BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var gået en tur langs Gudenåen ved Randers, og gik langs de store stier ned mod åen. Da jeg havde gået lidt blev jeg passeret af 2 kønne piger på cykel. Jeg vil gætte på de var omkring 20. Den ene var blondine og den anden brunette. Blondinen var i shorts og top mens brunetten var i kort nederdel og løsthængende skjorte.

Da jeg lidt senere kom rundt om et sving, så jeg et mærkeligt syn. Et stykke inde mellem træerne men dog fuldt synlig fra stien gik brunetten. Blondinen kunne jeg ikke se nogen steder. Brunetten havde ikke længere skjorten og nederdelen men kun lidt reb rundt om kroppen, der dog INTET skjulte. Det så ud som om det var bundet som en bikini. Øverst var det strammet til rundt om brysterne så de blev presset lige ud i luften. Forneden så det ud som en gennemsigtig G-streng der vat taget forkert på. Bagpå med spredte reb på begge sider af balderne men også en ned mellem balderne i midten. Foran så det ud som om det spredte reb bagfra kom op på hver side af fissen. De blev samlet foroven ved ”bæltet” og løb så ned mellem benene – tilsyneladende lige ned i revnen i fissen. Det mest underlige var dog, at det så ud som om pigen var bagbundet.

SEX I DAG?

Jeg begyndte at liste mig nærmere, men der gik ikke mange øjeblikke før hun opdagede mig. Hun begyndte at gå lidt hurtigere, men måtte gå udenom træer og buske, hvor jeg bare kunne skubbe grenene til side. Da jeg havde forfulgt hende i 3-4 minutter, begyndte hun af og til at stoppe op og krydse benene kortvarigt. Der var blevet meget stille i mellem træ området, men jeg var sikker på, at jeg et par gange hørte hende stønne, når hun stoppede. Jeg havde stadig ikke set noget til blondinen.

Hun begyndte at søge mod tættere underskov og begyndte at småløbe. Det må have været svært med bagbundne hænder. På vej over en lille lysning snublede hun i en gren samtidig med at hun stønnede højt og igen krydsede benene. Hun endte på knæ mens hun endnu engang stønnede højt. Jeg tog en hurtig beslutning; Hvem hjælper ikke en ung pige i nød?

Da jeg kom hen til hende, havde hun fine sved perler omkring halsen og ned mellem de op bundne bryster. Brystvorterne var helt stive og hun trak vejret tungt. Hun så op på mig med et opgivende blik. I det samme opdagede jeg, at de stykker reb, der var den midterste streng foran, var gennemvåde. Hun måtte være skrup liderlig for det var under 15 minutter siden jeg havde set hende påklædt.

Sådan en chance kunne man ikke lade gå fra sig. Jeg spurgte hende hvorfor hun gik rundt i den mundering. Svaret var kort, at det var hendes fetish og hun kunne ikke undvære nøgen ture i . Jeg spurgte hurtigt om hun altid gik sådan rundt her nede . Nej det var kun en gang om ugen hun havde det store skrud på og kun en sjælden gang imellem at hun var bagbundet, men hun kom da oftere her men så ”bare” nøgen.

Jeg sagde at i hendes tilstand var hun jo nem at udnytte, hvortil hun svarede at hun jo havde svært ved at gøre noget ved det. Nu ikke længere så opgivende men med et frækt glimt i øjnene. Efter at have set mig om (der var stadig tanken om veninden), kom jeg hurtigt af tøjet. Jeg sagde at hun skulle sutte den stiv, hvilket hun gjorde uden at klage. På et tidspunkt virkede hun ukoncentreret så jeg måtte mund bolle hende selv.

Nu var min pik stivere end jeg nogensinde mindes det. Jeg bukkede hende ind over et væltet træ og ville bolle hende i fissen. Da jeg trak de våde reb ud mellem skamlæberne fandt jeg en lille DILDO der snurrede nok så lystigt. Det var derfor hun var blevet ukoncentreret – hun måtte være kommet. Nå; når fissen var optaget måtte jeg jo finde på noget andet. Den lille stjerne stirrede fristende op på mig. Langsomt pressede jeg min stive pik ind mellem hendes faste balder. Stoppede flere gange undervejs. Til sidst var jeg helt i bund og begyndte roligt at bolle hendes røv. Hun var meget stram og vibrationerne fra dildoen gjorde det utrolig intenst. Hun stønnede. I starten som om det gjorde ondt men efterhånden som om det gjorde hende godt. Efter 3-4 min. kom jeg oppe i hendes snævre røv samtidig med at hun kom i en kraftig orgasme. Jeg følte jeg blev malket helt tom.

Jeg lod min pik glide stille ud og lagde hende forsigtig ned på ryggen. Rebene gled selv ind på plads mellem hendes skamlæber og balder.

Pludselig fik jeg en djævelsk ide. Den gjorde mig hurtigt liderlig igen. Pikken stod stiv og jeg bad hende atter sutte den af på mig. Hun gjorde det rigtig godt men var atter ukoncentreret et par gange. Til sidst kunne jeg ikke holde til presset i mit underliv og trak pikken til mig så jeg sprøjtede hele ladningen ud i hendes ansigt. Jeg lod hende ligge og tørre fem minutter i solen og rejste hende så op, efter at jeg havde taget mit eget tøj på.

Jeg gik sammen med hende ned mod kongslund sø inde bag træerne. Næsten nede ved kolonienhaven vasen løftede jeg hende ud på den store sti. Lige i øjeblikket var her hverken biler, cykler el. gående. Her kan man komme over til P-pladsen ved vasen, hvor man så kan liste men gå ned mod åen . Jeg ønskede hende god tur hjem og forsvandt selv den anden vej.

Da jeg var kommet et stykke væk kunne jeg høre et par unge fyre på cykel på vej mod åen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.