BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da vi kom hjem ved middagstid, snakkede vi om, hvor heldige vi var, at Jens gad at smide så penge i os og vores fremtidsdrøm. Vi ville gøre, hvad som helst for denne dejlige rare mand. Jeg er godt øm idag, men det er på, en helt vidunderlig måde sagde Niels. Har da heller aldrig set dig få så vild en orgasme, svarede jeg og kyssede ham. Nej det var vildt, at være så udblokket...Helt ubeskriveligt. Det skal du altså prøve, det skal ingen gå glip af.

Der tikkede en besked ind på mobilen. Det var Magnus. Han spurgte om jeg kunne snakke. Facetimede til ham, han var alene hjemme. Han ville høre, om en af deres nye kammerater Oliver, måske kunne komme med. Det er nok ikke, så smart forklarede jeg ham. Hvis dig og Viktor gerne vil have meget pik, så duer det jo ikke, at Oliver er med, så går det jo i vasken. Men måske han også gerne vil være med. Har i haft noget med ham, spillet pik sammen eller rørt ved hinanden? Nej men igår slåssede vi 3 lidt for sjov inde på mit værelse. Jeg lå ovenpå ham og vores pikke rørte hinanden. Han fik helt sikkert ståpik. Derfor er det jo ikke sikkert, at han vil mere Magnus, så det vil da være surt, hvis vi ikke kan hygge sammen på grund af ham. Vi skal være sammen lige om lidt, Viktor dukkede også op på skærmen og råbte hej Peter og Niels. Vendte telefonen over på Niels, som lå helt nøgen, med sin slappe pik. Han trænger til at mærke vores stramme røve, råbte Viktor grinende. Han fik kæmpe pik igår, men det må i høre om senere. Vi ser lige om han er med på mere, han kommer lige om lidt og vi har en plan om, at sætte en homofilm på, for at se hvordan han reagerer.

SEX I DAG?

Der gik ikke mere end en time, før Magnus sendte en VIDEO, hvor Viktor og Oliver lå og slikkede hinanden i en 69`er. Han gik om bag Oliver, som lå med sin mås lidt struttende i vejret. Fugtede sin finger og førte den lidt op i ham, olivers røv skød  mere i vejret. Viste Niels den og vi blev enige om, at ham kunne vi sørme også godt lege med. Skrev til Magnus, at han var helt godkendt.

Mandag hos Jens. Jeg låste mig ind. Han var ikke i stuen. Jeg er her råbte han inde fra soveværelset. F...... om ikke han lå på sengen og spillede pik, med en gulerod oppe i sig. Jeg har været så liderlig lige siden i forlod mig. Jeg onanerede det meste af dagen igår og fik også udløsning, det er min anden ungdom sagde han smilende. Jeg smed bukserne og han greb hurtigt fast om pikken og begyndte at sutte mig. Han var god og hans liderlighed smittede- Fik ham om på alle fire og pulede ham rigtig hårdt, indtil jeg sprøjtede oppe i ham. Fortalte der kom en ekstra dreng med på turen. Passer fint 3 unge, 2 halv gamle og en hel gammel grinte han. Det er en ung til hver.

Fortalte Niels om besøget hos Jens. Han grinte bare og sagde, det er sgu det man kalder luxus hjemmehjælp. Du skal nu prøve hans fantastiske pik. Jeg tænker på den hele tiden.

Ved første besøg onsdag, lå der en tube glidecreme i lommen ved mine nøgler og en seddel "Bruges hos Jens" Jens var 3. besøg. Gud hjælpe mig om ikke han denne gang sad i sofaen og spillede pik til en FILM, hvor en ung dreng blev gennem kneppet af en gammel mand. Ingen tvivl om, hvor Magnus havde sin liderlighed fra!

Jens opdagede ikke engang, at jeg smed tøjet. Han var helt væk i filmen. Tog glidecreme i hånden og begyndte at gnide på hans enorme pik, da flyttede han focus. Stillede mig med den ene hånd på sofabordet og den anden smurte min liderlige røv. Han var hurtigt oppe af sofaen og pressede hans store pikhovede ind. Det gjorde ondt og jeg sagde stop Jens. Han holdt godt fast i mine hofter og holdt mig i ro. Jeg vænnede mig lidt til hans enorme pik og han pressede sig længere op. Han pressede til han var helt i bund. Niels havde ikke løjet! Det var en ubeskrivelig vild og dejlig følelse. Jeg holdt godt fast i sofabordet og troede det skulle brase sammen, så hårdt kneppede han mig. Hans store nosser klaskede mod mine, hver gang han bankede den i bund. Da han kom oppe i mig, oplevede jeg igen en vanvittig følelse. At være blokket ud og så få skudt sådan en ladning op i sig, gjorde at jeg kom i et brøl. Sofabordet sejlede i sperm. Jeg skulle ud på badeværelset og tømmes inden jeg skulle videre. Så han fik besked på, at han selv måtte slikke eller tørre det op.

Det blev fredag, vi havde fri til middag og nu var der dømt ferie YES! Vi havde hentet bilen aftenen forinden og pakket den. Rigtig fed Mercer med 6 læder flystole bagi og plads til 3 foran. Automatgear og alt i udstyr. Vi fik et bad og drønede til Ebeltoft. Færgen til Odden og vi samlede drengene op hjemme hos Lene og svigersønnen kl. 16. De kunne ikke forstå, at vi gad spilde ferien, med 3 så larmende unge knægte. Ombord på færgen ville Magnus have mig med ud på toilettet. Han trængte til at mærke min dejlige pik. Jeg ville ikke risikere, at nogen skulle tage mig i at kneppe denne dejlige unge knægt. Hev ham med ud på dækket og forklarede ham, at han skulle få så meget pik på denne tur, at han ville døje med at gå, når han kom hjem.

Jamen morfar er jo med Peter. Han ved det hele Magnus. Han spærrede øjnene på vid gab. Jamen hva hva. Han stammede helt og så ked ud af det. Du skal ikke være ked af det, han synes det er så fint og han synes det var nogle helt fantastiske videor. Han faldt ned og fik den normale kulør tilbage. Er morfar til mænd? Fortalte historien som Jens havde fortalt os. Han er til mænd Magnus og han har en kæmpe pik. Vildt fløj det ud af munden på ham. Jeg viste ham et billede af hans morfars store stive pik. Den er for vild...Shit den er mega, fløj det ud af munden på ham. Vi kom tilbage til de andre. Der var kun en ledig stol. Sæt dig der Peter. Jeg sætter mig ved morfar. Han sprang op i skødet af sin morfar. Ingen tvivl om, at knægten ville checke, om morfar godt nok havde sådan en stor pik. Han sad meget urolig og bevægede sin lille numse meget. Ingen tvivl om, at det havde en effekt. Kiggede smilende over til Jens, han vendte øjnene op i luften og skreg næsten på hjælp. Jeg sagde til Magnus, at morfar nok ikke kunne holde til at han sad på ham, så han måtte hellere sidde på mig. Morfar sagde tak med mund og øjne. Magnus hviskede stille til mig. Det er sgu rigtigt. Han har en stor pik.

Vi var ved sommerhuset kl. 21.00 og havde lige købt noget aftensmad, ved en grillbar på vejen. Der var lunt og vi spiste maden på terrassen. der blev knappet øl og vin op. Drengene ville have øl istedet for sodavand og det var helt fint med os. De drak hurtigt 2 øl hver og var allerede lettere fjollet. Jeg rejste mig gik ind og checkede termostaten på vandet i swimmingpoolen, 28 grader viste den. Åbnede skydedøren til terrassen og fyldte vand i karret der stod foran. Drengene havde åbnet den 3. øl og var helt fremme i skoene. I må gerne smutte i poolen, når i har drukket ud sagde jeg. I skal bare skylle fødderne i karret først. De fik travlt med at bunde, Magnus var hurtigst og smed alt klunset og råbte den sidste i, er en tøsedreng. Derefter Viktor, også han smed alt klunset. Oliver kiggede forsigtigt på mig. Smut du bare med, sagde jeg og blinkede til ham. Drengene fjollede i vandet og vi 3 gamle liderlige mænd, sad og slugte dem med øjnene. Der blev åbnet mere rødvin.

Vi gik i bad på skift, mens drengene hyggede i vandet. Der var 3 værelser med dobbeltsenge og minsandten om ikke også der var to morgenkåber pr. værelse. Vi 3 gamle sad kun i morgenkåber, vi var alle helt glatte, selv Jens havde fået den store tur inden vi tog afsted. Vi kaldte drengene op. Dejligt syn at se disse 3 nøgne knægte. Alle havde de halvstiv pik, da de havde fået gnubbet og pillet ved hinanden i poolen. Vi sendte dem ud under bruseren og havde lagt de 3 sidste morgenkåber derud. Mens drengene var i bad, snakkede vi om, hvordan vi skulle fordele dem. Der var 2 muligheder. Enten skulle vi have hver sin unge knægt, eller 2 af dem skulle sove sammen og så ville Niels gerne sove ved Jens. Kiggede smilende over på ham og opdagede, at han fandme sad med hånden oppe under Jens´s morgenkåbe og legede med hans pik.

Få sex i dag

Der gik lang tid, inden drengene endelig stod foran os iført morgenkåber. Det tog sin tid sagde Niels med et grin. Magnus var igen rap i replikken og sagde, vi skulle jo os gøre os grundigt rene. Og Oliver troede ikke på, at i 3 liderlige mænd, alle er til unge drenge. Jens sad med åben mund. Vi blev så liderlige, at vi lige skulle have taget trykket først. Oliver skulle også lige have taget sin mødom, sagde Viktor grinende. Oliver var knaldrød i hovedet. Var det godt spurgte jeg ham. Ja hviskede han helt genert.

Morfar...Peter siger du har en kæmpe pik, er det rigtigt. Jens var totalt paf. Niels spændte morgenkåben op mens Jens stadig sad med åben mund. Da de så dette pragteksemplar, var det dem der stod med åben mund. Halvstiv stod den der, med Niels hånd, som ikke kunne nå helt omkring. Magnus var den første som fattede sig. Den er godt nok vild, må jeg mærke. Inden Jens nåede at svare, stod hans barnebarn og mærkede på hans pik. Han fik de andre over, de skulle også mærke hans morfars store pik. Drengen var pavestolt af sin morfar.

Vi spurgte hvilken mulighed de valgte mht., hvor de ville sove. De kunne ikke blive enige. Oliver ville gerne sove ved en af kammeraterne, hvilket jeg godt kunne forstå. Viktor og Magnus ville sove ved en af os voksne. De to liderlige knægte ville have pik ligesom Niels.

Viktor sprang hurtigt op i skødet af Jens og sagde kækt, at han ville prøve, at mærke sådan en kæmpe pik mellem sine ben. Niels trak Magnus op på sit skød. Oliver stod helt forlegen og vidste ikke, hvor han skulle gøre af sig selv. Jeg rakte armene ud og sagde, kom du herover søde Oliver. Han kom forsigtigt over og jeg løftede ham op på skødet.

Viktor fik med det samme åbnet Jens´s morgenåbe og smidt sin egen. Han sad allerede med Jens store pik oppe mellem lårene og legede med det glinsende pikhovede. Magnus sad overskrævs på Niels og de tungekyssede vildt, mens de gnubbede pikkene mod hinanden. Jeg hviskede til Oliver, at han ikke skulle være bange og at han endelig bare skulle sige til, hvis der var noget han ikke havde lyst til. Han nikkede og jeg kyssede ham blidt i nakken. De to andre knægte var helt vilde og havde virkelig set frem til, at skulle have pik på denne tur. Jeg var meget forsigtig med Oliver, han skulle jo ikke blive skræmt fra vid og sans. Kyssedeham  flere gange blidt i nakken, inden jeg lod min tunge lege med hans øreflip. Det kildede og han fniste flere gange. Lod en hånd glide ind under morgenkåben og den fandt den ene lille strittende brystvorte. Masserede den blidt og kunne mærke, at han begyndte at slappe mere af. Nev blidt i den og et åhh undslap hans læber. Min anden hånd gled under morgenkåben og kærtegnede ham på inderlåret. Han døjede med at sidde stille og da min hånd fandt hans nosser og blidt kærtegnede dem var han klar.

Vend dig om sagde jeg. Jeg trak hans morgenkåbe af og åbnede min egen, så den stod åben. Fik ham til at sætte sig overskrævs på knæ, så vores pikke gnubbede mod hinanden. Trak hans ansigt hen til mig og skilte hans læber med min tunge. Han åbnede straks munden og vores tunger legede med hinanden. Både Viktor og Magnus stod oppe på stolen og kneppede både Jens og Niels i munden. De kom samtidig og sendte deres ladninger af sperm ned i halsen på dem. Samtidig havde jeg omkring Vores pikke og gned på dem. Oliver stønnede højere og blev hårdere og han kom ud over mit bryst. Undskyld hviskede han. Du skal da ikke undskylde sagde jeg og kyssede ham, det var da dejligtog sikke du kan sprøjte. Jeg tog en god klat sperm på fingeren og førte den op til hans læber, han åbnede munden og suttede det af. Uhhm sagde han og gled ned og slikkede mit bryst rent, så der ikke var en dråbe tilbage.

Vi havde ikke fået pakket noget som helst pakket ud, bortset fra den tube glidecreme, som jeg havde lagt på natbordet i alle 3 rum. Vi må vist hellere få redt de senge, så vi kan komme til køjs, sagde jeg og rejste mig. Fandt sengetøjene og sengene blev redt. Niels sidste ord inden dørene blev lukket var...Jens du skal ikke flække Viktors dejlige stramme røv, så bank på væggen, hvis du skal kneppe.

Vi lagde os i sengen, trak Oliver over under min dyne og ind til mig. Du er så sød og dejlig Oliver, du er virkelig lækker. Synes du sagde han og puttede sig helt ind til mig. Hans lille stramme røv pressede mod min pik, som var helt stiv. Jeg løftede hans ene ben og den smuttede op imellem og pressede mod hans små hårde nosser. Min hånd fandt hans pik, som allerede var stiv igen, selvom han havde fået to udløsninger. 

Gjorde det ondt da de tog din mødom, spurgte jeg ham. Nej ikke ret meget, det var dejligt sagde han og begyndte at bevæge underlivet frem og tilbage. Jeg vil kneppe dig inden skal sove, vil du gerne det jeg skal nok være forsigtig sagde jeg, han sagde blot uhmm og bevægede underlivet hurtigere. 

Jeg vendte ham mod mig og kyssede ham inderligt, hviskede du er så skide lækker Oliver, slik min pik. Han kravlede ned og tog mig i munden. Han var simpelthen et naturtalent. Hold da kæft hvor kunne han sutte og f...... og ikke han tog mig til roden. Var nødt til at stoppe ham. Kunne du lide det? Har aldrig prøvet nogen der var så god Oliver. Kunne se han blev helt stolt. Vi byttede plads og jeg slikkede hans dejlige pik, lod tungen glide ned og lege med mellemkødet. Kunne tydeligt høre han nød det. Da min tunge fandt hans stjerne, gav det et sæt i ham og han stønnede åhh. Med begge hænder greb ham om min nakke og pressede hans dejlige lille røv op i mit ansigt. Tungen gled op i ham og han slap sit tag. Kneppede ham med tungen og han klynkede. Lidt glidecreme på to fingre. Da den ene kom op, begyndte han med det samme, at bevæge underlivet frem og tilbage. Det blev ikke langsommere af at nr. 2 finger også gled op. Han var mindst lige så pik glad som de to andre. Havde fået ham om på alle 4 da vi hørte der blev banket på væggen. Vi grinte begge og jeg spurgte om han gerne ville se når Jens kneppede Niels med hans kæmpe pik. Om han ville....

Vi kom ind på værelset da Niels satte sig overskrævs på Jens, med front imod ham. Magnus stod med en glinsende røv lige i vejret og bukkede sig helt ned, så han rigtig kunne se, når morfars kæmpe pik gled op i Niels. Viktor stod bagved og var klar til, at trænge op i Magnus. Oliver bukkede sig også helt ned, så han også kunne få alt med. Niels bukkede sig ned og kyssede Jens. Spurgte om han var klar til, at mærke hans stramme røv, om hans store dejlige pik. Han styrede den glinsende pik til og gled ned over det enorme hovede. Samtidig kørte Viktor pikken i bund i Magnus og jeg pressede pikhovedet op i Oliver. Fuck det var frækt. Det var lige til en Oscar indenfor homofilm!!!

Niels gled ned over den store pik. Tog ham helt til bund og samtidig trængte jeg helt op i Oliver. Han beklagede sig overhovedet ikke. Han stønnede bare Ååhh ja Peter det er dejligt. Viktor pulede Magnus hårdt og kom hurtigt oppe i ham. Jeg nød hvert et stød i Olivers stramme røv og pirrede ham helt vildt. Han begyndte selv, at støde røven hårdt tilbage og råbe, at jeg skulle kneppe ham hårdt. Jeg tog et fast greb om de små hofter og bankede pikken så hårdt op i ham som jeg kunne. Da jeg sprøjtede oppe i ham, kom han samtidig og sprøjtede ud på sengen, Niels og Jens. Kort efter malkede Niels de sidste dråber ud af Jens.

Vi listede ind til os selv igen og faldt i søvn med det samme. Oliver i mine arme. Hvad mon ikke der mere sker på denne ferie........................

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.