Dette er anden del i en serie om Kamilla, der tager alene på wellness-weekend. Alene - sådan da!

Vandet drypper fra Anja og Kamilla, da de går nøgne ind i fællessaunaen. Her sidder de to tyske par og en singlefyr, der ikke gav sig til kende eller gjorde mere væsen af sig, da de var inde at vende før.

Singlefyren kigger interesseret på kvinderne.

SEX I DAG?

Især på Anja, som har fortalt, hvordan hun vil tage - og have taget fotos - inde i saunaen - så hendes mand kan se dem.

Anja skal fotograferes i saunaen.

Hendes mand Carsten er også på wellness-ophold i det nordtyske, men helt med vilje har han holdt sig på værelset, mens Anja har slået følge med sin meget nye "veninde" Kamilla.

Anja – sognepræst fra Sorø – og læreren Kamilla fra Kalundborg. 37 og 27 og ret forskellige, men de nærmer sig hinanden på alle måder.

Nu har Kamilla fået sin debut i fællessaunaen. Det er gået stærkt for Kamilla med at udvide sin horisont, og nu kan hun se hele saunaen rundt.

Kamilla har oven i købet nævnt for Anja, at hun gerne slikker Anjas fisse, når der skal tages en selfie til Carsten. Det er bare noget, der er kommet over kvindernes læber. Anja kan noget med sit væsen. Virkeligt et vindende væsen, når der ikke går så længe, inden en fremmed kvinde er med i fællessauna – og måske gør noget, hun aldrig har drømt om.

Lige nu har Anja dog en anden aftale.

Med det ene af de to tyske ægtepar, der sidder i saunaen. De skal fotograferes sammen med hende. Ikke noget sexet. Bare nøgent.

Manden er omkring 1,80 høj, han er behåret og har en pæn pik. Slank krop. Hans kone er mere buttet, og hendes bryster hænger en del. Hun har en sort stribe mellem benene, og i nuance matcher den lille dusk den kønsbehåring, som Anja har.

Den tyske kvindes bryster er større end Anjas C-skål. De er skønne på deres helt egne måde.

Kroppe er forskellige, men de kan meget af det samme.

De kan gøre Anja liderlig – og Kamilla varm.

"Må jeg så tage et foto af jer og mig," spørger Anja på sit gode tysk.

Hun har fortalt dem, hvad det går ud på, og wellness giver åbenbart både en afslappet krop og en afslappet sjæl.

Tyskerne bekræfter, hvad de sagde lige før. Kamilla venter spændt. Det har overrumplet hende, at den helt almindelige kvinde har de kinky hemmeligheder, men det gør hende også nysgerrig.

Spændt på, hvordan Anja reagerer, når det skal ske.

Anja smiler. Usikkert? Eller bare frækt? Kamilla kan ikke gennemskue det.

Hun tøver, men ser på det tyske ægtepar, der sidder helt stille i baggrunden. Som om de lige har bestilt en wienerschnitzel og venter på den store tallerken med ekstra sovs.

Men hun tager mod til sig, Anja. Står pludseligt med et ben oppe på en bænk, så hendes ben er spredt, og hun holder sin Iphone så langt ud, at hendes ansigt og bryster og lige toppen af fissen kommer med. Det er besværligt, og sveden springer allerede igen.

Anja flytter sin telefon lidt op og ned. Kamilla har sat sig op ved siden af den unge fyr. Hun skal ikke risikere at komme med på dette billede.

Han siger "hej".

Han er dansker. Det overrasker Kamilla, som finder ud af, at hun ikke har hilst særligt pænt på det andet tyske par. Faktisk er hun her bare som en flue på den varme, fugtige trævæg.

Der er to tyske par i saunaen, og det andet par, der heller ikke skal med på denne selfie, er også rykket lidt hen i denne del af saunaen, hvor Kamilla og den unge dansker sidder.

"Kan I ikke rejse jer op og lige komme en halv meter hen bag mig. Det er svært at få jer på...sådan det hele," siger Anja og drejer hovedet om mod de to tyskere.

Hun smiler undskyldende – men frækt.

De to tyskere smiler tilbage, rejser sig op og stiller sig beredvilligt bag Anja, så både mandens krøllede manke på bryst og mave, hans halvstive pik – det er dejligt at se, tænker Kamilla – og kvindens frodige krop bliver foreviget sammen med Anja.

Kamilla ved ikke, hvad Carsten får ud af at se Anja med nøgne, fremmede mennesker, men reaktionen hos Kamilla er klar.

Hun bliver varm på mere end en måde, og hun spreder sine ben en smule. Fyren ved siden af kigger på hende, og hun smiler tilbage.

Sveden løber ned ad Kamillas ben, og hun ser rundt på de seks andre i saunaen. Betragter også fyrens krop. Ham ved siden af. Han er muskuløs uden at være stor. Hans overarme og ben er markerede, og han har en flad, flot mave. Og en dejlig pik, noterer Kamilla skyndsomt. Hun vil trods alt ikke afsløres mens hun kigger på ham.

Kigger igen. Flygtigt.

Glatbarberet. Mon han er 25?

Hun smiler bredt. Altså 25 år, gentager hun i sit hoved.

Det er svært at vurdere, svarer hun.

"Kan vi tage et par ekstra," spørger Anja, og Kamilla koncentrerer sig igen om, hvad der sker lige i nærheden.

"Hvis jeg nu bøjer mig ned og stritter med numsen...kan I så ikke stå og kigge på mig bagfra...og du...ja hvad hedder du," afbryder Anja sig selv, men kan snart efter titulere ham Ulrich, mens konen hedder Hilde.

"Hvis du nu får en stiv pik..." begynder Anja.

Kamilla udstøder et lille hvin.

"Ja, undskyld, men det er altså sjældent at jeg siger "pik" på tysk i timerne. Det slog mig bare, at jeg måske skal bruge noget mere nutidigt sprog," siger Kamilla på tysk.

"Hellere nutidig end utidig. Det kan godt kombineres," svarer Anja og viser nu tydeligt sin fisse til Hilde og Ulrich. Hun stritter meget udfordrende med røven, samtidig med, at hun får sit ansigt med på selfien.

Hilde tager fat i Ulrichs pik, blotter pikhovedet og begynder at spille den. Den rejser sig nu i fuld længde og vinkel, og Anja dirigerer med dem.

"Tættere på...måske lidt urealistisk, men skal kunne se, hvad I laver mens jeg står her og viser mig," stønner Anja.

Inderst inde er hun lidt flov over, at det tænder hende så meget det her. Tanken om, at Carsten har sagt, hun skal – og at hun nyder det.

Hun bliver faktisk mest liderlig ved tanken om Carstens reaktion.

Han bliver fuldstændig vild, når han ser det her, og han vil kneppe hende i timevis, mens han fortæller hende, at hun ikke skal være så løsagtig. Det er ok at vise sig frem, men ligefrem indbyde til det, hun gør....han vil ikke bryde sig om det.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Eller vil han. Hun bider sig i underlæben, tager mod til sig og trykker på den blanke, runde metaldims. Hendes fingre glider rundt. Kan en Apple-telefon overhovedet ånde i dette miljø.

Ikke liderligheden, tænker Anja....fugtigheden.

Hun tager billedet mens hun vugger frem og tilbage. Så rækker hun kameraet om til Ulrich.

"Vil du tage et billede af mig. Bagfra," smiler hun usikkert.

Ulrich nikker, og han tager kameraet.

Anja smiler op til Kamilla og de tre andre på bænkene til venstre for hende. Termometret viser 90 grader, og det er brændende. Varmen klæber til hendes fisse, og hun spreder benene for at få lidt mere luft.

Ulrich fotograferer.

"Hjælp mig lige," siger Anja og kigger op på Kamilla. Hun er slået over i dansk.

"Hjælp dig – med hvad...skal jeg holde dine bryster," siger Kamilla, som er mere modig nu, da det kun er i det danske univers, de taler.

"Fortæl dem, hvad jeg vil. Hvad Carsten og jeg vil."

Kamilla rømmer sig.

"Jeg..nej Anja..nej Anjas mand....ja....," hakker Kamilla.

"Ja, du skal tage en selfie, hvor du er inde i... hvad hedder det nu," siger Kamilla og kigger spørgende ned på Anja.

"Muschi," udbryder den tyske kvinde, som sidder mellem Ulrich og Hilde på sine ne side og så Kamilla og den unge dansker på den anden.

„Præcis," siger Kamilla.

„Muschi".

Ulrich tøver, men Hilde smiler til ham.

Han stiller sig hen bag Anja og tager et billede med sin pik mod hendes fisse.

Anja kigger lidt væk. Det er ikke hverdag det her – så meget kan Kamilla da regne ud.

Det ser Kamilla, som nøje iagttager de forskellige personers reaktioner. Hun ser det hele, og Anjas ansigtsudtryk er frydefuldt, da Ulrich presser sig ind. Han er lige kommet ind i hendes fisse, da han løfter kameraet, så hans ansigt og pik og lidt af Anjas balder bliver fotograferet.

"Hvad hedder du," hvisker Kamilla til danskeren ved hendes side. Hun er tør i munden.

"Mads," svarer manden kort. Selv om han sidder tæt på nøgne mennesker, så er det utilslørede sex for øjnene af ham – som i en slags amfiteater – der suger hans øjne til sig.

"Hej Mads. Hyggeligt," griner Kamilla.

"Kamilla her. Sikke da en sauna, vi er havnet i," siger hun, men Mads ler bare stille og vender sig igen mod Kamilla.

"Jeg har været her en del gange, og jeg ved, at der godt kan ske ting og sager. Det er jo det dejlige ved stedet," smiler han og ser Kamilla i øjnene.

"Det er da lidt..nej meget grænseoverskridende. Men også fantastisk...," siger Kamilla henført og ser ned på Ulrich, der har presset sin pik helt op i Anjas fisse og nu kører pikken ind og ud. Han står stadig med telefonen krammet i sin ene hånd, og ind imellem tager han et billede.

"Skal han fortsætte med at fotografere...han kan da ikke koncentrere sig om arbejdet," udbryder Kamilla.

Hilde nikker. Hun udbryder begejstret mens hun ser skiftevis på manden og Anja og på Kamilla og Co.

"Han skal da kneppe hende godt og grundigt. Det er ikke kun hendes mand, der er vild med at se, at hun får fremmed. Jeg nyder også, når min mand er i aktion," siger Hilde, som sætter sig ned, spreder benene og begynder at kæle for sin fisse.

Hendes sorte hårstribe forsvinder mellem fingrene på hende, og hun forsvinder åbenbart ind i sig selv, selv om blikket også er rettet mod Ulrich og Anja.

Kamilla smiler til Mads.

"Fisse hedder det samme på tysk som kusse....så det er lidt svært at udvide sit ordforråd," siger Kamilla og ser ned på hans pik.

Nu gør hun det åbenlyst.

"Scönes dick," siger hun og skubber til Mads fugtige krop med sin skulder.

De ser ned på Ulrich, der klasker sig ind mod Anja. Hun står og vugger frem og tilbage, mens han glider op i hende.

Mads lægger sin hånd på Kamillas lår, og hans hænder kører rundt. Kælent og udfordrende. Drillende. Som om han – og hun – ikke ved, hvad der lige skal ske.

"Det er dejligt at se på. Men det er da endnu bedre at mærke," siger Mads flirtende.

Hendes brystvorter stritter, og hendes klit svulmer op. Hun kigger skiftevis på Mads og på Ulrich, og hun ser deres pikke.

Ulrichs stive pik, og Mads' pik, der vokser.

En behåret mandepik - og en glat.

Kombinationen af sved og fissesaft får Anja til at smaske fra fissen. Hilde står og betragter sin mand, der knepper en vildtfremmed kvinde. Hun kæler og smiler.

"Hun er præst," hvisker Kamilla til Mads.

"Lige nu ser det ud som om, hun skal til at knæle for noget andet end Vorherre," siger Mads.

Han tager fat i Kamillas hånd og lægger den over sin pik. Åbner hendes fingre og klemmer dem omkring det svulmende lem.

Spillet uden grænser

"Spil den," hvisker han forventningsfuldt og læner sig tilbage.

"Tag fat i min pik og få den til at leve," tilføjer han og lukker øjnene.

Kamilla tager fat om hans pik, og nu skifter det andet ægtepars fokus fra Ulrich og Anja til Kamilla og Mads.

Kamilla smiler til dem.

"Hej. Kan I lide, hvad I ser," spørger Kamilla og ser på de to andre tyskere.

Manden er meget spinkel og bleg, men han har en lang – men dog tynd – pik mellem benene. Kvinden er almindeligt slank og med små bryster.

Noget af en modsætning til det andet tyske par, som står og knepper og onanerer sig selv. Ulrich og Hilde er lidt mere den statur, som stereotyperne af tyskere er. Men de er slet ikke så kedelige.

Det her er FKK – Frie Körper Kultur – i en højere potens.

"Åhhhh," stønner Anja.

Hun fortsætter med at stønne højere og højere, og hun opildner sig selv med sin åbenlyse liderlighed.

"Tag det billede. Fotografer at din pik er inde i min fisse. Og tag også noget VIDEO af at du knepper mig. Vis din pik i min fisse," stønner Anja.

Ulrich stønner.

Det er Hilde, der har telefonen, bemærker han.

Han har fuldstændigt ret.

"Så gør det Hilde. Dokumenter at din mand knepper mig," stønner Anja nærmest besat. Som er der en dæmon, der skal jages ud af hendes krop ved at hun bliver fotograferet.

Hun har lagt sine underarme ned på den nederste bænk, så Ulrich nærmest kan støde nedad. Hendes nøgne fisselæber har en perfekt vinkel i forhold til kameraføringen.

Carsten bliver begejstret for det, han ser.

Det er Kamilla helt sikker på, selv om hun ikke kender Carsten fra andet end den flygtige hilsen ved morgenmaden.

Kamilla hilser på det andet tyske par mens hun fortsætter med at lege med Mads livlige pik.

"Her er da hyggeligt – og varmt," siger Kamilla, og selv om de to tyskere umiddelbart set lidt kedelige ud, breder der sig et lunt, spillende smil omkring mandens mund.

Konen kigger nysgerrigt på Mads, hvis pik stritter.

"Tag ham da i munden," siger manden, og hans hustru ser på Kamilla, som slår sit våde hår bagud og dykker ned over Mads' pikhoved.

Det har hun haft lyst lige siden hun tog fat om pikken første gang. Nu har hun en fremmed pik i munden. Foran tre par øjne.

Hilde, Ulrich og Anja bemærker intet. De er opslugt af det, de laver.

Hun sutter på volden, der omkranser hans pikhoved, og hun tager fat omkring hans glatte nosser.

"Heinrich og Malena," siger kvinden, og Kamilla opdager, at Mads og den tyske kvinde åbenbart har talt lidt sammen, mens hun har været opslugt af den glatte pik, der er smuttet ind I hendes mund.

Mads kigger ned på Kamillas hår, der dækker hans skød, og Heinrich begynder at kæle med sin hustru.

Hun har en lys dusk mellem benene, og hendes revne er helt tydelig. Mandens fingre forsvinder derned, og hans frie hånd spiller pikken.

Man skal aldrig skue hunden på hårene, men de ligner ikke nogle, der er lidenskabelige seksuelt. Ligner mere en revisor og en bogholder, men de er bestemt friske nok til at blive.

Fotograferingen er overstået. I hvert fald den del af fotograferingen med fremmed pik i Anjas fisse. Anja får sin telefon fra Hilde, hun holder det frem, og Heinrich rejser sig og tager det.

"Tag nogle billeder af os. Af mig, men også af I andre. Carsten vil elske det. Det er meget bedre end han har håbet på," hvæser Anja hæst.

Pludseligt bliver hun ekstra overvældet ved tanken om det, Carsten får opfyldt.

Men hun ved også, at det ikke nytter at komme med en hel masse bonusmateriale, hvis opgaven ikke er løst tilfredsstillende.

Carsten har stillet opgaven, så Anja skal ikke kun have tysk – og tyk - mandepik, men også slikkes af en kvinde.

Hun ved det, og hun glemmer det ikke, men lige nu nyder hun bare hvert et skub, hun får af Ulrichs svedige krop.

Hilde går op til Anjas ansigt og sætter sig på bænken. Anja lægger sine arme på Hildes frodige lår, og de ser på hinanden. Hilde ser det drømmende udtryk i Anjas øjne, mens den fremmede mand presser sig op i hende. Hildes mand.

Hun tager fat om Anjas hoved og trækker hende lidt op, så Anja kommer til at støtte på albuerne. Så nærmer de to kvinders læber sig hinanden, og Hilde giver den danske præst et lille kys. Prøvende. Udforskende. En test.

Anja ser på sveden, der drypper fra Hildes tunge bryster, og hun rækker sin tunge ud for at fange sveden. Det drypper lige så meget fra Anja selv, men der er ingen, som lige kan tage fra hendes lår, mave, baller og hage.

Hun drypper. Af sved. Det gør Ulrich også, men den stille og ihærdige tysker, er også en effektiv maskine. Hans pik kører ind og ud ad hende som stemplerne i en Audi eller BMW.

"Wunderbar", tænker Anja.

Det falder hende helt naturligt at lægge sit ansigt ned i skødet på Hilde, og hendes tunge finder den våde stribe hår.

Kamilla rejser sit ansigt fra Mads hårde pik, og hun ser ned på Anja og den frodige tyske kvinde. Hun fanger Heinrichs opmærksomhed og siger, at han skal tage et foto, når Anja slikker Hildes fisse.

Hvis det ender sådan.

Det yngre danske par sutter og kæler, mens det ene tyske par observerer og dokumenterer. Malena fører dog en hånd ind mellem sine lyse kønshår og finder klitten, som hun begynder at gnubbe med to målrettede fingre.

Heinrich fotograferer, men sætter sig så op og leger med sin pik.

"Vil du ikke slikke min kone," spørger Heinrich.

"Det er hun vild med. Også når det er en fremmed, der gør det," konstaterer han.

Mads forstår ikke umiddelbart, hvad han mener, men Kamilla oversætter villigt.

Malena smiler lidt forlegent, men hun lægger sig ned på skødet af Heinrich, og Mads og Kamilla rykker rundt.

Så kan han slikke Malena, og Kamilla kan sutte Mads.

Sveden drypper ned på gulvet, og der er store, mørke plamager på træbænkene efter deres fugtige kroppe.

Anja har spredt Hildes ben og finder nu Hildes fisse. Der lyder en smasken – sved og fissesafter – og Anja stønner, da hun får Hildes varme ind i munden.

Heinrich rejser sig igen.

"Nu må du da lige bestemme dig," siger Malena drillende, da hun må rykke rundt.

Men Heinrich er blevet tiltrukket af den seneste udvikling, hvor de to kvinder er helt tæt på hinanden.

Han går ned og fotograferer.

Hans pik stritter topspændt ud og op, og Hilde griber ud efter den.

Hun begynder at spille den, og mens Anja ligger mellem den tyske kvindes spredte ben og slikker, så tager Hilde Heinrichs pik i munden.

Slikker sveden af skaftet, inden hendes mund glider ned over det.

Hendes mand lyder mere og mere forpustet, og selv om Anja er optaget i alle ender og kanter, kommer hun i tanke om, at Hilde skal tage en slikke-selfie.

Hun får Heinrich til at aflevere kameraet til Hilde, som slipper hans pik og helliger sig en selfie, hvor hendes ansigt, fisse og Anjas hoved er synligt. Hilde giver igen telefonen til Heinrich, og så læner hun sig nydende tilbage.

Ulrich gisper af varme eller liderlighed, og det er åbenbart for meget for ham.

Uden varsel kommer der et brøl fra Ulrich, som efter en lang og engageret rejse ind og ud ad Anjas fisse spermer i hende.

Heinrich når lige at få hans ansigtsudtryk foreviget, mens han er helt tæt på Anjas strittende røv og svajende ryg.

Så lader han Hilde kysse sin pik et par gange, inden han lister op på sin plads ved Kamilla, Mads og Malena.

"Jeg begynder at få det rigtig varmt," siger Heinrich, som sidder på yderkanten af en bænk.

Han ser Mads være helt væk i hustruens fisse. Malena ligger og vrider sig. Kamilla har lagt sig på en bænk, så hun har Mads pik over sig, og hun ligger og hiver og malker den, mens hendes nysgerrige mund er over det hele på den.

Slikker hans pikhoved, skaft og nosserne. Mere vil have mere. Og Carsten vil have det hele, gyser det i Kamilla, som kan mærke, at Mads er tæt på klimaks.

Hilde ryster voldsomt, for Anja har gjort sit arbejde færdigt. Hendes tunge har været omkring den modne kvindes varme køn, og hun har slikket Hilde til orgasme.

"Det her er bare vildt," siger Kamilla mellem et par sut på Mads' pik. Kim derhjemme i Kalundborg skal bare vide, hvad der sker.

Kamilla ved, at hun ikke bliver forløst lige nu, men hun er i ekstase over, at hun snart får Mads til at komme.

Anja har rejst sig op, og hun tager sin telefon. Vender sig lidt besværet og stift om mod Ulrich, og smiler både til ham og hans hustru.

"Det var virkeligt dejligt. Jeg er sikker på, at Carsten bliver tilfreds med mig...og os," siger hun.

"Sut min sperm," udstøder Mads – på dansk – og det rykker i hele hans krop.

En varm stråle skyder ned i Kamillas mund, og hun bliver så overrasket og konsistensen, at hun hoster og harker.

Det er tyndt, men der er rigelig mængde. Hun elsker det.

Det skvulper over og løber ned på bænken. Kamilla opdager ikke, at Anja diskret tager et par fotos med telefonen.

Mads synker sammen og begraver sit ansigt i Malenas fisse.

Kysser hendes mave og hendes bryster.

Heinrich ser også tilfreds ud, selv om det er en fremmed fyr, der er i gang med konen.

Det er virkeligt wellness det her.

Anaja puster ud.

"Det var fantastisk det her. Det var godt, at jeg tog min telefon med ned i den frække sauna. Sikke nogle billeder, vi har fået taget. Carsten bliver glad for dem. Jeg er lige ved at sige, at vi skal til billedfremvisning på et tidspunkt," griner hun.

"Billedfremvisning," spørger Mads, som rejser hovedet fra Malenas fisse med den lyse dusk. Han holder en kort pause og virker vældigt interesseret.

"Ja. Tror da at Carsten vil nyde at få lidt detaljer om, hvad der er foregået. Og møde jer, der har været her i saunaen," griner Anja og tørrer noget sved og sperm af sin fisse.

Hun står med spredte ben.

"Er det bare mig, eller trænger I ikke også til et bad. Og måske en kold skyller... sikke da en dejlig saunatur," siger Anja og giver Hilde og Ulrich et kram.

Det er første gang, der er den helt elementære fysiske kontakt mellem dem. Hilde har fået slikket sin fisse af Anja, som har haft Ulrichs pik helt deroppe, hvor sædcellerne trives, men et knus er det ikke blevet til før nu.

Kamilla kysser Mads.

"Jeg håber, vi får mere med hinanden at gøre. Du skylder mig vist også noget," hvisker hun til Mads.

Kamilla rejser sig og læner dig ind over Malena og Heinrich.

"Schön," siger Kamilla kælent og enkelt.

De to tyskere, som kun er blevet slikket og suttet, får et kram.

Et ærligt kram, selv om det er lidt akavet der balancerende på bænkene.

Det bliver helt sikkert en dejlig wellness-weekend.

Afslappende på en næsten psykedelisk måde. Som var det ikke et mørkt saunarum med træ og varme, men et farveflimrende, blødt miljø, hvor der er nøgne kroppe, der ligger badet i sved og velvære.

Det er den fornemmelse, Kamilla har, da hun går ud fra saunaen. Anja følger med. De andre kommer senere.

Anja ler til Kamilla.

"Jeg sagde jo, det ville være godt at komme i fællessauna," siger hun, da hun går ind under bruseren.

Kamilla nikker.

Hun er en helt særlig oplevelse rigere.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.