BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det hele startede den dag, hvor jeg sad og ledte rundt på Internettet efter gode billeder af ældre damer med store babser, jeg kunne huske at en af mine venner har en mor, som er en dame af denne type. Altså lidt ældre og med store babser, faktisk har hun rigtigt store babser. Jeg ville gerne se hende nøgen, men hvordan??? Jeg kunne lure igennem nøglehullet til badeværelset når hun tog et bad, men det ville være for kort, jeg overvejede et alternativ.

SOVEPILLER!!! Ja, hvis jeg kunne få givet Lene lidt sovepiller uden at hun vidste det, mens måske kun mig, min ven og så Lene var hjemme, kunne det blive til noget, altså jeg kunne få hende at se nøgen, og hvis hun var helt væk, måske også kneppet hende. Men jeg manglede sovepillerne. Måske hvis jeg kunne hold mig vågen i et par dage, uden at barbere mig eller på anden hvis holde mig ren, og så lige før jeg skal til læge med sovebesvær, væder jeg mine øjne med løg, så de løber og er røde, eller puste en masse cigaret røg i hovedet. Da jeg ankommer til lægen's venteværelse ligner jeg virkeligt en der ikke har sovet i lang og simpelthen ikke, jeg kunne godt, men det var lige meget nu. Da lægen ser på mig er det tydeligt at han ved at mangler søvn, da jeg er en stor gut, giver han mig de stærkeste piller han har. 2 stk. før natten, holder mig med garanti ude i 8 timer, hvis jeg forhøjer dosis sover jeg længere dog max 8 piller per dag, hvilket svarer til ca. 16 timers uafbrudt søvn. Jeg spurgte ham om det var nemt at blive vækket da jeg boede oven på et værksted hvor der blev larmet meget fra morgenstund af, han beroligede mig med at efter i hvert fald 4 piller, ville jeg ikke kunne vækkes, andet med et modgift i ca. 6 timer, derefter foretager virkningen sig dog kan man nemt fortsætte med at sove.

Jeg takkede lægen for hans hjælp og gik hjem. Jeg skulle afprøve pillerne, jeg tog 4 piller som han havde sagt, satte mit anlæg til at vække mig en time efter på max styrke som mine højtalere kunne klare, den skulle så slukke igen 1 minut efter, vi gider ikke at have naboerne rendende jo. Jeg tog fire piller, og næsten med det samme kunne jeg mærke virkningen, det sidste klokkeslæt jeg så var fire minutter efter indtagelsen, derefter husker jeg intet, ud over at jeg vågnede op 12 timer senere, dejlig afvilet, klokken 4 om natten. "Ha det virker!!" tænkte jeg inde i mig selv, skulle jeg tage chancen at prøve dem på Lene nu, NEJ! jeg måtte prøve på en ven, hvor meget man kan rive i dem uden at de vågner.

SEX I DAG?

Jeg havde en ven, som kunne lidt at eksperimentere med stoffer, og jeg fik overtalt til at tro på at de piller jeg havde var en let form for Ecstacy, jeg gav ham fire, meget passende vejer han ca. det sammen som Lene mellem 70-80 kg. Han var væk på to minutter, "COOL!!!" tænkte jeg, det går jo hurtigt, jeg gav ham 20 minutter, og så blev han ellers rykket rundt, op på sengen, ned gulvet, jeg tabte ham en enkelt gang, han mærkede intet, jeg tog tøjet af ham og gav ham det på igen, og nu til den ultimative test, kan man stadig blev blive ophidset selv om man er bedøvet, jeg trak hans bukser og legede lidt med hans pik, det var ikke lækkert men det var nødvendigt, inden længe havde han en stål pik på. "Fint det hele virker" Han vågnede 13 timer efter, fuldstændig udmattet, han sagde at det var de vildeste piller han havde prøvet, han havde de vildeste drømme og de meget frække, hvor havde fået dem, men det ville jeg ikke fortælle... Nu skulle jeg bare vente på det rigtige tidspunkt, hvor jeg skulle give Lene 4 piller, og så ellers hygge mig med de gamle men store babser...

Dagen kom endelig hvor kun Lene, min ven og jeg var hjemme, dagen før vi gik i seng gav jeg min ven 6 piller, det ville holde ham væk i hvert fald til ud på aftenen. resten af familien kom overhovedet ikke hjem i dag, så det var perfekt, så da jeg hørte Lene stå op. stod jeg også. Hun havde jogging bukser og en t-shirt på. Hun spurgte om jeg ville have morgenmad, det ville jeg da gerne, så da hun gik ind for at hente nogle boller i spisekammeret, smed jeg de fire piller som jeg allerede havde pulveriseret, ned i hendes juice, rørte lige rundt med en finger, og den var klar. Aldrig har jeg haft en større stiv pik på om morgenen, og da Lene drak sin juice gik der ikke andet end 5 minutter, så lå hun og sov i lænestolen, al juicen var væk, så jeg var sikker på at hun var væk i hvert fald i 8 timer. Jeg var klar, jeg hentede min kamera og tog et billede af hende som hun så ud før jeg gik i gang. Jeg gik lige op og checkede på Thomas, han lå stadig og sov.

Derefter gik jeg ned i stuen igen, Lene sov som en baby, jeg lagde stolen helt ned, hendes babser væltede lidt ud til siden, men det var tydeligt at at hun havde BH på. jeg trak hendes trøje af BINGO store babser til mig, jeg tog endnu et billede, hun så alt for godt ud. Jeg tog forsigtigt hendes BH af, det hele væltede ud, to store FEDE babser, lige til at gå i gang med, jeg tog endnu et billede. Derefter trak jeg hende ned på en dyne på gulvet, hun skulle jo ikke komme til at fryse. Jeg trak bukser og trusser af, og slikkede forsigtigt på hendes kusse, stadig ingen reaktion, jeg var sikker på at hun var væk. Men alligevel var hun meget våd. Jeg tog alt mit tøj af, min pik dryppede af sperm, dog havde jeg ikke kommet endnu, men jeg skulle nok få min chance.

Jeg stak pikken langt ind i hendes kusse, jeg kunne se at hun bed sin læbe lidt, men forblev fuldstændig væk, jeg tog et godt billede med min pik halvt inde i hendes kusse. Det skal nok blive godt tænkte jeg, jeg kneppede hende hårdt og kontant, hun skulle jo ikke tilfredsstilles. Ca. 10 ryk til, og jeg kunne aflevere min første ladning fløde ud over hendes dejlige meloner. Jeg kom og kom, og ca. 8 store klatter bredte sig ud over hendes babser, og lidt i håret, idet at da jeg udmattet sank lidt sammen, mens min pik stadig fyrede sin ladning af med uformindsket styrke, de ramte altså i hendes hår. Jeg tog endnu et billede, fuck hvor så hun godt ud. Jeg lod spermen sidde på hende den skulle blive der indtil hun vågnede og så hvad der var sket, jeg ville lægge hende i seng, og lade hende tro, at vi havde haft sex. Der gik flere timer hvor jeg kneppede Lene uafbrudt, og hver gang afsluttede jeg med at fyre min sperm af ud over hendes babser eller ansigt.

Endelig kunne jeg ikke mere, og jeg gav hende lidt modgift, hun ville vække op efter ca. 20 minutter, og lagde hende i seng, jeg lagde mig ved siden af. Jeg foregav at være faldet i søvn da Lene vågnede, og strakte sig, som om hun havde sovet godt og længe. "Arghh" udbrød Lene pludselig da hun så ned af sig og så al spermen ca. en liter fordelt over hendes dejlige krop, hun skreg igen da hun så mig, ligge og sove ved siden af.

"Åhh nej" Hvad er det sket her, så var det ikke kun en drøm, jeg blev virkelig kneppet af nogen, men Thomas's bedste ven Martin, det havde jeg ikke forestillet mig" Mumlede Lene mens hun tog en klat af spermen og smagte på det. "Uhm det var nu godt" sagde Lene og slikkede sine babser rene for min tykke mælk. "Martin, vågn op" sagde Lene blidt og vækkede mig af min rævesøvn, hun kysse mig blidt på maven og fortsatte mod min pik, som selv efter alle disse timers uafbrudt sex stadig havde lyst til mere.

 

Forfatter: Den unge Babsoman

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.