Kamilla er taget på en afslappende selv-forkælelses-weekend på et større tysk hotel. Den 27-årige kvinde fra Kalundborg har brug for nogle dage helt for sig selv. Væk fra det lejede hus, hunden og kæresten Kim, som hun er lidt træt af efter to ugers ferie.
En uge i sydens sol og en uge rundt omkring hos familie og venner. Nu har hun brug for at blive nusset om og kælet for – og være alene.
Helt uskyldigt, er det sådan set tænkt, og hun tager toget til færgen og finder et dejligt hotel i busafstand fra færgelejet i Tyskland.
Det er en skidt sommer i Danmark og i det nordlige Tyskland
Pyt med vejret. Forkælelsen kalder, og på hotellet er alt, hvad hjertet og resten af kroppen kan begære. Der er også mere, end Kamilla lige har tænkt sig at bruge. Eksempelvis har hun set på web-siden, at der er et par fælles saunaer, og bade, hvor både kvinder og mænd er nøgne. Der er også mulighed for unisex-massage – uden tøj.
Det er dog ikke det, der har fået Kamilla til at booke tre overnatninger. Tværtimod. Hun er en – på alle måder – almindelig kvinde, men at sidde nøgen med en hel sauna-flok ukendte mennesker, det kan hun ikke forestille sig.
Kim og hende har været sammen et par år. Kim er 36 og dele-far, så der er lidt forskel på de to. Kamilla har haft bi-seksuelle oplevelser, inden hun fandt sammen med Kim. Det var et par år, hvor hun levede det vilde sexliv. Nu slapper hun af. Hviler i sig selv, vil nogle nok sige. Hun hader den vending. Lige som hun hader mange andre floskler.
Hun er vel ikke lærer for indenting. Dansklærer, altså. Det er et af hendes fire fag.
Forholdet til Kim er et af hendes fire langvarige forhold.
Hun ved ikke helt, hvor det ender. Kim er ikke den mest opfindsomme, når det gælder sex. Han vil vist bare have flere børn.
Kamilla vil forkæles. Af Kim, helst, men ellers må hun jo tage til takke med dampbad og massage og en gang nye negle. Måske nyt hår? Der er det meste der på det store hotel, som ligger et stenkast fra Østersøen.
Det ser indbydende ud udefra, og det skuffer heller ikke indendørs, selv om det ligger i det tidligere Østtyskland. Måske var det allerede fint og godt dengang for 25-30 eller 40 år siden, spekulerer Kamilla.
Hun har bemærket, at der holder flere danske biler på parkeringspladsen, men da hun går ned i frokost-restauranten for at fylde depoterne op, kan hun kun opfatte tyske gloser.
Hun sætter sig alene ved et bord nær vinduet, og lidt efter kommer et par ind. Parret taler dansk.
Kamilla er en udadvendt kvinde, så hun må nærmest lægge bånd på sig selv for at nøjes med et "hej" og "hyggeligt at her også er nogle danskere".
Hun går op til den overdådige buffet, og kvinden fra det danske par står hurtigt ved siden af hende.
"Vi kom for tre dage siden, og her er bare så skønt," siger hun.
Kamilla kigger på kvinden, som ser dejlig ud. Kamilla værdsætter både mænd og kvinder, der gør et umiddelbart godt indtryk, hvad enten det gælder deres udseende eller væremåde. Eller begge dele. Jo mere, jo bedre.
Den danske kvinde er en anelse højere end Kamilla, som er 1,70, mens hendes bryster virker lidt mindre end Kamillas C-skål. Til gengæld har den danske kvinde en dyb udskæring i sin bluse, så hun er ikke genert.
"Jeg hedder Anja," siger kvinden, og Kamilla præsenterer sig selv.
"Er du også fra Sjælland," spørger kvinden, som fortæller, at hende og Carsten – altså hendes mand – er fra Sorø-området.
Kamilla undrer sig lidt over nysgerrigheden med hensyn til geografien, og Kamilla har vel ikke sagt så meget, at det kan afkode hendes tilhørsforhold i det danske rige. Jo, eskimo er hun tydeligvis ikke, men ellers? Desuden taler Kamilla ikke med udpræget dialekt.
"Ja, jeg bor i Kalundborg, men stammer faktisk fra Lolland. Blev færdig med seminariet for tre år siden, og nu har jeg job i Kalundborg. På en folkeskole," siger Kamilla og ser interesseret på Anja.
"Jeg er sognepræst," siger hun, så vi har flyttet lidt rundt, når jeg skulle finde vikariater, men nu er jeg havnet i det skønneste job – og sogn," siger Anja mens hun vælger den mad, der skal op på hendes tallerken.
Brød og pålæg. Kød.
Kamilla ser, hvordan den danske kvinde sirligt vælger det rosa-røde kød, hun vil have, og det giver et sug i Kamillas mave. En længsel efter en kvinde. Tænk at kunne give sig hen til en kvinde. Ligge og kærtegne en kvinde, kysse og slikke en kvinde. Lige der, hvor Kamilla ved, at det er skønnest. Hendes blik er fæstnet ved kødet på Anjas tallerken, og hendes længsel er stærk.
En længsel, som hun slet ikke har mærket de seneste måneder.
Måske de seneste par år mens hun har været forelsket i Kim. En forelskelse, som nu er blevet til et forhold.
Mere eller mindre intenst.
Carsten, som han altså hedder, kommer over til buffeten.
"Hejsa, I står vældigt og snakker, men det er også hyggeligt at møde andre danskere her," siger Carsten, som giver Kamilla hånden.
Lidt for formelt til hendes smag, men hun trykker høfligt hans bløde hånd.
Han har kort, lyst hår og er almindelig af bygning. Ikke en fyr, der vil vække opmærksomhed på nogen som helst måde, men pæn og velholdt.
Lidt lige som Kim. De er sikkert på samme alder, så vidt Kamilla kan vurdere.
Hun plejer at have et godt blik for at sjusse og skønne sådan noget.
De sidder og spiser ved siden af hinanden, og Anja fortæller, at der er vildt mange muligheder for at være aktive og forkæle sig selv.
De har været her før, fortælle Carsten.
"Tidligere har vi haft døtrene med, men denne gang bliver pigerne passet af bedsteforældre, og så har vi taget en kone-mand-tur. Ja, kæreste-ferie kalder Anja det," siger Carsten.
"Så kan vi også bedre være sammen om tingene," siger han.
Anja griber ordet.
"Vi kan bruge mere tid på de ting, som vi allerbedst kan lide, når vi er alene af sted. Når pigerne – som er 10 og 12....har du børn....", begynder Anja, og Kamilla ryster hurtigt på hovedet og smiler.
"Nå...hvor kom..jo, vi plejer ellers at splitte lidt op, så af og til går Carsten med pigerne i badelandet, mens jeg får en omgang massage eller hygger mig i en af fælles-saunaerne," siger Anja.
"I fællessauna," spørger Kamilla. Hendes ansigts får Anja til at le.
"Bare rolig. Det er altså ikke sådan, som du tror," siger Anja og skæver til Carsten. Han kigger på Kamilla og kommer med et skævt smil.
"Det er hyggeligt nok, ikke skat," siger han og giver hendes lår et klem.
Kamilla smiler igen. Hun er lidt rådvild. Hvad mon det lige går ud på, tænker hun og spiser videre.
"Du kan da komme med i fællessauna, når jeg skal derned i eftermiddag," siger Anja.
"Du må også komme med, når jeg skal derned," griner Carsten, men Anja tjatter ham på skulderen.
"Du! – skræm nu ikke pigen væk. Er det Kamilla med C eller K," spørger Anja, som har fået fat i Kamillas navn.
"Vi kan da godt mødes om en times tid, og så må vi lige se, hvad du introducerer mig for," siger Kamilla.
"Er du da genert," spørger Anja nysgerrigt, men Kamilla ryster på hovedet.
"Det kommer vel an på, hvilke typer, der sidder i sådan en fællessauna. Om det er nogle, der bare sidder der for at glo eller noget," tilføjer Kamilla.
Anja og Carsten forklarer meget seriøst, at det jo bare er tysk naturlighed og frisind.
Kamilla ser, at Carsten smiler til Anja. Hun gengælder hans smil.
Kamilla er blevet nysgerrig og pirret af det emne, der er bragt på frokostbordet. Hun kan ikke lade være med at betragte Carsten og Anja, der sidder og kigger på indforstået på hinanden. Hun mister koncentrationen som sin mad.
"Ups," siger Kamilla, da hun spilder noget brød og pålæg med majonæse ned i sit skød.
"Sikke en gris, jeg er," ler hun, mens Anja er der omgående med en serviet.
"Nu skal jeg," siger hun og tørrer løs. Hendes bryster er helt tæt på Kamillas ansigt, og hendes hænder er i Kamillas skød. Det banker igen i hendes krop. Hjertet eller hvad det nu er. Spændingen stiger, og hun siger ærligt "tak" og får pludselig lyst til at komme med Anja i sauna.
Så tager hun andre kvinder med i købet. Og mænd med, såmænd, men det kilder vildt meget i hele kroppen – og især i fissen – når Anja er tæt på hende.
Kamilla lægger kniv og gaffel fra sig.
"Jeg må op og pakke ud," siger hun, "men vi ses i receptionen om en time, ikke".
"Jo,", siger Anja, "og du behøver ikke bikinien," smiler hun.
"Bare et håndklæde," siger Anja.
"Jeg synes, du skal tage mere med, men det kan vi lige tale om, når vi kommer op på værelset," indskyder Carsten til Anja.
Hans kone ser spørgende på ham.
"Han er så fantasifuld," siger hun og trækker på skulderen.
"Vi ses," lyder det til Kamilla, da hun går op for at pakke ud og gøre sig klar.
Kamilla smider tøjet og træder ind under bruserens varme stråle.
Det har været en lang tur, og da hun stod tidligt op i morges – halvt nat – for at komme af sted i god tid, blev det kun til et hurtigt skyl under bruseren.
Hun vasker sin krop. Hun har samme statur som Anja. En smule lavere, men omkring 60 kilo og faste, runde bryster og en pæn, velformet numse. Som Anja er Kamilla mørkeblond, og hun stryger hånden over den stribe hår, der er på venusbjerget.
Tyndt og kort.
Hun sæber sig ind og skyller sig af, tørrer sig og gør klar til at komme ned og opleve en fællessauna.
Det har hun ikke prøvet før.
Måske er det derfor, hun forbinder det med noget sex. Lir. Liderlighed. Knepperi. Fisseslik. Pigesex. Klaskende kroppe mod hinanden. Støn og sved og sperm.
Det kilder i Kamillas fisse, og hun kan mærke fugten mellem hendes glatte skamlæber.
Hun ved godt, at hendes løbske fantasi ikke lever op til virkeligheden. Og godt for det. Hvad ville hun overhovedet gøre, hvis fællessaunaen var et sted, hvor der bare blev kigget og slikket og kneppet og...ja, sådan et sted.
Det ville være helt uudholdeligt. Helt sikkert.
Anja står i receptionen og viser vej til det fælles omklædnings- og baderum. Hun er bare i en af hotellets badekåber. Kamilla har sit almindelige tøj på. Hun har ikke lært de små fif endnu, bemærker Anja, som trækker af sin kåbe, da hun er kommet ind.
Hun er nøgen, og det generer hende ikke det mindste, at et par midaldrende mænd står og er ved at klæde sig på.
De tager heller ikke notits af hende.
Kamilla ser sig omkring, inden hun begynder at klæde sig langsomt af. Som om hun skal se, om der er nogle, der kigger. Et par midaldrende kvinder kommer ind, og ud fra saunaen træder en ung mand. Han går om og tænder for bruseren.
"Slap bare af. De har altså set et par bryster og en fisse før," siger Anja og fniser.
"Fisse," smiler Kamilla igen. "Bruger en præst også det ord?"
"Du skulle bare vide," siger Anja og lægger en lille plasttaske på bænken.
"Fordi jeg er præst, betyder jo ikke, at jeg ikke også er kvinde," siger Anja og kigger ned ad sin krop.
Hun børster lidt hvidt fnuller fra badkåben af sine mørkeblonde kønshår. Hun har en trimmet trekant, som i omfang er meget større end den lille stribe, der kommer til syne, da Kamilla står nøgen foran Anja.
"Jeg kan se, at moden inden for lærer-gerningen er meget sparsom kønsbehåring," siger Anja.
"Nu er jeg jo lige blevet færdig, så måske ender jeg med en busk," svarer hun.
"Som min," spørger Anja drillende, men Kamilla siger, at en busk da er meget større.
De kigger på hinanden og sender hinanden et blik.
Et undersøgende, nysgerrigt, ja næsten intimt blik, mener Kamilla, men det er længe siden, hun har koncentreret sig om at afkode kvinder på den måde.
Seksuelt.
"Du har da toilettaske med," siger Kamilla for at bryde tavsheden og tætheden.
"Det er min telefon, der er i den," siger Anja og lyner op og fisker sin Iphone 6 op. Den er i et vandtæt hylster, men bliver altså også beskyttet af tasken af plastik.
"Jeg troede, at præster – af alle – kunne undvære sådan en sag bare engang imellem," ler Kamilla.
"Du tror meget om præster. Jeg må vist hellere vise dig noget andet," griner Anja og kigger over på de to mænd, der ikke forstår, hvad der bliver sagt.
"Jeg har fået en opgave. Af Carsten," begynder Anja...."kom, vi skal lige i bad. Min telefon kan komme med. Den kan klare det meste. Det skal den kunne. Man kan sige, at jeg tester den under virkelige forhold. Jeg mangler bare min selfie-stang...", siger Anja, som tydeligvis nyder, at Kamilla ikke ser ud til at fatte et suk.
Badet er mere end et bad. Ud over bruserne er der også træbaljer fyldt med koldt vand, og der er både spa og dampbad. Der er yderligere et par fælles-saunaer, så inde i baderummet er der adskillige nøgne mænd og kvinder. I alle aldre, men flest der er fra Anjas alder – hun er 37 – og op.
Kamilla har lige været i bad, men hun vasker sig lige så grundigt som Anja.
"Hvad var opgaven så," spørger Kamilla, men Anja siger, at det må hun vente og se. Anja er dog glad for, at det er Kamilla, der er med, så opgaven ikke skal udføres af en vildt fremmed.
"Nu må du altså fortælle, hvad det er for noget. Det lyder jo næsten lige så kryptisk som Dødehavsrullerne. Ja, ikke at jeg er ekspert i dem. Har ikke historie eller kristendom som linjefag," siger Kamilla og ruller med øjnene.
Der står et par yngre mænd over for hende, og selv om hun næsten allerede har glemt, at hun er nøgen her i fælles omklædning, møder hendes øjne deres, og hun ser, de kigger indgående på hendes krop.
Hun stirrer tilbage på deres ansigter, brystkasser og pikke - og smiler. Ikke hånligt, men anerkendende.
"Lad os gå ind i varmen. Så skal jeg fortælle," siger Anja, tager sit håndklæde – som hun har med til at sidde på – med og følges med Kamilla ind i en stor, lys sauna.
Der sidder fem personer i saunaen i forvejen, men Anja taler stille og indforstået. Så kan de være danskere, svenskere eller fra Færøerne, hvis det skal være. De kan i hvert fald ikke høre, hvad Anja siger til Kamilla.
Og det er sikkert meget godt.
Anja fortæller, at Carsten er vild med at se, hvordan Anja bliver udstillet.
Ikke kun de relativt få gange, hvor de har dyrket par-sex med vennepar, men også, når de går i fællessauna, og Carsten kan se, hvordan vildtfremmede mænd sidder og kigger på Anjas halvlange, mørkeblonde hår, hendes faste bryster med mørke vorter og hendes trimmede dusk og smukke lår.
"Han bliver så liderlig af det – også mens vi er i saunaen – men han kan mærkeligt nok godt styre sin pik. Den er ellers ret god til at stå... Men når han sidder der og kigger på dem og mig, så nyder han det på en måde...en mental måde, som ikke går i hans pik. Han fortæller bagefter – og han fortæller det ofte, at det er lige så godt som sex. Næsten altså. Det er jo noget andet, af åbenlyse grund. Jeg kan mærke, at han knepper mig vildt balstyrisk, når vi bagefter kommer tilbage til lejligheden, eller hvor vi nu knepper....ja...elsker hvis du vil have det sådan....efter at vi har været her," siger Anja.
"Du skal bare kalde det, hvad du vil," smiler Kamilla og rødmer næsten i varmen.
De kender jo ikke hinanden. De mødtes for kort tid siden, og alligevel bliver Kamilla indviet i denne seksuelle interesse. Hun kan jo godt regne ud, at Anja også nyder det. Hun er ikke typen, der vil gøre noget under tvang. Kamilla kan godt afkode folk i en fart.
"Jeg siger da også fisse og kneppe, hvis jeg vil. Man skal tale det sprog, der passer til situationen. Og det gør jeg. Jeg gør ofte, hvad jeg vil.... Og hvis jeg ikke gør, hvad jeg vil, så kan jeg sagtens gøre, hvad jeg får besked på," siger Anja og hiver telefonen frem.
De fem andre i saunaen kigger lidt, men Anja siger bare "selfie" til dem og holder kameraet op foran sig selv.
"Carsten har sagt, at jeg skal tage to selfies af mig selv," siger Anja.
"Ja, det ligger jo lige som i ordet...".
"Et skal bare være af mig selv," siger Anja og holder kameraet ud foran sig selv. De andre i saunaen kigger, og måske bemærker de, at Anja spreder benene, så hendes glatte læber bliver tydelige for enhver.
Kamilla ved ikke helt, hvor hun skal kigge hen. Egentlig er hun bange for, at de tre mænd og to kvinder i saunaen bliver forargede, men de smiler bare og kigger hen mod Anjas blottede fisse.
Hun holder en finger ned mod sine skamlæber, spreder og peger på klitten. Hun må give sig lidt. Vride sig for at få både sit ansigt, bryster og fissen med. Hun trykker på den hvide knap, og billedet er taget.
"Det dugger heldigvis ikke så meget," siger Anja, tilføjer et "danke...thanks" til "publikum" og samler benene igen.
"Det var sat...øh...det var pokkers," siger Kamilla og opdager igen, at hun sidder lige så nøgen, som Gud har skabt hende. Tænk hvis de to midaldrende og den ene yngre mand nu sidder og tænker på hendes fisse.
"Du er godt nok frisindet," siger Kamilla, man Anja fortæller, at hun bare har en mand, der kan lide at hun kommer hjem med noget inspiration til ham.
"Jeg skal komme tilbage til værelset med fem billeder. To selfies og tre billeder, der er taget af en anden," fortæller Anja.
"Nåhr, så var det da heldigt, at du har mig med," siger Kamilla.
"Ja, hvis jeg kan få dig til at tage de billeder, som Carsten ønsker, jeg skal komme tilbage med," siger Anja og smiler det frækkeste smil, Kamilla har set fra en kvinde....ever!
"Det lyder vildt," siger Kamilla, men der er ikke snerten af afstandtagen i det. Hun er nysgerrig og varm.
"Jeg skal lige ud og skylles lidt af," siger Kamilla og Anja går med.
"Den anden selfie, jeg skal tage, skal være med et par i baggrunden, hvor man kan se mit ansigt og bryster og den anden kvindes store hængebryster og mandens pik," siger Anja, da de står under bruseren.
"Så kan mine nok ikke bruges," siger Kamilla og kigger på sine bryster, hvor vandet løber ned over.
"Nej, men du kan bruges til noget andet. Jeg skal have en til at tage billeder, når jeg får fremmed pik og slikker en andens fisse," siger Anja og Kamilla gisper næsten.
Af overraskelse? Eller fryd?
"Kom – vi skal da ind i varmen igen. Eller har du set noget herude, som du ikke kan få øjnene fra," ler Anja.
"Jeg har ikke kigget. Synes nu, jeg allerede er lidt hed om ørerne," svarer Kamilla, men Anja slår det hen.
"Du vil komme til at dampe inden længe," siger hun, og Kamilla er ikke i tvivl om, at den frække præst sikkert får ret.
"Amen," ler hun.
Inde i saunaen er der kommet yderligere to par til. Ægtepar. I hvert fald par. Så nu er der tre par og tre single-folk, men et par af singlerne rejser sig hurtigt og går.
Nu er der tre par tilbage, to af dem taler tysk indbyrdes. De er omkring 50 år, og Anja hilser på dem – på tysk. Det tredje par sidder lidt for sig selv og er omkring 30, og så er der en enlig yngre mand.
Anja er god til tysk. Det er Kamilla også, for det har hun som linjefag. Så det vil ikke gøre hende noget, hvis hun skal kommunikere med alle hernede på tysk. Anja er også med, og hun begynder at tale med de to par. Om løst og fast. Kamilla bidrager også, og imens sidder hun og kigger på de to par, der er helt naturlige.
Nøgne, men mere end det. De er nøgne på en naturlig måde, som Kamilla ikke ville have skænket en tanke for en halv time siden, da hun lettere nervøs trak af tøjet foran vildt fremmede mænd.
"Hvad har du i tasken der," spørger den ene mand i et af parrene. Det er velholdte par, som ikke er for tykke. Kvinderne har – meget praktisk tænker Kamilla – lidt store og hængende bryster, men ellers er det flotte folk.
Manden, der spørger, har en sort, tæt kropsbehåring men ligner ikke umiddelbart et vilddyr mellem benene.
Kamilla lader sine øjne vandre over ham. Og hans kone, som er klassisk smuk. Hun er trimmet mellem benene, ser Kamilla, og da manden fanger Kamillas øjne, holder hun dem fast.
Anja snakker og snakker, og de to midaldrende par lytter. Hun taler både om politik og spørger om de har børnebørn. Hvor de kommer fra og om deres forhold til Luther. Det ene par er vist fra Bremen. Nej, det er de begge, for de kender hinanden meget godt, finder Kamilla ud af.
"Må jeg ikke tage en selfie af mig og jer," spørger Anja og fisker sin Iphone frem.
"Jeg kan godt lide at samle på ferieminder," siger hun og ser spørgende på dem.
Det andet par rykker sig lidt på sæderne. De smiler. Forlegent? Eller har de fanget den frække tråd i Anjas tale?
"Det er helt ok med os," siger den behårede mand, og han trækker sin kone tættere på sig. Konen skal til at dække sig til, men Anja forklarer, at man skal kunne se både bryster og pik. Og gerne de små dejlige duske, nævner hun og kigger – indrømmet, lidt nervøst – op på det par og den unge fyr, der er lidt udenfor her.
"Skal jeg tage billedet," spørger Kamilla, men kommer i tanke om, at Carsten har sagt, det skal være en selfie.
Anja hører ikke Kamilla, men står på den modsatte række af flisebelagte bænke og holder igen kameraet ud foran sig. Meget koncentreret, så hendes ansigt, bryster og trimmede dusk kan ses, samtidig med, at to gange herr und frau Schmidt (eller hvad de nu hedder...) kan ses i baggrunden. Med det hele. Det tredje par og den enlige fyr sidder så langt væk, at de ikke behøver at flytte sig for at undgå at komme med.
Anja kan lige få det hele med, selv om hun godt kunne bruge en stang. En selfie-stang.
Den unge fyr kigger interesseret på, bemærker Kamilla, mens det tredje par sidder og taler lidt påtaget med hinanden.
"Danke sehr", smiler Anja, og de to par nikker venligt "Bitte schön" som om det er hverdagskost at deres bryster og pikke skal foreviges i en sauna.
"Jeg bruger dem naturligvis kun privat. I bliver ikke smidt på nettet. Ja, Facebook er jo bandlyst, så det giver sig selv," griner Anja.
"Bliver I her i saunaen lidt endnu," spørger Anja de to tyske par, da det tredje par rejser sig.
Det par, der var med på en kigger, eller hvordan de nu reagerede sådan lidt reserveret.
De nikker – trods alt – venligt og siger "heja" på svensk. Det havde Anja nu ikke gættet, at de skulle være nordboere, men hun kan heller ikke skue alle på hårene. Eller brysterne.
Kamilla nåede ikke at se så meget på det unge svenske par, men måske ser hun dem senere. Weekenden er ung, men hotellet er også stort.
Kvinden var dejlig. Helt sikkert. Kamilla har pludseligt åbnet øjnene på en ny måde. Hun smiler for sig selv.
"Jeg...vi går lige ud ot bliver skyllet, men vi kommer tilbage," siger Anja og kigger på Kamilla på den der "du går med-måde".
Ude under bruseren går det op for Kamilla, hvor fræk Carsten er.
"Han vil have, at en fremmed mand eller kvinde skal tage et foto – en selfie – hvor man ser mig liggende og med let spredte ben fotograferet fra lårene op op, et hvor en mand er ved at kneppe mig, og et, hvor jeg bliver slikket af en kvinde. Tror du, det kan lade sig gøre. De der tre motiver – i saunaen," siger Anja lidt tvivlende.
Kamilla bliver blød i knæene. Mest af chok.
Men også af spænding og ophidselse.
"Det tredje motiv med en fremmed kvinde og dig skal vi nok få lavet inde i saunaen. Jeg vil meget gerne være den, der slikker dig, mens jeg tager billedet," siger Kamilla.
Anja smiler.
"Dig kan jeg lide. Det skal nok blive en herlig weekend."

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 65 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.