BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg ved ikke hvor længe, jeg lå der, men det føltes som en evighed inden han igen trådte ind i rummet. Han startede med at slukke for maskinen, men med dildoen oppe i mig. Så fjernede han klemmerne med et hårdt ryk i kæderne, det smertede voldsomt da blodomløbet kom tilbage, men der var ikke mulighed for at skrige.

Endelig tog han dildoen ud og skubbede maskinen væk, løsnede alle remmene og trak mig op og stå, mine ben var lige ved at ekse under mig. Han hæftede mine håndled sammen på ryggen og skubbede mig ned på knæ, han fandt sin pik frem og greb fat i mit hår, løsnede gaggen og pressede sin pik dybt ned i halsen på mig. Han gennem kneppede min mund og hals – ind imellem holdt han mit hoved fast så jeg ikke kunne få vejret. Til sidst sprøjtede han sin ladning sperm ned i halsen på mig og jeg slugte det hele, hvilket han også forventede af mig. Pressede igen en gag i munden på mig, denne gang en hvor der også stak en DILDO fremad og en indad og spændte den stramt.

SEX I DAG?

Døren til rummet gik op og de to plejere kom ind, han går uden et ord til mig. Jeg blevet hevet op fra gulvet og ført ud i baderummet. Her bliver jeg lagt på maven på en slags briks, de fjerner mine manchetter og tager pluggen ud af min røv, en plastikpude bliver skubbet ind under mig, så jeg stritter med røven. Benene bliver ført ud på hver side af briksen og fastgjort med nogle metal ankeljern der sidder fast på briksen, mine arme føres over hovedet og ligeledes fastgjort i håndjern til briksen. Så fører de en slank bruser op bag i mig og tænder for vandet, de spuler det indvendige af min røv, fylder den med vand og beder mig så presse vandet ud igen. Så op med bruseren igen og gentage til vandet er helt rent. Herefter finder de et endnu et plug frem som er større end det sidste, dette presses op indtil det er helt inde. Således rengjort indvendigt og nu lidt mere udblokket bagi lader de mig ligge og forlader rummet.

Der går ikke længe før døren går op og ind kommer der flere kvinder, der ligesom jeg selv er anbragt her, de skal alle i bad og bliver dirigeret af 4 plejere, alle nøgen som jeg selv. De skuler ned til mig, cirka halvdelen af kvinderne bliver beordret ind i et tilstødende baderum, resten bliver placeret så de står foran mig, plejerne begynder at spule dem med en slange, en efter en bliver overspulet med vand. Herefter hev de en af kvinderne hen til mig, hun skulle nu stille sig foran mig, så hun kunne kneppe sig selv med den dildo der stak frem fra min mund. Hun pressede sin fisse mod dildoen og begyndte at kneppe sig selv – jeg kunne kun ligge og se hvordan hendes fisse blev våd og nærmest selv blev kneppet i munden af den dildo der vendte indad. Hun blev trukket væk lige før hun kom og blev erstattet med en ny kvinde. Alle blev de nægtet tilfredsstillelsen ved at komme, da alle kvinderne havde kneppet sig selv, blev de ført ud af rummet.

Ind kom doktoren som straks gik ned og tjekkede pluggen i min røv, trak den ud med et ryk, han var åbenbart ikke tilfreds, for han fandt en anden frem som var endnu større i omkreds. Han satte den mod min stjerne og pressede til, havde jeg ikke haft gaggen i munden, ville mit skrig kunne høres udenfor rummet, han pressede det helt op og det udblokkede min røv totalt. Han løsnede mig fra lænkerne, trak mig op at stå, fjernede så gaggen og førte mig hen til hans kontor. Hvor jeg bliver placeret på metal stolen foran han bord, en bred læderrem bliver spændt over min lår, så jeg ikke kan flytte mig og benene spændes fast på ydersiden af stolen, så de er spredte. Hænderne fikseres i mit halsbånd i nakken, det er en meget ubekvem stilling at sidde i og det gør ondt at sidde på pluggen. Da jeg først er fikseret sætter han sig på en stol lige foran mig, tager fat om min hage og tvinger mig til at se ham i øjnene. Imens han intenst stirre nedstirre mig, tager han fat om mine brystvorter og vrider dem rundt, jeg gisper højlydt, han slipper og trækker et rullebord over til hans stol. På bordet ligger der forskellige gags, klemmer, nogle med ledninger og nogle læderremme – Han tager en tager en gag frem og holder den frem mod mig. ”Er du ikke stille, så skal jeg sørge for du bliver det”, siger han og ligger gaggen tilbage på bordet.

Han tager en af læderremmene op og går om bag mig, han sætter remmen henover mine bryster og presser dem igennem hullerne i remmen. Han spænder remmen stramt, så mine bryster stritter lige frem, dernæst tager han rund metalring som han sætter udenom det venstre bryst, ringen kan gøre mindre ved hjælp af nogle skruer og han gør den meget lille, så gør han det samme ved højre. Jeg bider sammen og forsøger ikke at sige en lyd, trods smerterne, men da han sætter en klemme med ledning i hver vorte og strammer dem hårdt til, kan jeg ikke længere holde mig og udstøder et lille skrig. En gagbold, der er rimelig stor bliver presset ind i munden på og spændt godt fast. To klemmer mere med ledninger findes frem, dem sætter han i mine skamlæber. Han tager en lille boks frem som ledningerne forbindes til, han trykker på nogle knapper og en kilden begynderat strømme gennem både bryster og skamlæber, langsomt skruer han op for strømmen og hele tiden holder han øjenkontakt.

Han kan se smerten i mine øjne, men vælger at give skruen et drej mere, så strømstyrken forøges. ”Nu kan du sidde der og tænke over din afhængighed af sex og hvordan du skal kureres for den” han sætter sig til at arbejde. Imens jeg sidder der kommer der flere ind og går igen uden de ænser mig. Da han endelig ser op fra sine papirer, har jeg siddet der meget længe og det smerter voldsomt i bryster, skamlæber og ikke mindst bagi. Han rejser sig og slukker for strømmen, sætter sig foran mig igen ”Kan du være stille nu” spørger han, jeg nikker og han tager gaggen ud. Han sidder og kigger på mig og siger ”Er du klar til at tage imod min hjælp til at blive kureret”, jeg nikker igen. Han tænder igen for strømmen, men på lav styrke så det er til at holde ud – han forklare mig at strømmen skal hjælpe mig til ikke at være liderlig hele tiden og jeg hver dag i den næste uge skal have strømbehandlinger. Han skruer lidt op for strømstyrken, imens han betragter mig, det sitre i mine bryster og skamlæber, jeg bider sammen og siger ikke en lyd. Han klapper mig på kinder og roser mig inden han giver styrken endnu et nøk opad, smerten er nu konstant. ”Nu skal du have fuld styrke i 10 min. og du skal være stille imens” siger han formanende idet styrken intensiveres. ”Aaarh ååååhhh nej nej” udstøder jeg spontant, smerten er ulidelig og efter kort tid begynder jeg at skrige.

Han stopper gaggen i munden på mig og skriget kvæles, men krop er totalt spændt og smertende. Han stopper præcis efter 10 min. og min krop kan slappe af, men smerterne er der stadig. Da smerterne langsomt er klinget af bliver ledninger og klemmerne fjernet. ”Det var første behandling, vi ses i morgen til den næste, nu vil jeg overlade dig til direktøren” Plejerne befrier mig fra remmene og fjerne pluggen bagi, de giver mig kyskhedsbæltet på og tager mig tilbage min celle/rum. For første gang bliver jeg ikke spændt fast til sengen, men får lov til at kunne ligge mig som jeg vil. Jeg falder i en dyb søvn, udmattet efter de mange dage og nætter med forskellige prøvelser.

Jeg bliver vækket ved en let berøring/kærtegn på mine bryster helt ulig noget andet jeg har prøvet efter jeg blev hentet af politiet. Det er direktøren der sidder på sengekanten, ”Jeg høre, du har været en god pige, så nu fortjener du en belønning” siger han. Han bøjer sig ned og begynder at slikke og sutte mine vorter, som reagere ved at blive hårde, så giver han mig et dybt kys, hvor hans tunge leger med min. Han trækker mig op at sidde og kærtegner min krop inden han fører mig hen til et baderum, her bliver kyskhedsbæltet fjernet og han giver mig lov til at bade uden opsyn og helt uden lænker eller andet. Jeg nyder bare det varme vand der løber ned over min krop, kan ikke holde tårerne tilbage, for første gang siden min anholdelse føler jeg mig som et menneske igen. Er ham dybt taknemmelig.

Da han kommer ind igen, har jeg lige tørret mig i de bløde håndklæder der var lagt frem og sidder på læderbriksen, der er placeret bagerst i rummet. Han smiler og får mig ned at ligge på ryggen, spreder mine ben og smøre min fisse ind i en creme/skum. Han tager barbergrej frem og langsomt med nænsomme bevægelser barberer han mine skamlæber, røv og fisse – ikke et hår får lov til at blive tilbage. Han smøre området ind i en kold creme og mindsker irritationen efter barberingen, jeg ligger helt stille og acceptere fuldstændig alt hvad han gør. Da han er færdig starter han med at slikke mig, lader hans tunge glide gennem revnen og tage klitten i munden og sutte den. Lader tungen glide tilbage gennem revnen og ind i den varme grotte, tungeknepper min fisse, spreder mine skamlæber med fingrene og endnu en gang lader han tungen slikke revnen, sutter på skamlæberne og gnider min klit. Jeg stønner svagt og kan mærke jeg bliver våd, han har mig totalt i sin magt nu. Han får mig til at komme i kæmpe orgasme, der kan mærkes i hele kroppen, spænder fuldstændig op inden kroppen falder slapt tilbage på briksen.

Han vasker mig ren med en varm klud og finder så kyskhedsbæltet frem, så han spænder fast inden jeg igen bliver ført tilbage til cellen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.