Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter den første omgang havde vi brug for en pause. Alle fik en øl, mens vi pustede ud ovenpå en fantastisk omgang sex. Ingen tog tøj på og ingen sagde noget. Det var som om, at der var en stiltiende aftale om, at det ikke var slut endnu, men ingen kunne rigtigt finde ud af, hvordan vi kom videre. Kristian og Kalle rejste sig for at gå på toilettet, mens resten af os bare sad og lyttede til musikken i baggrunden.

Jeg var den første, der brød tavsheden.

SEX I DAG?

“Du har en dejlig fisse, Anne!”, sagde jeg henvendt til Anne.

“Tak!”, sagde hun og smilede til mig. Du er den første der har slikket mig “og Peter var faktisk den første deroppe – ud over min far og min DILDO altså!”, sagde hun og grinede. “peter s pik føltes også rigtig dejlig i min fisse.” Det var som om Anne smagte på ordene “pik” og “fisse”, inden de kom ud af hendes mund. Sådanne ord plejede hun bestemt ikke at bruge.mwn jeg vil gerne prøve jer andre også og vil gerne prøve og ha sperm op i mig det har jeg ikke prøvet i nu.

Kalle, der boede i huset, hvor vi var, kom tilbage med en skotøjsæske under armen.

“Jeg tænkte, at vi måske kunne få brug for det her i næste omgang”, sagde han og smed æsken ned på gulvet imellem os. Nede i kasse lå der 3 forskellige sorte butt plugs, en stor naturtro dildo, en tube glidecreme og en masse forskellige kondomer.

“Lækkert”, sagde Lotte og tømte kassen ud på gulvet, så vi bedre kunne tage tingene i øjesyn.

“Hvorfor er de sorte dildoer så små”, spurgte Anne, mens resten af os trak lidt på smilebåndet.

“Det er butt plugs”, svarede Lotte. “Og de er så ment store nok”.

“Butt plugs?”, sagde Anne og kigge undrende på os. “Er de til øh…”

“”Ja”, svarede Lotte. “De er til røven!” Anne så helt forkert ud i ansigtet. Et udtryk af en blanding af væmmelse og nysgerrighed bredte sig i hendes ansigt.

“Det må da gøre vildt ondt”, spurgte Anne henvendt til Lotte, som hun åbenbart gættede på måtte have prøvet sådan noget før.

“Ikke, hvis man giver sig god tid og bruger masser af glidecreme”, svarede lotte hurtigt. “Så er det faktisk noget af det bedste, som jeg ved. En pik i røven og en i fissen. Det er bare helt fantastisk!” Vi fem drenge lyste op i ansigterne. Udsigten til at kneppe Lotte i røven igen vækkede med det samme vores interesse. Særligt Kristian blev helt vildt i varmen, og det var tydeligt at hans pik igen var ved at vågne til dåd.

“Der er jo lige en plug til hver”, sagde Lotte henvendt til Anne og Janne Emma og mig.vi piger så noget betuttede ud, mens drenge blev om muligt endnu mere opstemte.

“Nej, tak!”, svarede Janne hurtigt. “Det er ikke noget for mig. Fissen er åben for besøg, men røven er lukket land for andet en spidsen af en finger. Sorry drenge.” Vi havde nok allesammen regnet med, at det ville være Anne, der sagde fra, så Jannes svar nåede aldrig rigtigt at bundfælde sig, for Anne forholdt sig underligt stille. Så stille, at alles øjne hurtigt vendte sig mod hende. Hun sagde ikke noget, men tog den mindste sorte plug op i hånden, mens vi fem drenge smilede bredt.

“Jeg vil se dig først”, sagde Anne til mig Cecilie

“Ok”, svarede jeg hurtigt. “Vi tager det bare stille og roligt”.

“Jeg har jo allerede haft din finger oppe bag i!”, smilede Anne eftertænksomt.

“Vi skal dog lige vaskes først”, sagde jeg, mens jeg rejste sig op. “Vi skal lige en tur på badeværelset. Kom Anne.”

Anne rejste sig og gik mod badeværelset sammen med mig. Også Janne rejste sig.

“Rolig, rolig, drenge”, sagde hun, men hun sendte os et frækt smil. “Jeg skal bare tisse!”

Mens de tre var på toilettet sad Lotte og Emma og kyssede, drenge fik ryddet det værste af vejen. Tommeøldåser og vinflasker blev ryddet af vejen uden nogen af os sagde noget. Vi tænkte nok alle 5 på, hvad pigerne foretog sig ude på toilettet. Vi var alle 5 klar over, at Cecilie og Anne var i gang med at spule endetarmen, så det ventende anale eventyr ikke skulle blive alt for beskidt og ulækkert. Hvordan mon Anne så uden med bruser slangen oppe i røven? Det måtte være pænt grænseoverskridende for hende, men på den anden side havde hun allerede vist sider af sig selv, som vi faktisk ikke troede, at hun selv var klar over, at hun rummede.

Da de kom tilbage fra toilettet havde vi 5 drenge næsten tømt endnu en øl hver. De så fandens frække ud. Helt nøgne og klar til den næste omgang. Min storebror Claus s blik holdt godt øje med Janne. Hun havde været på toilettet hele tiden sammen med de to andre, selvom hun havde proklameret, at analsex ikke var noget for hende.

“Nå, hvor kom vi fra”, sagde lotte, da pigerne igen havde sat sig ned.

“Herfra”, sagde Kalle smilende med den mellemstore buttplug i hænderne.

“Mnn ja, hvor dejligt!”, svarede Lotte og slikkede sig frækt om munden. Kalle gav butt plug til Kristian og samlede tuben med glidecreme op fra gulvet. Han trykkede en stor klat ud i hænderne og rakte cremen til Kristian. Lotte stod klar alle fire med numsen vendt mod Kalle og Kristian.

Kort efter var Kristian i gang med at smøre den mellemste buttplug ind i glidecreme, mens Kalle indsmurte Lottes stjerne og nogle af sine fingre. Janne og Emma og mig sad tilbagelænet og nød synet, mens Anne sad på alle fire helt fremme for at få det hele med.

“Uhmm,” knurrede Lotte kælent, da Kalles fingre borede sig op i hende bagerste hul. Anne gjorde store øjne og greb kort efter fat i tuben med glidecreme og gav den til Benjamin. Hun sagde ikke noget, men skød røven bagud mod ham. Kort efter var hans fedtede pegefinger klar til at komme op i Annes røv. En stor klat glidecreme dækkede hendes hul.

“Når du kan mærke, at noget stort er på vej op i dig, så forsøg at presse det ud igen”, sagde Lotte til Anne. “Det lyder skørt, men det virker. Prøv at lade være med at spænde, for så er det ikke så rart.” Anne nikkede og gav kort efter et lille gib, da Benjamin pegefinger langsomt gled op i hendes bagerste indgang.

Det gik forbavsende let. Han mærke næsten ingen modstand, men gled let længere og længere ind. Anne sagde ikke noget. Halvvejs inde begyndte han at finger kneppe hende meget langsomt, så hun kunne vende sig til fornemmelsen.

“Det føles underligt, men også rart”, sagde hun så. “Prøv med en finger til ligesom Kalle gør det med Lotte”. Benjamin havde været så optaget af Annes lille røv, at han slet ikke havde fulgt med i, hvad resten af selskabet foretog sig. Kalle havde ganske rigtigt to fingre et godt stykke oppe i Lotte. Fingrene gravede løs i Lottes røv og fordelte glide cremen over det hele. Kristian sad på knæene klar til at føre plugen op i Lotte, mens han fik slikket sin stive pik af Janne, der til gengæld havde taget den store naturtro dildo og ført den op i sin fisse. Og Benjaminsad nu med to fingre på vej op i Annes jomfruelige røv. Vildt!

Kalles to fingre blev snart til tre fingre, der sammen med lidt ekstra glidecreme borede sig op i Lotte. Lotte stønnede nu. Hun var tydeligt ophidset, men også lidt beklemt af Kalles lidt hårde behandling af hendes bagerste indgang. Hun sagde dog ikke noget. Måske nød hun det bare.

Claus tog fat i mig og bad mig sætte mig på hans pik der glid ind i min fisse så ud og mod min stjerne sådan et par gange inde den røg ind og han røv kneppede mig.

Anne ville også havde tre fingre op i sig, når nu Lotte havde fået det. Benjamin gik dog mere forsigtig til værks, end Kalle havde gjort, men snart havde han også tre fingre oppe i hendes røv. Dog slet ikke så langt oppe som Kalles fingre efterhånden var kommet op bag i Lotte.

“Giv Anne den mellemste plug, Kristian. Så tager jeg den store”, sagde Lotte henvendt til Kristian, der straks efter forventningsfuldt rakte Benjamin den allerede indsmurte buttplug. Efterfølgende tog han så den lidt tykkere plug og gav den samme behandling, som han tidligere havde givet den mellemste.

“Kom nu!”, sagde Anne og kigge sig bagud over på ham. “Hvad venter du på?” han trak de tre fingre ud af Annes røv og gik i gang med at føre plugen op i hende. Det gik forbavsende nemt. Anne slappede fint af, og Benjamin gav dig rigtig godt tid og førte den kun langsomt op i numsen på hende. Hun stønnede svagt og forsøgte nogle gange utålmodigt af støde en smule bagud for at få mere af plugen op i sig. Og snart kom det velkendte svup, hvor plugen forsvinder det sidste stykke op, mens røv hullet lukker sig om roden. Plugen var helt i bund. Lotte havde i mellemtiden også fået sin plug op, så nu sad begge piger på alle fire med hver sin plug oppe i røven. Janne bearbejdede stadigvæk Kristians pik, mens Lotte nu havde hevet Kalle hen foran sig for at slikke hans pik.

Jeg sad stadig med Claus pik oppe i røven da Peter kom hen og skuppe mig lidt bagud og stak pikke op i min fisse så jeg hvade en i røven og en i fissen.

Emma lagde sig under Janne og begyndte og slikke hendes fisse gik igang.

Anna bevægede sig næsten ikke, og vi gættede på, at hun lige brugte lidt tid på at vende sig til, at hun nu havde en sort buttplug oppe i røven.

“Kom herhen”, sagde Anne så og trak Benjamin hen foran hende. “Giv mig din pik i munden”. Det skulle hun ikke sige to gange til Benjamin. Han kom hurtigt hen foran hende, så hans pik stod rank foran hendes mund. Anne var allerede klar. Munden var åben og en hånd var klar til at gribe fat og føre pikken ind.

Anne var tydeligvis ikke vant til at bearbejde en pik med munden. Hun gik noget klodset til værks, men med lidt øvelse og gode råd blev hun hurtigt bedre. Hun slikke så godt hun kunne, og Benjamin nød det da og var egentlig taknemmelig for så kunne han nok holde lidt længere, når han snart skulle klemme pikken op i røven på enten Lotte eller Anne.

Ingen sagde noget i et godt stykke tid. Det var stilhed før stormen.

“Sæt dig ned på måsen”, sagde Anne til Benjamin efter et stykke tid. “anne vil lige have ham op i fissen først. Hun skal lige prøve, hvordan det er at være fyldt helt ud i begge huller.” Den var Benjaminselvfølgelig med på. Han satte sig ned og Anne kravlede op på ham. Hun tog hans pik i hånden og førte den hen til indgangen til skeden. Så satte hun sig langsomt ned, mens Benjamins pik gled op i hende. Han kunne tydeligt mærke plugen jo længere hans pik kom op i hende. I forvejen var Anne temmelig stram, men med en buttplug i røven var hun endnu mere stram. Benjamin var glad for, at hun tog sig godt tid, for ellers ville han ikke holde særligt længe. Det ville være pænt surt at komme nu så tæt på den store anale finale.

Da pikken igen var helt i bund i Annes fisse, sad hun lidt uroligt, som om hun lige skulle mærke det hele efter.

“Jeg er vist helt fyldt ud nu”, stønnede hun. “Det er ret dejligt”, fortsatte hun. Selv sad Benjamin bare og nød øjeblikket og glædede sig til det, der ventede lige om hjørnet.

Kalle rejser sig og gik hen til Anne og stak sin pik i munden på hende og sagde nu er du fyldt ud i alle huller.

Lotte tiltagende stønnen fik både Anne og Benjamin til at vende opmærksomheden mod de andre igen. Peter var kravlet om bag Lotte igen og var gået i gang med at kneppe hende bagfra, mens han trak den store buttplug langsomt ind og ud af hende bagerste hul. Det var tydeligvis noget Lotte kunne lide. Hver gang plugens tykkeste sted udspilede ringmusklen, gispede hun næsten som en fødende kvinde. Det var frækt både at høre og se på. Janne og Kristian var også godt i gang. Janne var kravlet op på skødet af Kristian og var gået i gang med at ride ham i pikken s fulde længde. Kristian havde begge hænder på Jannes balder og en enkelt finger var på vej op i hendes røv.

“Prøv at tage plugen langsomt ud af røven på mig, ligesom Kalle gør på Lotte”, sagde Anne til Benjamin.

“Hvis du holder fast i plugen, så kan du selv styre tempoet”, svarede Benjamin.

Få sex i dag

“Ok”, svare Anne og begyndte langsomt at ride ham, så både pik og plug kom i bevægelse.

“Mnnnnn”, stønnede Anne. “Det er godt nok dejligt! Benjamin var slet ikke klar over, at det kan føles så dejligt at være fyldt ud i både fisse og røv.”

“Ok”, afbrød Janne. “I ligner jo nogen, der synes, at det er helt fantastisk at have noget stort i røven. Kan du ikke putte en finger eller to mere op bag i mig, Kristian?” Kristian nikkede, mens han smilede over hele femøren. Snart var en stor klat glidecreme placeret foran Jannes røvhul og tre fingre gik i gang med at fordele og smøre.

Lotte var også ved at være klar til at tage den et skridt videre. Hun proklamerede, at Kalle godt måtte fjerne plugen og gå i gang med røv puleriet. Kalles ansigt lyste op og han fik hurtigt fjernet plugen. Lotte røvhul var stort og helt åbent. For en god ordens skyld klemte Kalle lidt ekstra glidecreme ud af tuben og op i Lotte røv. Det forsvandt næsten alt sammen op i hende med det samme. Snart derefter stod han bag hende og førte sin pik op i røven på hende, mens hun gled på sin klit.

Anne begyndte pludseligt at stønne meget tungt, og det tiltrak sig straks Benjamins opmærksomhed. Lotte s og Kalle s optræden blandet med plugens og Hans pik arbejde i begge hendes huller var åbenbart blevet for meget og en orgasme nærmede sig nu med hastige skridt. Annes første orgasme denne aften havde været ret stor og voldsom, og denne der nu ventede så ud til at kunne matche den første i styrke. Men det skulle åbenbart ikke være lige nu, for pludselig rakte hun hænderne bagud og trak plugen ud af røven med et svup. Så skrabede hun lidt glidecreme sammen fra området omkring ballerne, rejste sig op og tog fat om Benjamins pik, smurte den hastigt ind i glide cremen, satte sig ned på hug, og førte pikken hen til røv hullet. Så satte hun sin ned over pikken, så den næsten gik i bund i røven i en bevægelse. Kort efter red hun mig igen, men denne gang med Benjamins pik solidt plantet i røven og underlivet gnidende voldsomt mod hans mave skin. Hvis Benjamin bøjede hovedet lidt på skrå kunne han få en af hendes brystvorter i munden. Hendes bryster var små, men vorterne var stive og hårde.Benjaminsuttede først blødt og så hårdt på vorten, og det var åbenbart det, der skulle til for i næste øjeblik skreg Anne sin orgasme ud, mens hun red mig hårdt og voldsomt. Efter nogle voldsomme ridt satte hun sig ned, så pikken fuldstændigt forsvandt op i hende. Benjamin var meget tæt på selv at komme, men klarede skærene. Det skulle ikke være slut endnu

Anne sad med Benjamin pik begravet oppe i hendes røv i noget tid, mens hun kom ned fra orgasmens tinde. Han kunne mærke, at hun rytmisk klemte sammen i underlivet, men ellers sad hun helt stille og pustede, mens hun hviskede til sig selv: “Åhh, hvor var det dejligt. Åh, hvor var det dejligt!”

“Shit hvor lød det lækkert!”, sagde Janne til Anne, da hun efterhånden havde fået vejret igen.

“Det var helt fantastisk dejligt”, svarede Anne. “Jeg havde aldrig troet, at analsex kunne være så lækkert.”

“En finger mere”, fortsatte Janne nu henvendt til Kristian, der velvilligt borede endnu en finger op i Jannes numse. Hun red ham stadigvæk i pikkens fulde længde i et meget langsomt tempo, mens hun nød at blive blidt behandlet bagi. Også Lotte og Kalle var godt i gang. Kalle nød tydeligt Lotte stramme røvhul, mens hun selv gned sin klit. Alle havde de fulgt godt med i Annes kamp med orgasmen, men det var jo heller ikke gået helt stille for sig.

Claus viskede til mig at han rigtig gerne ville komme oppe i min fisse hvilke jeg sagde han gerne måtte, han træk pikke ud af røven og op i min fisse,jeg begyndte og ridder ham til han sagde jeg kommer snart og i et sende min bror sin ladning sæd op i fisse.

“Mine ben kan ikke mere”, sagde Anne så, mens hun langsomt rejste sig op, så Benjamin pik gled ud af hende. Hun slappede af, så godt hun kunne, men det var svært nu hvor orgasmen havde sluppet sit tag i hende. Heldigvis havde vi brugt rigeligt med glidecreme, og det hjalp. Snart var pikken ude og Anne fik rejst sig helt op. Han vendte hende rundt, så hun fik ryggen til ham og skilte hende balder.

“Hold kæft, hvor ser din røv mishandlet ud”, grinte han.

“Det føles også som om, at jeg ikke rigtigt kan klemme hullet helt sammen”, sagde hun, mens hun rystede benene for at få gang i dem igen. Janne fulgte opmærksomt med fra sidelinjen. Om lidt var det vist hendes tur til tage over, hvor Anne havde sluppet. Selv fik Benjamin efterhånden også rejst sig op og fundet vej til toilettet til en let rengøring. På vejen samlede han de to brugte butt. plugs og den store dildo op. De skulle også rengøres, for det kunne jo være, at de snart skulle bruges igen på en anden.

Der gik ikke lang tid ude på toilettet før Anne også kom derud.

“Nu hvor du har kneppet mig i både fisse og røv og givet mig en lækker orgasme, så kan vi vel også gå på toilettet sammen”, sagde hun og satte sig ned for at tisse.

“Eller skal jeg tisse på dig? Det er der vist nogen, der godt kan lide!”, fortsatte hun.

“Nej tak. Det er ikke lige mig”, smilede Benjamin tilbage.

“Du er sgu en lækker pige”, sagde han til hende lidt efter. “Sådan lidt genert og så overhovedet ikke alligevel. Med på den værste. Det er fandeme frækt!” Anne smilede lidt genert.

“Du var rigtig dejlig”, sagde hun så. “Jeg vil godt i seng med dig igen en anden gang, hvis du har lyst!”

“Det har jeg i hvert fald, men aftenen her er jo ikke overstået endnu!”, sagde ja..

“Jeg kan vist ikke mere i dag”, svarede Anne, “men lad os nu se!”. Jeg var efterhånden blevet færdig med rengøringen, og Anne havde også nået både at tisse og vaske sit røvhul. Hånd i hånd gik vi nu tilbage til de andre igen.

Der var ikke sket det store hos de andre, mens vi havde været væk. Kalle kneppede stadigvæk Lotte bagi, mens hun gned på sin klit, og Kristians fingre var stadigvæk i gang med at åbne Jannes hul op.

Kalle hvade sendt sin ladning sæd op i Emma s røv

“Har du vasket dildoerne?”, spurgte Kristian, da Anne og Benjamin fik sat os ned igen. Benjamin nikkede og lagde de vaskede dildoer på gulvet, så Kristian kunne nå dem. I mellemtiden havde Anna taget Benjamin pik i hånden og havde på ingen tid onaneret den op i fuld størrelse igen. Nu onanerede hun ham blidt, mens de kiggede på de andre. Benjamin havde ikke travlt.

“Tag den mellemstore buttplug og smør den godt ind i glidecreme”, sagde Kristian til Janne. Hun adlød, og kort efter kunne hun række en vel indsmurt buttplug om til Kristian.

“Husk at presse den ud, når han presser den op i dig”, sagde Anne til Janne, der nikkede spændt, mens Kristian satte plugen hen foran Jannes bagindgang. Janne trak vejret dybt et par gange, og så begyndte Kristian at presse plugen op, mens han blidt gned på hendes klit. Janne vred sig lidt og måtte et par gange bremse Kristian, der i sin iver gik lidt for hurtigt og hårdt til værks. Kalle og Lotte havde stoppet deres knepperi for at se Janne tage sin første dildo i røven. Kalle havde trukket sig ud og sat sig ned, og Lotte havde sat sig ved siden af.

“Hvad glor I på”, grinte Janne lidt beklemt. “Det er bare en pige, der får en stor sort dildo op i røven. Her er intet at se. Passer gaden.” Vi grinede allesammen og nød det frække syn, da Kristian skubbede plugen det sidste stykke op, så hullet kunne lukke sig om roden. Janne pustede svagt.

“Shit, hvor er det mærkeligt”, sagde Janne, men også dejligt og frækt.” Hun vendte hovedet mod Kristian og trak ham hen foran sig.

“Du får lige en sutter, mens min røv vender sig til dildoen”, sagde hun så og tog hans pik i munden. Den var allerede helt stiv, og Kristian havde ingen protester.

Mens Anne fart sat blidt gned løs på Benjamins pik, vågnede Lotte og Kalle atter til dåd. Kalle havde fået fat i den naturtro dildo og hev Lotte op, så hun kunne sætte sig på hug ovenpå ham.

“Denne her skal op i fissen på dig”, sagde Kalle så og placerede dildoen på maven. “Og denne her skal tilbage i røven”, sagde han og ruskede lidt i sin endnu helt stive pik. Lotte knurrede og satte sig ned, så Kalle kun placere pikken og dildoen ved deres respektive indgange. Så sænkede Lotte sig langsomt ned over begge, men hun med lukkede øjne nød øjeblikket. Kalle spredte hendes balder, så godt han kunne, og han fik endnu fat i en brystvorte med munden. Lotte stønnede og nød be

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.