Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var i prøverummet i en dametøjsforretning. Pludselig kom Henrik kom ind i rummet til mig, og selv om jeg ville smide ham ud, lagde han hånden over min mund og famlede under min nederdel.

Hans hånd lukkede sig og mit skød og jeg strittede imod med armene. Jeg gjorde det ikke rigtigt, for følelsen gjorde mig lidt ophidset.

SEX I DAG?

Han tvang mig i knæ og fik mig til at sutte mens han stirrede ind i mine øjne og lagde en finger tyssende over sine læber.

Jeg sad på knæ og holdt om roden på hans pik. Jeg onanerede ham hårdt imens jeg suttede. Jeg ville have ham til at komme med det samme.

Han tog i mit hår og stødte hårdt ind i min mund nogen gange.

Det føltes lidt voldsomt og jeg fik et lille chok da han pludselig lod den komme i munden på mig. Det rykkede i ham og mens han holdt mit hoved helt fast, så jeg ikke kunne få ham væk, sprøjtede pikken i min mund. Jeg kunne ikke så godt lide at han kom i min mund, men jeg mærkede osse at jeg var blevet helt varm i underlivet.

Jeg lod det løbe ud af munden, selv om det løb ned ad min hvide bluse.

Han slap mig og gik så hurtigt som han kom ind til mig.

Henrik er min bedste venindes kæreste. 

Jeg var noget rystet da jeg rejste mig, og da jeg kom ud fra prøverummet og jeg var med det samme klar over at han kunne se det våde på min bluse . Men han stoppede mig med en hånd over min mund og førte mig baglæns til jeg stødte mod væggen.

Han holdt hånden over min mund og førte en hånd op mellem mine lår.

Mit blik var nervøst og jeg vred på ham.

Han masserede uden på mine jeg lukkede øjnene og lod ham gøre det. Jeg var våd i trusserne og han lod to fingre glide ind bag trusse kanten. Mine lår åbnede sig lidt mere og han masserede blødt og hurtigt, direkte på min klit. jeg begyndte at vride mig og små ryk gik gennem mine hofter. Hans hånd dækkede stadig min mund og jeg udstødte små lyde gennem næsen.

Han blev ved med at gnubbe blødt og hurtigt og jeg mærkede at min krop blev spændt, og rystede lidt, imens jeg kneb øjnene hårdt sammen. Mit åndedræt var tungt og hidsigt mens jeg kom, men nu slappede jeg af og faldt til ro. Han slap mig og gik ud.

Og ventede på min veninde bliv færdig.

Jeg betalte for mit tøj og lod som ingenting da ekspedienten kiggede lidt.

Vi snakkede ikke sammen på hjemvejen, men stemningen var tyk og spændt. Jeg var ophidset over det der var sket og rystet over at det han havde gjort imens hans kæreste var lige ved siden af .

Vi kom hjem til veninde. Det var ved at blive sent og tusmørket udenfor skabte en tæt og dunkel stemning i stuen.

Min veninde gik bag mig da vi gik ind i stuen og det gav et ryk i mig da jeg så ham.

Han stod med ryggen til os og kiggede ud af havedøren. Han lod som om han ikke opdagede at vi kom. Jeg var ved at sige noget og måtte tie da min hånd lukkede sig over din mund.

Min veninde hviskede i mit øre at jeg skulle være en sød og lydig pige. At jeg skulle gøre som jeg fik besked på ellers ville jeg få pisk hårdt og længe.

Jeg nikkede stille og jeg mærkede min krop slappe lidt mere af.

Hun førte mig tæt forbi ham og videre ind i soveværelset.

Rev alt væk fra sengen og lagde mig på ryggen. Mine øjne blev dækket af et sort klæde og jeg fik at vide at det var for at skærpe mine andre sanser.

Mine hænder blev bundet ud til hver side og min bluse knappet op. Jeg blottede mine bryster og gjorde mine brystvorter stive, inden hun trak nederdelen op om mine hofter og blottede mit underliv. Hun fjernede mine trusser og spredte mine ben godt til siderne.

Så gjorde hun to fingre våde i sin mund og gned mine skamlæber. Hun gjorde det lidt hårdt og med det samme klynkede jeg og vred mig. Jeg var meget våd og det løb lidt ud mellem mine opsvulmede skamlæber og ned mellem ballerne.

Hun rejste sig og gik ud fra soveværelset.

Jeg måtte vente lidt på det næste og de sad stille og hviskede om hvad de skulle gøre ved mig.

Min veninde kommen til mig og sagde sådan går det når du kneppede andres kærester.

Så gik hun igen. Jeg hørte hende sige Værsgo hun er jeres .

Jeg hørte de gik ind til mig og da de kom ind gik et lille ryk gennem min krop. Det var tydeligt at jeg var sindssygt spændt og ophidset.

De satte sig på hver side af mig og lod vore hænder glide over min krop. Mine lår mine bryster. Min mave og mine ben blev kærtegnet længe og blødt med varme hænder.

En stak to fingre ind i min mund og lod mig sutte dem og imens mærke jeg en hånd glide blidt masserende over min kusse. Jeg vred mig og stønnede mens de blev ved. De snakkede stille om hvor liderlig jeg var og hvor dejlig jeg er når jeg er liderlige som en lille tøs.

En fortalte at jeg godt kunne lide det når jeg blev kneppet og fik en pik i munden på samme tid. Han fortalte at jeg var en rigtig liderlig lille tøs og at han var sikker på at jeg kneppede med fremmede mænd når jeg var alene .

Jeg fortalte min veninde at jeg engang havde suttet den af på en fyr på toilettet på en restaurant mens min familie sad i restauranten og ventede. Jeg kunne mærke at deres samtale ophidsede mig, en ene opfordrede den anden til at tage mig nu. Han lagde sig op og ind over mig.

Jeg åbnede lårene og lod ham tage mig. Jeg sukkede dybt, skælvende, løftede mine ben, bukkede knæene og slog benene sammen bag hans ryg. Han stønnede langt og dybt da hans lem gled op i mig. Jeg var drivende våd og hans stød fyldte mig ud og gled helt op, i en lang rolig bevægelse. Hans bevægelser var lange og dybe og han kunne se at mine skamlæber strammede om pikken når han trak sig tilbage. Hans lem var tykt og lidt knudret af kraftige blodårer. Hans hænder krammede fast om mine bryster og han tog mig i fastere og lidt hurtigere stød. Jeg stønnede hårdt og hæst når han dunkede i bund og jeg mødte hans hofters stød med mine. Han kneppede intenst og rettede sin overkrop op for at give plads til den anden.

Han førte en hånd gennem mit hår og greb i det. Drejede mit hoved og stak sin pik i min mund. Jeg gurglede noget og trak i mine fastspændte arme. Han holdt mit hoved fast og bevægede sig i ganske små ryk i min mund. Kneppede min våde varme mund, mens han igen tog fat. Hans hofter vred sig frem og stødte heftigt op i mig. Jeg begyndte at stønne hidsigt gennem næsen og ville have luft. Jeg var ved at komme og han trak sig lidt tilbage så jeg kunne ånde frit en stund. Igen fik jeg pikken i munden og da han stødte pikken dybt op i mig, holdt den der, og gnubbede roden af sin pik og sit skamben, mod min fyldte kusse, så kom jeg. Stønnende, gispende, vred jeg min kusse ind mod hans underliv og min krop spændtes i en stram bue under ham mens jeg hulkede, rystede min krop i orgasme. Ham i min mund var tæt på at komme i munden på mig og trak sig tilbage.

Knapt var jeg faldet til ro før de løsnede min ene arm og vendte mig om på alle fire.

Han lagde sig tæt ved min side mens han igen bandt min hånd fast. Denne gang sammen med den anden hånd. Han puffede til min hofte og hviskede at jeg skulle sætte dig på ham. Jeg løftede mit knæ og han kantede sig ind under mig.

Han holdt om sit lem. Nu kunne han se den. Ikke så lang men tyk og bred. Jeg vippede ned i hofterne, og han styrede det tykke pik hoved på plads mellem mine skamlæber. Jeg klynkede lidt og stoppede min bevægelse inden jeg igen sank ned over ham med et langt nydende suk. Jeg sad og vuggede lidt op og ned på hans stav og hans hænder styrede mine bevægelser med et fast greb om mine hofter.

"Kom så tøs.knep ham.rid hans pik tøs.du ka" li" det.Ja det er godt. rid på hans pik til han sprøjter op i din liderlige lille pige kusse.ja kom så..jeg vil se dig komme på hans pik din lille luderntøs." Råbte den anden

Han smækkede mine baller lidt mens han talte stille men hårdt til mig. Jeg vred mig på hans tykke pik og de kunne se at jeg ville komme igen. Roligt satte han sig bag mig og satte pikken mod min røv. "Å..åhnej ikke det.jeg ka"ikke.. uh stille..åhja..stille forsigtig."

Han pressede på og gled ind. Jeg udstødte et lille skrig og han holdt mig rolig lidt så jeg kunne vænne mig til følelsen. Han bevægede sig op i mig i rullende stød og jeg begyndte at stønne igen. Han trykkede mere og mere og snart slappede jeg næsten af. Min krop skælvede og rystede mens mine lyde blev mere og mere dyrisk liderlige.

Han bevægede sig lidt og kneppede mig i røven mens jeg mærkede en stor hård pik der arbejdede dybt ind i mig. Jeg skreg og han mærkede mit underliv strammede hårdt sammen. Hans stønnen blev hård og grov og hans hofter huggede hårdt anstrengt. Hun kunne høre at han lod sin udløsning pumpe op i mig mens min krop sitrede anspændt. Jeg kom hårdt mens jeg rystede over det hele. Det var for meget han kunne umuligt holde mere.

Det rykkede i roden af deres lem og deres sæd sprøjtede varmt op i min lille stramme numse og fisse . Jeg skreg igen og pressede mig imod dem som for at få dem dybere ind.jeg rystede igen, men mere voldsomt nu og som om min orgasme var ude af kontrol.

Aldrig har nogen oplevet mig komme så voldsomt og længe og min krop nærmest klaskede sammen da orgasmen slap sit tag i mig.

De gled ud og lå længe på hver side af mig mens de kælede forsigtigt for min udmattede krop. De holdt om mig og mærkede jeg faldt til ro inden de løsnede mine hænder og fjernede klædet fra mine øjne.

Jeg kiggede ind i øjnene på min venindes storebror og min egen storebror. 

Min venindesad i en stol og spurgte om det var godt, jeg nikkede bare.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.