Dette er en fortsættelse af en historie om Lise og Marie – og Lars.

Jeg vidste godt, at Lars var fræk. Det kunne jeg forvisse mig om, som han bare kom gående ud i haven, hvor Line og jeg havde ligget og dyrket sex i varmen. Han havde måske luret på os, men det var ikke umiddelbart til at se, om han var ophidset.
Lars var stor. Brutalt stor. Altså muskuløs. Han så spændende ud som han slentrede af sted nøgen. Han vejede omkring 105 kilo havde Line fortalt, men han var også omkring 190 centimeter høj, så han var slet ikke fed.
Jeg vidste ikke, hvor stor hans pik kunne folde sig ud til, men ud fra dens slappe tilstand at dømme, var det ikke en, man skulle proppe de forkerte steder hen.
"I så dejlige ud, som I lå der og...." sagde Lars og tøvede. Han gik hen og kyssede Line, som stadig var lidt ør af varmen og af vores slikkeri.
Underligt nok følte jeg mig slet ikke genert. Jeg var en kvinde på 20 år, og han var over dobbelt så gammel, men det, jeg lige havde gjort med hans kone, betød, at vi bare var helt afslappede og naturlige sammen.
Jeg vidste jo også, at de var vant til at dele deres seksuelle fantasier og oplevelser med hinanden. Det havde fortællingen om Line, der var blevet bedt om at være sammen med andre mænd på stranden overbevist mig om.
Lars stillede sig nærmest poserende foran Line og jeg.
"Det er en skøn varme. En dejlig dag. Jeg henter lige en øl. Skal I have lidt øl, vand eller vin med," spurgte Lars, som tog mod bestilling.
"Jeg tror bare, at jeg vil have din pik," sagde Line ligefrem.
"Den er på husets regning, skat," sagde Lars, som ikke ventede på flere ord fra os. Han vendte sig og gik op mod huset. Hans store baller vrikkede på den maskuline måde og aftegnede hans muskler og viste hans kraft.
Han kom ud med en øl og en flaske kølig hvidvin, hældte op i glassene, og vi skålede.
"På en god sommer. På en fræk sommer," sagde han.
"Jeg synes nu, den har været fræk allerede," sagde Line.
"Men du ved jo heller ikke alt, hvad jeg går rundt og laver....eller ligger og laver," sagde hun og smilede til Lars.
"Nu tog jeg dig på fersk gerning. Det er dejligt," sagde han og kiggede skiftevis på hende og mig.
Jeg sad på et tæppe med spredte ben, og det gjorde ikke mig noget, at han kunne se min fisse. Han måtte især gerne se en ung kvinde, der ikke var lige så glat som mange af dem, han nok var sammen med i swingerklubben og de andre steder, hvor han fik ung sex.
Og sex i det hele taget.
Jeg var stolt af min krop. Jeg havde ikke noget imod at vise den frem til de rette. Ellers var jeg nok heller ikke havnet her med Line.
Jeg kiggede på hans pik. Den var stadig helt afslappet, og det fascinerede mig lige så meget som dens størrelse. Hvis han vitterligt havde set det, hans kone havde gjort ved mig, så var det utroligt, at han ikke var blevet stiv.
Men måske havde han ordnet sig selv?
Pikken passede lige i proportioner til resten af hans mørke krop. Lars var næsten kronraget, men det var også et godt match til hans i øvrigt glatbarberede pik.
Det var næsten ren sexmaskine. Ikke så mange dikkedarer, tænkte jeg og kunne mærke min lyst boble igen.
Lars smed sig ned ved siden af Line – og tæt på mig. Han kyssede hende. Hans pik lagde sig over mod hans venstre lår, og jeg kiggede indgående på det hoved, der var skjult af forhuden. Og hans nosser. Store, glatte nosser. Lige så store som resten af Lars.
"Jeg kunne godt tænke mig....", begyndte Lars.
"Hvad så.....sex foran unge Maria," vrængede Line drillende. Hun gav ham et hurtigt kys på næsen.
"Jeg tror, du har fået nok – at se," sagde Line.
"Ja, netop. Jeg har set nok. Nu vil jeg da have noget mere," sagde Lars som så ud som om han tvivlede på, om han skulle fortsætte.
Han satsede alt.
"Du skal kneppe Maria. Rid hende med din fisse, så skal jeg nok falde ind i legen," sagde Lars. Ligepå og hårdt.
Det gav ikke så meget mening for mig, for det lød som en underlig stilling – nærmest umulig.
Line protesterede ikke. Heller ikke jeg. Det havde været så skønt at slikke hende, så bare tanken om, at hendes varme, let svedige krop skulle være tæt på min igen, fik det til at risle ned ad min ryg.
En dejlig rislen.
"Øhhhh jeg er vist ikke helt med," lo jeg og drak af mit glas.
"Vil du være med," spurgte Line omsorgsfuldt. Det var dejligt at høre, at der ikke var kneppetvang her hos familien.
"Jeg er en nysgerrig pige.....men hvad....hvad skal vi gøre," sagde jeg.
"Læg dig på ryggen," sagde Line, og da jeg havde bredt mig ud på det bløde tæppe, satte Line sig oven på mit skød.
"Skyd din fisse mod min," sagde hun, og jeg tænkte, at det kunne da umuligt blive til noget.
Men jeg kunne mærke varmen og fugten fra hende. Hun gned sine læber mod mine, og hendes hænder kærtegnede min mave og mine bryster. Hun kørte en pegefinger omkring den højre brystvorte. Hun fugtede sin finger i munden og fortsatte med at køre rundt på mit bryst.
Imens red hun stille op og ned. Som hun ville gøre, hvis det var en mand med en pik, der lå under hende. Nu var det mig.
Lars lå ved siden af. Han drak af sin øl. Jeg kunne se ham ud ad min højre øjenkrog, og jeg drejede også hovedet og mødte hans blik.
Han smilede.
"I ser dejlige ud," sagde han, og jeg kunne kun give ham ret for Lines vedkommende.
Hun var dejlig.
Hendes halvlange, lyse hår, hendes faste bryster og hendes velproportionerede krop. Hun sad bare med spredte ben og forsøgte at få sin klit til at ramme mig mellem benene.
Om det lykkedes var jeg egentlig ligeglad med. Det var hele situationen, der ophidsede.
Line var en spændstig kvinde, så da hun bøjede sig ned for at kysse mig, kunne hun fortsætte med at ride og gnide. Hendes ben var flettet ind i mine, og hendes bryster og hendes vorter ramte lige mine rent.
Line kyssede mig.
Først forsigtigt og overfladisk. Små, hurtige, tætte kys, men så mere krævende og med tungen. Jeg svarede igen. Mere uskyldig var jeg heller ikke. Hun smagte af hvidvin, men også lidt af min fisse. Det var berusende safter, og jeg konstaterede, at Lars havde sat sig op.
"Dejligt at du kan lide, hvad du ser, skat," sagde Line til ham.
"Jeg er vild med at gøre noget for din skyld," sagde hun, og jeg kom til at tænke på, når hun suttede fremmede pikke på Hundige Strand, fordi Lars ville se det fra lang afstand. Jeg fantaserede lidt om, hvad de ellers gjorde – især sammen. Var det her i virkeligheden planlagt fra begyndelsen? En del af deres kinky leg med hinanden?
Jeg slog tanken ud ad hovedet, som jeg i stedet stødte op mod Lines ansigt. Vi kyssede. Hun red mig. Jeg sukkede og var forundret over mig selv.
Først en orgasme på deres toilet, så en orgasme i deres have, og nu kunne jeg måske komme endnu engang her på tæppet.
Foruroligende, fantastisk, frækt. Næsten forførende, men Line havde prøvet det før. Hun havde helt sikkert elsket – for jeg ville kalde det elskov – med unge kvinder her i haven før.
"Se ham lige," sagde Line med sin mund tæt på mit venstre øre, og jeg kunne uden problemer igen skele til Lars, som nu sad og gned på sin pik.
Den var stor.
"Sikke da en stang," udbrød jeg.
"Ja,", sagde han næsten stolt.
"Den skal da passe til resten af mig," sagde han.
Line kyssede mig og hviskede i mit øre.
"Den er 23 centimeter lang, den er 17 centimeter i omkreds, og den er vildt dejlig," sagde hun, og mit fissede snørede sig sammen.
Ikke i væmmelse, men som reaktion på de urealistisk store tal.
Line skød sin røv tilbage.
"Jeg er glad for, at du er ved at være klar," sagde hun til Lars, og jeg udstødte et malplaceret grin.
"Kan du tage den der i numsen," sagde jeg, og Line lo også hurtigt og højt.
"Nej. Lars skal kneppe mig i min våde fisse. Så ligger vi to og kysser imens," sagde Line, og jeg kunne høre, at det var ikke til diskussion.
Lars gik ned og satte sig mellem vores ben, så nu var der tre par ben placeret ved hinanden. Jeg kunne mærke, hvordan Lines fisse blev fjernet fra min, men jeg kunne ikke se, hvad Lars gjorde.
Strejfede hans hånd min fisse? Eller var det indbilding? Var det ønsketænkning?
Vores bryster var mast mod hinanden, og varmen fra solen og fra vores kroppe fik sveden til at rende.
"Åhhhhhhhhh, ja," sagde Line som kortvarigt løftede sig lidt fra mig.
Hun var vant til at få Lars' store pik, og hun nød den. Hun blev skubbet frem, da han trykkede pikken op i hende. Hun lagde sig igen ned over mig, og vi kyssede videre.
Samleje-bevægelserne forplantede sig til os, for Lars var ikke stor og stærk for ingenting. Han lagde vægt bag sine stød, og hans store pik, der skulle op i Line igen og igen, satte hendes krop i rytmisk takt.
Det var som at have en fyr liggende oven på mig. En fyr, der lå og rykkede frem og tilbage mens hans pik var oppe i mig. Men der var ingen pik. Ikke antydning af pik eller noget, men alligevel føltes det vildt skønt at blive "kneppet" sådan her.
Line trykkede sig helt ned mod mig, og det gav et stød i mig, da jeg kunne mærke noget af Lars mod mit køn. Hans inderlår – måske hans nosser? Når han var langt oppe i Line, ramte det mig på min højspændte fisse.
Det var vanskeligt at komme ned med hænderne som jeg lå under Line, men jeg fik vristet begge arme og hænder ned til min fisse, som jeg begyndte at lege med. Min klit skulle mærke noget, og mine fingre kom nu virkelig i nærkontakt med den våde, lange, tykke, mørke pik, der kørte ind og ud ad Lines fisse lige over min.
Jeg kælede for mig selv med en hånd, og med den anden hånd kunne jeg gribe fat i Lars' lystige pik, når den var ude af Lines fisse. Den var knaldhård. Jeg greb om hans nosser og klemte hårdere end jeg egentlig havde lyst til, men han reagerede med en brummen. Han kunne lide det.
Pludselig trak han sig tilbage, og Line rejste sig lidt op.
Hun kunne åbenbart fornemme, hvad han ville. Måske var det bare en gentagelse af noget, de havde prøvet før.
Jeg nåede ikke at gøre noget før spidsen af den store pik var ud for min hånd og fingre, der lå og roterede over min klit og fissehul.
Jeg trak mig instinktivt lidt tilbage. Lars "bankede på" med sin pik.
"Slap af, skat. Tag det roligt. Lad ham bare," sagde Line henvendt til mig, som var hun nervøs for, om jeg i bogstavelig forstand skulle bakke ud.
"Du kan sagtens. Han er så blid....i begyndelsen," lo hun," og jeg flyttede mine hænder. Han kunne komme til.
"Årrrhhhhhhhhhhh," udbrød jeg med ærlig overraskelse, da jeg mærkede, hvilken pik, der var på vej ind i mig. Heldigvis var jeg smaskvåd. Ellers havde han ikke en chance for at liste sig ind i en fisse, der slet ikke var vant til at så store pikke.
Min fisse var vant til pik, men Lars' var altså kæmpestor. Ærligt. Veninderne ville nok ikke tro på, at jeg havde fået sådan en stor pik.
Og jeg ville nok ikke fortælle det.
Hans pikhoved var inde, da han begyndte at bolle mig blidt. Jeg sukkede – og svedte. Liderligheden sendte bølger af varme gennem min krop, og kroppen blev afkølet med de salte perler på min hud.
"Nu er det mig, der nyder, at min mand knepper en anden. Det plejer at være ham, der kan lide at styre og se. Men vi har begge disse fantasier," hviskede Line til mig.
"Det er også derfor, vi er vilde med at gå i swingerklub. Se hinanden kneppe. Blive set på. Se hvad vi gør. Snakke om, hvad vi skal, og tale om, hvad vi gør. Et knald varer i dagevis, når man swinger," sagde hun.
"Vi skal prøve," sagde hun, så jeg næsten ikke kunne høre det.
Men jeg hørte, og tanker suste igennem mit i forvejen sanse-bombede hoved. Jeg blev både glad og opstemt af at mærke den tillid, Line viste mig ved indirekte at invitere mig ind i et af deres intime fællesskaber, men også spændt ved udsigten til at skulle begive mig derud.
Turde jeg?
Det var frækt at tænke på, men lige nu havde jeg noget meget mere nærværende nede mellem mine ben.
Jeg kunne mærke, at Lars maste på på den dejlige måde. Han sagde, at jeg havde en skøn fisse og en dejlig dusk, og selv om jeg ikke kunne se hans glatte pik mod min sorte kønsbehåring, så måtte det helt sikkert se dejligt ud.
Han var mørk i huden. Solbrændt. En flot, moden mand, der havde krammet på kvinderne.
"Jeg vender mig om nu. Jeg er nødt til at se, hvad Lars har gang i. Det må se dejligt ud, når en lækker mandepik knepper en ung, stram kvindefisse," sagde Line og kravlede af mig.
Nu kunne jeg se Lars direkte i øjnene, og han så vild ud. Han havde spredt mine ben ud til siden, så jeg var helt blottet, og jeg havde lagt mine hænder på mine hofter. Lå lidt med hovedet bagud, når jeg ikke kiggede ned ad min krop.
Mine bryster gyngede frem og tilbage, og hans pik kørte uvirkeligt stor i mig.
"Nu skal jeg hjælpe til," sagde Line, som lagde sig ved siden af mig med hovedet ved Lars' pik. Hendes tunge begyndte at slikke pikken, der kørte ind og ud, og hun ramte også min klit med sin legende tunge.
Lars koncentrerede sig om at styre sin pik tilpas hensynsfuldt ind og ud ad mig, for Line kælede også for hans nosser og førte en hånd om mellem hans ben. Jeg kunne sagtens forestille sig, hvad hun lavede med de skjulte fingre. Måske skulle de forsvinde i mørket. En eller flere?
"Jeg er så liderlig," sagde Line. Hun kravlede op på mig, så hendes glatte fisse nu var over mit hoved.
"Slik mig. Giv mig finger. Fingerknep mig," sagde hun, og jeg adlød.
Hun satte sine hænder på Lars' skulder. Han kunne bære det, så med knæene på hver side af mit hoved, og med armene på Lars, var det en perfekt platform for hendes udspændte og liderspændte krop.
"Du bliver kneppet så godt, skat", sagde Line til mig. Hun vendte sig ansigt bagud, da hun sagde det til mig, men ellers havde hun overblikket til at se, hvad der skete.
Jeg nikkede og stønnede, for jeg kunne godt mærke, hvad der foregik.
Line skiftede tonefald:
"Slik mig hårdere. Meget hårdere," sagde hun og satte sin velformede numse helt ned, så jeg blev begravet i den. Hendes våde fisse omsluttede min næse og mund, så jeg næsten ikke kunne få luft.
Jeg trak vejret gennem hendes våde kønslæber, så godt som det nu lod sig gøre. Det var besværligt, men det var hele besværet værd.
Jeg prøvede at slikke, og jeg gjorde det åbenbart godt. Hun stønnede.
Lines ene hånd blev skiftevis ført om til hendes egen klit, hvor hun kælede, og ned til min, hvor hun også prikkede til den.
"Jeg vil smage Maria," sagde Line.
"Jeg vil smage hende fra din pik. Kom med den," fortsatte hun, og Lars trak sig ud af mig. Line kravlede af mig, samtidig med, at hun kyssede spidsen af hans pik. Da hun satte sig på knæ, slikkede hun fissesaft fra toppen af hans pik.
Det var mine safter. Nu lå jeg her, men ikke længe. Jeg trak benene til mig og rejste mig halvt op, så jeg kunne se, hvad Line og Lars lavede.
Hun slikkede hans pik fra spidsen til roden, og hun stak også hovedet og tungen ned omkring hans glatte nosser, som fik det glatte lag. Tunge og grådige slik.
Jeg stillede mig, så jeg var tæt på Lars' ansigt, men jeg tog intet initiativ. Det gjorde han.
Han trak mit ansigt ind mod hans, og vi kyssede. Line kyssede og slikkede hans pik, han kyssede mig, og Line legede også med min revne mens jeg stod lidt akavet foran ægteparret.
"Hvem skal have min sperm," sagde han. Nu var det Lars' mund, der var tæt på mit øre.
Jeg sagde ikke noget. Jeg var klar til det hele, men det her var ikke kun min leg.
"Maria skal have din sperm. På fissen. Jeg vil slikke det af. Det hele. Jeg vil have jer begges smag og safter," sagde Line, og det bruste i min krop.
Først en udløsning over mig, og så en tunge. En liderlig kvinde, der slikker sin mands sperm op på en fremmed kvinde.
Grænseoverskridende men genialt godt på samme tid.
"Nice", som de unge ville sige her et par år efter at det her skete.
"Jeg vil nu," sagde Lars, og jeg lagde mig prøvende ned. Kunne jo ikke vide, hvordan han ville.
Lars krøb til, og han førte igen sin pik op i mig. Blidt, men da han var kommet i gang med at kneppe mig, blev han vildere end før. Han kneppede for at komme, men det var ikke så ligetil, for han var ikke kun en stor mand, men også en udholdende mand, der forstod at tilfredsstille sine kvinder.
"Husk at spermen er min," sagde Line, som åbenbart ikke tænkte så meget på, om jeg var klar til at få det op i fissen. Det betød mindre.
Det handlede om, at hun kunne få serveret i min revne og på mit venusbjerg. I dusken. Måske længere oppe. Jeg var ikke i tvivl om, at hun ville forfølge hans dråber hvor som helst.
Jeg lå og holdt om mine bryster. For at holde fast i noget. Det var lidt uvirkeligt det her, men måske skyldtes det, at jeg ikke gik nok i swingerklub.
Faktisk havde jeg aldrig prøvet noget lignende det her, men det var bare så frækt. Og naturligt, selv om det lyder sært.
"Kom så skatter," sagde Line, og det var rettet mod Lars, der kneppede som en okse.
Jeg blev skubbet op og ned, og hvis det ikke havde været for de mange smertestillende endorfiner, min liderlige krop havde frigivet, havde hans behandling af mig nok gjort ondt.
Lines fingre nærmede sig min klit, men jeg sagde nej.
"Jeg vil selv," sagde jeg, for jeg vidste lige, hvordan jeg skulle gøre for at få min tredje orgasme.
Så det gjorde jeg, og da jeg begyndte at vride mig, trak Lars sig lige ud til kanten af min fisse, så hans varme sperm sprøjtede ud over mit fissehul, min klit, mine fingre, mit venusbjerg og lidt på maven. Gad vide, hvor langt han kunne sprøjte med den pik og dens indhold? Det måtte jeg finde ud af en anden gang. Lige nu var både Lars og Line tilfreds med resultatet.
Jeg frydede mig også et øjeblik efter.
Line var der med det samme. Hendes tunge. Overalt. Intet skulle spildes.
Mine fingre blev suttet, min klit og mellemkød og mine inderlår. Selv tæppet var Line vidst ved for at være sikker, og Lars' pik fik heller ikke lov til at dryppe naturligt af.
Hun rodede rundt i mine kønshår med sin mund og tunge, og hun slikkede min mave for en sikkerheds skyld.
Jeg slappede fuldstændig af og lod mig opvarte mens de sidste af orgasmens bølger skyllede ind over min brugte krop.
"Mmmmmmmm, hvor er det bare lækkert. Et fuldkomment måltid," sagde Line, da hun rejste sig op og kiggede på mig. Jeg lå. Hun sad, men hun bøjede sig ned og kyssede mig. Hun lagde sig ved mig igen. Hun kunne slet ikke lade være, og jeg trak mig bestemt ikke.
Jeg var ikke flov eller frastødt. Jeg var nysgerrig efter, hvad Leas forældre egentlig kunne.
Det var nogle sære oplevelser, man fik her i familiens have, men de var gode.
Lars rejste sig. Han kiggede på sin kone og på mig, der trykkede os ind til hinanden.
"Det klæder jer at ligge sådan. Tæt sammen. Jeg får da helt lyst til, at vi skal have Maria med på stranden en dag. Det ville jeg gerne se på," sagde Lars, som åbenbart ikke bekymrede sig om, hvorvidt det var sort snak.
Han vidste jo ikke, at jeg vidste, hvad han gjorde, og at det tændte ham at se sin kone med andre mænd. Og kvinder.
"Jeres strandture lyder rigtigt dejlige, og jeg har hørt, at man får lejlighed til at møde nye mennesker," sagde jeg og smilede til Lars.
"Jeg har aldrig været på Hundige Strand, men en gang skal jo være den første," sagde jeg.
Line kiggede på Lars.
"Det er altså en sød veninde, Lea har. Tænk engang, at du er blevet sådan en moden og dejlig kvinde," sagde Line, som rejste sig.
"Vil du ikke med i bad....igen. Vi trænger til at blive skyllet af forskellige steder. Laver du ikke lidt snack imens, skatter," sagde hun til mig og Lars på samme tid.
"Så må du få badet bagefter," sagde hun.
"Det går nok. Jeg kan vente med badet. Gå I bare først. Jeg kan komme med jer i vandet en anden dag. Hvis Maria altså vil med til stranden en dag. Udstyret med høretelefoner og et frækt smil om læberne – og en inviterende krop," sagde han.
Jeg tænkte igen tilbage til Lines fortælling om, hvordan Lars telefonisk fortalte hende, hvad hun skulle gøre med de mænd, der kom på stranden. Det havde været ophidsende at lytte til, men tanken om, at jeg også kunne ende som en kommanderet kusse, var for vild.
"Kom," sagde Line.
"Jeg tror også, vi to skal snakke lidt om swingerklubben. Den er altså også dejlig," sagde hun.
Vi gik i bad og fik en god snak.
Vi har fået mere sammen, Lars, Line og jeg. Den dag i haven er blevet til et par somre, hvor vi har udviklet os. Sammen og hver for sig. Med hinanden og med andre.
Og nu i vintertiden, når vi ikke kan besøge stranden, bruger vi nogle af de mørke, ruskende dage til at eksperimentere i swingerklubben.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.