BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der var næsten gået en uge siden, at jeg kneppede Karen. Havde flere gange siddet ude og snakket med dem alle og tror ikke nogen havde bemærket noget. Havde en formiddag mødt Karen nede i supermarkedet. Hun havde nederdel på, der gik til midt på låret. Hun stod og kiggede på noget tøj. Der var ikke andre i nærheden og jeg sagde hej Karen. Hun kiggede smilende og sagde hej Lasse. Jeg gik tæt på hende og spurgte om hun fik set nogle FILM, mens jeg lod min hånd kærtegne hendes fisse uden på nederdelen. Hun kiggede sig hurtigt omkring og sagde lavt...Du kan tro jeg gør og jeg trænger sådan til at få noget pik igen. Hun klemte hårdt på min pik. 

Vi skiltes og jeg betalte for mine varer og gik videre. I parken satte jeg mig på bænken og nød solen, som var ved at bryde igennem. Der var endnu ikke kommet folk i parken, kun ganske få der gik forbi. Da karen kom, rejste jeg mig og fulgtes med hende. Vi hilste på damen der lige havde rengjort toiletterne og var på vej til de næste.

SEX I DAG?

En djævel for i mig og jeg trak Karen med over til handicaptoilettet, skubbede hende ind og låste døren. Skubbede hende nænsomt hen til håndvasken, mens jeg sagde, nu skal du få pik lille Karen. Ikke her Las...Hun nåede ikke at snakke færdig, inden jeg bukkede hende ind over håndvasken, trak hendes nederdel op på ryggen og rev hendes trusser ned. Mens min finger legede med hendes kusse, trak jeg bukserne ned og gned på min halvstive pik. Hun blev fugtig og min pik var helt stiv. Jeg pressede mig i bund og kneppede hende hårdt, indtil vi begge kom. Trak bukserne op og da jeg gik ud døren, sagde jeg...Tak Karen. Hun stod stadig foroverbøjet, nu med hendes safter og mit sperm løbende ned af lårene. 

Den kommende fredag startede min 3 ugers ferie. Havde ingen planer, bortset fra at slappe af og måske nogle ture til stranden. Havde lovet Jens, at køre ham til Blokhus, da han skulle til fødselsdag med sin datter, som havde lejet et sommerhus. Der var allerede varmt, da jeg om formiddagen kørte afsted med Jens. Der var ikke vejr til andet end shorts og polo. Han skulle være deroppe kl. 10. På vej derop sagde Jens, at han hellere ville, køre en tur på stranden og se bare på bare patter. Det var vist lige tidligt nok. Jeg hilste på familien og aftalte, at jeg hentede ham igen kl. 16.

Jeg hentede Jens som aftalt. Da vi kom forbi købmanden, mente han at vi skulle have et par kolde øl. Han kom ud med fire kolde. Skal vi køre vej af stranden, spurgte jeg. Han var helt klar. Da vi  kørte ned på stranden, drejede jeg til venstre. Det er sgu da den forkerte vej, sagde han. Han fik hurtigt øje på bare bryster og var helt oppe og ringe. Han vidste ikke, at vi var på vej mod nøgenbade stranden. Han så først en mand, som kom gående, med en halv stor pik slaskende mellem benene. Hvad s.... udbrød han. Derefter sad der et nøgent par ved en autocamper og et par damer på ca. 50 kom gående hånd i hånd. De har sgu ingen hår på sagde han. Der er da ingen, der vil have hår i maden, sådan er det nu om dage Jens.

Jeg parkerede og vi nød den kolde øl. Det var kun fyre, der gik op i klitterne vi så. Der kom dog et par fyre gående hånd i hånd, som var på vej ud at bade. Se dem Jens...Nu trænger de til, at blive skyllet. Han kiggede lidt undrende på mig. Jeg forklarede ham, hvad der foregik i klitterne. Det troede han ikke rigtig på og ville op og kigge. Det er nok kun mænd Jens. Det var han ligeglad med og han skulle bare derop.

Vi drak ud og gik derop. I de første rækker, så vi bare nøgne mænd, som lå og solede sig. Nogle med stive pikke, som lå og gned lidt på dem. De venter på nogle kommer og hjælper dem Jens, sagde jeg og gav ham et lille puf. Havde selv lyst til, at gå ned og sutte pik på en ung slank fyr, som lå og spillede på sin flotte stive pik, men hvad ville Jens ikke tænke.

Havde tit tænkt tanken om, at prøve mandesex og havde da også anskaffet mig flere homofilm og en DILDO, som jeg havde haft en del glæde af. Havde dog aldrig haft modet.

I 3. række lå der to midaldrende fyre og slikkede pik på hinanden. Vi stoppede lidt op og betragtede dem. Jeg var ved at få ståpik og Jens rettede også noget på hans shorts. Du går da og bliver liderlig Jens...ja gu gør jeg så, grinte han. Vi hørte noget inde fra nogle træer. Vi listede hen og der i en lille lysning, så vi en ung fyr på maks. 20 ligge på alle fire. Han havde en pik i munden og en ældre mand pulede ham, mens to andre stod og spillede pik. De bemærkede os ikke. Jeg havde nu helt stiv pik.

Det er s.... frækt sagde Jens og kiggede på mig. Han opdagede at jeg havde fået pikken hevet frem og stod og gned på den. Han fik hurtigt hevet hans egen frem. Hold da k... tænkte jeg, han havde en stor pik, som nok var over 20 cm. lang. Vi gned godt på dem, da den ene spermede ham i munden og den anden kom oppe i ham. De byttede plads med de to som havde stået og spillet pik. Den unge fyr fik igen i begge huller og man kunne tydeligt se og høre, at han virkelig nød det. Da de også kom i ham, sprøjtede vi begge og listede tilbage.

Tilbage i bilen, var vi begge enige om, at det havde været pisse frækt og at vi ihvertfald ikke fortalte noget til nogen. På vejen hjem, mens vi drak, den anden øl, sagde Jens, at han aldrig havde troet, at han kunne blive liderlig, af se mænd have sex med hinanden, men der var han alså blevet klogere. Da vi kom hjem sad de andre udenfor, undtagen Karen som var på weekend, hos en tidligere arbejdskollega.

Vi ville begge have en skyller og en bid brød inden vi, med hver sin flaske vin, listede ned til de andre. I badet havde jeg ikke kunnet få billedet af Jens´s store pik ud af mit hovede. Jeg fik en halvstiv på og mit hul blev grundigt vasket med en finger helt oppe. 

Vi drak de par flaske vin, inden vi alle gik ind. Jeg kan sgu godt drikke en flaske mere, sagde Jens da vi nåede vores etage. Så gør vi sgu det, udbrød jeg og inviterede ham ind. Fik proppet en flaske op, vi satte os i sofaen og vi snakkede om vores tur i klitterne. Jeg bliver sgu helt liderlig igen, ved tanken om den unge knægt, som lå der og virkelig nød det det, sagde jeg. Hvad med dig Jens? Jeg er jo en gammel mand, så der kommer ikke liv i min igen, før engang imorgen. Men for satan da, hvor var det frækt, udbrød han.

Ville gerne se hans dejlige pik igen og se om ikke jeg kunne vække den til live. Rejste mig og fandt min frækkeste homofilm, hvor en ung dreng også blev brugt. Vi var begge helt opslugt af den og jeg var vildt liderlig. Jeg kiggede tit på Jens`s shorts og syntes at bulen voksede. Jeg havde listet pikken frem og sad og gned på den.

Kunne ikke længere dy mig og lagde en hånd over på hans pik. Han spredte benene lidt og jeg kunne få hånden ned og mærke hans store nosser. Klemte dem blidt og lod hånde glide op og ned på hans pik, udenpå shortsene. Han var ikke uberørt og hans pik var blevet større. Knappe shortsene op og lynede ned. Lod min hånd glide under hans underbukser og begyndte at gnide på hans halvstive pik. Den voksede i hånden på mig. Jeg kiggede liderligt på ham. Rejste mig og smed alt tøjet. Trak Jens trøje over hovedet på ham og fik ham til at løfte enden, så jeg kunne trække bukserne af ham.

Satte mig overskrævs på ham og gned min pik mod hans dejlig store lem. Kigge ham igen liderligt i øjnene og bukkede mig ned og kyssede ham. Han åbnede læberne og vi mødtes i et vådt og langt tungekys. Du kunne jo godt få den op igen Jens og i aften skal jeg have din store dejlige pik op i mig, hviskede jeg. 

Jeg gled ned og slikkede hans dejlige store pik. Han ville også slikke pik og vi byttede plads. Han var en rigtig god pikslikker og ved tanken om, at jeg skulle have hans store pik op i mig, kom jeg hurtigt i munden på ham.

Fik ham trukket med ind i soveværelset, lagt ham på ryggen i sengen, med to puder under hans ende og smurt hans store pik godt ind i glidecreme, mens jeg lå med to fingre oppe i mig selv. Satte mig overskrævs på ham, med ryggen mod ham. Bukkede mig godt forover, så han rigtig kunne se når hans store pik skulle op i mig. Styrede det store glinsende pikhovede mod min liderlige stjerne. Gled ned over det og skulle korvarigt vænne mig til det, inden jeg gled helt ned over ham. Sad med hele hans store pik og rokkede frem og tilbage, mens jeg bare nød det.

Jeg begyndte stille, at ride ham og han var vild med det. Han stønnede at han aldrig havde prøvet noget der var så stramt og dejligt. Red ham hurtigere og hurtigere og vi stønnede begge højt. Det blev for anstrengende og jeg lagde mig på alle fire.

Han bankede sit store lem op i mig og kneppede mig rigtig hårdt. Jeg så sol, måne og stjerner, da han sprøjtede sin ladning af oppe i mig og kom øjeblikkeligt i en kraftig orgasme.

Bare jeg ikke får for meget at se til i denne fantastiske opgang...........

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.