Det var en dejlig sommerdag, og jeg skulle mødes med min veninde, Anja. Hun boede med sin far Steen, i en lille, gammel lejlighed i København. Anja havde først fri fra arbejde om et par timer, men hun havde sagt at Steen var hjemme, og at jeg bare kunne chille på hendes værelse indtil hun kom hjem.
Jeg ankom til lejligheden, og ringede på døren. Jeg kunne ikke høre dørklokken, og tillod mig at tage i døren, som var ulåst. Jeg gik indenfor, og kaldte "hallo", men fik intet svar. Jeg kunne høre noget støj inde fra stuen, og da jeg kom tættere på, gik det op for mig at der kørte en PORNOFILM, på fuld volume. Steen sad i sofaen, med ryggen til mig, og hev i sin stive pik. Han stønnede i takt med den gamle, fede mand der var ved at gennemkneppe en ung kvinde, på tv'et. Jeg var mildest talt i chok, og blev stående med åben mund, mens jeg stirrede skiftevis på filmen, og Steens pik der blev hevet godt og grundigt i. Jeg kunne mærke en kilden i mit underliv, men slog det hen. Kort tid efter, brølede Steen, og spermede ud i en af Anjas t-shirts, som havde ligget på sofaen ved siden af ham. Han sad og sundede sig, og tørrede sin pik ren, og da han slukkede for tv'et, rømmede jeg mig.

Steen fik et chok da han så mig, og trak hurtigt bukserne på, og kom op og stå.
"Nanna, hvor længe har du stået her?" udbrød han. "Jeg er lige kommet ind af døren" løj jeg, "jeg skal være sammen med Anja, men jeg venter bare på hendes værelse".

Steen nåede ikke at sige mere, inden jeg smuttede ind på Anjas værelse. Jeg satte mig på sengen, og tænkte på hvad jeg lige havde set. Jeg var lige fyldt 18 år, men havde endnu ikke haft sex. Jeg havde onaneret en masse, men ikke fundet den rigtige fyr endnu. Anja derimod, var meget mere frigjort end mig. Hun havde knaldet en masse fyre, og talte meget om det.
Jeg kunne mærke at det kildede i min fisse, ved tanken om Steens rynkede pik. Han var 61 år, og egentlig lidt ulækker. Han var halvtyk, og lugtede altid lidt af røg og øl. Men hans pik havde været flot og stor. Jeg forestillede mig hvordan den ville føles i min fisse, og blev mere våd. Jeg kiggede mig omkring på Anjas værelse, og fik øje på hendes hårbørste på bordet. Den havde et relativt tykt skaft, og jeg fik en fræk tanke.
Anja ville alligevel først være hjemme om nogle timer, så jeg lagde mig i hende seng med børsten, og hev mine bukser ned. Jeg førte børsten ned til min fisse, og legede først med min klitoris, mens jeg for mit indre, så Steen sidde og hive i sin stive pik. Det føltes så godt, og jeg kom nok til at stønne lidt. Jeg førte børsten op i mit indre, og nød det i fulde drag. Jeg begyndte langsomt at kneppe mig selv med børsten, og hold nu op hvor føltes det godt. Jeg stønnede mere, men prøvede at holde det inde, så Steen ikke skulle høre mig. Jeg lå på Anjas seng og gennemkneppede mig selv med hendes hårbørste, og kom i den bedste orgasme jeg længe havde fået. Jeg lå og pustede ud på sengen, og tog mit tøj på igen, for at gå på toilettet.

Da jeg åbnede døren, nærmest væltede Steen ind på Anjas værelse.
"øhh undskyld" fremstammede han. "Jeg skulle lige til at banke på, for at høre om du ville have noget at drikke". "Jo tak, noget vand ville da være dejligt" sagde jeg, og tænkte p om mine røde kinder var afslørende..

Anja kom hjem, og vi havde en hyggelig aften. Da vi gik i seng sad hendes far stadig i stuen og så en FILM.
Anja faldt hurtigt i søvn, mens jeg ikke kunne sove. Jeg besluttede mig for at stå op igen, og gå ud og tage et glas mælk. Jeg gik gennem stuen, ud i køkkenet, og åbnede køleskabet. Mælken var på nederste hylde, og jeg var meget bevidst om, at jeg ville flashe mine g-strengs trusser for Steen, som sad i stuen.
Da jeg kom ind i stuen, lod Steen som om han ikke havde set mig, men jeg bemærkede en betydelig bule i hans underbukser.
"Hvad ser du?" spurgte jeg.
"Nåh bare en eller anden gammel krigsfilm". "Nå, er den lige så god som den du så i formiddags?".
Steen kiggede overrassket på mig, og jeg fnes. "Ja, jeg så det altså godt.. men det gør ikke noget, det kan man jo have brug for ind imellem".
"Det må du altså undskylde, men ja.. skal man så skal man hehe.." "jeg har jo heller ikke været sammen med nogen siden jeg gik fra Anjas mor for 7 år siden.. Ej undskyld, nu deler jeg da vist for meget, det er du da ligeglad med". Fortsatte han.

"Det er ok" sagde jeg, og satte mig i sofaen. "For at være ærlig, så har jeg ikke haft sex, så jeg ved ikke helt hvad man går glip af."
Steen virkede igen overrasket. "Du vil elske det når du først prøver det." Sagde han. Har du prøvet at røre ved dig selv?
Hans bule var vokset betydeligt, og han gned på den når han troede at jeg ikke så det.
"Ja da haha, jeg er ikke helt from." "Det er dejligt når jeg gør det."
"Hvad kan du bedst lide at bruge til at tilfredsstille dig selv?" spurgte han.
"Tjo altså, jeg kan godt lide at sidde på armlænet til sofaen, og så ride frem og tilbage på det".
"Har du prøvet at sidde på et knæ, og gøre det?", spurgte steen.
"Nææh er det godt?"
"Ja.. har du lyst til at prøve?". Han stønnede næsten da han spurgte, og jeg vidste ikke hvad der gik af mig, da jeg sagde ja.
Jeg rejste mig langsomt, og gik over til steen. Han kiggede op og ned af mig, og gned igen på den voksende bule. Jeg satte mig ned overskrævs på hans knæ, og jeg er sikker på at han kunne mærke hvor våd jeg var. Jeg stønnede lavt, og begyndte at gnide min fisse op ad hans knæ og lår.
"Føles det godt søde?"
"Jaa, det føles dejligt"

Steen løftede min t-shirt af, og afslørede mine bryster, med helt stive brystvorter, der skreg på at blive rørt ved. Steen tog begge bryster i hænderne, og kærtegnede dem. Han tog det ene bryst i munden, og bed i brystvorten, hvilket fik mig til at klynke.
Den frie hånd førte han ned til min våde fisse, og fik en finger indenfor, mens jeg stadig gnubbede mig op ad hans ben. Han legede med min klit, hvilket fik mig til at klynke endnu mere. Han kyssede mig grådigt, og spredte mine ben, så jeg sad over begge hans ben, med front mod ham. Han havde nu to fingre i min fisse, som han kørte ind og ud, og det var fantastisk. Jeg fiskede hans stive pik frem fra hans plettede underbukser, og den stod lige op af maven på ham. Jeg kørte langsomt min hånd op og ned af den, mens Steen stadig kærtegnede min fisse. Pludseligt kom jeg i en kæmpe orgasme, og min våde fisse krampede om steens fingre. Jeg skreg ned i en pude i sofaen, så jeg ikke ville vække Anja.
Steen bad mig nu om at sætte mig ned på knæ, og sutte hans pik.
Han smed sine underbukser, og pikken stod stiv og flot ud foran mit ansigt.
Jeg havde aldrig suttet en pik før, og var ret nervøs.
"Søde vil du ikke nok slikke på den" "Det er ligesom en lækker slikkepind".
Jeg prøvede mig frem, og suttede først langsomt på det lilla pikhovede. Der kom noget præsperm ud, som jeg slikkede i mig. Steen stønnede, og sagde "det er så dejligt søde".
Jeg slikkede på skaftet, og fik også hans spændte nosser ind i munden. Steen stønnede, og pressede mit hovede ned over hans pik, med sine hænder. Jeg kunne ikke nå den helt til roden fordi den var ret lang, men jeg suttede og slikkede så godt jeg kunne. Pludseligt, helt uden varsel, brølede Steen, og skød en kæmpe ladning sperm ud i mit ansigt. Jeg blev chokeret og prøvede at fjerne mig, men Steen holdt pikken nede i min hals, så jeg var tvunget til at sluge det hele. "aaahhhhh ja søde, slug mit sperm", stønnede han.

Han sank ned i sofaen, og hans pik hang slapt ned ad låret på ham. Jeg sad forpustet på gulvet, og prøvede at forstå hvad der lige var sket.
Jeg havde lige suttet pik på min venindes gamle far, og slugt hans sperm. Men fuck det var frækt.
Steen sagde undskyld, men at han simpelthen ikke havde kunnet holde den ladning inde.
"Det er ok, det var lækkert at smage din sperm" svarede jeg. "Fuck du er en fræk pige, søde." "Jeg har nok også altid haft et godt øje til dig, siden i gik i skole sammen, dig og Anja".
"Hehe tak.."

Jeg satte mig i sofaen, og vi snakkede lidt om løst og fast, og pikken rørte igen på sig. Efter 10 minutters tid, stod den lige så stiv som før, og Steen sagde "wow. det har jeg altså aldrig prøvet før, at være klar så hurtig igen".
"klar igen.. øhmm." svarede jeg, for jeg ville egentlig gerne ind i seng.
"ja altså, hvis du har lyst søde, så vil jeg gerne kneppe dig. jeg får jo ikke mange damebesøg, og jeg har i hvert fald aldrig kneppet en fisse der er så stram som din" nærmest hviskede han.
"jeg ved ikke steen..". Han gned igen på sin stive pik, og førte nu også sin hånd ned til min fisse, som reagerede på behandlingen.
"please søde Nanna, jeg kan jo mærke at du også gerne vil"
"hmm" var alt hvad jeg kunne stønne, og jeg sad med lukkede øjne, mens steen igen langsomt fingerkneppede mig.
"jeg har jo aldrig kneppet, så du skal ikke forvente at jeg er særligt god" hviskede jeg.
"det gør ikke noget, jeg er sikker på at du er fantastisk."
Jeg kunne mærke hans varme, klamme ånde, og han kyssede mig igen. Hans tunge rodede rundt inde i min mund, men jeg gengældte kysset. Jeg overtog hans pik, og begyndte langsomt at spille den.
"okay, så knep mig dog steen" stønnede jeg.
Steen fik mig op at stå, og lagde mig op på spisebordet. Han stønnede og gryntede, mens han lagde pikken op ad min fisseåbning. Han legede med min klit, og jeg var tæt på at komme i den anden orgasme.

"åh ja, fuck du er stram min skat" fremstammede han, mens han langsomt førte sit store pikhovede ind i min svømmende fisse.
"du er så stor steen, jeg ved ikke om din pik kan være i mig" stønnede jeg.
"ork jo" sagde steen, og så pressede han hele sin pik op i mig. Jeg skreg næsten, og steen lagde en hånd over min mund. "Shhh du vækker Anja".
Steen stod stille i et lille stykke tid, og nød at have hele sin pik inde i mig. Jeg vred mig, og tiggede ham om at kneppe mig. Det skulle jeg ikke sige to gange, og steen begyndte at kneppe mig med sin knudrede pik, i lange, hårde stød.
Jeg kunne mærke hans pik hele vejen op gennem min snævre fisse, og kunne høre hans nosser klaske mod min fisse, hver gang han stødte ind i mig. Vi stønnede begge to, og jeg følte at jeg var i den 7. himmel.
Det var første gang jeg blev kneppet, men bestemt ikke sidste, vidste jeg.
"Åhh ja steen, din pik fylder mig helt ud, fuck det er så godt"
"aaah du er så stram nanna, din unge fisse er det bedste jeg har prøvet."
Hans store mave stødte mod min klit når han stødte ind i mig, hvilket kun fik mig til at stønne mere. Jeg havde lyst til at skrige, men vidste at jeg skulle holde igen.
Pludseligt trak steen pikken ud, og bad mig vende mig om. Jeg stod nu foroverbøjet ind over spisebordet, og steen tog mig bagfra, i doggystyle. Min fisse var helt og aldeles fyldt ud af hans store pik, og jeg fik flere orgasmer.

"åhh søde, jeg kommer snart, må jeg komme i din stramme fisse"
"steen, nej, jeg er ikke på p-piller, så please..- "
mere skulle der ikke til, og steen brølede, mens han bankede sin pik op i mig, mens han tømte sin ladning i mig. "åååh jeg kommeeeeer nanna, du får min sperm helt op i din lille ubeskyttede kusse". Han holdt sin pik i mig, så jeg var tvunget til at tage imod alt hans sperm, selvom jeg havde tigget ham om at lade være. Steen faldt sammen over mig, og lå sådan i et par minutter, mens hans pik krampede i min fisse. "åååh fuck søde. det var så fucking godt at kneppe dig"
"i lige måde steen, det var virkelig godt."
Steen trak sin slappe pik ud af mig, og gik ud for at vaske den ren.

Jeg listede stille ind på Anjas værelse, og lagde mig i sengen ved siden af hende...
Den nat drømte jeg meget om steens pik, og jeg tænker stadig på, hvornår jeg kan prøve den igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.