Denne historie skrives af Cathrine og Anna:

CATHRINE:

Jeg har svært ved at falde i søvn mandag aften. Tankerne om, at jeg – forhåbentlig – skal møde Anna næste dag, svømmer rundt i min krop.

SEX I DAG?

Fantasierne hopper ud fra vippen, så det kilder i maven – og lidt neden for maven – og sekunderne senere er jeg på dybt vand og har svært ved at få luft. Maven knuger sig sammen.

Det er lyst og usikkerhed på samme tid. Forventningen om, hvad der skal ske – at vi skal have noget sammen. Og tvivlen om, hvorvidt det kan lade sig gøre.

Der kan være praktiske udfordringer – kan vi komme til at lege i bad eller saunaen? Kan vi kæle og kysse inde på et toilet, og er det særligt pirrende eller smukt? Fungerer vi sammen, når det bliver alvor? Kan hendes øjne trænge helt ind i mig? Kan hendes fingre og læber og tunge?

Jeg gisper efter vejret og opdager, at jeg ligger med mine hænder trykket ind mod min nøgne krop. Jeg ligger under dynen – nøgen som altid – og forestiller mig, hvordan jeg ville gøre, hvis det var Anna, jeg lå hos lige nu.

Måske ville det være nemmere, hvis det bare var varmt og trygt under dynen. I stedet for varmt og åbent i et bad eller i en sauna. Eller på et toilet, hvor vi ville slikke hinanden, mens vi hørte andre kvinder i bruseren.

Jeg fjerner min hånd fra min fisse, og jeg forsøger at lægge mig til at sove, selv om tankerne stadig flyder.

I morgen midt på formiddagen...tirsdag. Åh ja. Sikke et stævnemøde. Jeg tror, jeg tager min røde bikini på. Så kan hun vel ikke undgå at se mig.

Jeg sover, og næste dag er mine bekymringer væk.

Læser fra morgenstunden, nu da jeg ikke når det senere på dagen, inden jeg skal i læsegruppe om eftermiddagen. Med mindre jeg da får en fræk DATE med Anna, så vi må videre hjem til hende eller mig.

Elske med hende i sengen. Wow!

Nu blusser det i mig igen, men jeg kan ikke ordne paragrafferne nu. Må læse og koncentrere mig over en kop stærk kaffe, så jeg er klar, når jeg skal slappe af – og bade.

Mine ben ryster, da jeg går hen ad de våde fliser i hallen. Det varme bassin ligger i den fjerne ende. Det er stort. Hallen er stille. Der er ikke meget aktivitet. Kan se skikkelser i vandet dernede, men er spændt på, om Anna også er der. De gravide holder til i bassinets ene ende, så andre badegæster – fra de ældre mænd og kvinder over forældre med småbørn til os magelige unge, der ikke bryder os om koldt vand – har også plads nok.

Der er kvinder i bassinet, men de står med ryggen til. Der er mindst 12, vurderer jeg, og så er der en ung instruktør. Hun har nok heller ikke prøvet at være gravid endnu, men hun må jo kunne hjælpe de gravide alligevel.

Måske lidt lige som jeg kan, tænker jeg og kluk-ler indvendigt.

Der er hun. Ingen øjne i nakken, men jeg kan kende hendes lyse hår. Hun har flot langt hår. Det ser jeg.

Men jeg tænker også på hendes dejlige dusk, som jeg kan bide i og slikke. Det bliver svært at vente.

Jeg går hen til trappen, men jeg kigger mest hen på flokken af kvinder. Som sidst er det en blandet flok hvad alder, størrelse og udseende angår. Anna er køn. Det er der nogle af de andre, der også er, men Anna er køn – og skøn.

En totaloplevelse, selv om jeg ikke har brugt alle sanserne endnu. Jeg har set hende og hørt hende, og jeg har måske duftet hende lidt. Men ikke rørt hende eller smagt hende.

Min sjette sans siger mig, at hun er fantastisk.

Vandet rammer mig, og det er lige så varmt og blødt som var det Annas hænder. Først bliver mine fødder og lægge masseret, så mine lår, og uhhhh – jeg går langsomt ned i vandet mens jeg har øjenkontakt med en ældre herre – min fisse bliver omsluttet af vandet. Og Anna.

Jeg har lyst til at blive stående sådan her mens "bølgerne" bare skvulper omkring mit lystne køn, men da jeg kigger hen på dig igen, vender du dig om. Nu skal du i gang med en øvelse, og det smil, du sender mig, får fisse-bølgerne til at forsvinde i min bevidsthed.

Nu forsvinder jeg ned i hendes dybe øjne. Et blåt hav.

"Hej," udbryder Anna og kommer hen til mig. Gående, besværet, i vandet, der når hende til brystet.

"Hej," svarer jeg.

"Dejligt at se dig. Vi må lige snakkes ved når din time er slut. Jeg vil fornøje mig...her i vandet," siger jeg og bliver varm inden i over, at jeg er så ligefrem. Som om vi mødtes sidst for en halv time siden og nu er bedste, fortrolige veninder.

Kvinderne skal til at lave noget vand-aerobic, og jeg stiller mig, så jeg kan komme til at se på deres hoppende kroppe – og Annas skønne bryster.

En stor C eller en lille D-skål, vil jeg vurdere ud fra den nøgenhed, jeg så sidst.

Jeg lader som om, jeg nyder vandet. Lægger mig halvt på ryggen, uden at jeg helt slipper Anna af syne. Hun bevæger sig energisk. Løfter benene skiftevis op og kører armene igennem vandet. Bryder vandet.

Hun sender også kraften hen til mig. Med øjne, der borer sig ind i mine, og med små bølgetoppe, der rammer min røde bikinitop. Mine bryster duver, og jeg bider mig i læben, fordi jeg er ved at flyde hen på drømmenes ocean.

Jeg slapper af og tænker, at det her er den bedste svømmetime, jeg nogensinde har haft.

Den må gerne slutte på et tidspunkt, for så skal jeg i sauna. Efter at jeg har varmet op i badet sammen med Anna.

Tvivlen er væk. Alt kan lade sig gøre sammen med Anna, om vi er alene eller med en flok kaglende, gravide kvinder, der ikke ænser vores lyst til hinanden.

Jeg har lyst til at – ikke kagle – men gale. Min lyst til dig er ud over det hele. Lige så det runger helt op mellem stålspærrene, der hænger under de store vinduer.

Himlen er blå, og udsigten er dejlig.

Da timen er slut kommer Anna hen til mig. Vi er stadig i vandet, og mens de fleste kvinder går op, stiller hun sig helt tæt ved mig. Så tæt har vi aldrig været før. Hun omfavner mig.

"Dejligt at se dig igen, skat," siger hun stille.

Det er et venindekram, som ikke kan misforstås af dem, der måtte se det. For mig er det et kærlighedskram. Hendes krop i den sorte badedragt mod min krop i den røde bikini. Vi er så forskellige, men vi er alligevel ens.

Vi higer efter det samme: Hinanden.

Jeg ved så lidt om hende, men jeg har set nok til, at jeg ved, at det her kan blive en god begyndelse til noget nyt. Hendes alder, hendes parforhold, hendes lyst og mulighed for at indlede et forhold...jeg ved det ikke.

Jeg tænker stort. Jeg drømmer.

Egentlig har jeg ikke meget at have mine drømme i. Jeg har haft nogle forhold til piger. Mange, efterhånden, men de fleste korte og intense. Har boet sammen med en pige i et års tid. Officielt som veninder – men vi var jo kærester. Vi havde hver vores værelse, men vi sov sammen. Vi var et par.

Kan jeg springe ud, og hvad kan Anna? Elske? Flirte? Mere?

Jeg har lyst til at kysse hende, tage fat om hendes våde krop og presse den ind til mig. Mærke hendes let bulede mave mod min flade.

Jeg har sådan en lyst.

"Kom," hvisker jeg.

"Jeg har tænkt sådan på dig den seneste uge. Mine tanker har været omkring dig....i dig," siger jeg vovet og min ansigtskulør begynder at antage lidt samme nuance som bikinien. Jeg håber, jeg kan have modet til at gøre en masse. Sige lidt – gøre mere.

Handling må der til.

"Kom. Vi skal da i bad, og var der ikke også noget med, vi skulle i sauna i dag," siger jeg.

Kan egentlig ikke huske, hvad vi talte om i sidste uge. Kan bare huske vores gensidige leg – uskyldig men meget sigende – mens vi stod over for hinanden i bruserummet. Pressede vores hænder mod vores kønsdele. Jeg fantaserede om, at det var Annas hånd, der var inde i mig – og jeg ville mærke hende. Overalt.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

"Jeg har haft sådan en lyst til dig. Har tænkt på dig....mens jeg har læst....eller ligget på sengen," siger jeg og tager fat i hendes hænder under vandet.

Vi fletter fingre mens vi står tæt sammen. Jeg har trang til at kysse hende. Smage hendes læber. Kysse hendes øjne. Sluge hende. Både mentalt og meget fysisk. Bide hende blidt i klitten, gabe over de glatte fisselæber og stikke min tunge helt op i hende, så smagen er mest intens.

"Vi skal da i bad og sauna," siger jeg igen. Anna nikker. Hun er den ældste af os – kender endnu ikke hendes alder – og måske den mest erfarne i livet. Men måske ikke i kærligheden mellem to af samme køn. Sikkert ikke.

Hun er lidt tilbageholdende, men jeg håber, at varmen også kan få hendes forbehold – hvis der er noget – til at smelte og dampe.

Få hendes lyst til at svulme som en klit, der bliver mødt af en fremmed finger og tunge.

Jeg kigger mig hurtigt omkring. Der er kun et par andre i bassinet – i et hjørne – og jeg kysser hende pludseligt. Hurtigt. Smiler og venter.

Hun smiler bredt tilbage.

"Det er dejligt. Hvor er det bare et lækkert kys, selv om det er kort," siger hun.

"Jeg kan kysse meget længere," svarer jeg.

"Kom."

Vi går op ad trappen. Jeg først. Jeg kan næsten mærke hendes øjne, der er fæstnet mod mine baller, og jeg vrikker overdrevent med dem. Vender ansigtet mod hende og smiler.

"Jeg vil tiltrække mig din opmærksomhed meget mere, når vi er i saunaen. Håber ikke, der er så mange andre. De vil ikke kunne forstå det," siger jeg.

Vandet drypper fra os. Jeg ser, hvordan det strømmer fra Annas badedragt, og jeg fantaserer om, hvordan det er rigelige – absurd store – mængder af kønssafter, der flyder ned mod gulvet.

Kan allerede dufte, hvordan de store mængder vil folde sig ud i saunaens fugtige varme. Det vil da gøre mig fuldstændig gal efter at slikke, give finger, kysse og gnide. Våd hud mod hud. Nydelse i 90 graders varme.

Duften af træbænke og kvinde. En unik oplevelse.

I omklædningsrummet hægter jeg min bh op og smider trusserne. Der står endnu et par af kvinderne fra Annas træningshold, da vi kommer ind. Anna stiller sig ved siden af mig, og jeg kigger på hende, da hun krænger dragten af sig.

Jeg kan slet ikke lade være. Den krop, mine tanker har kredset om så mange gange den seneste uge, må jeg se nøgen. Mine tanker har kredset om kroppen, og mine fingre har ønsket at kredse om hendes øjne, næse, kinder, læber, halsen, skulderen, brysterne og vorterne. Over hendes mave og ned i hendes blonde dusk. Inden jeg mærker de nybarberede læber.

Mine ben bliver bløde under mig, og vi er end ikke kommet i gang endnu. Jeg kigger på hende, men jeg skæver også over til de andre kvinder i badet. Et par stykker er her. De er på Annas alder – først i 30erne – og de står med deres glatte fisser og struttende bryster. De er lidt slankere end Anna. Nok som jeg. Bare lidt ældre. Og så uden hår på fissen.

"Du ser fantastisk ud," siger jeg så lavt, at akustikken i det hvide rum ikke kan forstærke lyden op så andre kan høre det.

Vandets plasken mod gulvet, og lidt klukken fra afløbene overdøver lidt, men ikke så meget.

Saunaen er i hjørnet. En glasdør med tonet rude. Næsten umulig at kigge igennem.

Jeg ved ikke, om der er nogle derinde, men jeg lister hen og kigger ind.

Tom.

Da jeg lukker døren og går tilbage mod Anna siger jeg tydeligt, at der er en skøn varme derinde, og at vi lige skal ind og nyde heden.

Hun nikker.

De to andre kvinder har en noget større mave på. Den sidder perfekt som en bold midt på maven, men de ryster på hovedet.

Sauna, siger den ene – hun mener, at hun har rigeligt med hedeture på en dag, uden at opsøge sådan en.

De ler, og vi griner med. Ja, hvad ved jeg om sådan noget? Og hvad ved Anna om, hvilke hedeture en fremskreden graviditet kan give?

Jeg vasker mig, og jeg ser på Annas krop. Den smukke bløde hud. Hendes lidt brede hofter og så maven, der tydeligt viser, at der er noget i gære. Der er gået frø i hendes mave. Sået frø af hendes mand. Eller kæreste? I hvert fald af en mand. Nu har jeg sået nye i hendes sind. Det håber jeg.

Jeg beder til, at det hele vil gro smukt og naturligt.

Velskabt barn og velskabt kærlighed. Jeg rider på en bølge. Jeg er åndeligt beruset. Jeg tænker slet ikke på, hvilke uoverstigelige vanskeligheder, der er. Hvor umuligt det vil være. På alle måder.

Jeg er fri for bekymringer. Som en vordende mor, der netop har set sit barn spjætte rundt på et grynet ultralyds-billede.

Glæde i sort/hvid.

Og kærlighed i saunaens halvmørke.

Jeg tager mit håndklæde, og jeg når lige at standse op og sluge Anna med øjnene frontalt, inden jeg svanser ind i saunaen. Breder mit håndklæde ud og sætter mig på midterste bænk midtfor. Det er umuligt at kigge ud i baderummet. Det er glas, men det er mørkt og mat.

Døren er stram. Måske har den noget til fælles med både Anna og jeg, som stadig har til gode at føle. Mon hun kan presse min finger ud, hvis jeg stikker den – en eller flere fingre – op i hendes fisse?

Jeg presser to flade hænder ned mellem mine samlede ben. Lysten stiger. Døren åbnes, og Anna kommer ind.

Varmen slår hende i møde. Ovnen i hjørnet giver sine små kliklyde. Stenene bliver hedet op, og varmen forplanter sig til rummet. Og til os.

"Pyyyyyha, det er godt nok lummert herinde," siger Anna og sætter sig ved siden af mig.

"Det kan blive meget værre – eller bedre," siger jeg og læner mig ind mod hende. Rører ved hendes skulder og kærtegner op mod hendes kind.

Lægger en anden hånd på hendes lår. Kysser hende.

Vi har ventet længe på det her. Jeg har ventet alt for længe, og nu vil jeg ikke udskyde det mere. Drejer hendes ansigt over mod mit og sætter min mund hårdt mod hendes. Først et krævende, tungt kys – så løsner jeg lidt og skiller mine læber.

Anna besvarer min munds bevægelser, og vores tunger mødes.

Reaktionen på det første dybe kys er svær at forudse. Jeg har forventet, at vi vil nyde og udforske hinanden, men smagen af hendes mund, får det til at svimle for mig, og jeg presser min hånd ind mod hendes nøgne fisse. Mærker lige dusken oven for venstre hånds tommelfinger, men kærtegner ellers bare hendes kønslæber. Skiller hendes ben og presser mod hendes klit.

Annas tunge vikler sig om min, og hun stønner ind i min mund. Hendes arme farer lidt formålslyst rundt – forfjamsket måske – men hun tager fat om min hals og kører sin ene hånd ned over min overkrop indtil hun også lander i min dusk. Ved mit køn.

Jeg rejser mig og spreder hendes ben i samme bevægelse. Sætter mig på hug og kigger op på Anna, som sidder med et forventningsfuldt smil. Hun skæver hen mod døren.

"Lad dem da, hvis nogle kommer. Vi gør ikke noget, kvinder ikke må gøre," siger jeg og lægger en hånd på hendes bryst.

"Læn dig tilbage," siger jeg og kigger lige ind i hendes dejlige fisse.

Stikker tungen ud og rækker hovedet hen. Rammer lige hendes klit. Jeg kan mærke, hun giver et ryk.

Spillet uden grænser

Det rykker også i mig, men det er i mine følelser. Det er en lille, spændt klit, men måske er det her begyndelsen på noget stort. Et voksende fællesskab. Jeg kysser hendes klit med masser af små kys, og jeg slikker den. Slikker hele hendes fisse og smager hendes safter.

Mest smagen af fisse, men også lidt sved på den nøgne hud. Det begynder at perle på hendes bryster. Ser på hendes ansigt. Det blusser også lidt.

Jeg sidder på hug og balancerer på den nederste bænk. Mine ben er spredt ud til siden. Hun kan se mine mørke fissehår, og jeg håber, hun kan forestille sig, hvad hun skal gøre med sin tunge mellem dem.

Min tunge cirkler om hendes klit, og jeg har et par fingre klar til at presse ind i hendes fisse. Anna stønner, og da mine fingre nærmer sig hendes hul, siger hun ja. Et langt sukkende ja. Hun sidder med lukkede øjne og nyder, at jeg gør det her ved hende.

Jeg presser to fingre derop, og hun rækker ned efter dem. Tager fat i dem.

"Stød ind i min fisse," siger hun og kigger på mig. Hendes øjne er store og klare.

Jeg gør som hun siger, og mens min mund kysser hendes mave, dusk, fisse og inderlår, giver jeg hende finger. Ind og ud. Der kommer hurtigt nogle smaskende lyde fra hendes fisse, og hun stønner højt.

Den unge men erfarne pige fingerknepper den lidt ældre og gravide kvinde.

Sikke et smukt syn. Jeg kan høre bruserne blive tændt på den anden side af den mørke glasdør, men lige her er vi i en varm tidslomme. Vi er isolerede for os selv i vores egen verden.

Jeg ser kun hende, smager kun hende, og jeg hører kun hende.

Jeg vil hende.

Anna er i mine tanker og i min mund, og hun flyder ud over mine fingre og mine læber.

Dette er kun begyndelsen på noget stort.

"Jeg vil også have dig," siger hun, og jeg kigger op på hendes slørede øjne. Hun er ved at svømme væk i liderlighedens fralandsvind. Langt ud.

"Jeg er lige her," siger jeg mellem et par slik på hendes fisse.

"Men..vil smage dig," siger Anna, og jeg vil ikke nægte hende det.

Jeg kravler op på den midterste bænk, jeg skubber Anna ned at ligge på vores håndklæder. Jeg vil bestemme. Jeg tror, det er mig, der er den erfarne her. Det er måske også mig, der har ventet mest og med størst længsel.

Sætter mig oven på og dypper nærmest min fisse ned over hendes ansigt. Lidt drillende op og ned. Hun har fat om hvert af mine lår med sine hænder, og jeg kigger ind på hendes ansigt, bryster – og tungen.

Den rækker ud efter mig. Rammer. Jeg er ved at eksplodere, fordi det er hende. Jeg har mærket mange tunger før hende. Også kvinders. Både erfarne og uerfarne. Gode og dårlige.

Annas er noget særligt, fordi hun er noget særligt, og jeg begynder at stønne ukontrollabelt mens jeg rykker min krop frem og tilbage. Ligger bare her på alle fire og lader hende slikke. Jeg gør ikke noget. Jeg nyder. Kigger op i loftet og føler, at jeg kan svæve væk hvert øjeblik, de skal være.

Jeg bliver. Dykker igen ned mellem Annas ben og fortsætter min kilden. Med tunge og fingre - med den største fornøjelse.

Hvor længe ligger vi her? Jeg ved det ikke, men tiden flyder sammen med vores kroppe. Vi er bare ét. For første gang. Giver os hen. Utroligt, vi kan klare varmen, når jeg at tænke, fordi jeg drypper ned på Annas hud.

Min sved og hendes sved løber fra hendes bryster og mave.

Vores håndklæder bliver våde. Nu dufter der af mere end træbænke og saunaovn.

Der dufter af to kvinder, der har en intens, varm stund sammen.

"Jeg vil snart have dig...og du skal give mig...jeg vil have orgasme," mumler Anna med munden fuld af mig.

Jeg bliver ikke svær at overtale. Jeg er lige på kanten til det, og jeg sætter ekstra ind med at presse fingre op i hendes fisse. Tre fingre. Jeg mærker, hun er stram omkring dem. Hun klemmer om mine fingre, og jeg napper i hendes klit.

"Åhhhhh ja, jeg er på vej," stønner hun og stopper lidt med at slikke mig.

Jeg finder min klit med min ene hånds pege og langefinger, og mens Anna slikker min saftige fisse – og vandrer nysgerrigt længere bagud – spiller jeg min spændte klit, så jeg hurtigt er på vej mod lystens top.

"Vi skal komme samtidig. Det her er vores fællesskab. Starten på vores rejse," siger jeg. Det lyder næsten poetisk.

"Jeg er så klar," stønner Anna, og hun har ret.

Jeg kan fornemme, at hun er på vej, og jeg trykker endnu hårdere på min fisse. På knoppen dernede.

Vores kroppe spændes. Vi står stille et øjeblik. Som luften. Så begynder vores arme og ben at give efter og vi kører vores kroppe frem og tilbage i lystig udløsning.

Sukker, stønner. Et lille undertrykt skrig.

Det er umuligt at afgøre, hvem der sukker og stønner hvad. Vi gør det sammen. Så smukt.

Jeg kravler af Anna. Jeg er både slap og meget varm. Og tørstig.

"Jeg må altså ud herfra nu. Det var godt nok vildt...vildt dejligt," siger jeg og kysser Anna. Vi udveksler hinanden i munden.

"Jeg er ikke færdig med dig endnu," siger jeg til Anna, da vi træder ud i det kølige bruserum.

"Heller ikke jeg. Hvad skal du bagefter," spørger hun.

Jeg tøver.

"Hvad mener du," spørger jeg forsigtigt.

"Jeg har meget mere lyst til dig. Jeg har taget fat på en rejse med dig, Cathrine, og jeg er slet ikke nået til vejs ende endnu. Jeg er heller ikke rejsetræt. Jeg har en fridag. Kom med mig hjem. Lad os elske," siger hun og kysser mig lidt under bruseren.

Vi er alene i rummet, og jeg har virkelig lyst til, at vi kan fortsætte med at være alene. Sammen. Helt sammen.

Jeg er sulten. Sulten efter Anna og sulten efter mad. Kan vi gøre det, spørger jeg. Tage hjem til hende og bare være os selv? Uden risiko for, at Kim kommer og forstyrrer os. Opdager en kvinde i dobbeltsengen. To kvinder i elskov.

Anna vil gøre alt for at få mig. Det signalerer hun, og det siger hun. Hun længes efter at mærke netop denne kærlighed, som hun får af mig.

Vi tager hjem til deres lejlighed, vi spiser, og vi finder sengen. Klæder os af og ligger i hinandens arme. Vi slapper af. Nyder bare solens stråler, der kommer ind gennem vinduet. Himlen er så flot, rummet er varmt, og det hele er lige begyndt.

Anna fortæller om de tanker, hun har haft siden vores første møde.

Tankerne, der også har sneget sig ind i hendes kødelige liv den seneste uge. Det er så smukt at høre, hvad jeg har sat i gang.

ANNA:

Var i svømmehallen forleden...og kan slet ikke forstå de følelser, du har kickstartet i mit sind og skød.
Nød dem alle ...moren med hendes barn ved siden af min bænk, da jeg klædte om.
Det ene ben på bænken....tørrede sig ....var som forstenet, da jeg så hendes glatte skamlæber....
Slog øjnene ned, men måtte skæve hemmeligt igen. Hun tørrede sig blidt ...æltede sine bryster med to hænder ....ville kysse hendes varme lår ......dufte hendes mave, mens jeg borede næsen i hende.
Tænkte på dig ...kunne vi klæde om sammen? Så kunne du dufte min krops reaktion på dig.
Måtte undertrykke mit åndedrag ...hele turen.... Jeg så fyldige pikke i badebukserne.....brystvorter under badedragter. De slog benene væk igen.

Var ved at besvime af lykke, da jeg stod med tre kvinder på række under bruseren....slugte dem....vaskede grundigt mit skød.....over grænsen til onani.

En kvinde stod to pladser væk. Ingen skraber i hendes armhule....var vild med hende ...hendes naturlige sødme....kulsorte kønshår.....vil fulgtes sammen til omklædningen, gik bag hende – nøgen krop. Holdt bare håndklædet nonchalant i hånden. Nøgen fra top til tå....vuggende baller ...ville hun kysses mellem dem?
Drejede desværre ned ad en anden gang end min. Det sidste jeg så var, hun lige strakte sig...og førte to hænder til de små bryster.

Hun gjorde mig inderlig varm.

CATHRINE:

Mit hjerte banker. Varmen strømmer ud i alle dele af min krop. Varmen og væden. Ligger tæt på Anna, og jeg har været med under hele hendes fortælling.

Jeg har været der – usynligt – i svømmehallen.

Nu er vi tilbage.

En hånd på hendes overkrop. Mellem bryst og navle. Bare hvilende. Ingen kærtegn, bare koncentreret med på hendes lille, legende rundtur i svømmehallens omklædning. Smiler. Hun er så uerfaren. Det fornemmer jeg. Hun er så nysgerrig. Det er tydeligt.

Jeg kysser hendes kind, og min hånd finder op til hendes stive brystvorter.

Hun sukker.

Strækker sig veltilpas. Og fortæller videre om, hvordan hun har haft det med mig. Derhjemme. I tankerne.

Jeg kærtegner hende mere intenst. Det gør mig liderlig, at jeg har fået pustet til en glød, der næsten var gået ud.

Nu er der flammer.

Vi lukker øjnene – sammen – og jeg lytter til hendes sarte stemme.

ANNA:

Har lige taget et bad, og havde dig overalt i mig. Skruer gerne brusehovedet af, og leger med den faste stråle. Tænker, at det er din legesyge tunge ...pressede strålen mod mit ene bryst. Brystvorterne kæmpede imod det bedste de havde lært.... Hårde stod de og satte sig imod....måtte rotere rundt om den.... Du og dine læber var der i tankerne.
Pressede mig op mod fliserne og stemte imod med en fod på væggen. Ville presses bagud...mærke din krop mase mig ...ballerne der flader ud ...ryggen klinet mod vores hvide ordinære fliser.
Vil dele med dig. Vådt og hårdt. Længsel.
Den længsel, jeg følte i går. Var gået i seng, da min mand krøb ned....følte egentligt, det var forkert...skal man give efter, når den gensidige lyst ikke er der? Tænkte på dig. Hvad ville du have gjort?
Lå på siden og halvsov. Blev vækket af, han krøb under dynen....tænkte på din krop der...
Sagde jo ikke nej, men min lyst var hos dig - deponeret og klar. Varm og åben.
Han spredte mine baller og førte sig op i mig. Jeg var kun klar til dig. Følelsen af, at min fugt ikke var der. Blev taget nu. Tænkte: Hvor var din varme og nærhed i min seng?
Hans pik hamrer som en asfalteret vej, der brydes op en sommerdag.. Hører hans støn.
Lukker øjnene og tager dig med i seng....tænker på hvad du havde gjort ...kildet ...leget ...udfordret..
Lukker øjne og kysser dig igen...længsel.
Bliver taget nu mod min vilje ..skræmmende egentlig...min vilje var hos dig ...mine tanker flød mod dig i en brusende flod. Kommer igennem det med dig ...vidunderlig tanke....hans pik er din tunge der prikker dybt....hans åndedræt er dit kys i min nakke.
Kigger på mine gyngende bryster. Ser mine trusser, han hev ned lige over knæene.
Vil bare mærke dine små faste fortrin mod dem...presse og lade dem kærtegne mig. Gør mig varm...du har gjort det igen..,han ved ikke, mine safter er dine. Så pludseligt.

Færdigt. Dybt stød. Han afleverer sit...dybt i mig.

Stille. Helt stille.

Mine fingre må finde vej gennem en springflod af sæd....Jeg vil have dig derned. Til mit lystcentrum.

Leger mig i søvn. Ryster lidt og skælver blidt.

Falder i søvn med dig.

CATHRINE:

Jeg skælver også. Mine hænder er på hende, og jeg kysser Anna. På kinden og munden.

"Mere," sukker jeg.

Min ene hånd finder ned mellem Annas ben. Hun er våd som jeg. Jeg klemmer hendes fisse. Kører på hendes top.

"Hvilke tanker har du haft om os," stønner jeg. Så overrasket, oprevet, over, hvad jeg sætter i gang.

ANNA:

Ligger søvnløs og lader mine tanker spinde rundt om dig. Ja, bliver hos ham, men lige i nuet forleden var jeg bare ikke med. Var hos dig ...modtog ham...men var et sted hos dig...om dig og i dig.
Ligger og er afslappet ..dynen trukket lidt til siden. Som om du så kan se mig i mørket – der hvor du nu er.

Jeg er nøgen fra yderst til inderst.
Kan snart ikke se mit skød for den lille bakke på maven. Plant dit kys der. Sengen svedig. Kim og jeg har elsket for et stykke tid siden. Kun jeg er endnu vågen. Hvor er du? Læg dig ned til mig.
Sveden er tørret ind på min mave....han kom...trak sig ud ...skød og ramte ...jeg dufter af sex nu. Vildt at se sin mands manddom tæt ved mit ansigt, og så ved han ikke, at mine øjne ser dit skød ...din hud ...din leg med mig.
Ligger bare og ser din krop nu. Dine unge smukke former, der ligger i natten og modtager mine øjnes kælen. Smagte hans sæd i nat, men drømte, det var din sødme ...din kvindelighed ...jeg modtog ...dråber på min tunge. Vil bare flettes sammen med dig nu. Uadskillelige mod hinanden.

Mærke din latter, se glæden i dine øjne, da mine fingre leger tag fat igen med din små søde hår mellem dine bløde lår.

Hvordan dufter du, hvordan kan jeg mærke den i mine sanser? Snuser ind...dybt...og drømmer igen ...Tror jeg ved det nu.
Vil komme ind fra toilettet ...spankulere hen til dig ...se dig ligge på ryggen. Du inviterer. Kysse din sarte mave og mærke sammentrækningerne i din krop. Elsker maver ...gåsehud omkring din navle. Næsetippen er eventyrlysten...puster svagt på dig og får din skød til at vaje svagt. Dit lår er oven på mit, mit lår er mellem dine, og mit ene ben er under dig.

Vi er låst.

Finder rytmen ..griner sammen...hiver efter vejret sammen....der skal ikke meget til.
Vi kommer ...kysser ...holder hårdt om hinanden i et super kram...vil klinge af sammen. Vi drypper af lyst og kærtegn sammen. Hvor må din svedige krop være skøn at mærke.
Dufter dine armhuler. Du skulle ligge her hver nat. Mellem min mand og jeg ...det mest selvfølgelige.....vil nyde den drøm.

Er allerede afhængig af den nye cocktail – du og jeg. Hæld gerne lidt mere op til mig. Så vil jeg smag de første dråber af dine søde tanker ....blide tilnærmelser .....og pludselig blive overvundet af din måde at tvinge mig tættere på.

CATHRINE:

Det er så følsomt. At høre Anna fortælle om dine fantasier. Min hånd bevæger sig over hendes mave. Tanken om mig og hende og Kim gør mig endnu vildere. Har lyst til at bare at dykke ned og slikke hendes velduftende, våde fisse.

Men jeg vil have mere.

Mere fantasi.

ANNA:

Tankerne var fjerlette og hede i morges, da jeg lå og så dig og min mand ved siden af mig. Føltes vidunderligt. Havde lyst. Lyst til at smelte sammen med jer.
Glæder mig til at mærke mere liv i mig....og dit liv på mig ....læg dig blidt på mig....Dynen til side, og min morgendovne og arme krop viser sig for dig. Du kravler over og mærker varmen fra min dyne.

Smiler, da du former er par snebolde af mine kloder mellem dine hænder. Dejligt at mærke din direkte hårdhed mod dem. Stikker i din håndflade med mine bordeauxrøde brystvorter...som om jeg læser din fremtid....min længsel.
Ligger udstrakt og guider din lette krop oven på mig....spreder din bløde lår og mærke silken fra dine inderlår hvirvle ud over mine mere frodige lår.
Vores venusbjerge kæmper om pladsen direkte mod hinanden. Du føles så blid, men elsker dit.
Vores hår vikles ind i hinanden. Det kilder i min fisse.
Tæt og nært kysset dig dybt....min mand rører på sig...havde glemt ham.

Han ruller over til os, og jeg ser ud af øjenkrogen, at hans liderlighed viser sig nu.
Han har set din lille numse åbenbare sig i tusmørket. Min tænker jeg og holder dig stramt...tættere ind til dig ...

Han må ikke tage dig fra mig.
Kigger i dine smilende øjne ...mine flakker ...må se hans intention ....hans begær.
Hans slappe pik er rejst mod loftet nu ....blodårerne springer ud til alle sider som grenene på et gammelt træ i Dyrehaven.
Holder dig tættere og stramt nu. Du er min, og mit kys suger dig tæt ...kysser dig vildt på halsen....ved, at et mærke i morgen vil afsløre mit begær til din krop. Elsker dit fnis, når det kilder ned i dine tæer
Han stønner stille nu i mørket....tænker på en mørk sidegade i en FILM, hvor en forbryder pludselig dukker op. Han har skægstubbe ...og en vild hårvækst på kroppen....hans brystkasse suger ind og ud i takt med hans øjne, der gennemborer din lille søde numse
Ser hvordan han umælende ruller et kondom over sig....to sekunder. Kigger ikke ned ...trukket forhuden tilbage.

Åhhh. Du må ikke slippe min bryster...han må ikke tage dig fra mig ...elsker når vores brysters fylde er i et ...presset til et ....føles som et. Din mave presser sig mod min og tilpasser sig min hvælvning.

Min mands sorte skygge kommer nærmer. I affekt griber mine hænder om dine baller, så du ikke forsvinder....men kommer samtidig til at afsløre det uundgåelige. Din smukke numse, der vibrerer ensomt og indbydende til ham...og hans knejsende lem. Kan se, han pumper det nu.

Ved at holde stramt om de to nosser, der ligger stramt ind til han krop nu....det betyder, at vejen er banet. Intet kan stoppe ham.
Har set det og mærket det så tit. Han er stålsat.

Han glider frem i sengen. Hans ben er på begge sider af os ....kigger på dine øjne...kan se, du først nu opdager at et angreb er på vej....en udvidelse af dig ...uforberedt.....men jeg kysser for at berolige dig.
Dufter dit nærvær ...leger med din kind mod min...den blusser og er sart.
Stødet i din krop ...gennem mig ...og ser gennem dine øjne hans dybe stød.

støde gennem dine øjne.
En hammer, der slår dybt, gentagne gange...han presser din lille krop over mig, og jeg må holde fast, så du ikke ryger til siden.....det er store bølger der gentager sig nu....klasker og brager mod dig. Din numse tager i mod igen og igen ...og endnu mere.
Hans hænder er knyttet og hviler i sengen mens han tromler igennem dig. Hvor er blidheden, din krop fortjener? Hvor vil jeg bare holde dig tæt og beskytte dig.
Ser i hans hånd det sammenfoldede kondom. Han har revet det af i sidste sekund. Min mands voldsomme pik mærker dit følsomme indre. Kigger over din ryg, men kan kun se den krogede piks boring mellem dine baller.

Holder strammere, da du ryster. Dit smil er pludselig anderledes...er du ked af det? Nej, ryster du langsomt og prøver at give mig et lille smil i din orkanorgasme.
Dine læber presset mod mig ...og han råber et højt ja! Ud i rummet.....
Et sidste stød fra ham ....støder gennem dig og mærker ham næsten i min mave. Dit ansigt forvrænges ...og jeg er hypnotiseret af dine øjne...alt det, du indeholder.
Mine hænder skiller dine baller, så han glider et par centimeter længere. Dybere.

Spermen flyder. Op og langt.

Vores tunger leger ...brystvorter bestiger hinanden ....vores svedige kroppe udveksler kvindelighed. Og mit himmelske øjeblik, da dine øjne smiler igen, og dine safter drypper sammen med de varme sæd striber. Ned over mine overophedede skamlæber.
Vil have jer begge i mig ...blandes og mixes ....lækkert og varmt ...sikken en cocktail...hæld mig endnu et glas.

CATHRINE:

"Stop. Stop. Jeg kan ikke klare mere. Nu vil jeg bare have dig."

Annas hænder er som forstenet, men jeg har kærtegnet hendes skød, og mine hænder har også været i mit. Har drejet mig om mod hende og presset mig mod hende.

Været næsten så tæt som i hendes drømme.

"Jeg vil have dig nu," siger jeg til Anna.

"Endelig," svarer hun.

Jeg kysser hende. Ned over hele kroppen. Jeg lægger mig ind under hendes varme dyne. Der er varmt i soveværelset. Der er endnu varmere her.

Åbner munden og rækker tungen ud.

(FORTSÆTTES)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.