Dette er en sand historie. De kommende historier vil mest være fantasier.

Hvem er jeg så 🙂
Kvinde på 22 år. 166 høj og vejer ca. 54 kg. Lyst hår. ingen piercinger og tato.
Brystmål 75B og trusser 34. Jeg er ikke en stor pige, Har det efter min mor, hun er sammen størrelse som mig.
Derfor låner vi tit tøj af hinanden🙂.

Jeg elsker erotiske tegnede billeder. Læser noveller og kikker på profiler. Nogle gange med nogle veninder.

Jeg gik ud af 9 klasse med ok karakter. Var så på skole i Ballerup og tog 10 klasse på next. derefter gik jeg ca. 1 år hjemme. Jeg startede som kontorelev på en skole da jeg var 18 år. Det var meget kvinde dominerede på kontoret. Det var ikke lige mig. Jeg følte de snakkede bag min ryg og kikkede altid underligt på mig. Jeg var også den gang ikke særlig stor kun 162 cm. Når jeg kom gårdene eller stod med ryggen til lærende troede de jeg var en elev 🙂. Det var der meget sjov i.

Jeg brød min elevplads da det blev for meget og gik hjemme i noget tid. Der var jeg på et kursus i kommunen for unge som skulle finde et arbejde.
Selv der havde jeg problemer med både kvinder og mænd. Kvinder der misforstod mig og mænd der troede de var skabt til mig hvis i forstår.
De fik hjulpet mig til mit nuværende fag nemlig sosu hjælper. Jeg er stadig ufaglært men elsker mit arbejde nu. Også selv om nogle af mine kollegaer ikke kan lide mig. Jeg er ikke god til løfte og holde de tunge borger. og sådan er der andre problemer med min størrelse. Dem med anden etnisk baggrund er meget søder mod mig.

Det de kommende historier handler lidt om de oplevelser jeg har på arbejdet og også dem jeg har hørt fra andre sosu hjælpere og assistenter.
I har nok hørt mange historier selv, og tro mig de er sande 🙂

Jeg ligger ikke skjul på at ældre fyre altid har tiltalt mig, mere end dem på min egen alder. Jeg er vokset op i et hjem med en meget dejlig far og mor. De blev skilt da jeg var 12 år. Min mor fandt en ny fyr på 29 år og hun var selv 38 år så var lidt underligt for mig. Det gik godt i starten men så skred han fra min mor. Efter en periode hvor hun var langt nede, fandt hun en mand men han var 57 år. Og ham lever hun stadig sammen med.

Jeg kalder ham ikke reservefar, bonus far eller noget andet, Kun Lars. Det har nogle grunde som jeg også skriver en historie om. Lars var ok i starten men viste sig at være pervers gammel mand lol. Det har nok også skyld i jeg er blevet som jeg er. Jeg havde selv kæreste fra jeg var 16 år. Han rejste til usa for at studere og det stoppede vores forhold. jeg flyttede så hjem til min mor og bor i en kælder. Det er ret hyggeligt.

Har soveværelse og stue med lille køkken. Det kun vaskesøjlen der er ret støjende at høre på når den er i gang 🙂, Og så selvfølge vasketøjet som flyder nogle gange.

Det lidt om mig. Den næste novelle vil handle om min sexuelle start på livet, som nogle nok har ventet på 🙂

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.