Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da Jens havde lagt på, fik jeg stoppet de 2 dreng i deres foretagende. Under morgenmaden foreslog Niels, at vi kørte hen til en campingplads, der lå 10 km. derfra og fik os et bad, så vi kunne blive lækre og klare til, hvad dagen nu ville bringe, så kunne vi også lige få handlet ind.

Klokken var ikke mere end 07.30, da vi ankom til campingpladsen, så der var ikke meget liv der, de fleste sov heldigvis endnu. Vi fandt baderummene og så der skulle poletter i, som skulle købes i receptionen. Niels gik op og vekslede og kom grinende tilbage, så kan vi vist godt blive rene sagde han og rystede med lommen i shortsene. Han havde vekslet 200 kr. til poletter. Baderummene var ikke så store. Man kom ind i et lille rum. hvor der stod en bænk og så var der en lille brusekabine. Vi klemte os ind alle fire.

SEX I DAG?

Magnus og Niels havde næsten smidt tøjet inden vi havde lukket døren og var først under bruseren. De fik sæbet hinanden ind og skal da lige love for, at der blev vasket grundigt. Jeg fik lov, at putte poletter i engang imellem. Viktor og jeg sad begge og blev småliderlige af det show, der blev opført lige for næsen af os. Vi blev dog nødt til at stoppe de to, hvis der også skulle være vand til os. Magnus stod på det tidspunkt på alle fire og Niels kneppede ham med 2 fingre. Niels havde et ordentligt jern på, han var også den eneste, der ikke havde fået udløsning aftenen forinden. Han gav mig et ordentligt tungekys og min pik et klem, da vi skiftede plads. 

Mens Viktor og jeg også blev rigtig godt vasket, kunne vi ikke lade være med at kigge på de 2. Vi måtte selv putte poletter i, da de to var helt opslugt af hinanden. Magnus stod foroverbøjet med albuerne støttene på bænken og Niels lå på knæ, med tungen oppe i ham. Viktor smilte frækt op til mig, da han sad på knæ og skulle til, at tage min pik i munden. FILM dem sagde han. Jeg skrævede over Niels og tog mobilen på bænken.

Niels satte sit glinsende pikhovede mod Magnus´s stramme indbydende stjerne og smilte liderligt op til mig. Vil du have mandepik Magnus? ÅÅhhh ja Niels...Knep mig...Jeg vil mærke dig...Knep mig. Niels havde fugtet ham godt med spyt. Han pressede forsigtigt pikhovedet ind og Magnus gav sig en lille smule. Det varede ikke længe inden Magnus havde vænnet sig til Niels`s dejlige pik og så skal jeg da lige love for, at han blev gennem kneppet. Håbede ikke der stod folk og ventede udenfor, for de stønnede begge højere og højere. Lige inden Niels kom, trak han sig ud og vendte sig om. Viktor sad stadig på knæ i brusekabinen. Niels gned på sin stive pik et par gange og skød en ordentlig ladning af i mund, ansigt og på brystet af Viktor. Der var heldigvis 2 poletter tilbage og vi nåede, at blive skyllet igen.

Da det sidste vand løb gennem bruseren, blev der banket hårdt på døren. Shit sagde Niels og grinte. Vi fik hurtigt tøjet på og åbnet døren. Udenfor stod en svensk far med sin søn. Han så ikke glad ud. Kom så min dreng sagde Niels og lagde armen om skulderen på Magnus. Vi gik grinende og fjollende tilbage til bilen. 

Da vi havde handlet ind og kom ud til bilen, satte Magnus sig ind på forsædet. Jeg kiggede undrende på ham, men inden jeg nåede at sige noget, hev Viktor mig ind på bagsædet. Vi skal se videoen, sagde han med et grin. Havde ikke nået, at finde mobilen frem, inden hans fingre legede med min pik. Der var godt nok blevet vækket nogle indre sexdæmoner i de to knægte!!!

Viktor så ikke meget af videoen inden han hviskede i mit øre...Jeg vil også mærke din dejlige pik Peter. Han havde min pik i munden, næsten inden bilen var blevet startet. Da vi kørte ud af byen, rejste han sig, trak sine shorts af og bøjede sig frem mellem forsæderne. Hans glinsende stjerne var lige ud foran mit ansigt. Min pik rejste sig til fuld størrelse, mens jeg bearbejdede hans dejlige stramme røv med fingre og tunge. Tanken om at skulle have min pik op i denne dejlige stramme drengerøv, gjorde mig helt vanvittig. Da han flyttede fødderne fra forhøjningen i midten og spredte sine baller med hænderne, fik jeg hurtigt spyttet i hånden og gnedet min pik ind.

Niels havde sat farten helt ned, da hans øjne kiggede mere i bakspejlet end bag ud. Magnus satte sig på knæ og kiggede bagud på os, hvilket gjorde at Niels ikke længere kunne følge med. Niels ville ikke gå glip af dette og smed bilen ind af en lille skovvej. Da Viktors stjerne ramte min stive pik, holdt vi næsten stille. Denne liderlige knægt gled ned over mig, uden at skulle vænne sig til noget som helst. Aaaav...Ååh ja...Ååhhh så godt. ..Åååhh sagde han og sad og rokkede oven på mig, inden han begyndte, at glide op og ned. Kunne kun komme halvt op i ham på grund af plads og stilling. De to foran, sad nu begge og betragtede os. Niels havde fundet Magnus´s stive pik og gned godt på den.

Han skal mærke dig rigtigt og hårdt sagde Niels. Tag ham ude på kølerhjelmen. Fik Viktor ud og lagde ham på ryggen på kølerhjelmen og fik hans ben lagt op på mine skuldre. Da jeg satte Pikken mod hans liderlige stjerne, havde Niels fundet mobilen frem. Vi skulle åbenbart også fanges på VIDEO.

Jeg pressede mig helt op første gang og Viktor bare råbte...Jahh...aargh ja...åhh for s....Åhhh Peter knep mig. Jeg bankede pikken i bund og kneppede ham hårdt. Magnus stod ved siden af og spillede vildt på sin pik, også han begyndte næsten at råbe. Da jeg var ved at komme, trak jeg mig ud lige inden. Magnus og jeg brølede samtidig vores sperm ud over Viktor. Han var dækket af sperm i ansigt og på overkrop.

Vi kørte en lille omvej og fik en dukkert i det kolde vesterhav, inden vi kørte tilbage til lejren. Der var 4 kroppe der trængte til, at blive afkølet og skyllet.

Kunne se at Jens havde skrevet 3 gange denne formiddag. Troede der var noget galt, men der stod blot...Dejligt i hygger, dejligt i kan lære dem noget og...dejligt at i kan gøre dem til mænd. Det lagde jeg ikke noget i. Der kom også et par stykker mere den dag, bla. ville han gerne have et billede af os. Han fik en selfie, hvor vi alle sad tæt kun i shorts, hvilket vi var nødt til, hvis vi alle skulle være på billedet.

Resten af denne dag/nat gik kun med sex. Selv i pauserne, hvor vi var nødt til at komme til hægterne, kunne drengene ikke lade være med at snakke om, hvor godt og fedt, det hele var. De var begge godt ømme i deres dejlige måse, da vi afleverede dem næste formiddag.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.