Der lå en lille indpakket, firkantet æske på bordet.

Sofia smilede.

"Pak den da op," sagde hun på sit svenske modersmål. Hun kiggede sin elskede dybt i øjnene, og hun blev mødt af lige så varme stråler fra Betinas blik.

SEX I DAG?

Fire varme øjne, et kalenderlys og ellers mørke derude.

Det var 1. december, og kæresteparret i lejligheden i den mindre by en times kørsel fra en af Sveriges større byer, glædede sig. Det var en helt almindelige onsdag i på årets mørke tid, men det var også noget særligt.

De glædede sig over, at de var vågnet ved siden af hinanden, havde puttet lidt til hinanden, inden den stod på bad til Betina og morgenmad til dem begge.

De glædede sig til jul, men glædede sig også til hinanden. Over hinanden.

Det skulle være deres anden jul sammen. Den skulle fejres hos Betinas familie i Danmark, men inden da var der en masse rare pakker, der skulle gives.

En pakke om dagen. Kalendergaver var ikke noget barnepjat. Det havde altid været en dejlig tradition, og efter mange års fravær, var det igen blevet symbol på en daglig gave til en, der elsker en anden.

Betina drejede på den lille æske i det røde papir med gyldne stjerner på.

"Åben den nu din pjatter. Du skal også på arbejde. Vi kan ikke sidde her og smile og holde i hånd hen over bordet hele dagen," sagde Sofia.

"Selv om det ville være så dejligt at gøre," tilføjede hun og lagde hovedet på skrå.

Sofia og Betina havde været kærester i et par år, og de var smaskende nyforelskede. 25-årige Sofia og 27-årige Betina, som havde fundet kærligheden på trods.

Sofia var lesbisk. Betina var bi.

Sofia havde været i et par korte forhold med kvinder, mens Betina havde boet sammen med mandlige kærester og havde dyrket kvinder løst ind imellem, inden det havde sagt "bang" engang ved en fest hos fælles bekendte i Malmø.

Betina havde en lang, akademisk uddannelse. Hun var jurist. Sofia var ufaglært. Tillært. Men dygtig og ærekær.

Sofia var enebarn, men havde en meget åben og rummelig mor og far. De bedste svigerforældre. Betinas danske forældre og hendes søskende, skulle sluge en kamel, da Betina sprang ud – og flyttede til Sverige. Med en kvinde.

Før mødet i Malmø kendte de ikke hinanden. Nu kunne de ikke undvære hinanden, og spændingen ved at være sammen.

"Julen handler jo om spændingen," sagde Betina og svang sit lange sorte hår om på ryggen.

Sofia elskede, når hun gjorde sådan. Sofia var – i forhold til Betina – en lille, tæt pige, men nu var Betina også ranglet. På den smukke måde.

Betina var smuk. Helt enkelt. Over 170 centimeter høj, omkring 50 kilo og ja – ikke barm af noget særligt. Men Sofia elskede hende for hendes krop og sjæl.

Betina pakkede op.

Hun trykkede lidt på æsken, og hun havde en anelse om, hvad der var.

"Neeeej, en pakke tændstikker. Tordenskjold. Fra Danmark. Du er altså sød og betænksom....ja, varm, får jeg næsten lyst til at sige," sagde Betina med sin bedste teaterstemme.

De havde indført deres specielle pakkekalender allerede det første år, de kendte hinanden, og det havde kun krævet lidt ord i begyndelsen.

De havde hurtigt fundet ud af, hvordan det foregik. Og fundet ud af, at forventningens glæde kan føre endnu mere med sig end bare en gave. De gav fine gaver, men de gav først og fremmest frække gaver.

Ikke dildoer og piske og bundløse trusser. Helt almindelige ting. Men frækheden ligger jo i hverdagen. Også op mod jul.

Betina åbnede æsken og fiskede et par lyserøde trusser frem. Silke. Lige som hun kunne lide det bedst.

Der lå en seddel i bunden af tændstikæsken.

"Når jeg kommer hjem i aften, skal du have trusserne på. Dem. Kun dem," stod der med Sofias håndskrift.

Der var også et hjerte. Og et læbestiftskys.

For sådan var deres pakkeleg.

Det var antydningen af noget, der skulle ske, når de fik gaven. Måske skulle det ske, måske skulle det bare være fantasien.

Tanken om, hvad der kunne ske, når gaven skulle tages i brug..

Når Betina tog toget ind til byen om lidt, og når hun sad på kontoret og i møderne og hos de vigtige samarbejdspartnere med slips og spadseredragter, så var det hele tiden med en bagvedliggende kildren.

Trusserne.

Hun skulle have trusserne på, og Sofia skulle se hende i trusserne, og kun trusserne, når hun kom fra arbejde.

Det var det, der kildede mange, mange timer inden, det ville blive aktuelt. Betina vidste, at den kildren, Sofia følte, havde varet i dagevis. Sådan havde Betina det jo selv. De første pakker var købt. De første ideer var fostret. Enkelte orgasmer var stønnet sagte ud på toilettet.

Åh ja. Trusserne på. Kun trusserne. Sofia og Betina. Kun dem.

Men det ville blive sent.

Sofia var receptionist, og hun havde aftenvagt i dag. Fik først fri på hotellet klokken 23, og så skulle hun i bil hjem. Den ville blive halv tolv, inden de så hinanden.

Og derefter....?

Betina pakkede trusserne ned i æsken og puttede dem i sin taske.

"De skal være med mig hele dagen. Jeg vil se på dem, når jeg kan, og jeg vil glæde mig til du kommer hjem," sagde Betina.

Sofia lo hjerteligt.

Hun sad stadig i pyjamas, og hendes C-skåls-bryster hoppede så hjerteligt. Betina var en lille, glad kvinde på godt 160 centimeter og 63 kilo. Hun havde til gården og gaden, som Betina havde sagt, da de havde kendt hinanden et stykke tid.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Sofia forstod ikke begrebet, men hun havde mærket, at Betina satte pris på hendes bryster, baller og lår.

Det mærkede Sofia tit. Med kærtegn lige fra knæskallen til klitspidsen.

De havde et fantastisk kærlighedsliv.

Det var meget bedre end det, Sofia tidligere havde oplevet, fordi Betina ikke var helt så fokuseret på selve den seksuelle akt.

Det handlede ikke om at slikke så meget fisse, eller stikke dildoer ind og ud ad numse og fisse. Eller onanere hinanden gensidigt til klitten var øm.

Hos dem var ømheden blevet til ørhed, og nok elskede de ofte og meget, men det var det seksuelle spil – tændingen, gnisten – der gav en eksplosion, når de mødtes ved spisebordet og i dobbeltsengen.

Hånd i hånd. Og krop mod krop.

Netop optakten til elskov kunne være langvarig. Timer. Dage, hvis Betina var på rejse. Og det endte ikke nødvendigvis med sex, når de mødtes efter en dag eller en uge.

Betina var lidt spinkel, men hendes kvindelighed var lige så fyldig som en god svensk røv.

Det var en stille dag i receptionen på hotellet. Onsdag. Sofia brød sig ikke om aftenvagter og slet ikke på de rolige dage.

Hun ville meget hellere være hjemme i lejligheden hos sin darling, når juristen kom udkørt og kærlighedshungrende fra job.

Her skete ikke så meget.

Der var kun lidt forretningsrejsende og håndværkere, der skulle tjekke ind hen mod aften, så Sofia sad og fantaserede om, hvordan Betina ville stå – eller ligge – i sin lysesøde, sexede gave, når hun kom hjem.

Hun sad ved computeren og tastede ind i reservations-systemet, men inde under den mørkeblå nederdel og hendes sorte strømper, var der en fisse, der havde lyst til, at hun bare smuttede hjem i en fart og mærkede Betinas fingre og krop.

Sofia loggede på Messenger og skrev til sin kæreste. Sofia havde taget lidt mad fra restauranten op til receptionen, hvor hun sad helt alene, men nu havde hun fået selskab af Betina. På Messenger.

Det gjorde ikke lysten mindre, selv om Sofia vidste, at hun skulle passe på.

Betina skrev, at hun lå på sofaen og slappede af, så lidt tv, men ellers krammede sin kalendergave ind til sig. I hænderne. Den var ikke på endnu. Det ville ikke gå godt, hvis hun trak gaven op om sin frække numse og lod den omslutte sin aftenkåde fisse så tidligt.

Hun havde været i hvide jeans og en hvid skjorte her til morgen, og Sofia forestillede sig, hvordan de lyserøde trusser ville komme til syne, når Betina smed sine jeans. Eller Sofia trak dem af hende.

Det måtte blive en anden gang, for i aften skulle det bare være Betina – og trusserne. Intet overflødigt tøj. Det var aftalen. I hvert fald ønsket, og Betina plejede at efterkomme sin lesbiske samlevers seksuelle og pirrende ønsker.

Trusserne passede til Betinas slanke krop, der var så fin fra tå- til hårspids.

Trusserne kunne kun lige dække hendes køn. Det var rigeligt, tænkte Sofia, som bare var nødt til at presse sin hånd mod sin fisse.

Hun kørte lidt rundt på kontorstolen bag ved receptions-skranken.

Sofia fantaserede.

Toppen af Betinas glatbarberede venusbjerg ville være tydeligt, og hendes skridt – også fissen og omegn – ville være markeret, fordi hun var – og er – så spinkel.

Der kom lidt beskeder på Messenger.

Sofia fik at vide, at Betina lå og fantaserede om trussetiden senere på aftenen. Hjemme fra sofaen sendte hun de bedste ønsker om, at Sofia var frisk efter en aftenvagt på hotellet, for Betina havde hentet enorm kraft hele dagen på kontoret ved at have tændstikæsken stående på sit bord.

Det var lige ved at gå galt, da en kollega skulle tænde en dekoration i mødelokalet ved siden af, men Betina fik revet æsken ud af hans hånd, da hun kom til sit bord, lige da han havde taget æsken for at åbne den.

Hun måtte undskylde. Kunne ikke lige huske, hvad hun sagde – skrev hun til Sofia, der slog en kluklatter op for sig selv i den tomme reception.

Hun klemte sine ben sammen. Havde sådan en lyst til at lege. Kæle. Tage forskud på glæderne med en fræk chat med sin elskede.

Men det var ikke en nattevagt, og det var ikke nu. Telefonen ringede, men Betina fortsatte med at skrive, hvordan hun glædede sig til at stå i den lune lejlighed, som var oplyst af stearinlys og med hende stående kun i Sofias lille kærlighedsgave.

Sofia var ved at blive skør.

Skør af glæde.

Skør af forventning.

Hotelgæsterne – de få, der var – gik fra restauranten, mens Sofias fingre søgte ind under nylonstrømperne og ind til de fugtige trusser. De tog ind tur ind under kanten af trusserne. Hun smagte på sig selv og tog den sidste bid af sin sandwich.

Betina gik i bad. Det var sen aften, og hun vaskede sit lange, sorte hår. Gav det en velduftende balsam og barberede både sine ben og sin mis. Alt skulle være klar, når hun skulle i den lyserøde gave.

Hendes bryster var små. Små hvælvninger på hendes overkrop og så et par mørke brystvorter. Betina var mørk i det. Ærkedansk, men mørk.

Hun kiggede på sin nøgne krop. Hun var smuk – det vidste hun godt - men hun var ikke noget uden sit menneskelige spejlbillede, som i disse minutter fik fri fra hotellet, satte sig ud i deres Saab 9-5 og kørte mod byen og lejligheden.

Betina tog trusserne op fra æsken. De var lidt krøllede, men det gjorde ikke noget. De havde ligget og ventet det meste af dagen. Sekunderne havde tikket, hendes hjerte havde slået, og hendes åndedræt havde i periode været stødende på grund af det, hun vidste, ventede.

Hun vidste ikke hvad.

Ville det blive et kys? Et dybt et? Og en snak og et godnatkram?

Eller ville Sofia som den sanselige og meget impulsive kvinde, hun også kunne være, forlange, at Betina gav sig hen og gav sin krop, så snart, trusserne var blevet set på – og trukket af?

Det var ikke til at vide, men uvisheden kildede.

Gardinerne var trukket for. Betina spejdede ud ved siden af rullegardinerne. Der var mørkt nede på gaden.

Spillet uden grænser

Kun gadelygterne sendte deres gule lys ned i runde pletter på den sorte asfalt. Kulden kunne ikke mærkes, men den kunne ses helt op på 3. sal.

Bilens silhuet var tydelig. Det var bilen. Saaben. Sofia.

Betina gik hen i køkkenet og begyndte at skære frugt. Vindruer, mango, ananas. Lidt ost og kiks. Et glas rødvin. Når hun nu var oppe så sent – på trods af, at hun skulle endnu tidligere op næste morgen og over til København til et møde – ville hun ikke lade dagen fade ud. Den skulle kulminere.

Næsten nøgen og i kalendergave.

Trinene på trappen. Der var lydt her i etagebyggeriet, men de to kvinder var ikke så generte, når det kom til stykket. De var helt åbne om deres kærlighed. Ingen dårlige undskyldninger her, og man måtte vel godt larme lidt efter halv tolv-tolv?

Et fjernsyn kværnede. Verden forsøgte at trænge ind til Betina, men hun var i sin egen boble.

Sofia åbnede døren og kom ind med sin taske og et stort smil.

De mange tændte stearinlys i lejligheden kastede skygger på Betinas nøgne krop, og de lyserøde trusser snød lidt i farven.

Men Sofia vidste, hvad det var.

Hun smed sin taske, gik hen, omfavnede sin kæreste og kyssede hende hårdt. Hun løsnede grebet, flyttede sit ansigt og læber lidt væk fra Betinas og kigge på hende.

"De klæder dig. Men det har jeg jo vidst hele dagen."

Hendes hænder gled med det samme ned over det endnu fugtige, sorte hår, og hun lagde sin venstre hånd sensuelt på det glatte stof, der sad på Betinas stramme numse.

"Jeg har tænkt på det her hele dagen. Jeg har været ved at blive skør af det," sagde Sofia mellem to kys.

"Hvis du vidste, hvor tæt på, jeg var....jeg var lige ved at skulle for mig selv, da jeg havde pause..." smilede Sofia, som ellers ikke havde det samme behov for at tilfredsstille sig selv.

Det lod hun Betina om. Så koncentrerede hun sig om det, når de var sammen.

Lige som nu.

Hun legede med Betinas hår og kørte hånden omkring hendes nakke.

"Man siger jo også, at det er en stor glæde at give en gave. Det har folk fuldstændig ret i," sagde hun og knappede sin blå skjorte op.

Det havde hun ventet på i timer. Ikke mindst på det tidspunkt, da hendes bryster var svulmet op af liderlighed. Hun havde haft lyst til at slippe dem fri, lege med dem, slikke på sine vorter og massere dem foran et af spejlene på et værelse.

Det var en hel anden historie. Det med hvad man gjorde på værelserne. Ikke mindst når de var beboet.

Sofias frække fantasier tog nogle mægtige hop. Hendes hjerne var overtændt af en glødende lyst. Flammende begær.

Det gule hotellogo blev krænget til side, og Sofia blottede sit overkrop. Hendes hvide bh mod den lyse krop.

"Tag tøjet af, skat," sagde Betina, og Sofia lynede sin nederdel op bagpå.

Trådte ud af den og rullede hurtigt sine nylonstrømper ned. Smed dem hen i et hjørne.

Hun hægtede sin blonde-bh af, så nu havde hun også kun trusser på.

"Nu er vi ens. Men jeg synes, dine trusser er de pæneste. Jeg har en god smag, når giver sådan en gave," sagde Sofia og pressede sine bryster ind mod Betinas overkrop.

Sofias strittende vorter ramte lidt under Betinas knopper, og hun måtte kigge lidt op for at møde sin elskedes mund.

Betina rodede i kærestens mørke, korte pagehår. Men hun skubbede hende nedad. Lidt krævende.

"Se nu lidt nærmere på den gave, du har købt til mig, elskling. Jeg har haft trusserne ved mig – og på mig – hele dagen. Har haft dem i tasken, på mit bord, har siddet med dem på toilettet og har glædet mig til, at de skulle omslutte mit køn og blive en del af mig. Nu skal du mærke dem....og den," hviskede Betina.

Hun ønskede ikke, at denne sene aftenstund skulle slutte uden en eksplosion af juleglæde.

Betina var faldet for Sofias øjne, da de mødtes første gang, men det havde ikke gjort bekendtskabet dårligere, da hun fandt ud af, hvor fantastisk, Sofia var til at slikke fisse.

Deres seksuelle palette var tilføjet mange flere farver siden hen, men en af de stærkeste farver var stadig, når Sofias lyserøde læber ramte Betinas mørke venusbjerg, hendes tunge cirklede drillende rundt på det nederste af hendes mave, ramte lige hendes piercede navle, inden den forsvandt ned i revnen og ind, ind, ind.

Ind i revnen. Presset mod klitten. En spids helt op i det intime område. Ind, op, tilbage. Mere.

Betina mærkede efter med sin hånd.

Det lyserøde stof var vådt. Hun klemte et par fingre mod fissen.

"Tag mine trusser af. Pak min gave ud," stønnede Betina og mærkede i det samme Sofias varme mund mod det kølige, fugtige stof.

"Åhhhhhhh," stønnede Betina og Sofia gispede også.

Hun trak trusserne ned.

Betina sparkede dem det sidste stykke og pressede sin nøgne fisse ind mod Sofias mund.

"Slik min liderlige fisse, skat", sagde hun krævende, og Sofia var også pirret af en hel dags forventning.

Betina spredte sine ben. Sofia satte sig på knæ. Helt sæt på. Slikkede og legede.

"Sæt dig op på bordet. Jeg vil slikke dig til en af dine eksplosive orgasmer. En dejlig afslutning på en skøn første decemberdag," sagde Sofia og smed sine trusser.

Hun sad nøgen på hug foran Betina, mens hendes tungespids forsvandt op i kærestens fisse, kredsede om klitten og var over det hele i en sanselig vandring.

Sofias fingre legede med nede mellem hendes glatte læber.

Betina fulgte lidt med, men hun måtte overgive sig. Sætte hænderne tilbage på bordet og kigge op i luftet.

Hun lagde ansigtet langt tilbage.

Hun ventede, men hun skulle ikke vente længe.

Orgasmen blev skreget ud i lejligheden.

Fjernsynet kunne stadig høres fra lejligheden ved siden af.

Det var blevet meget tidligt den 2. december, og det her var verden.

De to kvinder nød resten af gaven i sengen, så det blev sent, inden de sov.

Betina havde allerede gjort sin gave klar til kæresten. Den skulle Sofia have næste morgen.

Den svenske kæreste ville få noget at varme sig på, men de ville begge blive lune.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.