En af mine gode veninders mor fortalte mig på et tidspunkt denne historie. Jeg tændte vildt på det. Vil gerne prøve sådan noget engang, men foreløbig må I lige få historien.

Venindens mor hedder Line, hun er 38 år, og episoden udspillede sig for et par år siden.

Familien er aktive naturister – og lidt til. De kan godt lide, at der også er noget af det frække med, når de er ved stranden uden tøj, så de er tit på Hundige Strand.

SEX I DAG?

Men denne dag ville Lars – Lines mand, som var 43-44 år på det tidspunkt – ikke med ned at ligge sammen med Line. Han ville meget hellere se – og høre – hvad der skete, når Line lagde sig ned og smed sit tøj.

På en del af Hundige Strand er der mulighed for at skabe, ja, fysisk kontakt mellem mennesker, og den kan blive ret tæt.

Lars havde sagt til Line, at hun skulle tage sine høretelefoner til Iphonen i ørerne og ringe ham op, når hun var blevet lagt. Så ville han høre, hvad der skete – hvis der skete noget.

Det ville der måske gøre. Tit var det ældre mænd, der opsøgte dem, når de lå nøgne sammen på stranden. Ældre mænd, der ikke var blege for at komme med tilnærmelser. Det endte sjældent med noget sex, men Lars var sikker på, at der ville komme et helt andet publikum, når Line smed tøjet.

Han fik ret.

Line er en flot pige. 173 centimeter høj, 61 kilo og flotte runde bryster. En C eller måske D-smål. Jeg har set hende nøgen nogle gange. Hendes fisse er altid glat og nybarberet. Sikkert også denne dag. Hun har blå øjne og langlangt, lyst hår. Utroligt, at hendes mand tør sende hende alene af sted ned på stranden.

Men Lars har ikke sluppet hende helt. Han har telefonisk kontakt med hende, og han har en kikkert, så han kan se, hvad der sker. Han har gemt sig godt i græsset cirka 80-100 meter væk, men det er nok til, at han kan se sin kones flotte krop, da hun smider tøjet og lægger dig på tæppet.

Hendes bryster stritter smukt.

Der går ikke længe, inden der kommer en fyr hen mod Line. Han er omkring 35 år gammel, han er tynd og skaldet. Men både Line og Lars ved, at det er ikke udseendet, det altid kommer an på.

Fyren lægger sig et par meter fra Line. Spørger om det er ok, og Line nikker. Han snakker. Han er tydeligvis ikke kommet bare for at slikke sol og læse i en bog – og måske kigge og kneppe. Han snakker. Om sig selv. Spørger, hvad Line laver, og om hun er her alene og alt muligt. Line svarer ikke meget.

Undviger.

Det gør ikke noget, for den skaldede mand er virkelig glad for at høre sig selv tale.

Varmen steger ned, og der er læ for den milde brise, der glider hen over stranden. Line tager sit håndklæde frem og tørrer sine bryster.

Lars sidder nøgen med sin kikkert, og han dirrer næsten, da han følger den skaldede mands blik. Han kigger nemlig, da Line også fører håndklædet ned til inderlår og fissen. Det nederste af maven.

Det hele bliver lige tørret.

Lars kan tåle at se det meste. Det har Line fortalt. Han får sjældent stiv pik i sådan en situation. Med mindre, han skal bruge sit lem på den måde.

Line kigger ned over sin krop. Og over på den tyndede, skaldede. Det er da et signal, mener Lars, men den skaldede taler videre.

Et stykke væk kommer en anden mand. Det er en rolig dag på stranden, og der er langt mellem folkene, men den lidt yngre fyr, der er omkring 30, vækker Lars' interesse. Line ser ham også.

Han er stor og trænet. Har en tatovering på højre side af brystet. Vist noget keltisk noget. Et kors. Han er glatbarberet, så han skjuler på inden måde den pik, der dingler frækt mellem hans kraftige ben.

Musklerne markerer sig, hver gang, han tager et skridt, og han går hen mod Line.

"Hej – må jeg lægge mig hed," siger fyren og kigger både på Line og den skaldede. Line flytter sig nærmest en smule til højre. Måske for at signalere, at hun ikke har noget med den skaldede at gøre.

For at vise, den trænede, at – her er jeg. Alene. Og klar.

Lars smiler bag kikkerten. Ingen kan se ham, men ellers ville de se en tilfreds mand, som sidder med sine høretelefoner i øret og følger med i, hvad konen roder sig ud i.

Den skaldede tier stille. Den trænede lægger sig lidt foran Line, som nu kan kigge ned over hans muskuløse brystkasse og hans dovne pik.

Lars kan høre hendes åndedræt, og han ser, hvordan hun piller sig lidt ved fissen. Han ved, hun har lyst, og hun er ikke bange for at kæle offentligt.

Line stønne stille. Kigger den skaldede mand? Lars kan ikke se det, men han håber. Andre gæster går forbi. Ser Line. Smiler måske. De ved, hvad der sker, og de har set mere end det her.

Den trænede kigger bagud og ser lige op i Lines fisse. Hun ligger med spredte ben og viser sit køn, og han spænder i ballerne og begynder at støde op og ned med underlivet.

Slet skjulte samlejebevægelser.

Line gisper, men hun er en handlingens kvinde, når det gælder om at få tilfredsstillet sig selv. Den skaldede tier stille, han har kigget, men hans pik med de sorte kønshår omkring har ikke bevæget sig. Eller er vokset. Det har den trænedes pik.

Hvor stor mon den er.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Lars vil skønne den trænede til at veje over 100 veltrænede kilo. Han er nok 190. Lutter muskler.

Line stønner højere. Lars kan høre det, og han ser hendes fingre cirkle omkring klit og fisse-indgang. Han har kendt Line i 20 år, så han ved, hvordan hver en muskel i hendes underliv reagerer. Han kan – i overført forstand – dufte hende helt herop, hvor der ellers kun er den tørre duft af græs. Og måske en snert af forsperm.

Det drypper lidt fra Lars pik. Han er så liderlig. Det bliver han let, fortæller Line.

Det nyder hun. Har altid nydt. Og nydt godt af.

Men hun er vild med pik. Og pikke, og da den trænede ligger og roterer sit underliv og leger med sin pik, bliver det for meget for Line.

Hun rejser sig og kravler hen over ham. Hendes bryster hænger ned over hans brystkasse, og hendes fisse er over hans ansigt. Hun bøjer sig ned over hans pik og slikker.

Slikker det halvstive skaft. Slikker hans nosser og hele det glatte område omkring roden. Kilder med tungen helt op til hans navle.

Reaktionen er stor og stærk. Hans pik rejser sig som sejlet på en skonnert, der skal udnytte vindens kraft.

Stor og mægtig mod den blå himmel – og Lines blå øjne og røde tunge.

Det er først bagefter, at Lars får at vide, at den nok er omkring 23 centimeter. I hvert fald noget større end den, han kan demonstrere. Den trænede fyr har en lang og en meget tyk pik.

Han har trænet den godt.

Lars hører Lines smaskelyde. Hun guffer på pikken. Hun mumler, at den smager godt, at hans presperm er som læskende saft på en sommerdag, og han ser den trænede trække Lines fisse ned mod sit ansigt.

Men den trænede kan ikke bestemme selv, for den skaldede – som stadig er tavs – har i al ubemærkethed spillet sin pik stiv, og han tager fat i Lines baller med begge hænder.

Og mens Line sutter pik på den trænede, presser den skaldede sin pik ind i hendes fisse og begynder at støde i hende.

Hun sukker og stønner og kommer med små frække udbrud. Lars elsker det.

Senere fortæller han Line, hvordan hans pik også er stiv på dette tidspunkt. Det tænder mig, da jeg får det at vide. Jeg har altid drømt om at have sex med Lars. Han er så lækker. Og sød, men det må blive en anden gang, jeg skriver om det.

Lyden forsvinder pludselig fra Lars' ører, og forklaringen er ligetil. Det er ikke TDC-nettet, der er gået ned, men høretelefonerne, der er faldet ud af Lines ører.

Bevægelserne er blevet for voldsomme.

Lyden er væk, men synet er skønt, og det bliver ikke dårligere af, at nogle af strandens unge mænd kommer hen og kigger.

Heldigvis står de ud mod vandet. De skærmer lidt for de andre nysgerrige, men de sikrer Lars hans kikkert-syn.

Den 30-årige trænede fyr med den stive, stolte pik vrider sig. Line er en fantastisk pikslikker, og Lars ser, at et par af de fire-fem fyre, der kigger på, står og hiver sig i pikken.

Den skaldede trækker sig pludselig ud, og Line vuggende bryster falder til ro. Han rejser sig og går om til fødderne af den trænede.

Hun ved, hvad signalet er. En ny pik i munden.

Hendes læber slipper den trænede pik og tager den skaldedes – men behårede – pik i munden.

Hun får ikke lejlighed til at vise, hvad hun kan i lang tid – så kommer resultatet. Telefonen og høretelefonerne ligger i sandet, men Lars kan godt høre den skaldedes grynten og støn, da han kommer.

Line sluger det meste, men hoster også noget sperm ud. Det sprutter hvidt. Og dejligt.

Den skaldede smiler, men siger ikke et ord. Pakker sine ting og går mens den trænede er rullet ud under Line.

Nu er det ham, der fører sin stive pik op i hende.

Han tager hende hårdt, og det er lige før, Lars kan høre det uden telefonen. Så langt er der heller ikke derned.

Den trænede er ikke kommet for at bevise andet end han kan. Tilfredsstille en fræk kvinde. Og Line er kommet for at få afløb for sin lyst.

Hun roder ved sin fisse inde under maven. Kæler med klitten igen og nulrer den mens den trænedes pik med de tydeligt aftegnede blodårer presser sig ind og ud.

Hun giver efter. Svajer i ryggen og stønner.

"Giv mig en masse sperm," stønner hun op mod de fyre, der står og leger.

De behøver ikke megen opfordring eller tid, og da den trænede få sekunder efter spermer mellem Lines, lysebrune, glatte læber, er de klar til at sprøjte ud over hendes lyse hår, skønne ryg og lidt i ansigtet.

Fem portioner. Plus den trænedes. Og den skaldedes.

Lars får også lyst til at spille sin pik og aflevere sin pæne portion i de lysegrå sandkorn. Men han venter.

De er jo ikke taget hjem fra standen endnu, de to, og mon ikke der er flere friske folk, der er med på lidt sex ved Hundige Strand.

Jeg ved ikke, om Lars og Line dyrkede mere sex den dag ved stranden, men jeg blev i hvert fald meget liderlig, den dag, Line fortalte historien til mig. Hun har også fortalt den til deres datter, Lea på nu år, så det er virkelig en fræk familie.

Det fandt jeg ud af senere, men dengang måtte jeg nøjes med at onanere på deres toilet mens jeg forestillede mig, hvad der var sket.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 79 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.