BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er en 16-årig pige med lidt over skulderlangt brunt hår, store brune øjne. Jeg spiller håndbold , så jeg er i fin form og meget slank. Jeg tager reelmæssigt sol, så helt bleg er jeg heller ikke. Jeg har meget normal og fyldige bryster. Nå, men jeg har altså en halvstram sort- og beigefarvet ærmeløs sweater på, så mine bryster ser meget store ud. Mine bukser er stramme jeans uden knap i toppen, og så nogen fede nike”s..! Mit hår er bundet om i en hestehale!

Jeg er til en dødkedelig fest, og jeg sidder bare og stener i et hjørne fordi der enten kun er tabere, eller alle er optaget. Pludselig kommer storebroderen på 21 hjem med en ven og vennens kæreste. Storebroderen er høj og blond, træner meget og har et sødt smil. Vennen er mindre end ham, men er meget solbrændt og superlækker, det samme er vennens tøs. Hun har brunt hår, store blå øjne, og dejlige små og faste bryster… hun er vist halvt asiater eller sådan noget… dejlig solbrændt og med en lille fast røv. Det har de alle 3 forresten.

SEX I DAG?

De går op ovenpå og man ser ikke noget til dem i noget tid, indtil storebroderen kommer ned og signalerer til mig, at jeg skal komme op ovenpå. Jeg tænker what the fuck, og følger efter… 

På storebroderens værelse, som indeholder en stor gyngestol, to ris-sække og en dobbeltseng, sidder vennen i gyngestolen med hende asiateren nede foran ham, som sutter ham på livet løs. Det gi”r et gib i mig, men jeg tager mig sammen og kigger på storebroderen. Han sig: “Tjae, jeg ville bare også have noget, og du så ud til at kede dig..!” Det var jo sådan set rigtig nok, så jeg sagde ja, og vi gik hen til sengen..!Han tog bukserne af og lagde sig ned. Han havde en dejlig lang pik, som bare lå slapt op af hans mave… Jeg lagde mig ved siden af ham, og tog den varme kølle i hånden. Slikkede op af den, og kyssede og nappede ham i nosserne. Han smilte og lukkede øjnene. Lidt efter stod den rank i en god størrelse 21, og jeg kiggede betaget på den og begyndte energisk at sutte. Jeg tog min sweater af og afslørede mine dejlige bryster for ham.

Han blev mere end glad og begyndte at lirke min BH op. Da den var af tvang han mig ned på ryggen og tog sin egen trøje af. Han havde en god stram overkrop, som jeg bare kunne æde. Han satte sig overskrævs på mig, så jeg fik hans lange jern lige i hovedet… Jeg fortsatte mit slikkeri, og begyndte også at massere ham imellem mine patter. Han stønnede og brummede som en gal, og jeg syntes det var skønt med sådan en stor og stærk 21-årig i min magt!

Pludselig rejste han sig, og krøb ned til mit skridt hvor han behændigt fjernede mine bukser og afslørede min hvide silke-g”er. Den begyndte han at kysse og bide i, indtil jeg selv, af ren og skær liderlighed, fjernede den hurtigt og kommanderede ham til at slikke. 

Imens han slikkede min mis godt våd, kiggede jeg hen til de andre. Hun var igang med at tage sine hvide/gennemsigtige techno-bukser af, så hun kun havde en meget lille g-streng på. Det var nærmest bare en snor. Hendes trøje var allerede af, og hendes solbrændte overkrop, var som en models, da hun stod oprejst foran sin kæreste.

Hendes røv var fastere end stål, og helt glat var den også. Vennen var også godt udrustet med et 18-jern af karakter, som strittede vådt og glinsende op imod hendes stramme hul. Han kastede sig ned på en af ris sækkene og hun fulgte villigt efter. Hun steg op på ham med ryggen til mig, så jeg med et støn, kunne se hans tykke pik både skille hendes skamlæber og røvbalder fra hinanden. Hun hvinede henrykt og sank sammen over ham. Så begyndte hun pludselig at ride ham i et højt tempo, hele vejen op og ned af ham. Hun hvinede og skreg, og jeg var ved at forsvinde i en tåge af liderlighed, da storebroderen pludselig holdt op med at slikke.

Med et tåget blik kiggede jeg ned og så, at han havde fundet et kondom frem, som han hev ud over sin store pik. Han smilte til mig og løftede mine ben, jeg var helt slap, og lod ham komme ind, så let som ingenting. Han var ikke specielt tyk, og han gled ind med et lille svup, og et suk fra min side. Men jeg havde aldrig haft et 21-jern i mig, og han blev bare ved med at komme ind. Da jeg til sidst kunne mærke hans underliv støde imod mit, var han så langt inde, at jeg næsten ikke kunne få vejret. Han rørte næsten min livmoder, og jeg lå bare og trak vejret i små ryk. “Kan du li” det?”, spurgte han med et frækt smil på læben, og jeg kunne kun nikke med store uskyldige øjne. Han gled ud igen og lod sit pik hoved massere min klit. Jeg eksploderede i en vild orgasme, og skændtes helt ud, men så jagede han sig også ind igen, og nu var jeg helt våd så han kørte bare frem og tilbage i et højere tempo.

Han tog fat i mine bryster og massere dem hårdt imens han bankede løs i min fisse, så jeg ikke kunne gøre noget. Hans underliv klaskede imod mit, og jeg kunne mærke bølger af liderlighed skyde igennem mig, da han pludselig trak sig ud og lagde sig på ryggen, med et forpustet suk. Han kiggede på mig og sagde: “Rid mig nu tøs, vis mig hvad sådan en lille skolepige kan præstere!”.

Ophidset af hans ord trak jeg mig henover ham, og sank ned over stangen, med et lille hvin. Nu skulle jeg vise ham hvad jeg kunne, og jeg begyndte at ride ham så hurtigt og hårdt jeg kunne. Han stønnede og vred sig, og jeg begyndte at nive ham i brystvorterne, men det kunne han ikke lide, så jeg lænede mig bagover, og klaskede min røv imod ham så man kunne høre det i hele værelset. Han tog fat om mine balder, og hamrede mig igennem, så jeg kunne mærke ham helt oppe hvor ingen nogensinde havde været, og jeg skreg af både smerte og vellyst i en kæmpe orgasme og sank sammen over ham. Han var stadig stiv, men han bevægede sig ikke, og jeg lå bare med min fulde vægt oven på ham, mine bryster massere blidt hans svedige overkrop. Og jeg nappede ham udmattet i halsen.

Pludselig blev jeg mit hoved løftet op i håret, og jeg stirrede lige ind i vennens store pik, som hang halv stiv, overdækket af sød fisse saft, foran mig. Jeg suttede på den og nej hvor smagte den godt. Jeg tror mest det var fisse safterne, men det var en fornøjelse og jeg suttede det i mig. Det gav et sæt i mig da jeg med et kunne mærke nogen pille ved min nougat stjerne, jeg kiggede rundt og så den anden pige, nænsomt slikke mig i det forbudte hul, og jeg så hvordan hendes stramme lille røv svajede bag hende, og det gjorde mig helt fra forstanden. Men så tog vennen fat i mig igen, og jeg blev nødt til at slikke hele hans skaft rent for al saften, og samtidig gøre den fugtig med mit eget spyt. Storebroderen havde stadig sin stive pik halvt oppe i mig, og lå nærmest og sov. Jeg prøvede at spænde mine fisse muskler, men det resulterede ikke i noget specielt fra ham, andet end et lille gib. 

Jeg slikkede ihærdigt vennens nosser, og var ved at gå til, af hans kærestes konstante slikken af mit røvhul. Pludselig kunne jeg mærke hende stikke en finger ind, og det gav et lille gib i mig, og jeg prøvede at hvine, men kæresten stak bare hele sin tykke pik i kæften på mig. Han brummede veltilfreds, og tvang mig bare igen, til at sutte dybere og dybere om hans jern.

Hun tvang nu to fingre til ind i mig, og jeg klynkede højlydt, hvilket bare fik vennen til at banke mig hårdere i ansigtet med kæppen. Hun legede med mit våde røvhul, og fugtede det yderligere med mine egne safter, som hun behændigt slikkede op til hullet med sin egen tunge. Hun udvidede mit lille hul med fingrene og jeg klynkede liderligt, og kraftige rystelser skød igennem mig. Så trak kæresten pludselig sin pik ud af min godt til slimede mund, og forsvandt, hun trak sig også ud, og pludselige dumpede hun ned foran mig, så hun lå på ryggen imod mig med et frækt smil. Hun var våd i næsten hele hovedet, og nogen sperm klatter hang i hendes sorte hår. Hendes små faste bryster strittede vel lystent. Men det der tiltrak mig mest, var hendes dampende fisse, som kun var pyntet med en lille streg sorte hår. Hullet var udvidet godt fra kæresten, og safterne flød stadig fra den. Hun rejste sig med benene, og skød den hen til mig. Jeg tøvede lidt, men kunne ikke lade være med at smage. Hun smagte lige så skønt som pikken, og jeg blev bare nødt til at slikke og kysse hendes varme kusse. Hendes safter løb ned i hovedet på storebroderen, som bare slikkede dem i sig så godt han kunne. 

Så, lige med et, tog vennen fat om mine balder, og jeg kunne mærke spidsen af hans pik imod mit private kammer. Jeg skulle til at protestere, men pigen tog bare fat i mit hoved, og pressede mit ansigt helt ind i det våde mørke. Hun bevægede det i faste kneppe bevægelser, og jeg prøvede at følge med, med tungen og hun stønnede og skreg overdrevet, næsten som en besat.

Så kunne jeg mærke hans massive pik hoved bane sig vej ind i mig, og jeg skreg min overraskelse ud i hendes gennem kneppede hul. Med et begyndte storebroderen at hamre løs igen, og jeg rystede af smerte, da han ramte mig i bunden, og samtidig gled vennen længere og længere ind i mit mørke. Det brændte og jeg piv og klynkede jo længere han kom ind, men ligemeget hjalp det. Det eneste der hjalp mig, var den guddommelige smag fra pigens fisse safter som jeg stadig med besvær slikkede i mig.

Det gjorde ondt af helvede til, da vennen begyndte at pumpe løs i mit nu utroligt udvidede røvhul, og jeg skreg som en gal, da de to drenge, nærmest som en maskine hamrede løs i begge huller, så jeg troede jeg skulle dø. Storebroderen begravede sig i mine patter, og hamrede til stadighed mere kraftigt op i mit ømme underliv. Mit røvhul sved som et stiksår, men smerten gjorde mig blot mere liderlig, og jeg skreg mit hjerte ud, da vennen jog sin pik helt i bund i mig, og skød en kaskade af varm sæd op i mit røvhul. Jeg sank livløs om på ryggen, og gled af broderens stadigt stive lem. Vennen rejste sig, og faldt sammen i en af ris sækkene. Jeg lå i en tåge, og anede kun at asiateren lagde sig på knæ, og råbte et eller andet til storebroderen.

Han satte sig op bag hende, og hev kondomet af.

Hans pik blev bredere, og strittede lige imod hendes stramme og våde hul. Hun spredte hullet med fingrene og råbte et eller andet med et nærmest vredt og krævende blik øjnene. Han tog et fast greb om hendes små balder, og skød sig langsomt op i hende. Hun bandede og stønnede, da han var helt i bund, og tog et fast greb i senge tæpperne. Han skød bare sin lange stang frem og tilbage i hendes stramme indre, og hun klynkede og skreg forbandelser ud, hver gang han nåede i bund.

Han bed sig selv i læben for ikke at komme, og tog derefter fat i hendes hænder og førte dem om på ryggen af hende, og så i håret så han kontrollerede hende med hård hånd, og hun ikke var i stand til andet, end at blive rå kneppet for fulde gardiner. Hun skreg og jeg kunne se tåre trille ned af hendes kinder, mens han bare mere kynisk pumpede løs. Jeg rejste mig og bumpede hen til kæresten, som lå slap på ryggen med lukkede øjne. Jeg begyndte at kærtegne hans utroligt smukke overkrop, så han kiggede på mig, men så lukkede han bare øjnene, og jeg lagde mig ned og begyndte træt at lege med hans pik, som stadigt duftede sødt af mit røvhul, og kærestens safter. Den blev dog ikke stiv, men jeg kunne lide det alligevel.

Jeg kiggede hen på kæresten og storebroderen, og hun græd nu åbenlyst af smerte og skreg og stønnede samtidigt af utrolig liderlighed. 

Han jagede utrøsteligt sin enorme stang op i hende, og jeg kunne se at han var helt rød i hovedet af anstrengelse. Pludselig skød hun sig af ham med et hvin, og landede med et stort brag på gulvet, hvor hun resolut blev liggende imens orgasme rystelser stadig gik igennem hendes ud kneppede krop, og kiggede med himmelvendte øjne imod væggen.

Storebroderen kiggede på mig, med et vildt blik, og sprang hen til mig, og nærmest brølede at jeg skulle tage hans ladning. Jeg nåede knap nok at sætte mig op, før han havde grebet mig ved hår rødderne, og tvang sit lem så langt ned i min hals som muligt. Jeg tog fat om roden og hev ham ud, så kun hans pik hoved var i min mund, og imens jeg gokkede den af for huld hammer, sugede jeg kraftigt på hans store hoved.

Jeg greb om hans balde, og klemte til. Sugede så jeg var ved at blive blå i hovedet, men ligemeget hjalp det. Han stønnede kraftigt, og knep øjnene sammen. Men så fik jeg også en ide! Jeg tog min finger om til hans hul, og maste den indenfor. Som forventet gav det et gib i ham, og jeg jagede min finger op, så langt jeg kunne, og pludselig kunne jeg mærke hans pik udvide sig, og så skød han en enorm stråle ind i gabet på mig, og jeg slugte så meget jeg kunne, men måtte give op og falde tilbage på vennens skød, imens han pumpede sine sidste safter udover mine sved glinsende bryster.

Bagefter sank han sammen, henover gulvet og faldt i søvn som de andre. Jeg kunne mærke vennens sæd begynde at løbe ud af min røv, og jeg lagde mig til at sove med et smil

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.