Dette er en fortsættelse af de øvrige noveller om "pakkekalenderen"

Sofia tændte pandelampen. Betina lå under dynen. I pyjamas og uden undertøj.

SEX I DAG?

Det var helt mørkt i soveværelset bortset fra den hvide stråle fra Sofias pande. Rullegardinerne var nede, selv om det ikke betød noget.

De boede i højden, og der var et stykke over til naboblokken. Og det var sort december-aften.

Sofias krop landede oven på dynen, og Betinas pakkekalendergave til hende – pandelampen – rettede sit lys lige mod Betinas ansigt. Sofia kyssede hende. Længe og dybt.

Aftalen var, at der, hvor lyset ramte, skulle hun gøre noget særligt. Betina blev blændet en smule, men hun lukkede naturligt øjnene mens hun kyssede kæresten.

Deres bløde læber var presset tæt sammen som to stykker af samme krop. Deres tunger dansede, men lige da de lå helt stille – Betina under dynen og den nøgne Sofia over dynen – hev Sofia fat i dynen og prøvede at flå den af. Hun fik venstre hånd ind under dynen, og hun kildede og nev i pyjamas-trøjen.

Betina hvinede. Hun var så kilden, og det vidste Sofia. Kildekamp dyrkede de for lidt. Det var ellers både sjovt og sexet.

Sofia fik en hånd ind under dynen, og da hun lyste på pyjamasen og den højre side af Betinas mave, som blev blottet, måtte Betina jo løsne sit tag og lade Sofia kysse og slikke netop der. Men den pyjamas-klædte kæreste under dynen var årvågen. Det var ikke en åben invitation til at lade lyset vandre op eller ned eller op.

Der skulle kæmpes for herlighederne.

Kildekampen fortsatte. Betina kunne mærke Sofias nøgne krop, når de lå og slåssede ind imellem det nye punkt, hvor Sofia rettede lyset hen. Der var køligt i soveværelset, men deres kamp gav varmen, og snart var dynen revet af Betina. Hun havde stadig pyjamas på, og hendes hænder strejfede både Sofias bløde hår, bløde bryster, bløde røv og bløde fisse.

Sofias vægt hvilede på Betinas hofter. Den 25-årige kæreste sad overskrævs på Betina, og lyskeglen var nu rettet mod Betinas bryst. De hvælvede sig ikke meget, for Betina havde en lille barm – men en lækker en af slagsen, og Sofia rev med et kraftfuldt tag pyjamasen op. Flere knapper sprang. Formentlig dem alle.

Betina sukkede og skød brystet og brysterne op mod lyset og mod Sofias pande – og mund.

Varmen og væden omsluttede de mørke vorter. Først den højre, som blev suttet, og så den venstre, der blev slikket. Hun slikkede godt omkring på de små fedtpuder.

Skæret fra lampen glimtede i det tynde lag spyt på Betinas bryster.

Sofia førte et par fingre ned til sit eget glatte køn, og derefter kiggede hun direkte på Betina.

"Smag," sagde hun, og Betina suttede kæreste-safterne i sig.

Det smagte så dejligt. Hun blev aldrig træt af Sofias duft og smag. Hun tændte hende altid. Godt ringene var købt, tænkte Betina og holdt Sofias pege- og langfinger fast i et sug.

Sofia benyttede uopmærksomheden til at kigge ned på Betinas skød, hun flyttede sig hurtigt og trak så bukserne af den stadigt drømmende Betina. Hun var svømmet ud på romantikkens hav – tænkte på frieri og vielse med et stænk fissesaft.

Nu var Betina også blottet, og lyskeglen dansede rundt i soveværelset. Den blev reflekteret i spejlene, og øjnene havde for længst vænnet sig til mørket. Nattesyn. Et dejligt syn. To nøgne kvindekroppe. En af dem sænkede sig ned mod Betinas fisse, hvor den brune hud og de lyserøde folder blev oplyst af pandelampen.

Betina kiggede og kunne ikke lade være med at le. Det var jo ren tandlæge i den modsatte ende.

"Kan du se noget," sagde Betina, som kort efter blev ramt af et stød. Ikke fra pandelygtebatterier, der var gået i overgang, men fra Sofias dedikerede tunge, som lige fandt det rigtige sted.

De kunne den gøre i mørke såvel som i dagslys. Vel næsten i søvne.

Det var sent, og det var dejligt.

Sofia slikkede Betina, så hun var lige ved at komme. Dildoerne blev i skuffen, og i stedet var det Sofias fingre, der masserede klittens spids og vaginaens dybde.

Pressede ind de helt rigtige steder på skedevæggen, så Betina var ved at skrige af lyst.

Hun kom ikke. I hvert fald ikke før Sofia havde svinget 180 grader, så hendes fyldige numse hang lige over Betinas ansigt. Hun tog fat om hofterne og trak, men Sofia var stærk, og Betina havde ikke en tunge, der kunne nå helt op i de eftertragtede huller.

Sofia vrikkede drillende med sig selv. Med "det". Det var de mange timer, hvor de hyggede i sofaen eller spillede et spil ved bordet, der gjorde deres intime stunder så meget mere frigjorte og liderlige. De vidste, at de passede sammen og at de bare skulle give sig hen og nyde.

Sofia smaskede i Betinas køn, og aften-slikkeriet fik hende omsider til at slikke af, så Betina også kunne komme til at smage Sofias fisse på andet end et par drillende fingre.

"Onaner mig til orgasme, skat," sagde Betina på sin blanding af dansk og svensk.

Sofia adlød.

Midt i slikkeriet og "fingeriet" begyndte hun målrettet at gnubbe Betinas klit. Og selv om Betina havde rigtig meget lyst til både at give og få en DILDO, så returnerede hun gnubberiet og gav igen af samme fingre.

De fik orgasme med kort tids mellemrum.

Sofia først, men hendes stød med numsen, og de ryk, det sendte ned i Betinas krop fra mund og ansigt til bryst og fisse, gjorde sin virkning.

Sukkene ebbede ud.

De lagde sig under dynen. Nøgne. Og kælende. De kyssede, snakkede, pjattede og talte om løst og fast.

"Vil du gifte dig med dig," spurgte Betina.

De kunne lige akkurat skimte omridset af hinandens ansigt. Pandelampen var slukket, og der var næsten helt mørkt. Kun lidt gadelys slap ind af vinduerne hvor rullegardinerne ikke sluttede tæt.

"Der er ikke noget, jeg hellere vil," svarede Sofia.

De kyssede hinanden, men sagde ikke mere.

Der var få dage til jul, og snart skulle de til Danmark for at fejre højtiden med Betinas forældre, søskende og deres børn.

Der ville være hemmeligheder under træet, og så havde de to kvinder en nyhed, der skulle deles.

Større gave end kærligheden fandtes ikke, tænkte Sofia, inden hun også faldt i søvn.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.