Jeg har før skrevet om "Lars så og hørte Line have sex", og dette er en fortsættelse af den historie. Du kan godt læse denne, uden at have læst den med Lars og Line på stranden.

Min venindes mor, Line, havde en dag fortalt mig om en utroligt fræk sexoplevelse, hun havde haft på Hundige Strand. Jeg er Maria, 22 år, og jeg var kommet for at besøge min veninde Lea på 18. Hendes forældre er ret unge – Line var 36 på det tidspunkt og hendes far Lars var i begyndelsen af 40erne på det tidspunkt for et par år siden – så det var mægtigt hyggeligt at komme og besøge dem, fordi det ikke var sådan nogle gamle tudser på 50, sådan som mine egne forældre.

Jeg har kendt Line og Lars i mange år. Selv om der er et par års forskel på Lea og jeg, blev vi gode veninder, da vi gik til gymnastik sammen som børn, og vores venskab er fortsat. Ikke helt så tæt, som hvis vi gik op ad hinanden hver dag, men vi har holdt kontakten, og efterhånden som smartphones og facebook kom til, blev det jo ingen sag at kommunikere, selv om vi boede på hver vores side af København.

SEX I DAG?

Lars og Line er nudister. Det er Lea også, og jeg har tit tænkt på, at det kunne være lækkert at komme med hende – og dem – på stranden og prøve at være helt nøgen. Desværre er det aldrig blevet til noget.

Naturligvis har jeg set Lea nøgen mange gange – også efter at vi blev store og ikke længere kun sås ved gymnastik, men jeg har aldrig tændt på hende. Hendes mor og jeg gik på et tidspunkt i samme fitness-center inde i byen, og når jeg så Line klæde om før eller efter træning, så kildede det så dejligt...

Tanken om at kæle med hendes bryster og kysse hendes fisse. Når vi stod under bruseren og snakkede, kunne jeg have svært ved at holde samtalen kørende.

Men ellers var Lars og Line jo sådan nogle, man kunne snakke med. Det fandt jeg ud af, og jeg opdagede, at man også kunne mere med sådan et par.

Det var en varm sommerdag, da Line havde fortalt om, hvordan hendes mand havde hørt hende have sex med et par mænd. Jeg blev rød i hovedet og svedende, da jeg havde hørt Line fortælle, og jeg var så liderlig, at jeg var nødt til at gå på toilettet og onanere.

Mine trusser var våde, og jeg var svedig under armene. Havde en beige trøje på, hvor man kunne se svedskjolder.

Det var ret pinligt.

Men det blev værre endnu, for da jeg lettere udmattet kom ud – efter min egen "quickie" – havde Line rettet an med vand og frugt.

"Kom – lad os gå ud i haven. Det er da alt for varmt at sidde herinde. Du sveder", sagde hun og jeg kiggede på mig selv.

Det var tydeligt, at jeg havde svedt under armene.

"Ja, det er godt nok en frygtelig varm dag i dag," sagde jeg og luftede lidt ud under mine arme.

"Lidt ulækkert at man sådan kan se hvordan jeg sveder," sagde jeg.

Line rystede grinende på hovedet.

"Nej, det er da dejligt. Jeg kan godt lide piger, der bliver lidt våde," sagde hun og bed sig i læben.

Egentlig er jeg en lidt genert pige, men jeg holdt hendes blik. Jeg sendte hende blikket "den-forstod-jeg-godt-og-jeg-er-med-på-mere".

"Du – jeg tror, jeg vil sole mig. Er det ok med dig, at jeg lige tager et hurtigt bad og så kommer ud i haven," spurgte Line og jeg nikkede.

"Du ved jo godt, at vi er nudister, så der sker vel ikke noget ved, at jeg smider klunset. Lars, Lea, Mads og jeg har aldrig tøj på, når vi soler os herhjemme," sagde hun.

"Det lyder da dejligt," bruste det ud af mig.

Line gik hen mod badeværeslet. Vendte sig om og kiggede på mig.

"Du sveder jo, skat. Vil du låne en bikni. Jeg tror, jeg har en, du godt kan passe. Hvad størrelse bruger du," spurgte hun og kiggede undersøgende på mig.

Jeg havde badet med Line en del gange, men hun kunne åbenbart ikke lige se, at jeg har en 70B. Og bruger størrelse 36/38.

"Jeg har altså noget mindre bryster end du har," lo jeg til Line og skubbede op i mine bryster, der strittede under min t-shirt.

"Jeg bruger en B-skål. Lige som Lea tror jeg," sagde jeg og smilede lidt usikkert.

Jeg var egentlig kommet for at få et USB-stik med nogle billeder, som Lea havde lånt, men hun var ikke hjemme. I stedet faldt jeg i den frække snak med hendes mor, og det skulle blive meget værre endnu.

Og meget dejligere.

Line stod uden for deres soveværelsesdør. Inde bagved var badeværelset, og hun begyndte at smide tøjet her i stuen.

Da hun stod i bh og trusser havde jeg regnet med, at hun ville gå for sig, selv, men hun smed resten af tøjet.

Wauwwww tænkte jeg. Et er at stå i et omklædningsrum, hvor man bader og er naturligt nøgen. Noget andet er, når en kvinde bare smider tøjet foran en.

Line løftede op i sine bryster.

"Uhhhh, jeg sveder," sagde hun og tørrede sig under brysterne.

Hun børstede et-eller-andet væk fra sit venusbjerg.

"Jamen....," begyndte jeg.

"Du har jo set mig nøgen før, så måske skulle jeg også prøve det der nøgen-solbadning," sagde jeg til Line, som nikkede ivrigt med hovedet.

"Kom med i bad," sagde hun og gik af sted med sin slanke, vrikkende røv.

Jeg fulgte efter, og ude i badet smed jeg tøjet mens hun gik ind under bruseren.

"Vi kan godt dele," sagde Line og skyllede sin krop mens jeg kom af tøjet.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Jeg purede op i min lille, sorte dusk.

"Er den ikke ny," sagde hun og pegede ned på min behårede fisse.

"Nej, den har jeg da haft i mange år. Bortset fra et års tid. Jeg havde jo ham der Andreas...kæresten...han kunne manipulere med mig, og han sagde, at jeg altså ikke fik nogle fyre til at slikke mig, hvis min fisse ikke var glat. Og så adlød jeg dum som jeg var," sagde jeg til Line, som sæbede sin glatte fisse ind. Hun satte sig på hug og vaskede sig grundigt.

"Det vigtigste er, at man er, som man selv kan lide. Inden for nudistverdenen er der mange, der barberer sig fuldstændigt, men der er også mange, der er naturlige. Nudister dyrker jo bare den ægte krop – den krop, man kan lide," sagde Line, som kiggede på mig.

Jeg er cirka på højde med hende – 172 – og så har jeg et par kilo eller tre mere på kroppen, men mindre bryster.

"Det lyder da til, at I får nogle oplevelser som nudister," smilede jeg til Line, som gjorde plads til mig, så jeg også kunne blive skyllet af. Min ene albue rørte ved hendes ene bryst.

Jeg kiggede hende i øjnene som for at understrege, at jeg bestemt ikke var genert.

"Lars og jeg kan godt lide sex. Også det lidt mere eksperimenterende. Lidt af det har vi fortalt til Lea – som du ved – men der er også en del, som vi holder for os selv," sagde Line og vendte sig om for at række mig sæben.

Hun bukkede sig ned, og hendes baller gned op ad min dusk.

Jeg nød synet. Gid det havde varet meget længere.

"Hvad?," sagde jeg.

"Hvad...... -hvad?," spurgte Line desorienteret og rakte mig sæben.

"Hvad holder I for jer selv," sagde jeg.

"Mange ting. Vi går i swingerklub. Det er jo lidt vildt, og den del skal Lea og Mads altså ikke have at vide endnu, og så.....ja, jeg har da også forført nogle unge kvinder ude i haven," sagde hun og blinkede med det ene øje.

"Aha," sagde jeg. På den der: "Det er jeg glad for at få at vide. Lyder meget interessant"-måde.

"Jeg kan fortælle mange artige ting.....men det er jo ikke alt ens datters veninde kan tåle at få at vide, vel," sagde Line, som trådte ud ad badet mens jeg sæbede mig ind.

Hun tørrede sig og kiggede på mig.

"Jeg ved godt, det lyder vildt, men i sidste uge forførte jeg en kvinde på din alder ude i vores have. Hun var ude at gå med reklamer. Hun hjalp sin lillebror, men hendes tur blev altså forlænget, da hun skulle ind og låne vores toilet," sagde Line og kiggede frækt på mig.

Jeg var også begyndt at tørre mig med det håndklæde, hun havde rakt mig, men det var som om, jeg ikke kunne blive helt tør mellem benene.

Hendes små, frækker lunser af ord satte tankerne i gang, og jeg tænkte igen på hendes frække historie fra Hundige Strand. Line var vidst en kvinde, der ikke lod en chance for sex gå fra sig.

Der var hæk rundt om haven, men der var stort åbent græsareal over til naboerne – nok 50 meter på hver side af de høje hække, så det var ikke risikoen for at blive set, der afskrækkede mig, da vi tog vand og frugt og gik uden for.

Solens stråler ramte min krop over det hele, og mens der var klare, hvide aftegninger fra top og trusser på min krop, var Line helt brun. Over det hele.

Hun satte sin bakke på græsset og sagde, at hun lige hentede et tæppe og et par håndklæder til os.

Jeg mærkede det bløde græs under mine fødder, og jeg gned hænderne over min krop.

Mærkede mine hårde brystvorter og trykkede et par fingre ind mellem mine ben.

"Dejligt, ikke," sagde Line, som kom listende. Hun smed tæppet, bredte det ud, lagde sig ned og snuppede et glas vand og en skive saftig ananas.

"Værsgo," sagde hun og hældte op til mig. Hun lå lidt forvredent, så jeg kunne kigge lige op i hendes fisse. Hun gjorde ikke noget for at skjule sine store, glatte kønslæber....og hendes "blomst" fangede mine øjne.

"Dejligt at du ikke er genert. At du kigger på mig," sagde Line og spredte sine ben lidt mere.

Jeg lagde mig ved siden af hende, og jeg gjorde heller ikke noget for at skjule mig. Mine bryster strittede stadig smukt, selv om jeg lå på siden. Lines hang lidt mere.

Hun var velholdt, men en kvinde på 38 – som hun var dengang for to år siden - er anderledes end en kvinde på 20.

"Det ser virkeligt dejligt ud med dine hår på fissen," sagde Line, som også kiggede helt ugeneret på mig.

"Hende reklamebudets hjælper – hende på din alder – som jeg forførte for et stykke tid siden, var næsten helt glat på sin fisse. Havde en lille stribe, men hun var så skøn at slikke. Hun var også....må jeg spørge om noget," spurgte Line.

Jeg nikkede.

"Har du været sammen med en kvinde før."

Jeg rystede på hovedet.

"Ikke sådan rigtigt, du ved. Piger, ja har vel prøvet sådan lidt med veninderne, men jeg vil ikke sige, at jeg har haft sex med en kvinde," sagde jeg og kiggede igen Line direkte i øjnene.

Spillet uden grænser

Hvis øjne kunne tale, ville de sige: "Ikke før nu!"

Line lo: "Du har så meget at glæde sig til, søde".

Hun fik ret. Og det gik meget hurtigere, end jeg havde regnet med.

Jeg lagde mig helt ugenert på tæppet, og jeg ville ikke stå tilbage for Line, så herregud. At hun kunne se mig ligge med let spredte ben....no big deal.

Vi spiste ananas, drak vand og snakkede om løst og fast.

"Har du forført mange unge kvinder," spurgte jeg pludselig.

"Ja. Jeg har forført dem, jeg har haft lyst til," sagde hun og tørrede lidt sved af sine bryster.

Mine øjne fulgte hendes hænder.

Hendes hænder bevægede sig ned over hendes mave. Lige ned til fissen. Mine øjne fulgte efter.

"Det handler ikke kun om selv at få forløsning, når man er sammen med en uerfaren. Jeg nyder endnu mere, at kvinden har en god oplevelse. Eller fyren, hvis det er en yngre fyr. Sex er for skønt til at man bare skal afskære sig selv mulighederne, og heldigvis deler Lars min holdning," smilede Line.

Klokken var vel to om eftermiddagen. Jeg skulle først møde på mit sabbat-job senere, Lea vidste jeg ikke, hvor var, hvad med Mads på 16 og Lars, som var skraldemand. Mon ikke de kom tidligt fra job. Line var – og er – hjemmehjælper, så hun har skiftende vagter.

Tænk hvis vi blev opdaget mens vi lå nøgne her.

Af reklamebudet, af pakkeposten, af Mads eller Lea.

Hvad med Lars?

Jeg svømmede væk i fantasien.

Lars er en stor og muskuløs fyr. Han vejer sikker 100 kilo, men han er også høj. Potent.

Tanken om, at han knepper mig, har strejfet mig. Især efter at Line har fortalt om hans kinky lyster, når han overvåger, at hun knepper helt fremmede mænd på stranden.

Måske kunne Lars gøre det samme?

Altså kneppe en – seksuelt set – fremmed pige.

Det måtte gerne være mig, tænkte jeg.

Jeg vågnede op fra min dagdrøm. Jeg lå lige her. I varmen og ved siden af Line. Jeg kiggede ned på hendes hænder, som var i gang med at onanere. Helt åbenlyst.

Hun lå på ryggen og hun klemte sine ben sammen mens hun sukkede stille.

Line havde lukkede øjne. Jeg kiggede bare på hende. Opslugt.

Hun åbnede øjnene halvt. Jeg kunne se, hun så helt sløv ud. Hun var svømmet helt hen.

"Sæt dig oven på mig," hviskede Line, og jeg ventede ikke.

Det her var ikke dagen, hvor der skulle tænkes eller grubles eller overvejes. Der skulle handles.

"Jeg vil have din fisse over min mund", sagde Line, som lød som om, hun havde en tudse i halsen.

Jeg skrævede over hende og lagde mine hænder på tæppet. Støttende. Hun fortsatte med at nulre sin klit og sine kønslæber og jeg så hendes smukke hænder med de velplejede negle skubbe rundt med det faste kød på hendes venusbjerg.

"Mmmmmmm, Maria. Du har en dejlig fisse. Lidt tættere på," sagde Line og slikkede mig lide ved fisseåbningen.

Min dusk er trimmet, men den går langt ned på læberne, så hendes læber strejfede også min behåring. Kun min klit, åbningen og læberne deromkring har jeg barberet.

Mit hoved var ved at eksplodere. Det er ikke varmen, der gav det stød. Det var Lines tunge, og jeg sank ned i mine knæ så min fisse lagde sig tungt over hendes ansigt.

Hun klagede ikke, selv om hele min smukke røv må have fyldt hende fra hagespids til hårspids. Hun guffede løs på sagerne, og jeg kiggede på hendes hænder, der fortsatte med at lege med sig selv.

Tænk at hun kunne.

Jeg havde åndenød bare af at blive suttet på, og det var ikke engang længe siden, jeg havde onaneret mig til en orgasme.

Nu var jeg sprængfyldt med lyst, og Line var klar til at detonere mig.

Hun slap sin fisse, skubbede min numse op, så hun bedre kunne se. Og slikke. Mit ansigt blev flyttet lidt ned mod hendes spredte ben, som hun bredte helt ud til siden. Solens stråler glinsede i hendes safter, og da hun begyndte at supplere sin tunge med fingre på mit køn, dykkede jeg ned og kyssede hende.

Dernede.

Det var første gang nogensinde, jeg gjorde det.

Hun smagte godt. Jeg kyssede mere. Slikkede hende prøvende på læberne. Mærkede min tunge, der helt friktionsfrit kunne glide over hendes barberede fisse.

Jeg gav efter og begyndte at stønne. Det var en måde at få min stakåndethed til at forsvinde. Jeg sukkede og kom med små klynkende udbrud, som jeg normalt ville have skammet mig over.

Tænk at bede en voksen kvinde – moren til ens veninde – om at slikke ens liderlige lille fisse og stikke fingre op i den.

Men det gjorde jeg. Højt.

Line var lige så vild.

"Sut min klit lige som jeg får andre unge kvinder til at sutte den. Først forsigtigt. Tøvende. Usikkert. Men du bliver vild. Jeg ved, du bliver vild. Lige så vild som alle de andre, som prøver det her for første gang," nærmest råbte Line mens jeg kunne fornemme hendes ansigt, der kastede sig lidt fra side til side.

Hendes tunge ramte mine baller. Slikkede mig. Men den tunge havde efterhånden været over det hele. Hun havde også haft den helt omme ved min numse.

Det kildede helt vildt dejligt. Endnu mere dejligt end normalt. Det måtte være kvinden, der gjorde forskellen, tænkte min forvirrede og fornøjede hjerne.

"Stik fingre op i min fisse og slik mig hårdt, Maria. Jeg vil have en orgasme," befalede Line, og jeg gjorde, som jeg fik at vide.

Usikkert, ganske vidst, for hvordan skulle jeg vide, hvad jeg skulle.

Ubevidst red jeg over hendes ansigt, og hun var også omkring mit køn med fingre og tunge.

Pludselig spændte hendes krop som en bue. Hun skød ryg. Jeg blev lidt overrasket, selv om jeg jo godt vidste, hvordan jeg selv reagerede, når jeg kom.

Det gjorde hun.

Uden tanke på, at der måske var naboer i haven på den anden side af det grønne bælte på den anden side af hækkene.

Jeg ved ikke, hvor højt, hun skreg. Det lød højt. Og dejligt.

Hun sank sammen, men hun standsede ikke med at slikke mig. Hun skubbede mig dog væk.

"Vend dig om. Læg dig ned, Maria. Du skal også komme. Det vil jeg have" sagde hun krævende, og da jeg lagde mig om på ryggen stirrede jeg lige op i hendes store, tilfredsstillede kvindefisse.

Jeg lagde mig ned. Lige som hun havde sagt.

"Spred benene, luk øjnene og tænk på det bedste, du ved," sagde Line, og jeg gjorde som hun sagde.

Inden da så jeg dog hendes flotte, brune bryster, der hældede ned mod tæppet i retning af min fisse, og hendes ansigt og mund, der nærmede sig tæppet af kønshår mellem mine ben.

"Jeg synes, din dusk er så fræk, Maria," sagde hun, og det var lige brændstof til min indre fantasi-maskine.

Jeg mærkede igen Lines tunge mod mit køn. Hun slikkede også min dusk, og hendes fingre vandrede fra mit inderlår op over mit venusbjerg til navlen og mine hvælvede bryster.

Men hun var hurtigt nede omkring mine to villige huller, som hun allerede havde pirret med sin tunge.

Som jeg skulle finde ud af senere på eftermiddagen, ville der ske noget mere med dem.

Jeg løber ud over en eng. Jeg er nøgen, solen stråler, og jeg kan høre insekternes summen. Jeg løber over græsset, og de høje blomster slår imod mine ben. Rammer min fisse. Gule og røde blomster mod mit køn. Jeg løber.

Jeg mærker ikke mit åndedræt. Jeg er let som vinden, og mine bryster bølger langsomt op og ned. Der er træer i det fjerne. Omkring mig. Og der er en bæk, der risler. Jeg kan mærke, at her dufter vådt.

Fugt under mine fødder.

Der står du. I skyggen. Lige derovre. Du er også nøgen, og du står med armene ned langs siden. Venter på mig.

Jeg hopper højt. Undviger nogle tidsler. Rammer en. Det brænder på mit ene lår. Du rækker armene ud, og jeg længes mod din mund, dine bryster, dit køn.

En omfavnelse.

Dig og mig.

Tæt sammen.

"Åhhhhhhhhhhhh-åhhhh-åhhhhhhh-åhhhhhhhh," stønnede jeg.

Jeg kom til mig selv. Var det lyden eller var det følelsen. Den flod af vellyst, der bredte sig, og så – jeg åbnede øjnene – en kvinde, der stod på alle fire og betragtede sit værk.

Hun forførte mig.

"Hey – det ser hyggeligt ud," lød en stemme.

Lars stod i terrassedøren.

Jeg burde være flov, men jeg var bare....lettet. Lettet over, at dette frække møde kunne fortsætte.

"Det var virkeligt lækkert at se på," sagde Lars som det mest naturlige i verden.

"Må jeg være med," sagde han spørgende.

Line kiggede på mig.

"Må Lars lægge sig herud, søde" sagde hun og kravlede op over mig og gav mig et kys. Det første kys. Vi havde været alt for liderlige til at udveksle kærlighed.

Jeg nikkede.

Line nikkede videre, og et minut senere kom Lars ud ad døren.

Han var høj og muskuløs, og mellem hans ben svingede en stor, tyk pik.

Det ville blive en god dag.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.