BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Emilie og Rasmus havde længe talt om at Emilie'skulle prøve med to mænd om hende på en gang igen . Nu var det tiden til at det skulle prøves i deres nye lejlighed, De hvade inviteret mig hjem til dem.

Vi lå inde i deres dobbeltseng. Vi var alle tre nøgne og alle tre var glatbarberet. Emilie lå på ryggen, og vi havde travlt med at slikke og ælte hendes dejlige bryster. Emilie'stønnede ” slik mig begge to, slik min fisse og mit røvhul”. Vi lagde en pude under hendes ryg og hun spredte benene. Rasmus's tunge fandt hurtigt hendes klitoris og min tunge gled ned mellem hendes balder og ned til røv hullet.

SEX I DAG?

Da vi havde slikket lidt var hun drivende våd og vi kunne nu begynde at finger kneppe hendes to huller.

Rasmus ville nu havde slikket pik og han rejste sig og satte sig på knæ foran Emilie, hun stillede sig på alle fire og han lod pikken glide ind i hendes åbne mund. Hun slikkede og suttede det bedste hun havde lært og det var ikke så lidt. Hendes tunge gled op og ned af skaftet og ned til hans nosser så tilbage igen og omkring pik hovedet for derefter at tage pikken langt ind i munden. Pikken voksede hurtigt i Emilie's mund og snart stod den stiv og dunkende op ad maven på ham. I mellemtiden havde jeg travlt med at slikke hendes kusse og røv mens jeg havde to fingre oppe i hvert af hendes huller.

Nu ville Emilie have pik, hun lagde sig på ryggen og Rasmus trængte let op i hendes våde fisse. Han kneppede hende med lange seje stød. Da de havde kneppet lidt i den stilling ville Emilie ride ham. Han lagde sig på ryggen og hun skrævede ind over ham og igen gled pikken i bund i første stød. Jeg stillede mig foran hendes mund og lod min pik glide ind i munden på hende. Hun slikkede og pattede på den, mens hun red Rasmus's pik hårdt. Han gumlede og æltede hendes gyngende bryster og hun blev mere og mere liderlig. Jeg trak mig ud af hendes mund for ikke at fylde den med sperm, jeg havde jo en røv jeg skulle fylde.

Jeg satte mig bag ved Emilie og begyndte at slikke hendes røv. Hun stønnede” Knep mig i røven jeg vil dobbelt kneppes fyld min røv og fisse på en gang ”. Jeg pressede min pik mod det snævre røvhul og så gled pik hovedet ind. Langsomt pressede jeg pikken længere op i røven på hende. Til sidst var jeg i bund, jeg lod den blive i bund lidt så trak jeg den langsomt ud så kun pik hovedet var inde. Jeg pressede den op igen og nu gled den lettere op. Da jeg havde stødt den frem og tilbage nogle gange gled den let frem og tilbage: Rasmus var også begyndt at kneppe Emilie's fisse. Efter et stykke tid hamrede vores pikke ud og ind af hendes to huller.

Emilie kom i en kæmpe orgasme, da hun var klar igen ville Rasmus havde slikket pik. Så Emilie og jeg væltede om på siden, stadigvæk med min pik langt oppe i røven på hende. Rasmus's pik stod glinsende foran vores munde og vi begyndte at slikke ham i fællesskab. Rasmus vendte sig om og Hanne sagde, at jeg skulle slikke ham i røven. Det gjorde jeg mens Emilie'suttede og slikkede mens jeg pulede hende i røven. Jeg kunne mærke at jeg snart ville sperme så jeg trak min sprængfærdige pik ud af hendes varme snævre røv.

Jeg sagde ”rasmus læg dig på ryggen så Emilie kan kneppe dig”. Emilie'skrævede ind over ham og pikken gled i bund med et smask, da de havde kneppet i et stykke tid sagde jeg ”Vend dig om Emilie, så kan jeg slikke din fisse mens du knepper ham”. Det var første gang Emilie'skulle kneppe på den måde. Men lidt efter lidt fandt de en rytme. Rasmus's pik gled hurtigt op og ned i Emilie's våde fisse og det smaskede højt. Jeg lod min tunge glide hen til hendes klitoris og snart slikkede jeg hendes fisse og Rasmus's pik. Emilie'stønnede højt ”Slik hans pik, Torben du skal hive hans pik ud og slikke den ren for mine safter”, jeg trak pikken ud så lod jeg pikken glide langt ind i min mund. Jeg slikkede og suttede den ren og nød smagen af fisse og hans safter. Da jeg havde slikket den ren, lod jeg den glide op i fissen igen. Sådan fortsatte vi i et stykke tid, Pludselig var pik hovedet lige nedenfor Emilie's røvhul. Da hun var ved at sænke sig på samme tid gled pikken op i røven på hende. Den gled lidt op og lidt efter lidt gled den længere op og til sidst var han i bund i Emilie's snævre røv.

Rasmus lod pikken være i bund lidt tid for at røven kunne vænne sig til hans store pik. Langsomt trak han den ud og da kun hovedet var inde pressede han den i bund i et stød. Da han havde gjort det nogle gange begyndte han at kneppe hende i røven. Jeg slikkede Emilie's fisse og hans pik der bankede ud og ind af røven på hende. Kort efter kom Emilie i en ny kæmpe orgasme. Da hun var blevet klar igen stønnede hun ”kom så giv mig pik i begge mine huller, Torben du skal kneppe mig i røven igen jeg vil mærke det igen hvor dejligt det er at blive kneppet i røven og fissen på en gang.”

Hun kravlede af Rasmus's pik. Så vendte hun sig om og skrævede ind over ham igen, jeg pressede min pik op i hendes drivende fisse, da pikken kort efter var glinsende våd af hendes safter trak jeg den ud. Så sænkede hun fissen ned over Rasmus's pik og den gled let i bund, nu var det min tur og jeg stillede mig bag dem og Rasmus'spredte hendes balder og så pressede jeg pikken mod hendes snævre varme røv. Jeg pressede min pik op i røven på Emilie i et hug. Jeg var i bund med et smask, jeg lod pikken blive helt i bund til at Rasmus begyndte at kneppe fissen. Jeg trak den langsomt ud til kun pik hovedet var inde og så langsomt op igen. Da jeg havde kørt pikken frem og tilbage en ti femten gange satte Rasmus tempoet op, og snart bankede vores pikke ud og ind af fissen og hendes dejlige snævre røv. Emilie var fuldstændigt i liderlighedens vold. Hun prustede og stønnede” ååååhhhh knep mig pul mig sønder og sammen . Fyld min røv iiiihhh hvor er det dejligt. Åååhhh bliv ved jeg kommer snart jjjjjaaaa knep mig ååååhhhh jeg kommer for satan hvor det godt.” Hun kom i en kæmpe orgasme som varede flere minutter.

Da de sidste krampetrækninger ebbede ud, forsatte vi med at kneppe hende. Jeg kunne mærke at jeg snart ville sprøjte. Jeg stønnede ” Emilie jeg fylder snart din røv med sperm”” åååhhhh jjjjaaaaaa sperm langt oppe i min røv, bare sprøjt.” Kort efter eksploderede jeg oppe i røven på hende. Spermen væltede langt op i røven på hende. Det var ligesom om at røven pressede det sidste sperm ud. Pikken blev ved med at være stiv lidt endnu så kort efter smaskede det højt når jeg trængte i bund i Emilie's varme spermvåde røv.

Jeg trak mig ud af Emilie's røv med et smask. Emilie'stønnede ”jeg vil have mere pik i røven” Rasmus trak sin våde pik ud af fissen og pressede den let i bund i hendes våde røv. Hun red ham med lange tag, da de havde kneppet lidt ville Emilie have den bagfra så kunne jeg slikke hendes fisse imens. Hun lagde sig på alle fire og jeg lagde mig under hende og begyndte straks ar slikke hendes fisse. Rasmus'stillede sig bag hende og pressede sin pik imod hendes sperm våde røv. Det smaskede højt da han kom i bund i hende med et stød. Min tunge gled op og ned af hendes fisse, mens spermen silede ud hver gang pikken var ude. Jeg slikkede hende ren for sperm. Emilie ville se når jeg slikkede hende fissen, mens hun blev kneppet i røven. Rasmus trak sig ud med et svup og lagde sig på ryggen og Emilie kravlede atter over ham med ryggen vendt mod ham og lod pikken glide op i røven igen.

Jeg begyndte at slikke hendes fisse igen og pludselig hoppede Rasmus's pik ud af røven på Emilie. ”hun stønnede ” Torben slik hans pik slik den ren for sperm inden den kommer op i mig igen”. Jeg tog den spermvåde pik i munden og slikkede den ren for sperm. Mens Emilie havde travlt med at gnide sig selv i fissen. ”torben du skal kneppe Rasmus i røven. Jeg vil se ham få pik i røven, mens jeg sutter den af på ham”. Rasmus lagde sig på alle fire og kort efter kunne han mærke jeg trænge op i hans røv. Det gjorde lidt ondt på ham, men da hans røv havde vænnet sig til den og Emilie tunge gjorde underværker med hans pik, var det dejligt.

Rasmus'slikkede Emilie's fisse og sperm våde røv, mens han finger kneppede hendes to møre huller. Jeg satte tempoet op og det samme gjorde Emilie. Lidt efter trak jeg min sprængfærdige pik ud og stillede mig foran hans mund. Han tog pikken i munden, og han slikkede og suttede den ren, mens Emilie gned sig i fissen og nød synet af pikken der gled ud og ind af munden på Rasmus. Kort efter over spermede jeg hans ansigt og munden . Han slikkede og slugte spermen og sugede mig helt tom for sperm. Til sidst var den helt tømt og slap. I mellemtiden kom Emilie i en ny orgasme da hun så at Rasmus blev overspermet. Rasmus rejste sig op og Emilie'satte sig på knæ foran ham og begyndte at slikke og sutte den af på ham. Efter et lille stykke tid stod spermen ud over hendes ansigt og ned i munden på hende. Hun slugte alt det sperm hun kunne og suttede den helt tom for sperm. Emilie's mund og ansigt var dækket med sperm.

Det var enormt skønt og vi var helt flad bagefter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.