Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Var lige flyttet til en anden by i Nordjylland, da jeg syntes, at der skulle ske noget nyt. Jeg havde fundet en fin lejlighed på 2. sal i en boligforening. Havde forhørt mig inden og vidste derfor, at der ikke boede ret mange unge og det var et meget stille og roligt kvarter. I min opgang boede der 5 andre og de var alle +70. Havde boet der 2 måneder og der var blevet sommer. De gamle sad tit mange udenfor og hyggede til langt ud på aftenen. Mange af dem var skide friske og nogle af de varme aftener, kom der sommetider øl og vin på bordet.

De hilste altid og jeg satte mig også sommetider og fik en sludder med dem. De syntes det var dejligt, at der var flyttet en ung mand ind, da de alt for tit, blev mindet om deres alder, når der var en der skred i svinget, som de sagde. Skønt at blive kaldt ung, når man er 54. Kom hjem en aften kl. 20 og de kaldte mig hen. Jens min nabo på 75 knappede en øl op og gav mig den. Karen min underbo, skænkede mig et stort glas rødvin. Kunne høre at de var ved, at være noget henne i teksten og tænkte, at det var fedt, at de i denne alder, stadig var friske og nød livet.

SEX I DAG?

De ville høre mere om, hvad jeg var for en og skal da lige love for, at de fik hældt noget i mit glas. De blev mere og mere fjollede og højrøstede. De begyndte at snakke om den nye kanal, de havde fået på deres fjernsyn. Det var en erotisk kanal, hvor meget var overladt til fantasien. Jens mente det var noget fis, at man kun så pigernes patter og ikke andet. Karen påstod at hun ikke havde den kanal. De 3 andre fniste bare. 

Klokken blev 22 og der var kun Karen, Jens og mig tilbage. Jens sad og blundede ind imellem, jeg var selv blevet lettere beruset. Karen snakkede stadig om, at det var for dårligt, at hun ikke kunne tage den nye kanal. Hun påstod at hun havde den store tv-pakke og derfor også skulle kunne tage den.  Jens slog øjne op og jeg fik ham overbevist om, at det nok var bedst, at han gik til køjs. Jeg blev nødt til, at hjælpe ham op, da han var blevet noget usikker til bens.

Da jeg kom ned igen havde Karen ryddet op. Jeg mente også, at det var ved, at være sengetid. Da vi kom til Karens dør, mente hun at vi trængte til en irsk kaffe, inden vi gik til ro. Mens vi sad i sofaen og drak den fortalte Karen om sig selv og sit liv. Hun havde prioriteret karrieren højt og havde derfor aldrig stiftet familie. Hun var rigtig glad for at bo her, da de alle var som en stor familie. Hun havde rejst meget og nu nød hun, at være faldet til ro. Nu mangler jeg kun en til, at tilfredsstille mine behov, sagde hun og grinede. Jeg skulle absolut have en irsk kaffe mere, da hun kun var halv færdig med hendes. Da hun vimsede ud efter den, kunne jeg ikke lade være med, at betragte hende og tænkte, at hun faktisk var en meget pæn dame, hendes alder taget i betragtning. Lav, slank og en rigtig lille spirrevip.

Da hun igen satte sig, tændte hun tv`et og gav mig fjernbetjeningen. Så se om du kan finde den kanal! Jeg er ved at være træt af, at sidde og se de gamle serier, sagde hun og pegede over på flere rækker dvd´ere. Der gik ikke et minut, så var den fundet. Frem tonede en FILM, hvor kvinden skulle forestille, en ung skolepige. Efter kort tid, brokkede hun sig lige som Jens også over, at man ikke så mere. Der var absolut ingen ligestilling, når man så patter, så burde man også se pik. Der var dog den trøst, at det ikke var en kvinde med kæmpe patter, men en med nogle små som hende selv.

Ved ikke om det var vinen der gjorde, at jeg var blevet småliderlig, eller det var Karens ordvalg. Du har da ikke små patter Karen, de er da normale. Gu er de ej, men jeg har vænnet mig til dem og så hænger de ikke, grinte hun og tog omkring dem. Sgu for dårligt, at man ikke kan se hans udstyr, brokkede hun sig igen. Hvis du så gerne vil se en rigtig PORNOFILM, så kan du da sagtens låne en Karen, dem har jeg mange af. Hun rødmede lidt og sagde...Det er bare pjat, jeg er blevet for gammel til sådan noget. Det skal være løgn tænkte jeg. Jeg henter lige nogle som du kan låne og så er det vores hemmelighed, sagde jeg og rejste mig.

Inden jeg trådte ind af hendes dør, måtte jeg lige rette på min pik, som var begyndt, at røre godt på sig. Hun havde skænket to irsk kaffe mere. Du siger ikke noget til de andre sagde hun, da jeg smed den ene i dvd`en. Hun kommenterede igen bryster, men var dog endelig tilfreds, med at se en pik. Sådan en har jeg ikke set i mange år, sagde hun og slugte den nærmest med øjnene.

Jeg rejste mig, trak af bukserne og sagde da jeg smed trøjen...Så har du jo heller ikke mærket en. Tog hendes hånd og lagde den på min halvstive pik. Hun kigge saligt på mig og gned på den. Hun lænede sig frem og lod hendes tunge lege med det glinsende pikhovede. Hun suttede pik, som havde hun aldrig gjort andet. Havde aldrig fået suttet så godt pik og var hurtigt ved at komme. Ville skubbe hendes ansigt væk, men hun fjernede mine hænder. Hun tog et fast greb om mine baller og begyndte at mundkneppe mig. Hun tog mig helt til roden og snart skød jeg min ladning ned i halsen på hende. 

Fik hende trukket af tøjet. Hun havde meget små faste bryster og en mis som var rigtig fin trimmet. Jeg slikkede og suttede hendes stive klit og snart fik hun en meget kraftig orgasme.

Vi sad og kælede og kyssede, mens vi kiggede på filmen. En mørk fyr, satte sit store lem mod en kvindes lille stramme stjerne. Da han pressede sig ind, sagde Karen...Av for s.... det må gøre ondt. Har du aldrig prøvet det Karen? Nej og det kommer heller aldrig til at ske!

Næste scene var to piger, der tilfredsstillede hinanden. Hun indrømmede at hun sommetider havde fantaseret om det, men aldrig havde turdet, eller haft muligheden for det. Vi må finde en ung pige til dig en dag Karen, sagde jeg og dykkede ned og slikkede hendes fisse. Ååhhh ingen vil med sådan en gammel dame, stønnede hun. Vi finder en på nettet Karen, som vil slikke din dejlige fisse.

Fik hende trukket ud til sofakanten og hendes ben bukket, så jeg havde fri adgang til begge huller. Hun gav sig, når min tunge ramte hendes stive klit. Fortsatte og lod min tunge lege lidt med mellemkødet. Der gav et sæt i hende, da jeg ramte hendes stjerne. Nej åh nej, det må du ikke stønnede hun. Jeg tog et fast greb om hendes lår og borede min tunge op i hende. Hun stønnede højere, da min tunge kneppede hendes lille stramme hul og der var absolut ingen tvivl om, at hun nød det, som bare pokker. Safterne drev ud af hende.

Suttede hendes klit og førte en fugtig finger op i hende. Hun stønnede højt og da hun fik to fingre, kom hun i en orgasme, som var kraftigere end den første. Hun skælvede helt. Hun fik lov at sunde sig lidt, mens min tunge kærtegnede hendes våde mis og stjerne og mine fingre hendes stive brystvorter.

Jeg var blevet så liderlig af, høre hendes højlydte stønnen og fik hende hevet ned på knæ og vendt hende om, så hun lå med brystet på sofaen og hendes våde mis, lige ud for min pik. Jeg pressede mig i bund og hun stønnede igen højt...Åhhh ja...Åhh så godt. Begyndte at kneppe hende hårdere og hun stønnede bare...Ååhhh ja...Ååhhh ja. Hun fik et par hårde klask på hendes baller. Bankede den hårdt i bund et par gange og trak mig ud. Bliv ved Lasse...Bliv ved du må ikke stoppe...Knep mig.

Hun stivnede helt, da jeg satte mit fugtige glinsende pikhovede mod hendes stjerne. Jeg pressede pikhovedet ind og hun små stønnede...Avv... du må ikke...Av...nej- Jeg holdt mig i ro og da hun ikke beklagede sig længere, pressede jeg mig stille og roligt helt i bund. Gav hende tid til, at vænne sig til mig og begyndte at rotere med underlivet. Hun begyndte at nyde det og jeg trak mig skiftevis helt ud og helt i bund. Hun stønnede igen højt og begyndte selv at presse imod. Jeg tog et fast greb om hendes hofter og begyndte at banke den helt i bund. Hun nærmest skreg...Hårdere...hårdere. Jeg kunne ikke mere og sprøjtede mine safter op i denne dejlige liderlige dame. Hun skreg hendes orgasme ud, da jeg kom og faldt helt udmattet ind over sofaen.

Efter en halv times tid, hvor vi havde ligget og kælet og hun takkede for den mest fantastiske aften i hendes liv. Hun havde aldrig fået 3 orgasmer, på så kort tid og aldrig 3 så kraftige. Listede jeg op og gik til køjs, med et stort smil på læben.

Næste dag da jeg kom udenfor, sad de alle der igen. Hilste høfligt og takkede for sidst. Karen var helt rød i hovedet og vidste ikke, hvor hun skulle kigge hen. Gad vide om de andre havde hørt os igår, eller de havde sovet trygt......

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.