Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min far skred da jeg var 1 år gammel, så ham husker jeg ikke. Har ingen søskende og en ny mand fandt min mor aldrig. Voksede op i et socialt boligbyggeri. Vores nabo gennem alle årene var fru Pedersen. Fru Pedersen var en slank lille dame. Hun blev min mors nære veninde, de var ca. jævnaldrende.

Da jeg var 7 år måtte jeg en tur på sygehuset og have klaret en forhudsforsnævring. Fru Pedersen var sygeplejerske og var tilfældigvis på den afdeling. Det blev fikset og jeg blev sendt hjem 1 dag efter, med et par sting og lidt gazebind på. Det gjorde forbandet ondt, når man skulle tisse. Fru Pedersen viste mig på hospitalet, at jeg bare skulle tage bruseren og bruse på tissemanden, når jeg tissede. Det var virkelig et trick der virkede.

SEX I DAG?

I sommerferien da jeg var blevet ældre, ville skæbnen, at jeg fik tissemanden i klemme i lynlåsen. Det gjorde vanvittig ondt. Min mor forsøgte, men kunne ikke få den ned. Hun hentede fru Pedersen, som med en tang, fik den trukket ned. Den blødte lidt og det gjorde virkelig afsindigt ondt. Fru Pedersen fik blodet stoppet og rensede såret. Heldigvis skulle jeg ikke på hospitalet. Fru Pedersen checkede den et par dage senere og sagde det så fint ud.

Ca. 14 dage efter, den sidste hverdag i ferien, blev jeg vækket ved, at det ringede på døren. Kunne se gennem dørspionen, at det var fru Pedersen. Åbnede kun iført mine underbukser. Fru pedersen var iført hendes sygeplejerske uniform, som gik til midt på låret. Hej Jonas må jeg komme ind? Gik et skridt til siden og hun gik forbi. Hun gik ikke ud i køkkenet, hvor de plejede at sidde, men i stedet ind på mit værelse. Kom og sæt dig sagde hun og klappede ved siden af sig, hvilket jeg gjorde.

Jeg har snakket med lægen med hensyn til det uheld du havde. Han sagde jeg skulle checke den en sidste gang. Rejs dig lige op og træk underbukserne ned. Hun kiggede på den og tog omkring den. Den er ihvertafld helet og er flot. Da jeg hun havde checket det, skulle jeg ligge mig op i sengen. Jeg skulle også spørge om du stadig kan få rejsning? Øøøhhh det ved jeg ikke fru Pedersen. Så ved du heller ikke, om du kan få udløsning? Øøhhh nej. Har den aldrig sprøjtet. Nej fru Pedersen, hvordan gør den det.

Hun begyndte stille, at gnide på den. Det var dejligt og den voksede. Du kan ihvertfald også få ståpik. Er det skønt Jonas spurgte hun og gned videre? Ja det er dejligt fru Pedersen. Vi må også checke, om den kan sprøjte. Hun kravlede op i sengen og sætter sig på knæ, med benene på hver sin side af mit ansigt og bukker sig fremover.

Hun har ingen trusser på og der løber safter ned af hendes ben. Hun slikker på min tissemand, mens jeg kigger lige op på hendes våde glatte tissekone. Hun er så våd, at det drypper på mit ansigt. Hun begynder at sutte på min tissemand og hendes ene hånd begynder, at lege med tissekonen. Åååhh jeg har drømt om dette stønner hun. 

Hun retter sig op og begynder, at køre hendes våde tissekone rundt i mit ansigt, mens hun stønner endnu mere. Bøjer sig igen fremover og hendes ene hånd skiller hendes skamlæber. Med den anden begynder hun at massere klitten. Der Jonas...Åååhh lige der...Åååhhh der skal du slikke mig med din tunge. Hun pressede igen tissekonen ned, mens hun sagde, spred mine læber og slik din dejlige dreng.

Jeg begyndte at slikke og hun begyndte igen at sutte. Det var dejligt. Pludselig kunne jeg mærke, at der skete noget med min tissemand. Det føltes helt fantastisk. Samtidig råbte fru Pedersen ÅÅÅHHHHJAAAAA. Jeg havde fået min første udløsning og det havde været fantastisk.

Der skete aldrig mere. Det var starten af mit sexliv og kunne man ønske sig mere, end at starte med at få suttet pik, af en sygeplejerske i uniform.

Der var nu gået 20 år. Mor og fru Pedersen var stadig naboer. Mor var begyndt, at døje med demens og det var ikke godt for hende, at bo alene. Vi boede i Odense og der var alt for langt imellem os. Heldigvis havde mor ikke det fjerneste imod at komme på plejehjem. Hun havde altid været glad for selskab.

Jeg havde taget ferie i en uge og denne fredag var jeg på vej til Nordjylland, for at flytte mor på plejehjemmet. Om aftenen kørte jeg de ting på plejehjemmet, som vi havde bestemt hun skulle have med. Fik hængt billeder op og lagt hendes tøj i skabet. Hendes nye seng og sofa var heldigvis kommet. Mens jeg klarede dette, var fru Pedersen hos mor.

Næste dag kørte jeg mor på plejehjemmet. Var først tilbage i lejligheden sidst på eftermiddagen. Fru Pedersen havde set jeg kom. Hun lukkede døren op, da jeg skulle til, at låse mig ind. Hun ville høre hvordan det var gået. Det var heldigvis gået over al forventning.

Jeg har en steg i ovnen, så nu kommer du ind og får noget aftensmad Jonas. Skal vi sige kl. 18? Det takkede jeg selvfølgelig ja til. Jeg trængte til et bad. Da jeg vaskede mig, tænkte jeg på fru Pedersen og hvilken dejlig oplevelse hun havde givet mig som den første. Havde tænkt på det rigtig mange gange siden. Det var en helt klar 1. plads, på listen over de frækkeste ting, der var sket i mit liv. Havde mange gange fantaseret om at kneppe hende.

Hun var godt nok blevet 20 år ældre og havde fået en del rynker. Hun var stadig en dame med krudt i numsen og var ved sine fulde fem. Min pik rørte på sig ved tanken om at kneppe hende, som tak for hvad hun havde gjort for mig. Gad vide om hun helt var stoppet med sex.

Kl. 18 ringede jeg på, med et par flasker rødvin i hånden. Fru Pedersen åbnede iført en lidt nedringet hvid skjorte og en lårkortet nederdel. Hun skulle lige lave det sidste i køkkenet. Jeg gik med derud og åbnede en flaske rødvin. Hun bukkede sig ned for at tage stegen ud af ovnen. Hun har stadig en lille fræk røv tænkte jeg. Vi satte os ind i stuen og nød den dejlige mad. Vi snakkede lystigt og den ene flaske rødvin var hurtigt væk. Jeg gik ud og åbnede den anden. Synes jeg er lidt beruset, råbte hun inde fra stuen og grinede. Håber at rødvin virker på dig, som de fleste andre kvinder, tænkte jeg.

Vi var ved at være igennem den anden flaske- Fru Pedersen grinte næsten hele tiden. Hun var beruset- Sig mig engang fru Pedersen. Nej nu har vi kendt hinanden i så mange år, at du gerne må sige Alice, grinte hun. Hvorfor har du aldrig haft en mand Alice? Den rigtige har aldrig været der Jonas, fniste hun. 

Hvordan med sexlivet, går det i stå med årene eller hvad? Jonas det spørger man altså ikke om, fniste hun. Men Jonas jeg vil rigtig gerne sige undskyld, for det jeg gjorde ved dig for 20 år siden. Det har jeg virkelig ikke haft det godt med. Det skal du absolut ikke sige undskyld for Alice, det er det frækkeste, der er sket i mit liv. Har du stadig din sygeplejerske uniform. Ja den hænger inde i skabet. Nu går du ind og tager den på! Der er noget galt med min pik, jeg kan ikke få den op at stå, så jeg vil gerne have en ekspert, til at se på den. Jonas du har kone og børn. Jeg rejste mig og gik over til hende, bukkede mig ned og stak en hånd op under nederdelen. Hun havde ingen trusser på. Hviskede til hende, ja og du har en våd fisse, som trænger til at få noget pik.

Hun gik ind i soveværelset. Jeg smuttede bagefter og kiggede ind af døren, som stod på klem. Hun smed skjorte og nederdel og jeg smed også tøjet. Hun havde heller ikke bh på. dejlige små bryster, glatbarberet mis og en forholdsvis fast røv, til at være en dame først i halvfjerdserne. Hun kunne stadig passe uniformen.

Jeg gik ind med pikken hængende slap mellem benene. Lagde mig på sengen. Hun satte sig på kanten. Der er søreme godt nok, sket en hel del der Jonas. Hun tog med hånden omkring den og spurgte som for 20 år siden, om jeg kunne få rejsning. Der skete det samme og hun sad nu med fissen over mit hovede. Hun var absolut lige så våd. Denne gang skulle jeg ikke have forklaret, hvad jeg skulle gøre. 

Det var så vildt frækt, at opleve sin frækkeste sexoplevelse igen, at der ikke gik lang tid inden jeg kunne mærke, at jeg var ved at komme. Jeg stønnede højt...Åååhh...Åhhjaa. Hun rejste sig op og kørte igen sin våde fisse rundt i mit ansigt. Hun stønnede højere og højere og begyndte at mundkneppe mig til roden. Det var mere end jeg kunne klare. Jeg sprøjtede hende langt ned i halsen og samtidig fik hun orgasme. Hun fik simpelthen en sprøjteorgasme og mit ansigt svømmede i hendes dejlige safter. Hun slikkede min pik helt ren. Vi gik ud og tog en skyller.

Få sex i dag

Hun ville trække i skjorte og nederdel igen, men det ville jeg ikke være med til, så det blev sygeplejerske uniformen. Hun fandt en flaske rødvin mere og vi satte os i sofaen. Jeg spurgte igen til, hvorfor hun aldrig havde haft en mand. Det fortæller jeg måske på et tidspunkt Jonas, men ikke lige nu.

Efter en times tid, hvor vi pjattede og pillede ved hinanden, var min pik klar igen. Jeg sad pludselig på knæ mellem hendes ben, mens jeg slikkede hendes dejlige våde fisse. Hun var så klar til at få pik. Trak hende helt ud til kanten og tog hendes ben på skulderen. Pressede pikken op i hende og begyndte at kneppe hende. Hun var helt vild og begyndte at råbe og skrige. Hun kom hurtigt i en ny orgasme. Jeg skulle holde mig helt i ro. Min fisse er overfølsom lige nu Jonas. Du skal holde dig i ro. Jeg holdt pikken i ro.

Efter et par minutter, hvor hun bare lå og gispede, slikkede jeg godt på fingrene. Førte min langemand mod hendes stjerne. Nej Jonas ikke det hul, det må du ikke. Nu skal du holde mund Alice, nu er det mig der bestemmer. Jeg pressede fingeren op. Nej nej ååhhh nej Jonas. Jeg begyndte at køre fingeren frem og tilbage. Stille og roligt og min pik samtidig. Spyttede på fingrene og førte to op i hende. Hun beklagede sig stadig, men jeg var ligeglad. Nu skulle hun kneppes. Hun fik også tre fingre op. Stop Jonas stop. Jeg kneppede hende hårdere og hun begyndte at stønne højere og højere.

Trak mig ud og spurgte skal jeg stoppe? Nej for satan knep mig Jonas. Min pik som var godt våd af hendes fissesafter, pressede jeg op i hende. Stille og roligt helt i bund. Lod hende vænne sig til mig, mens min ene hånd bearbejdede hendes fisse og den anden nev i hendes brystvorte. 

Hun stønnede igen af velbehag og jeg vidste, at hun nu var klar. Kneppede hende stille og roligt, mens hun tiggede mig om at kneppe hendes stramme røv hårdt. Satte tempoet op bankede pikken i bund hver gang. Jeg sprøjtede min sperm op i hende og igen kom hun samtidig. Efter vi havde sundet os gik vi i seng.

Jeg vågnede næste morgen ved at jeg mærkede noget ved min stjerne. Lå på maven og ville vende mig, men var bundet fast til sengestolperne. Hun pressede en finger med glidecreme op i mig. Nå Jonas nu er det din tur til at blive kneppet i røven. Shit tænkte jeg. Nu skal jeg fortælle dig lidt om mit sexliv. Jeg er både til mænd og kvinder. I mange år havde jeg vidunderlige oplevelser, sammen med din mor. Vi var rigtig gode til at tilfredsstille hinanden. Jeg var manden i det forhold og jeg har kneppet din mor mange gange. Hun rejste sig og gik hen og åbnede skabet.

Hun tog et bælte omkring sig. Hun vendte sig om. Der stod hun med en kæmpe sort pik strittende ud i luften. Det var din mors yndlingspik og hun elskede, at få den i begge huller. Mon din stramme røv kan klare den? Hun stod og gned på den mens hun slikkede sig om munden. Hun tog nogle andre ting ud af skabet.

Hun satte sig og gned en tynd DILDO ind i glidecreme. Pressede den op og begyndte at kneppe mig. Det begyndte faktisk hurtigt at blive dejligt. Min pik kunne ikke rejse sig, da den lå mellem mine ben. Hun pressede en butplug op. Det gjorde rigtig ondt, lige inden den gled ind. Hun lagde sig op, så den store pik var ud for min mund. Slik den kommanderede hun. Jeg begyndte at slikke pikhovedet.

Ligger du godt Jonas?. Nej min pik er i klemme. Hun løsnede benene en smule. Jeg hævede underkroppen så pikken svubbede op mod maven. Du kan jo lide det, din liderlige dreng. Hun skubbede to puder under så min røv strittede lidt op i luften. Hun trak buttplugen ud og pressede en større dildo op. Mens den vibrerede begyndte hun stille og roligt at kneppe mig. Det var en ny men fræk og lækker følelse.

Du elsker det jo din lille homo. Gør du ikke? Jeg svarede ikke, jeg lå faktisk bare og nød det. Gør du ikke? Hun begyndte at køre den hårdt i bund. ÅÅåhhh.....ÅÅåhhhh Alice. Det er så gooooddttttt. Du er en rigtig lille liderlig homo. Sig jeg er en rigtig lille liderlig homo, der elsker at få pik!!! ÅÅÅÅHHH Alice...Jeg er en rigtig lille liderlig homo der elsker at få pik!! Det er så dejligt. Hun tog en lille pisk og begyndte at slå på mine baller. Højere dit liderlige svin. Sådan fortsattehun i 5 minutter. Min røv måtte bære helt stribet, men det var frækt, at hun var så dominerende. Hun vidste hun havde mig i sin hule hånd.

Er du klar til at få denne dejlige pik? Hun sad på knæ og gned den store pik ind i glidecreme. Jeg vidste ikke om jeg var klar og tøvede med at svare. Det kostede 10 slag med pisken. Du kan få det på den hårde måde eller den gode måde, hvad vælger du? Den gode måde Alice. Så gør du også, som der bliver sagt!! Swirp swirp endnu to slag med pisken. Hun løsnede rebene.

Jeg vendte mig stadig med dildoen oppe. Hun sænkede hendes våde fisse, ned over min stive pik og begyndte at ride mig. Hun kom hurtigt i en orgasme. Vend dig om og læg dig på alle fire. Jeg gjorde som hun sagde. Hun trak dildoen ud.

Mærkede det store pikhovede mod min stjerne. Det gjorde vildt ondt, da hun pressede det ind. Hold kæft sagde hun og jeg fik endnu, et par slag med pisken. Efter kort tid pressede hun sig længere og længere op. Hver gang jeg beklagede mig fik jeg et par slag med pisken. Hun kom helt i bund og jeg var totalt udblokket. Hun sad og rokkede forsigtigt med den. Du er lige så liderlig som din mor!!! Elsker du ikke at jeg knepper dig? Jo Alice!!! Jeg elsker når du knepper mig!!. Det var faktisk en utrolig dejlig følelse, da jeg havde vænnet mig til den enorme pik.

Hun begyndte stille og roligt at trække sig næsten helt ud og derefter at køre den helt i bund. Det var så godt og jeg ville bare have mere. Jeg begyndte at stønne, at hun skulle kneppe mig. Hun kørte hurtigere og hårdere. Hun kunne høre, at jeg var ved at komme og stoppede. Bliv ved Alice...Bliv ved...Knep mig...Åååhhh.

Hun lagde sig på ryggen og sagde...Vil du have mere, så må du ride denne dejlige pik. Sæt dig op og lad mig se dit liderlige ansigt når du glider ned over den. Satte mig op og gled ned over den. Jeg skulle ikke ride længe, inden jeg fik den kraftigste orgasme, jeg nogensinde havde prøvet. Jeg sank sammen ved siden af Alice. Hun gned kort på sin våde klit og kom også med et lille skrig.

Hver aften inden du skal hjem, så kommer du herind, så jeg kan kneppe din liderlige røv, er det en aftale Jonas. Hun puttede sig ind til mig og gav mig det vådeste tungekys. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.