Dette er en fortsættelse af "Den enlige mor i bandens kælder"

Det havde været en vild og en meget grænseoverskridende oplevelse for Mathilde at blive kneppet i bandens kælder, men det standsede ikke der.

Hendes søn, Mads, blev ikke moppet mere af de fire unge fyre, men Mathilde tænkte stadig på Feisal, Hassan, Hamid og Mohammed, når hun lå og onanerede.

SEX I DAG?

Det gjorde hun tit.

Hendes sexliv – for egen hånd – havde fået noget af et pift efter at hun var blevet taget på skift af de fire unge, farlige fyre. Det havde været helt uventet, at de havde været sådan. Og gjort, hvad de havde gjort. Hun havde aldrig drømt om sådan noget.

Nu drømte hun om mere.

Hun var blevet taget både blidt og brutalt – både fint og frækt. Brugt og benyttet. Udstillet og udnyttet.

Og nu følte hun sig lidt forladt. Der fulgte ikke mere med.

Hvad der skulle følge, var næsten ikke noget, hun turde tænke på, men hvorfor stillede de fire indvandrer-drenge på 18-19 år ikke nogle krav?

Hvorfor havde de bare standset deres mobning og deres afpresning af Mads? Hvorfor var Mathilde ikke blevet afkrævet flere ydelser?

Hvorfor var hun ikke.....hun måtte tit standse sig selv, når hun nåede dertil i tankerækken. Det passede for det meste med, at hun fik en fantastisk orgasme. Hvorfor var den 32-årige, lyshårede kvinde ikke blevet sexslave? Bandens villige tøs?

En bande, der nok var vant til at begå småbræk, handle med tyvekoster og stoffer, være i politiets søgelys og være på vej ud over kanten, men en bande, som også kunne udvide aktiviteterne til at bruge kvinder.

Både til egen fornøjelse og til andres.

Mathilde stønnede ved tanken. Billederne flagrede rundt i hendes hoved. Hun var blevet optaget af disse frække og meget forbudte fantasier, og de havde fortrængt den normale sex, som hun tændte på – og praktiserede.

Hun havde en fridag, Mads var i skole, og hun havde lige onaneret sig til endnu en orgasme.

Hendes lyst var stillet nu, men hun var stadig sulten.

Sulten efter at mærke noget mørk og forbudt pik oppe i sig. Sperm ud over sig. En forhud mellem brysterne. Et mørkt røvhul mod munden.

Kort sagt: Indvandrer over det hele.

Hun lå allerede igen og stimulerede sin følsomme klit, og hun masserede de ømme brystvorter. Hun gispede og var spændt.

Hvad var sandsynligheden for, at de fire fyre – eller en eller to af dem – var nede i kælderen? Hvad var muligheden for, at hun kunne provokere dem til at give hende pik? Til at bruge hende?

Mathilde anede det ikke, men det var forsøget værd. Hun hungrede, og uden at bade eller noget, tog hun tøj på og gik den samme vej, som hun havde gået for nogle uger siden.

Dengang var hun tvivlende og usikker. Nu var hun bare liderlig.

Den udnyttelse, hun var blevet udsat for orkestreret af den splejsede leder, Hamid, havde været fantastisk. Feisal havde været lidt latterlig, selv om han ville virke brutal, kraftige Hassan havde givet hende pik uden omsvøb, og så havde den flotteste af de Mohammed og Hamid – altså Mohammed, været ham, som hun havde set noget menneskeligt i.

De andre var nogle vilddyr. Hassan og Feisal var lidt til grin. Nogle småkriminelle typer med pik.

Mohammed kunne måske bruges til noget mere, hvis det ikke bare skulle være en pirrende tilfangetagelse...hvis det skulle være mere end dominerende, unge, utilpassede indvandrere, der havde et forskruet billede af, hvordan kvinder skulle behandles.

Det kildede i Mathildes fisse. Hun skubbede døren op og gik ned ad trappen.

Hun var kommet halvt ned, da en dør smækkede. Lyden kom ikke bag hende, men foran hende. Der lød skridt nede fra kælderen.

Mathilde stoppede. Hun tog fat om sin blonde fletning og strøg den. Det gjorde hun tit, når hun blev nervøs.

Der måtte være nogle dernede. Skridtene kom nærmere, og en mørk skikkelse dukkede op nede på reposen. Der var dunkelt i opgangen. Mathilde havde ikke tændt lys.

Det var Mohammed.

Han stirrede først på hende. Så smilte han et bredt, hvidt smil. Mathilde smilede tilbage. Hun var lettet. Mest over at møde nogle, nu da hun havde givet efter for trangen til at komme ned til bandens tilholdssted.

"Hej," sagde Mohammed.

"Det er længe siden," fortsatte han og Mathilde nikkede.

"Er....er I dernede," spurgte hun og pegede ned mod kælderen som om de kunne være andre steder.

"Ja...men altså. Jo, vi holder stadig til dernede, men ikke i dag. Jeg var på vej væk. De andre er ude i byen," sagde Mohammed.

Mathilde kiggede på ham. Spørgende.

"Skal du også ud i byen," sagde hun, og der lå jo i spørgsmålet, at hun var nysgerrig efter, hvad sådan nogle unge, raske mænd lavede på en helt almindelig hverdag.

Hun havde mange spørgsmål.

"Tjaaaaa," sagde Mohammed og gik et par skridt op mod Mathilde.

"Jeg skal ikke så meget. Vil du med ned," sagde han lidt kejtet, og Mathilde sagde ja uden at holde en tænkepause eller trække på det.

Et beslutsomt ja. Hun kunne huske, hvordan det sparsomt indrettede – hvis man kunne kalde det sådan – og rå kælderlokale var indrettet, og hun havde så ofte fantaseret om, hvordan hun var blevet udmyget og taget på spisebordet.

Mohammed havde været den mest følsomme af de fire. Det havde været en besynderlig kontrast. Det havde også været underligt, at det egentlig ikke havde været anderledes, da han først havde taget hendes trusser af – på kommando fra lederen Hamid – og senere havde kneppet hendes fisse, mens Hamid havde taget hende i røven.

Det var sket samtidig. En fantastisk følelse. Anderledes på alle punkter.

Mohammed havde sprøjtet langt op i hende. Hun havde set hans mørke ansigt og hans velplejede, men meget korte skæg. Så ungdommeligt. Også hans styrke. Han havde en stor, flot pik, og hun havde mærket den igen og igen, da den gled op i hendes våde fisse mens Hamid pressede sin pik ind i det andet hul.

Mohammeds kulsorte, trimmede pikhår mod hendes blonde dusk. Hun havde trimmede hår i en trekant ved fissen. Hendes kønslæber og klit var til frit skue, men ellers var der passende med krøller.

Mohammed var mørk, ung og meget spændende. Hvis hun ikke kunne blive afpresset og tvunget til sex med hele banden, så var det Mohammed, hun helst ville tages af. En ung, liderlig, indvandrerfyr, der bare ville have fisse.

Helst hendes, håbede hun.

Måske var han også sådan en, der tændte på at tage det, han ville have, hvad enten, det var et fladskærms-tv eller en smuk blondine, og det ville være svært at lade som om, hun ikke ville.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

De første skridt var taget.

Hun var fuldstændig klar over, at hun ville. Hun havde klaret fire uden at det var for meget. Nu kunne hun også klare en – bare det ville blive lidt værre. Hun håbede.

De gik nedad, og Mohammed låste op. Der så næsten ud som sidst, bortset fra, at der var pizzabakker stablet på "bollebordet". Der var en halvt spist citronmåne og nogle kiks på sofabordet. Mohammed gik hurtigt over og ryddede af.

"Kaffe? Te? En sodavand?", spurgte han galant.

"Sæt dig i sofaen," sagde han.

Mathilde lo.

"Det var da altid noget, du ikke ville have mig til at ligge på bordet....med det samme," sagde hun kækt, og hun fornemmede et usikkert smil på Mohammeds ansigt.

Måske var sådan nogle fyre kun stærke, når de var i flok? Måske var de små usikre drenge, når de var hver for sig. Drenge, der ikke kunne noget. Heller ikke....det?

Det var lidt koldt i kælderen, og Mathilde satte sine hænder ned mellem benene. For at varme dem, men hun gned også lidt mod sin fisse. Hendes orgasme oppe i sengen havde ikke dulmet den voldsomme lyst, hun følte.

Hun var bare så klar. Hun havde tænkt på at blive pulet af en bande, da hun gik ned mod kælderen, og nu tænkte hun bare på at få Mohammeds pik.

Tage den. Hvad som helst.

Mathilde smed sin jakke. Mohammed havde sat vand over til kaffe. Han kom hen med et par krus og et glas med instant coffee.

"Mælk eller sukker," sagde han.

"Nej. Jeg skal bare have det...sort," sagde som om det var lidt forbudt at sige sort, når hun var sammen med en mørklødet.

Ordet var ikke forbudt. Det var nok mere hele situationen, der var underlig. Ikke forbudt. Men meget mærkelig. Og fantastisk.

Hun ville have været overrasket, nej chokeret, over sig selv for nogle uger siden, men nu havde hun fundet en anden side af sin lyst.

Mathilde kiggede Mohammed i øjnene. Og hun holdt hans øjne fast. Nu var det hende, der var den stærke, men måske kunne hun tænde noget i ham. Tænde hans pik. Bare få ham til at overfalde hende som ville han benytte sig af, at de andre ikke var der. Bare få noget fisse.

Tage det.

Tage hende.

Mohammed kom over til hende i sofaen.

Hun havde smidt sin jakke. Hendes bluse var nedringet, og det nøgne af hendes D-skåls-bryster viste en tydelig facon. De buede. Mohammed kiggede. Mathilde duftede. Af parfume. Hvis hun lindede på sine bukser og trusser, ville der også komme fisse-duft ud.

Hun håbede sådan.

Mohammed smed sig i sofaen, og han lænede sig ind over hende. Lige på og spontant. Hun gøs, men hun veg ikke tilbage.

Hun mærkede hans varme ånde mod sit ansigt, og hans mund nærmede sig hendes. Han kyssede hende. Ikke prøvende, men for fuld kraft. Hans muskuløse krop var helt tæt på Mathildes, og hun mærkede hans fylde over sig. Og hans tunge i sin mund. Hun vægrede lidt for sig. Spillede et spil. Hun forsøgte at stritte imod, men det var skuespil.

Enten mærkede Mohammed ikke hendes milde fægten, eller også fortrængte han, hvad hun prøvede at lege. Måske vidste han, at hun bare ville tages hårdt af denne frække, farlige fyr.

Hans hænder befølte hende. Tog omkring hendes tunge bryster. Brystvorterne strittede og kunne ses gennem blusen. Han lod sine mørke fingre med de lyse negle glide prøvende hen over hendes lystne toppe.

Mathilde havde ingen anelse om, hvor trænet sådan en fyr på 18-19 år var. Hvor meget sex, han havde fået. Eller taget.

Næppe jomfru før hende. Men havde han kneppet fem eller ti eller 20 kvinder? Og hvem tog sådan nogle indvandrere? Danske piger, eller hvem de kunne komme til?

Mathilde kendte kun ét svar: Mohammed havde kneppet hende. Hun længtes efter, at han skulle gøre det igen. Fuldt koncentreret om hende og gerne med mange flere facetter. Sex var mere end missionæren på et bord, og hun var villig til at tage ham – og blive taget – alle steder og på alle måder.

Han kunne bare komme an. Og komme igen og igen.

Mathilde tog fat om Mohammeds overarme. Hans hænder var overalt på hendes overkrop, og hans fingre gled både ind under hendes bluse, så hun blev kildet koldt på maven, og han var nede mellem hendes ben – uden på bukserne.

Han rørte underkanten af hendes bh, og han kredsede så ned til bukserne igen, hvor han hev utålmodigt i åbningen.

Han kyssede videre, men mere ukoncentreret. Hans åndedræt var hurtigt og gispende. Mathilde vidste godt, hvad det betød, og hun rakte sine arme overgivende i vejret.

Mohammed flåede hendes trøje op, og han famlede efter hægterne på hendes ryg.

"Af med den...jeg vil se dig..mærke dig," gispede han, og Mathildes vejrtrækning blev også hurtig og stødende.

Hendes bryster faldt ned, og den kølige luft i kælderen fik hendes brystvorter til at dunke af spænding. Mohammed var bare i en tynd jakke, som han havde smidt, og så en t-shirt, der afslørede, at hans krop var markeret.

Trænet. Smuk.

Hun sukkede, men Mohammed hørte hende ikke. Han ænsede hende i hvert fald ikke, for han var optaget af at komme videre med sit forehavende. Han trak sin t-shirt af sig, og han løsnede sine bukser.

Mathilde havde tit troet, at indvandrere – eller fremmede – var generte folk, der helst ville kneppe i mørket under en dyne. Ikke ville vise sig frem.

Mohammed var anderledes. Han smed sine jeans og sine boxershorts, og hans lange, halvstive – hvorfor kun halvstiv, tænkte Mathilde – lem dinglede ned mellem hans ben. Han havde blotte forhud, men hun vidste ikke, om han var omskåret. Hun havde dårligt set hans pik sidste gang. Hun havde bare fået den.

Nu kiggede hun på hans pik og nosser, der var endnu mørkere end hans mørke hud. Den glatte pose var næsten sort. Hun havde lyst til at række ud efter den, men det var kun hendes øjne, der greb fat.

Mohammed sad på hug i sofaen. Som en abe, tænkte Mathilde. Hun var bestemt ikke racist, og hvis hun havde været det, lod hun sig da ikke mærke med det.

Men den med aben...med de mørke mennesker, der bare er dyriske.. Den passede godt lige her, bortset fra, at Mohammed havde et forplantnings-organ, der hørte en anden race til.

Han fik knappen i hendes bukser op. Nu kyssede de ikke længere. Hans pik voksede. Hurtigt. Før havde den været det, Mathilde ville kalde halvfed, men nu blev stor, tyk og meget hård at se på.

Blodårerne kunne ses på skaftet. Hun kunne ikke vurdere dens længde, men hun huskede, hvordan den føltes, da hun blev kneppet af to fyre på en gang.

Spillet uden grænser

Han knappede hendes bukser op, og hun kunne svagt dufte sine safter. Eller også bildte hun sig det ind. Han skubbede hende tilbage i sofaen, så hun lå op ad det ene armlæn, og han trak hendes bukser af hende.

Sidste gang havde han kun fjernet hendes trusser. Nu var det hendes jeans. Hun var næsten nøgen. Han kiggede på hendes sorte trusser. Han kunne ikke se noget. Ikke antydningen af hendes revne. Hun var barberet på læberne, men det vidste han godt. Hans hænder strøg hen over hendes trusser, og han pressede en finger blidt ned. Lige ved klitten.

Hun stønnede højt.

Mohammed gav sig også lidt mens han rodede rundt med fingrene ved hendes fisse. Et par dråber presperm sprøjtede op fra hullet i toppen af hans pik, og de gled roligt ned langs skaftet. Mathilde havde lyst til, at han krævede, hun suttede det op.

Men Mohammed ænsede ikke andet end den næsten nøgne og næsten liggende kvinde. Og hendes fisse bag det sorte stof.

Mohammed lagde sig ned over hende, og hans markerede brystkasse ramte Mathildes bryster. Han kyssede hende igen, og hans pik pressede nu hårdt ind mod hendes fisse. Han skubbede sig frem og tilbage, og den kødelige DILDO gjorde næsten sit arbejde perfekt.

Kun lidt stof var imellem. Ellers ville det blive fuldbyrdet. Lige nu.

"Jeg vil kneppe dig.....jeg vil tage din dejlige, villige krop. Have dig helt for mig selv og bestemme, hvad der skal ske. Nu er der kun mig. Nu er jeg lederen," stønnede Mohammed.

Mathilde kiggede ned på hans pik og tænkte – med et indvendigt smil – at det vel var "de to" der var lederne. Mohammed og hans pik. De kunne styre en masse sammen. Hver for sig var de knap så meget.

"Du skal bolles igennem," fortsatte han sin enetale, men han sagde det ikke på samme brutale måde, som Feisal og Hamid havde gjort, da de havde styret løjerne.

Han var bestemt, men han var også følsom. Det vidste hun, og det ønskede hun også.

Det var nemt nok at få en flok vilde fyre til at kneppe en, som de havde lyst til. Det troede hun da. Men at finde en ung – meget ung – og viril indvandrer, der var lidt på kanten, det var spændende.

Han hev i hendes trusser. Trak i dem. Løftede sig op, så hun kunne se, hvordan det dryppede fra hans pik. Det lignede jo næsten en lille udløsning, men det var bare forsperm. Hun kunne godt huske, hvordan det havde fosset ud af hende, da han havde spermet i hende sidst.

Enten en god opsparing – eller en flot produktion. Hun var parat til det hele.

Mathilde elskede sperm, men hun vidste ikke, hvor meget indflydelse, hun ville få på det her.

Han trak til. Blottede hendes fisse med ét. Han spredte hendes ben ud til siden, og hun var helt nøgen for ham.

Så intim som en kvinde kan være. Eller næsten. Hamid havde gjort det, der var mest intimt i hendes verden – at bolle hende i røven. Det var ydmygende, men det var også frækt, når det blev gjort rigtigt, og hun havde bestemt haft en af de bedste oplevelser under betonblokken.

Duften var hendes fissesafter slog op i Mohammeds ansigt. Hun havde ikke mærket sine trusser, men de havde sikkert været sjaskvåde.

Hun havde bygget op i lang tid. I en time. Sitren var blevet til fantasier og lyst.

Lune var blevet til varme, og fugten var blevet til varme.

En gryende appetit efter sex var blevet til hunger efter pik. Mathilde havde sultet så længe. Utroligt at hun ikke havde taget sig sammen til at få pik siden hun fik det i den grad af de fire unge mænd. Ung pik, måske, fundet i byen eller på nettet. Eller bare pik. Der var jo nok af den, og hun var blevet så liderlig den seneste tid, at hun havde plads til en masse.

Hendes hunger havde spredt sig fra en lille prikken i underlivet til en voldsom kildren – næsten ubærlig – i hele kroppen.

Nu lå hun her. Mohammed sad der, og han gjorde det, som hun havde ventet på fra hun mødte ham i opgangen tæt på kælderdøren.

Han tog fat om hendes underben og kastede dem op på sine skuldre. Lige som han havde gjort, da han havde kneppet hende første gang.

Hendes kønslæber blev presset sammen, og hun blev pludselig snæver forneden. Mohammed ventede ikke. Sidst havde han kørt sit våde pikhoved rundt på hendes klit, inden han var trængt op i hende. Nu fandt han hendes indgang med det samme – og pressede til.

"Åhhhhhhhhhh," brølede Mohammed hele vejen op i hende. Hans stærke arme holdt fast om hendes hofter, så hun ikke bevægede sig, og han kiggede hende i øjnene. Hele tiden.

Han havde varme øjne. Og en meget varm pik. Hans krop sendte varmebølger ned over Mathilde, der lå i den bløde lædersofa. Den var snavset, og den havde været kold til at begynde med, men nu havde hendes bløde hud varmet det bløde ko-skind op.

Læder, tænkte Mathilde. Praktisk – det var let at gøre rent, hvis der blev spildt cola i sofaen. Eller sperm.

Hun smilede op til Mohammed. Af tilfredshed og af tanken om sperm. Hans sperm, der ville løbe ud af hendes fisse, når han var færdig. Hun var ikke bange for at vise sin glæde. Hun vidste, at han var en følsom – og fræk – fyr.

Han smilede tilbage, inden han lukkede øjnene og koncentrerede sig om at støde sin pik helt op i hende. Han øgede tempoet og presset, og hendes bryster bølgede op og ned og ud til siderne. Hun holdt fast på dem. Pressede dem sammen og viste dem frem til Mohammed, men han ænsede dem ikke. Hans pik kørte ind og ud mellem hendes sammenpressede fisselæber, og hun smaskede så meget, at han i hvert fald ikke kunne tro, det her skete mod hendes vilje.

Der var kun et par nøgne pærer i kælderlokalets loft, men de sendte lys nok ned over det kneppende par til at Mathildes fissesafter glinsede på Mohammeds stemplende pik.

Han åbnede øjnene igen, og han kiggede ned på sit værk.

En kvinde, der blev tilfredsstillet af hans unge pik. Hans korte, sparsomme, sorte pikhår mødte igen og igen de mørkeblonde småkrøller, som Mathilde havde på sit venusbjerg, og hver gang, han trak sig ud af hende, blev en dejlig dunst af lyst sendt op mod hans næsebor.

En dunst af kvinde. En kvinde, der ville have ung pik.

"Stød i mig....kom..mere, mere, mere.... Din skønne stav presser min klit. Maser den. Kræver mig. Mere, mere....knep min klit med dit mørke pikhoved. Tag min kvindelige krop med din unge, liderlige pik. Pres," jamrede Mathilde.

"Ti stille...det er mig, der bestemmer," sagde Mohammed med noget, der måske var påtaget hårdhed.

Det var umuligt for Mathilde at descifrere, og hun overvejede det heller ikke. Hun havde nok at gøre med at koncentrere sig om at nyde sin krop og dens reaktioner, og hun valgte den betydning, der behagede hendes mest.

Denne stund med Mohammed skulle trækkes ud. Den skulle vare så længe som muligt, og heldigvis kunne hun komme flere gange i træk.

Det kunne han helt sikkert også. Det var længe siden, hun havde været sammen med en ung mand – sådan rigtigt sammen med i lang tid – men dengang kunne de unge da bolle hende ung og øm. Det måtte gerne ske igen.

Han rejste sig mere op i sofaen og nu lettede Mathildes bagdel fra det sorte læder. Hun kom til at ligge lidt med hovedet nedad, og Mohammed løftede hende og kneppede nærmest nedad med sin pik.

Han ramte perfekt, og hans tænder blev blottet i en grimasse. Lige dele lyst og koncentration. Han ville gøre det så godt, som han kunne. Sin unge alder og måske manglende erfaring til trods.

"Jeg vil fylde dig med sperm lige som jeg gjorde sidst," stønnede han og Mathilde kunne se blikket i hans øjne. Det blik, hun jo havde set tit. Eller en del gange. Mænd, der er ved at komme.

Hun lukkede sine øjne og begyndte at rulle sine tanker ud.

Pludselig var hun oppe under loftet, hvor hun så en mørk, nøgen, ung mand, der var ved at kneppe hende. En mand, der var presset helt op i hende, mens hendes lyse hår lå i en fletning ud på den sorte sofa.

Hun gav sig. Hun stønnede. Og hun gav sig hen. Fuldstændigt i hans vold.

Mathilde så en kvinde, der blev skubbet rundt på en sofa. Kneppet af en ung fyr, der var helt inde over hende og slet ikke gav sig tid til andet end at okse på.

For sin egen skyld, javel, og måske også for hendes.

Han vill

"Jeg kommer nu....jeg kan ikke holde mig tilbage," stønnede Mathilde, som vendte tilbage til sin egen krop lige der i sofaen.

Hun svedte. Hendes krop satte små plamager på skindet. Der hvor hun havde sine overarme og sine skuldre. Selv om det var Mohammed, der rykkede rundt med hende, gav det hende en voldsom varme. En varmebølge – en orgasme – der var på vej. Hun ventede i spænding. Med forventning. Med et spændt underliv.

Han forsvandt. Trak sig ud. Pludseligt.

"Narrrreejjjj," råbte Mathilde, som mærkede varmen forsvinde. Hun blev på alle måder tom – og lidt desperat.

Hun forsøgte at hive Mohammed tilbage igen, men han var jo alt for stærk, og det var en umulig opgave at skulle trække en muskuløs mand på plads. Få hans pik op i sig igen, når han nu ikke ville mere lige nu.

Mohammed ville en masse. Han vidste, hvad han ville, og han drejede sig 180 grader, så hans hoved var på vej i retning af hendes fisse og hans kønsdele den modsatte vej.

Han skubbede sig tilbage, så han kom perfekt ind over Mathilde.

Nu stod han her på alle fire hen over hende. Hans pik og nosser dinglede lige over hendes mund, og hun nød synet. Gad vide om han barberede sit røvhul. Det var lige så glat som hendes.

Hvornår begyndte mænd overhovedet at barbere sig deromme.

Hun slikkede sig om munden ved tanken om alle de frække tanker og alle de frække eksperimenter, hun havde lyst til. Hun håbede, at hun ville blive afkrævet deltagelse i dem, så hun ikke selv skulle bede om det.

Han kyssede hendes bryster.

Det kunne han komme til, når han stak sit ansigt ind mellem sine arme. Hans tunge kildede rundt om vorterne. Længe og nysgerrigt. Udforskende, og Mathilde begyndte at køle af. Hun slikkede hans mørke – ja, sorte – nosser og nød at der ikke var hår på den bløde hud.

Mohammed bed lidt i hendes brystvorter. Først i den venstre.... Det smertede lidt, men ikke for meget. Det sendte igen nogle varme stød ned i Mathildes underliv. Han skiftede til den anden brystvorte. Bed lidt hårdere.

"Arrrrvvvv," sagde Mathilde. Højt. Hun mærkede både et sus af smerte og lyst. Det var for hårdt til bare at være en sensuel markering.

Men det var også spændende. Hun var klar til at få skubbet så mange grænser.

Mohammed standsede. Han vidste måske, at uvished kan være en af de største kilder til seksuel spænding.

Han kildede med sin tunge ned over hendes flade mave til de let krusede hår over hendes fisserevne.

Mathildes tunge bevægede sig også. Fra hans nosser om mod røvhullet, der også var helt mørkt. Og glat, heldigvis. Han bevægede sig lidt fra side til side som for at afværge, at hun kom tæt på, men han havde gabt over hendes våde fisse og havde nok at gøre med at slikke.

Han sagde ikke noget, og da hendes legesyge tungespids først havde rørt ham der en gang, faldt han til ro.

Det gjorde Mathilde ikke. Hun slikkede ham det sted. Måske det forbudte sted for en muslim. Lige i røven.

Men noget ligestilling måtte der være. Når Hamid kunne kneppe hende i røven, kunne hun også give noget tunge tilbage.

Mohammed stønnede. Han kunne lide det. Den lille liderbuk. Mathilde pressede sin tunge helt op i ham. Ind. Roterede den. Et sort kys, lo hun i sit indre.

Mohammeds heftige arbejde med sin tunge sagde alt, og han pressede tre fingre ind i hendes fisse.

Hurtigt og lidt for hårdt. Mathilde nød, og lige nu kunne hun ikke få nok. Hun ville bare have sin fisse spilet ud af hans mørke fingre, og hendes klit skulle omklamres af hans atletiske tunge.

Det blev den, og han holdt sig ikke snert til det område. Han kunne også finde vej bagud. Han kunne slikke det samme sted, som hun gjorde.

To mennesker – én erogen zone.

To mennesker – én akt.

To kulturer – samme lyst.

To kønsdele – én orgasme.

Mathilde kunne igen mærke det komme snigende. En god, snigende fornemmelse. En opbygning af en følelse, der næsten kom nede fra tæerne og spredte sig op gennem benene, forbi fissen og maven og røg ud i spidsen af brysterne, inden det snørede sig sammen i hendes hals og eksploderede i hendes hoved.

Mohammed kunne mærke det. Han kunne fornemme, at noget var ved at ske, og han ville ikke bare sprøjte sin sperm ud over hendes ansigt, selv om han kunne komme hvert øjeblik, det skulle være.

Han ville prøve at holde ud. Han havde en trang til at gøre arbejdet færdigt.

Derfor tog han fat i hendes hofter og lod tydeligt mærke, at hun skulle op at stå. Og vende sig om. På knæ med ansigtet over mod spisebordet og røv og fisse mod Mohammeds pik.

Hendes fisse og numsehul under hans kommando.

Nu mærkede hun igen den dejlige følelse af hans bløde pikhud – forhuden – mod hendes mellemkød. Og fissen. Over det hele.

Hun satte ansigtet ned i sofaen, da han pressede sin pik ind i hendes savlende fisse. Hun gispede. Ikke af overraskelse, men at lyst. Hun ville bare have forløsningen nu, men hun ville ikke afsløre sin trang.

Hun klemte sammen i underlivet og omsluttede Mohammeds pik, så han ikke kunne undgå snart at sprøjte.

Det skulle ske nu.

Hun lå og tænkte på, hvordan hans unge sæd ville sprøjte langt op i hende. Hvordan en af dem, der havde mobbet hendes søn, en mand, der levede på kanten af samfundet, nu skulle sperme i hende for anden gang.

Hendes tanker kredsede bare om de tykke, hvide stråler, der skulle sendes op i hende. Bagefter ville det løbe ud i sofaen. Lægge sig om et klistret lag. Endnu noget snavs. Men noget af det skønne. Mathilde fantaserede om Mohammeds sperm. Hun ville have det i fissen, men hun havde lyst til at hans sperm så mange steder.

Overalt.

"Nu spermer jeg i din fisse," skreg Mohammed pludseligt, og Mathilde nåede lige at sætte en hånd ned til sin klit og give den nogle hårde pres og små vrid.

Hun blev næsten skudt frem i sofaen, da hans bølger af sperm røg op i hende. Sådan følte Mathilde det, og da han endelig var færdig – og hun også havde givet sig i mange små ryk og støn i en heftig orgasme – trak han sig ud. Uden videre.

Hun lod spermen løbe ud. Dryppe. Sive. Ned på sofaen. Den samlede sig i en plet mens Mohammed kiggede på. Kiggede på Mathilde. Nussede hendes krop. Hun så over sin skulder, og de smilede til hinanden.

"Det var virkeligt dejligt," sagde hun.

"Vi er da slet ikke færdige endnu," svarede Mohammed og gav hende et par klask i måsen.

Hendes fisse reagerede med det samme.

Hun kiggede på ham. Lidt skræmt, men også med et forventningsfuldt blik i øjnene.

Han slog igen. Hårdere. Flere gange. Det rungede.

Mathilde stønnede. Hun kunne bare ikke lade være.

"Nej, vi er da slet ikke færdige endnu. Rejs dig op og kom herhen," sagde han og pegede ned for enden af rummet.

Han steg ned fra bordet og Mathilde fulgte hans fingre. Der var mørkt i den ende, men hun kneb øjnene lidt sammen og fik en overraskelse.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.