Da han havde ham helt oppe og sad og rokkede ovenpå på ham, lå Jens bare og stønnede. Jeg satte mig også overskrævs på ham og begyndte at kneppe hans åbentstående mund. Da Niels begyndte at ride ham, var jeg nødt til at trække mig væk, ellers var han nok blevet kvalt. Jens stønnede højere og højere og Niels næsten råbte...Fuck...Fuck...Fuck det er godt...Ååhhh for s....

Niels stoppede og lagde sig på alle 4. Tror det var mange år siden, at Jens havde været så hurtig. Han var fluks oppe bag Niels og førte sin store pik i bund med det samme. Jeg skyndte mig ud i køkkenet. Tog madolien og smurte pikken ind. Tilbage igen hvor Jens´s store pik kørte som et stempel i Niels´s udblokkede røv. Satte mig bag Jens- Det gav et sæt i ham, da han trak sig tilbage og min finger gled op i ham.

Han stoppede og stønnede bare...Ååhhh. Førte min pik op i ham og begyndte stille og roligt at kneppe ham. Når jeg stødte i bund, gjorde jeg det så hårdt, at han også kom i bund i Niels. Sådan gjorde vi det et stykke tid. Det var nok det mest ophidsende, jeg nogensinde havde prøvet. Vi fandt hurtigt rytmen og Jens bestemte selv tempoet, da jeg holdt mig i ro. Hver gang han trak sig tilbage, fik han min pik i bund. Da Jens kom i et brøl, kunne både niels og jeg ikke holde os tilbage. Tror aldrig jeg har set Niels få så kraftig en orgasme. Vi faldt udmattet om.

Næste morgen vågnede Niels og jeg i Jens´s seng til duften af kaffe. Han havde været ved bageren og hentet både rundstykker og kager. Vi kom søvndrukne og nøgne ud. Vi fandt vores shorts i stuen og satte os ved morgenbordet. Niels satte sig noget blidt på stolen og sagde smilende...Synes jeg er lidt øm idag. Jens smilede og sagde, håber du nød det ligeså meget som mig. Jens snakkede meget mere end han plejede og var bare så glad.

Jeg har noget jeg vil fortælle jer, sagde han pludseligt. Den skov hvor i var på tur med drengene, den blliver snart min. Jeg har snakket med Karl, som ejer den og han vil gerne sælge den, endda til en fornuftig pris. Hvordan vil du få råd til det Jens? Ja det er jo lige det grinte han. Niels du kan godt huske, at du hjalp mig med det der online lotto, hvor du også hjalp mig med, at overføre penge dertil osv. Jeg stoppede kort efter, der var en der havde vundet de 3,5 millioner her i byen. Jeg sagde at jeg ikke gad bruge penge på det skidt, når jeg alligevel ikke vandt noget. Det var en lille løgn, da det var mig der havde skudt papegøjen, grinte han. Ingen ved det og ingen behøver, at vide det. Ikke engang datteren vidste besked. De mangler ikke noget, så jeg vil hellere bruge pengene, på at hjælpe jer to fantastiske mennesker.

I skal lave en lille lejr med flere hytter og shelters og så skal i lave en form for lejrskole. I ferier osv. vil Magnus og Viktor sikkert meget gerne hjælpe og i kan beholde jeres job i hjemmeplejen og så lave en ekstra skilling på det. Vi var målløse! Det var jo lige netop vores drøm, som her gik i opfyldelse. Jeg ordner det med Karl i morgen, sagde han med et bredt smil.

Hvis han virkede 20 år yngre igår, så virkede han 30 år yngre idag. Han var ikke færdig endnu. Mens i to stadig snorkboblede, fik jeg en fantastisk ide. Jeg ved jo at i ikke har de store planer i sommerferien. Hvad siger i til en tur til Bornholm? Jeg har siddet her og fundet et rigtig lækkert sommerhus med pool og udendørs spa. Er det ikke lækkert, sagde han og lukkede computeren op. Hold da k... for et sommerhus. Jens slap nu lige af, det koster 20.000 for en uge. Jeg har sgu da kassen grinte han bare.

Måske Magnus og Viktor vil med. Jeg ringer og hører Lene(datteren). Han var fyr og flamme og ringede straks til Lene. Hun virkede meget overrasket og ville vide, om han kunne holde til det og om det ikke var meget dyrt. Pjat med dig, jeg har altid drømt om, at komme til Bornholm. Skal jeg nå det, så skal det være nu og det er pænt gjort af Niels og Peter, at de gider bruge ferien, på at give mig den oplevelse. Mht. penge, så har jeg længe sparet op og Niels og Peter kan leje det gennem kommunen, da det er et de har, som deres ansatte kan leje. Han løj stærkere end en hest kunne rende og blinkede med et stort smil til os. Hvad sker der dog lige med den gamle tænkte hun. Hun Kaldte på Magnus og Jens fik ham i røret. Da han hørte vi skulle med, var han fyr og flamme. Jeg ringer lige til Viktor, du får lige mor imens. Den endte med, at hun syntes, at det var en super ide, hvis nu bare Jens kunne holde til det. Hun var glad for at han ville give Magnus den oplevelse. Han holdt hånden over telefonen og sagde grinende, hun skulle bare vide, hvad han har fået af oplevelser.

Magnus var hurtigt tilbage og sagde Viktor vildt gerne ville med og det var ok med hans mor og far. Så var den hjemme sagde Jens med et stort smil, da samtalen var ovre. Han bookede med det samme sommerhuset og med vores hjælp, blev der også lejet en minibus, en Mercedes med lækre sæder osv. Der skulle ikke spares på noget.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.