Denne serie handler om et tilfældigt møde mellem to kvinder. Et møde, der udvikler sig. To kvinder har bidraget til denne historie. To kvinder – en historie. En kærlighed.

INTRO

Hun står i badet. Der er seks brusere på række, og modsat hende er der seks andre. Hvide fliser og rindende vand.

SEX I DAG?

Cathrine er opslugt. Ikke af de to kvinder, der står ved siden af hende, eller to-tre stykker, der bader tre meter over for hende, men ved tanken om det, hun lige har set.

Et blik, hun har mødt.

Har været i svømmehallen. Har været i varmtvandsbassinet, og har mødt et par blændende blå øjne. En kvindes øjne, og et smil.

Cathrine er 25 år og studerende. Jura. Masser af tid til at komme i den lokale svømmehal, og her ser hun så motionsholdet i varmtvandsbassinet. Gravide kvinder, åbenbart. Så meget kan hun se og høre.

Der er store, frodige maver under vandet, og der er "helt almindelige" – ja, kan man sige sådan – kvinder, der går til og fra. De må være i første trimester, som det hedder. Cathrines søster har født, og Cathrine har en veninde, der læser til jordemoder.

Nu ses de sjældent, veninden og Cathrine. Der er langt mellem København og Aalborg, når man er ung og studerende. Det kan også knibe med nærheden, selv om der er kærlighed på spil.

Cathrine er fri. Fri til at kigge og drømme. Fri til at være kvinde med mænd – og kvinder. Fri og fyldt med ungdommens idé om, at alt kan lade sig gøre.

Derfor strømmer lysten ned over hende sammen med de varme stråler. Hun står længe i bruseren, og hun vasker sin krop kærtegnende.

Hun kan stå her lige til kvinden med de smukke øjne og smilet kommer herind. Det har hun den største lyst til, men hun ved jo ikke, hvor længe, de gravide er i vandet.

Brystvorterne stritter, og Cathrines hånd vasker kønnet. Hun er en høj, slank kvinde. Noget mindre – vurderer hun – end den kvinde, hun har set overkroppen på i det varme bassin, og Cathrine ved ikke, om kvinden er mere eller mindre gravid.

Eller om hun bare er med.

Hvordan kan hun møde hende igen?

Tankerne suser, og de bliver erotiske. De kærtegner hendes sind og prikker til hendes køn.

Hun snor en finger omkring de mørke hår, hun har på fissen. Cathrine kan lide sin naturlighed. Når hun ser rundt på de andre kvinder, der kommer i svømmehallen, er de trimmede eller glatte. I hvert fald dem på hendes alder.

Cathrine er ligeglad. Hun følger ikke moden, men hun følger sig selv, og ad den vej kommer man langt.

Hun skal lige til at drømme sig væk, da et tryk på klitten – og et hurtigt kig til de to kvinder, der står i bruserummet – får hende tilbage til svømmehallen på Nørrebro.

Ikke her. Hun må styre sig.

Men når hun kommer hjem og skal i gang med at læse arve- og familieret, så vil hun lægge sig på sengen i den lille lejlighed og lade fantasien og fingrene vandre.

Cathrine vasker sig færdig, tørrer sig og kigger forgæves efter det gravide hold.

Da hun forlader svømmehallen, spørger hun i receptionen.

Ja, graviditetsholdet går hver mandag formiddag. En time. De står op om lidt, og ja, hendes "veninde" kan godt komme på holdet. Man tegner sig for en periode, og nej, man kan ikke bare bruge "klippekort" til holdet. Det er som regel trofaste deltagere.

Fyren i receptionen smiler til hende. Man kan charmere sig til alt, tænker Cathrine, og det er jo heller ikke hemmeligheder, hun spørger til. "Efterforskning" er spændende. Hendes nysgerrighed skal bringe hende ind til anklagemyndigheden. Hun vil have med straffesager at gøre, når hun bliver færdig som jurist.

Lige nu vil hun vide mere om kvinden med de blå øjne.

"Jeg skal lige ind og se om jeg har glemt noget," siger Cathrine til fyren i receptionen, og hun går igen ind i omklædningsrummet.

Smider tøjet og hopper i saunaen. Det er snart tid. Kvinderne må være på vej op, og sådan som Cathrine havde det, da hun stod i under bruseren for lidt siden, sådan vil hun opleve at være sammen i badet med med hende. Se hende i øjnene igen.

Varmen og spændingen omslutter hende. Sveden drypper fra hendes våde krop. Perler på pande, bryst og lår. Et blik ud ad ruden i saunaen. Lyttende. Hun er stadig alene.

Nu kommer der stemmer. Latter og kvinder. Skygger forbi vinduet og brusere, der tænder.

Cathrine tager sit håndklæde. Det er brugt og vådt. Sådan vil Cathrine også være. Brug og våd. Færdig og ombrust sammen med en kvinde. Sammen med hende, der lige har været nedsænket i det vand, hvor Cathrine også har været.

Våd og brugt, fantaserer hun igen.

Det er så længe siden. Med en kvinde. Men det er noget helt særligt. Den oplevelse, både fysisk og mentalt, når man har haft sex – eller elskov – med en kvinde. I timevis.

En ukendt kvinde – et nyt bekendtskab. Eller en god veninde – en kendt krop.

Sex skal nydes. Cathrine er en nyder, men hun er også fornuftig. Ved, at alt har sin tid. Der er de spontane forhold, der er bollevenner og bolleveninder, og så er der kærligheden. Fremtiden.

Lige nu bruser nutiden, og Cathrine træder ud af saunaen.

Der er næsten fyldt under de 12 brusere. Passer vel meget godt med sådan et hold, der har været i det varme vand. Endnu et par kvinder kommer ind. Cathrine kigger. Møder øjnene og smilet. Det er hende.

I en sort badedragt.

Cathrine er nøgen og blottet.

"Værsgo....jeg skal lige dampe af," siger Cathrine og byder den ene ledige bruser til.

Der er fyldt med kvinder i rummet. Mange af dem med store, runde maver. En del med tunge bryster, nogle med små strittende. Mørke eller lyse striber på fisserne. En enkelt mørk dusk. Lige som Cathrines.

Der er kvinder på 35 – vurderer hun – og kvinder på hendes egen alder. Det giver et stik i hende. Tænk at være så ung. Og gravid.

Det vil Cathrine slet ikke være klar til. Kan hun overhovedet se sig selv med mand og børn? Eller skal hun have kvinde og kærlighed? Eller bare sig selv og karrieren?

Går det hele af sig selv på et tidspunkt?

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

"Jeg venter lige," siger hun. Hende med øjnene, og hendes veninde – som er i bikini – går ind og smider deres tøj.

Endnu en glat fisse, konstaterer Cathrine hurtigt. Det kilder lidt forneden, fordi hun tænker tilbage på, at hun har haft de hurtige, lystige tanker for kort tid siden, da hun vaskede sig.

Kvinden med øjnene krænger badedragten ned, og hendes bryster falder ud.

Det er bryster som kvinderne omkring også har, men smilet og brysterne – og tankerne – giver et lille gib i Cathrine, der fæstner sig ved den store, lysebrune areola omkring hver vorte.

Kvinden er lidt højere end Cathrine, og hun er lidt ældre. Omkring de 30, måske?

I modsætning til Cathrines mørke hår, der kun når til nakken, har kvinden halvlangt og lyst hår. Hun trækker sin badedragt ned over maven, og Cathrine kan slet ikke se noget der "buler".

Cathrine kigger helt åbenlyst.

"Ja, jeg er altså også gravid, men ikke så langt henne som de der," siger kvinden og nikker i retning mod den nøgne flok. Hun ser mildt og venligt på Cathrine.

"Kig du bare på vores maver. Vi nyder det. Graviditet fylder jo alt i en gravid kvindes liv," siger hun højt.

Der er stolthed i hendes stemme. Hun trækker badedragten helt ned over sine baller og ben.

Nogle kvinder er færdige, og Cathrine smutter ind under en bruser og mærker den svalende stråle mod sin hede krop.

Kvinden vrider badedragten, og Cathrine udforsker hendes krop med øjnene. Ansigtet og brystet, maven – svært at se om hun er gravid eller bare lidt buttet – og så den dusk, der sidder så smukt mellem hendes ben.

Hendes kønslæber er store og helt glatte. De springer nøgne frem mellem hendes smukke lår. Trimmet trekant og nøgne læber.

Cathrine slikker sig om munden og kigger ned ad sin krop. Står og ser vandet, der former små floder over hendes små bryster med de – stadigt – strittende vorter og den næsten naturlige trekant mellem hendes ben. Hårene er trimmede, men hendes læber er dækket af hår. Cathrine elsker det. Naturligheden er lige hende.

Flere kvinder går, og kvinden – som smiler til hende igen – har taget plads i bruseren lige over for hende.

Hun sæber sin krop ind. Den hvide shampoo dækker nu hendes mave, og kvinden står og kæler for sin mave. Vasker sit maveskind. Ligner en, der kærtegner det, der er der inde.

"Det må være skønt," bobler det ud ad Cathrine, som ikke er en genert kvinde. Hun er udadvendt og tager gerne kontakt med folk.

Med fremmede. Hun er ikke sky.

"Ja. Det er fantastisk, selv om jeg ikke er langt henne," siger kvinden, som vasker sig videre på arme, under arme og bryster og sin mis.

Cathrine spejler sin vasken i hende. Kun et par andre kvinder står stadig i bruserummet. De taler sammen, og de to kvinders vasken bliver næsten til gensidigt kæleri.

Der fingre glider over deres egne krop, som kælede de med hinandens. Som stod de foran et spejl.

"Jeg hedder Anna," siger kvinden. Cathrine kvitterer med sit navn, og hendes hænder løfter op i brysterne. Egentlig ikke bevidst, men sådan som hun bare gør det, når hun er i bad.

Anna gør det samme.

"Der er lidt mere at løfte på her," siger hun og kærtegner sine bryster.

"Alt vokser på en gravid kvinde....alt," siger hun og virker lidt hemmelighedsfuld.

Cathrine gnider sin dusk. Spreder benene lidt og vasker ind mellem dem. Ikke for meget, men sådan som hun nu gør, når hun har været i klorvand og i saunaen og svedt.

Egentlig er hun ren. Det er hendes anden tur under bruseren efter turen i bassinerne.

Annas fingre smutter ind mellem hendes nøgne nybarberede kønslæber, og Cathrine kan mærke sit åndedræt bliver påvirket. De to sidste kvinder går, og nu er der 10 stille brusere og to i drift.

"Hvad...hvad...vokser mere," siger Cathrine, som stønner en smule, da hun fanger tråden fra Anna, som skal til at afsløre en sandhed om en gravid kvindes krop.

Det kommer bag på Cathrine, at hun er så påvirket af at stå helt uskyldigt med en fremmed kvinde her.

"Lysten. Sex-lysten," siger kvinden med en stemme, der er knap så høj. Hun taler tydeligt, ændringen i hendes tonefald hensætter straks Cathrine til den ukendte kvindes soveværelse.

"Det virker lidt naturstridigt, ikke, at en kvindes lyst skulle stige, når hun er blevet gravid. Det er jo sket. Jeg har aldrig fået læst, om der er en videnskabelig forklaring på det. Jeg kan bare mærke, hvad der sker," siger hun og kigger op mod bruserhovedet.

"Det er ærgerligt, at de her brusere sidder fast," siger hun og griner.

Cathrine smiler også. Klukker lidt.

"Der er fordele ved at gå i bad derhjemme, selv om selskabet ikke er så godt," siger Cathrine kækt og retter sig op. Færdig med at vaske sig intimt, men hendes fingre bliver nede mellem benene.

Trykker mod klitten.

Gør ikke noget for at skjule, at hun kigger på Anna og stimulerer sig selv temmelig kraftigt.

"Du ved slet ikke, hvad du sætter i gang nu," siger Anna. Hun griner igen og spreder sine ben. Der er for langt derover til, at Cathrine kan se mere end et par fingre, der presser sig ind mod det nøgne køn.

"Nu har vi udvekslet navne, men jeg må....give hånd senere," siger Anna. Hendes ligefremhed slår næsten benene væk under Cathrine.

Anna kigger ned på sin hånd, hvor fingrene kæler med klitten.

Cathrine kan ikke se detaljerne, men tanker kan sætte lige så meget i gang som synet. Og hun kan mærke sig selv. Der er snakken i det fjerne. De øvrige kvinder klæder om, mens Anna og Cathrine står og presser fingre ind i deres køn. De iagttager hinandens koncentrerede blikke.

Spillet uden grænser

"Jeg kommer...her...også...tit," siger Cathrine stakåndet.

Anna løfter op i sit ene bryst, klemmer det hårdt og sukker.

Cathrine går lidt ned i knæ igen og rammer nu klitten perfekt. Kører i små cirkler med den ene hånds pege- og langfinger, mens den anden hånds fingre kæler for fissen. Lige prikker lidt op.

Anna kigger, men må støtte sig op ad fliserne. Lysten lyser ud ad hende, og Cathrine får store strint af samme lyst kastet over til sig. Som stod der en kvinde i bruseren ved siden af, som sendte vanddråber mod hendes krop.

Våde og varme dråber - og tanken om nærhed.

Det vælder op i Cathrine, som kommer i en pludselig orgasme. Hun lukker munden og undertrykker de støn og små skrig, der altid følger af en hurtig og eksplosiv udløsning. Hendes ben ekser under hende, og mens hun trykker klitten hårdt, læner hun sig op ad fliserne. Hun mærker der kølighed, men der er mørkt. Hendes øjne er lukkede af lyst.

En dør går, og snakken vælter frem ad gangen. Cathrine rejser sig forskrækket op og tænder for bruseren, som er gået i stå under hendes ridt mod orgasmen.

Anna retter sig mere roligt og skyller håret. Hendes hænder føres fra hendes hår på fissen til det lange, lyse hår på hovedet, og hun blinker til Cathrine.

Sådan et blink, der siger "du fik mig nu....jeg kom ikke...men jeg skal nok fange dig en anden gang".

Et par midaldrende kvinder kommer ind, de smiler men taler videre. Højt.

Anna går. Cathrine følger automatisk efter.

"Jeg skal desværre snart på job," siger Anna, men måske kan vi ses i næste uge her i svømmehallen. Hvis du har tid. Og lyst," siger hun og strejfer Cathrines hofter med sine.

Så tæt går de sammen.

Den 25-årige brunette har lyst til at udveksle numre med hende den gravide blondine. Hun vil så gerne lade dette blive et lille eventyr. Kort eller langt.

Hun ved, hvad der kan ske, når to kvinder – med lyst – bliver ladt alene sammen. Det har hun lige set, og nok så meget følt. Hun har mærket det hele vejen op gennem kroppen. Hun har lyst til mere.

"Jeg skal hjem og læse nu. Jeg burde læse, men det ender sikkert med, jeg får mere lyst til at kaste mig på min seng...og...," siger Cathrine med et glimt i øjnene.

Hun lader ordene hænge drillende i den kølige omklædningsrums-luft.

Anna går hen til sit skab.

Hun kigger tilbage på Cathrine og smiler. De andre kvinder fra varmtvandsbassinet har fået tøj på og er begyndt at gå.

"Du kan lige forestille dig, hvad jeg vil, når jeg får mulighed for det," siger Anna så flere kan høre det. Men enten bemærker de det ikke, eller de forstår ikke meningen i den enkeltstående sætning.

Sætningen står for sig selv. Helt nøgen og varm.

Anna blinker med sit ene øje. De øjne er fantastiske, tænker Cathrine.

Hun forestiller sig sit. Ingen ser på dem. De ser bare på hinanden, og de ved, at en uge hurtigt kan gå, når man har sine tanker – og sine fingre – helt andre steder.

ANNA:

Hvem var hun? Hvad skete der med mig?

Pedalerne pumper i pulsende tråd, som mit hjerte, der er blevet overrasket.
Af mig selv og den unge kvinde, der pludselig fandt mig spændende. Var det sex? Var det mere?

Hendes blik og brune øjne er klistret på min nethinde - et billede jeg ikke kan fjerne.
Må koncentrere mig! En mor med barnevogn råber af mig: "pas dog på fumlecyklist!!"

Andre dage var mit temperament steget, og jeg havde skældt eder tilbage. Nu så jeg kun hendes bryster - de fyldige amme-bryster mens hun gestikulerede.

Hvad er der sket - hvilken indsprøjtning gav den unge kvinde mig? Det føles rart og varmt - det kilder - mine skamlæber masseres hårdt mod lædersadlens polstring - mine trusser er mere våde end min badedragt i tasken.

Hun har været dryp ud over min krop - essens af ren kvindelig seksualitet - og jeg har spist den forbudne frugt. Men det føles rigtigt i min egen edens have i dette sekund.

Døren til opgangen smækkes op - glemte at låse cyklen - uendelig ligegyldigt - det er som luft.
Min tunge gravide krop - ikke så meget fysisk, som den mentale vægt, den har byrdet mig med.
Den løftes op ad trappen - hvor er min energi kommet fra - var så træt i morges og var lige ved at melde fra til svømmeholdet.

Smiler da jeg tænker på det pust, der strømmer gennem min krop - men som Gudskelov ikke har kunnet tørre mit skød - fugtens køn, der skriger på mine fingre. Og hende.

Vil hende pludselig - mere og mere.

Åbner døren i et tag - falder over hans Adidassko og taske. Det dufter af Kims sved. Havde helt glemt ham? Har jeg været ham utro? Kan slet ikke tænke klart. Og min kvindelige varme omfavner mig igen.

Hun forfølger mig - vil følges med hende. Jeg dufter renere end nogensinde.

Min seksualitet, nej basale lyst og ægte liderlighed, ja den kan jeg også føle. Min mand Kim har ikke patent på den pludselige overmandende liderlighed længere. Den driver ned ad mine lår - langs de fyldige bakker, der er opstået i takt med livet, der tager til under min hud. Klasker en flad hånd på låret lige under min kjole. Jeg har foldet kjolen op til mine hvide Sloggi-trusser.

"Vandet er gået" tænker jeg med et smil. Lang tid til det.

Kjolen over hovedet - trusserne allerede ved anklerne - brysterne falder ud under bhens svøbe.
Klask - jeg griner. Deres tyngde forøges for hver dag.

Tæller min pulsslag, men må opgive. Min nye hemmelighed - hende og hendes nøgne skulpturkrop...hendes frække imødekommenhed, der tændte mit indre bål....i brystet, i skødet, i tæerne.... Det brænder. En kildende steppebrand.

Jeg ser hende i spejlet. Fantaserer. En susende spejling.

Jeg er skabt til hende. Ser hendes smækre lystne krop blive byttet ud med mit spejlbillede, de små kærlige bryster, hun peger på mig med som en belærende finger, der siger "gør det nu - kom med mig".

Hendes mørke hår krøller på hovedet, og de små søde på bjerget fra Venus.
Hendes mave, der trak så hårdt i mine læber, men som jeg ikke nåede af mærke - smage og kilde.
Klorvandets små dråber, jeg ville have skræmt væk fra hendes krop med min tunge.
Hun er speciel - nyder at mit helt eget lyn har kløvet min sjæl - opblusset min hede krop til et inferno af begær.

Tænder bruseren igen - presses op ad væggen - af mig selv - men kræfterne kommer fra hende.
Langt fra mig - men overalt..oppe...ude ...inde ....på .....tag mig min hemmelige flirt.
En quickie med mig selv, tænker jeg.

Hormonbomben er detoneret i mig. Alt og intet - sort og hvidt - hedt og koldt ...alt på samme tid.
Gisper, da jeg ser min gåsehud prikke ud under mine mørke brystvorter. Kan slet ikke se dem amme en dag. De er skabt til hende.
Begærligt afsøger mine legende fingre mit skød - spiller på min krop - kun dur ....mine dage med mol er forsvundet.

Tre fingre. Tykkere end min mands jernhårde lyst. Vil fyldes. Kigger desperat rundt. Havde jeg ikke smidt den fyldige balsam fra L'oreal ud ....havde jeg taget mig selv hårdt med den.

Vil fyldes, men er jo allerede fyldt af hende. Paradoks. Men jeg forsætter. Ryster - og husker min første ungpigeorgasme. Det mørke pigeværelse og overraskelsen af, at min lille nøgne uforberedte krop kunne indeholde så stærke varme stød af rystelser.

Er tilbage - min krop er overrasket igen - taget på sengen.

Min gravide kvindelighed blomstrer til mere, end jeg forstår. Presser min fingre ud ved et uheld, da min fisses kraft slår til. Var jeg så stærk?

Tag mig, hvisker jeg - hun er tæt på mig - mine tanker lyver ikke. Fantasien virker fysisk.

Mine fingre støder igen og igen. Kildes gensidigt af mine glatte skamlæber, der er vokset i fylde - af min ungdommelige frækhed jeg flyver med på. Kan mærke hendes pust.

Må udstøde et skrig - ekkoet mellem granitfliserne på badeværelset. Kan jeg få mig selv tilbage til overfladen? Falder mod bunden og det varme vand omslutter - det er blandet op af lystfyldte længsler mod hendes unge uslidte hud. Hendes sexede læber, jeg aldrig smagte - vil hende ....har hun glemt mig igen?

Ser pludselig overfladen bruse mod mig, og jeg favnes af den stærkeste orgasme, min hukommelse evner at undfange. Bruser og sprutter. Krammes af hendes krop - hendes ben låser ...kilder overalt i mig, og bølgerne strømmer fra tå til det hår jeg tørrede for en time siden foran hende.

Jeg vil så gerne - hende og hendes smil - kærlige lette tilgang til livet. Må se hende igen, og jeg ved, det skal lykkes. Hun er min nu, og min mand vil aldrig finde det eneste spor, der nu findes i mit hjerte.

Til hende - fra Anna - næste tirsdag er lysår væk. Hvorfor ikke nu - ryster af glæde. Smiler til min krop i spejlet. Vi mødtes, som vi er - og vores nøgne kroppe skal føres sammen - det føles rigtigt.

CATHRINE:

Jeg bliver tit opstemt, når jeg går i svømmehallen, så jeg prøver at komme der jævnligt. Det skulle også være så sundt.

Min puls hamrer i hvert fald, da jeg smider mig på min seng. Uden den tunge bog fra studiet. Det er kun liderligheden, der gør mine arme tunge og presser som en sten mod mit bryst. Jeg lyner mine jeans op, og mine fingre finder hurtigt ned til trusserne.
Løfter min smalle og flotte røv, og skubber mine bukser og trusser ned. Løfter op i min bluse, krammer mine bryster under bh'en mens min anden hånd finder ned til de sorte krøller på mit svulmende bjerg.

Anna burde være her nu. Bestige bjerget. Eller hendes lille bakke. Hendes gryende graviditet. Til at se, hvis man ved det, men stadig hemmeligt for nogle.

En krop, der giver ny kraft til et nyt liv, og en kvinde, der ikke skjuler noget for mig.

Hun giver også næring til mig. Ikke gennem moderkagen og navlestrengen, men gennem mine øjne, fantasi og mine fingre, der cirkler rundt om min fisse.

For mit blik er Anna. Først i svømmehallens omklædning, under bruseren, i det varme bassin og tilbage og blive skyllet. Jeg er med hele vejen, og jeg iagttager hendes øjne, ansigt og hendes krop. Jeg svømmer lidt rundt, men det er hende, jeg ser, når flokken af gravide gør gymnastik i bassinet. Svømmer, træner. Lader vandet hjælpe deres kroppe til opdrift.

Jeg vil få Anna til at flyde. Svømme af sted på lystens strømme. Båret oppe af det, vi har sammen. Intet kan drukne os.

Vi kan springe ud på det dybeste hav, og vi kan komme gennem brusende elve og ramme et vandfald. Alt kan vi klare. Stærkere og skønnere.

Vandet forsvinder under mig, og pludselig er jeg her i min seng. Igen. Kigger op mod loftet. Lejlighedens stuk flyder lidt ud. Jeg kniber øjnene sammen, og nu står hun foran mig igen. Under bruseren. Med hendes fyldige bryster og glatbarberede fisselæber. De er anderledes end mine. Mit køn er skjult under mørke hår. Hun viser indgangen til sit helligste. Jeg vil bevæge mig derind med min tunge, mine fingre – med hele mig.

Jeg vil dele min erfaring med hende. Nok er jeg ung – eller yngre end hende, men jeg kender en kvindes krop, og mit begær vil få mig til at gøre alt det dejlige med hende.

Og min fantasi og min fandenivoldskhed gør, at jeg vil gøre det. Måske i saunaen. Dufte hendes krop. Først nyvasket og med en snert af klor.

Senere svedig. Slikke hende på kinden, halsen, brysterne – og under. Få hende til at løfte dem, så jeg kan komme til.

Og mærke tungen mod hendes mave.

Maven.

Et særligt centrum. Det er noget helt specielt, at hun er gravid. Frugtsommelig.

Jeg messer ordene for mig selv. Ingen kan høre mine ord. Eller mit åndedræt, der er blevet højere og tungere. Mine ben er helt spredte, og i varmen fra saunaen glider min tunge over hendes kønshår og rammer så hendes glatte læber.

Presser sig ind. Lige mod den lyse, smukke spids.

Kilden. Kilden til vores lyst.

Kilder. Jeg kilder den. Med spidsen af min akrobatiske tunge, som er stærk og nysgerrig.

Mine fingre presser mod min egen klit, og de glider op i min fisse.

Jeg knepper min egen våde fisse med tre fingre, mens jeg støder op og ned.

I saunaen sidder Anna op ad væggen. Afslappet med sine bryster hængende ned mod sin let hævede mave. Hendes lår spredt til siden og jeg mellem dem.

Varmen fra saunaen trænger op mellem mine ben til den dampende fisse. Til min fisse, der er dryppende. Kan dufte vores kønssafter her i varmen, men det er Annas, jeg kan se.

De løber fra hende. Ud. Noget i min slikne mund, resten ned mellem benene. På bænken. På gulvet.

Jeg drypper også. I fantasiens dampende, hede sauna. Ned på gulvet. Og ud på min dyne her i lejligheden. En stor, våd plet breder sig mens Anna og jeg udforsker hinanden.

Først mig i hende. Så hende i mig. Sammen.

Det snurrer rundt i mig.

Mine fingre snurrer, mit hoved snurrer, og mit underliv snurrer. Jeg føler mig svimmel Varmen fra saunaen? Lige her.

Jeg mærker orgasmen komme. Vil ikke holde den tilbage, for jeg ved, at i næste uge – umenneskeligt lang tid – vil jeg trække spændingen ud og gøre det hele ved den søde øjenåbner – Anna. Stønne og svede i saunaen – eller på toilettet – og lade hende blive forløst. Sammen med mig.

Drømmene overhaler virkeligheden, og drømmen støder ind i virkeligheden. Igen og igen.

Et liderligt sammenstød materialiseret ved mine fingre, der presser op i fissen og grådigt gnubber min klit.

Jeg undertrykker min stønnen men mit hoved løfter sig fra puden igen og igen. Jeg vil være helt stille her i "saunaen" sammen med min nyfundne kærlighed.

Jeg slapper af. Helt af og mine tanker forsvinder et øjeblik. Slumrer, men vågner. Sulten. Efter brød og mælk.

Men også efter Anna.

Jeg fik ikke hendes telefonnummer.

Det er godt.

Jeg kan nu vente en hel uge på, at det bliver os. For alvor. At de kødelige lyster – forhåbentlig – får smag. Vished for hendes kærligheds skønhed. Og liderlighed.

Jeg er sikker på, at jeg skal onanere mange gange inden. Elske med Anna.

Jeg higer efter sex, men jeg higer også efter kærlighed.

Efter hende.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.