Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var et trist boligkvarter. De grå betonblokke lå som Lego-klodser i landskabet. Bare klodser uden farve. Det var vinter, græsset var livløst, og buskene stod med nøgne, sorte grene.

Det regnede. Tre plusgrader og jævnt kedeligt.

SEX I DAG?

Mathilde gik ned ad trapperne. Dem tog hun altid fra lejligheden på fjerde sal, hvor hun boede sammen med sin søn.

Mads var 13 år gammel. Mathilde var 32, og hun havde altid været alene med ham. Det var hende, der altid havde taget ansvaret for ham, og det havde hun gjort så godt, hun magtede.

Nu var hun på vej ud i noget, hun ikke havde prøvet før. Hun var lidt bange, men hun var endnu mere vred.

Mads var brudt sammen i aftes. Han havde grædt og grædt. Det gjorde han aldrig, men nu kunne han ikke mere. Han blev terroriseret af en "bande". Det var lidt mærkeligt for Mathilde at smage på det ord, men en bande var det åbenbart.

Utroligt at sådan nogle huserede i Kløverparken, hvor Mads og Mathilde boede sammen med flere hundrede andre familier.

Vidt forskellige familier, men de havde kvarteret til fælles. Glæder, sorger og problemer. For lidt fællesskab.

Måske var det derfor, der var grobund for en bande. Nu var bandens fire medlemmer åbenbart begyndt at presse penge af Mads. Det skulle stoppes lige nu.

Mathilde var ikke en kvinde, der bad om hjælp i tide og utide. Selv om det måske var lidt skræmmende at skulle ned i den kælder, hvor Mads – lidt dramatisk ganske vidst – sagde, at de havde deres "borg" – så skulle en flok knægte ikke løbe om hjørner med hende.

Hun anede intet om dem. Jo, de var 18-19 år, havde Mads sagt. Det havde ikke gjort Mathilde mindre vred. Tænk at mobbe og afpresse en dreng? Det var da lavt? Omvendt ville det også være skidt, hvis de gik op og røvede kiosken, fordi der stod en pige på deres egen alder.

Mads havde nævnt navnene på et par af de drenge – eller unge mænd – der var efter ham, men Mathilde kunne ikke kende forskel på sådan nogle navne. Hun var sekretær på et advokatfirma, og derfor stødte hun da tit på "sådan nogle" navne, når advokaterne fik sager, men om det var en Hassan eller en Kemal var lige fedt for hende. Det var det nu også, hvis det var en Hans eller en Kent, når det var danskere. Det var bare navne – og journalnumre.

Mathilde lukkede jakken om sig. Det snuskregnede, og det var koldt. Hun skulle bare hen til nummer 32 og så ned i kælderen. Det havde Mads sagt.

Hun gøs. Mest på grund af kulden, mente hun, men også på grund af.....banden? Kunne man kalde den det? Eller var det bare nogle unge tabere?

Hvordan kunne de råde over et lokale her i boligforeningen? Viceværterne måtte da vide, hvad der foregik?

Hun rystede på hovedet. Systemerne spillede da også fallit.

Hun gik ind ad døren i den næste blok, tændte lyset og gik ned ad trapperne. Hun fik lidt gåsehud, og hendes åndedræt blev hurtigere og mere overfladisk.

Mon de var der? Ville hun ønske, de var der? Hvad ville hun sige? Ville det ikke være nemmere at vende om eller kontakte SSP-kontaktpersonen på skolen?

Mathilde mærkede efter i sit følelsesregister. Hun var nervøs, spændt, utrolig. Men hun mærkede også noget andet. Var hun lidt liderlig?

Hun skammede sig lidt. At føle lyst over sådan en spænding. For nok var hun liderlig – til tider – men lige nu var hun bare helt uforberedt på, hvad der kunne ske. Og det kildede på en måde.

Den blonde kvinde med den lange hestehale manglede noget i sit liv. En mand, ja, men også lidt spænding. Det var bare kedelig trummerum, men hun havde jo Mads at tænke på. Kunne ikke bare slå sig løs.

Der var lang tid imellem, at Mathilde havde sex, og forholdene til mænd havde været korte. Hun havde prøvet at udleve nogle af sine fantasier, men det var gået galt. Det med sexklubber var i hvert fald ikke hende.

Nu stod hun her. Bankede på. Ventede. Kunne hun høre noget? Skulle hun ikke bare vende om?

Mathilde bankede igen, og hun hørte en rumsteren.

Hvad var det, Mathilde var ved at gå ind til?

Døren bliver revet op.

En mørk fyr – ja, hvad havde hun ventet – står foran hende. Hun har aldrig set ham før, mener hun, men der er også så mange indvandrere her i kvarteret, og alle ligner hinanden.

"Hvem er du," spørger fyren. Han er høj og spinkel. Virker lidt fimset i det, og han har en hestehale. Det har Mathilde aldrig set en "perker" have.

"Hvem er det," råber en anden fra rummet.

Mathilde kan ikke se ind.

"Jeg...jeg er...", begynder hun.

"Ja? HVAD ER DU," råber splejsen, og Mathilde farer sammen.

En anden fyr kommer hen til døren.

"Slap nu af, Feisal," siger den nye fyr til splejsen. Mathilde vurderer dem begge. Ja, de er nok omkring 18-19 år, men det er svært at vurdere.

Den nye fyr er også spinkel. Han har et lille overskæg, og så er han næsten kronraget. Han har bare millimetertynde hår på hovedet. En mørk "kyse".

"Lad nu bare Hamid klare den her," siger den anden splejs. Mathilde suger navnene til sig. Hun ved jo ikke, om hun skal bruge de navne på et tidspunkt.

"Vi må da høre, hvad damen vil sige. Kom ind," siger Hamid næsten gæstfrit.

"Kom ind. Nu. Der er ikke åbent hus her," siger han bestemt, og han tager fat i Mathildes venstre arm. Hun trækker den til sig, men går ind.

Rummet er gråt og dunkelt. Så langt fra dansk hygge som midsommeren er fra denne triste januardag.

Der står et sofabord og et par stole samt en lædersofa i det ene hjørne, og i det andet er der et spisebord. Uden stole omkring. Der er colaflasker og fastfood-emballage. Der er ikke noget køkken, naturligvis, men et køleskab.

To andre fyre sidder i sofaen. En af dem er en kraftig fyr. Næsten fed, men der er også en anden, som Mathilde øjer og finder helt anderledes end de tre øvrige. Han er flot.

Mathilde er en køn kvinde. Hun er 168 centimeter høj, vejer meget gennemsnitligt 60 kilo, og hun har nogle bryster, der er ganske store i forhold til hende – en D-skål sidst hun købte undertøj. Hun har blå øjne og altså lyst hår. Hun er meget anderledes end disse indvandrerfyre.

Hun er født i Køge. Hun aner ikke, hvor de er fra, men Kløverparken er et godt bud. Trist med trist på hele livet. De er ikke gamle, men hvilken opvækst.

Den spinkle fyr med overskægget, ham Hamid var det vidst, slår sig ned i sofaen, men Mathilde bliver stående.

De tre andre rejser sig op. Det er som om, de ikke vil sidde ned, når der leder gør det.

"Hvad kan vi så gøre for dig," siger Hamid.

"For du er vel ikke bare kommet for at kigge på fire perkere," tilføjer han hurtigt – og hårdt.

"Mads...," siger Mathilde.

"Min dreng, Mads, siger, at I er efter ham," siger hun mere spagt end hun bryder sig om. Hun havde håbet, at hun bare kunne sætte dem på plads. I overført betydning slå hånden i bordet.

Sådan er det ikke blevet, og hun ser usikkert fra den ene til den anden.

"Mads," vrænger Hamid.

"Jeg kender sgu ingen Mads," siger han.

"Gør du, Mohammed," siger Hamid og peger på den flotte fyr.

"Eller hvad med dig, Hassan," siger han og kaster et blik på den kvabsede.

Nu har Mathilde i det mindste styr på deres navne, hvad hun så end skal bruge det til.

"Nåhr er det ham den lille taberfyr, som vi har truet med bank. Og som vi vil have til at give os penge," siger Hassan og griner. Han kigger Mathilde i øjnene.

Vreden og varmen stiger op i hende.

"Hvor vover I at...," siger hun, men hun når ikke længere, inden Hamid afbryder igen.

"Det kan da være, at vi skal bede ham der Mads om at komme med andet end en luset 50er, hvis han vil slippe for at blive mobbet eller få tæv. Måske skal vi have hans mor," siger Hamid.

Det risler koldt ned ad ryggen på Mathilde, men inden hun kan nå at svare eller vende sig om mod døren, er dør-åbneren – Feisal – ved siden af hende. Hun ser en kniv blinke i hans hånd.

"Jeg er klar, Hamid. Skal vi tage hende nu," siger Feisal, som åbenbart er et meget ivrigt bandemedlem. Mathilde når ikke at blive bange, inden også Mohammed er ved siden af hende.

Han dufter godt, og han verfer Feisal væk.

"Smut nu med din lille, latterlige kniv," siger Mohammed med en blanding af arrigskab og omsorgsfuldhed i stemmen. Han lægger armen om Mathilde. Det føles helt mærkeligt, men hans beskyttende arm er også fantastisk. Den er fast og følsom på samme tid.

Hun snuser ind. Dufter ham. Mærker hans faste hånd omkring hendes krop, og hun fantaserer. Om at blive taget af en høj, mørk, stærk fyr.

En ung mand. En lidt farlig mand. Mohammed ser både stærk og farlig ud.

"Jeg skal nok styre det her. I andre kan godt gå lidt væk fra hende der.....hvad hedder du," spørger lederen Hamid, der har rejst sig op igen og nu går hen mod Mathilde, der igen er alene midt på gulvet.

Hans klare, skarpe stemme står i modsætning til hans spinkle krop, som er af normal højde. Lidt højere end Mathildes 168 centimeter. Han vejer nok det samme som hende, 60 kilo, men en D-skål har han ikke.
Han har kasket.

Drømmen kunne være fortsat. Drømmen om, at det er Mohammed, hun elsker med – lige her i sofaen i det kølige kælderlokale med den lidt ramme lugt af....gammelt.

I stedet kommanderer Hamid.

"Du kan ikke bare komme her til os og klage som en kælling og så forvente, at vi bare adlyder. Det går ikke. Nu må du tage din straf. Hvis du udstår den, lader vi Mads være. Måske lader vi ham være. Det kommer an på," siger Hamid.

"Hvad...," begynder Mathilde, men hun får at vide, hun skal tie.

Mathilde er i en knælang nederdel og strømpebukser. En hvid, langærmet bluse. Og en jakke.

"Smid din jakke," siger Hamid.

"Feisal. Tag hendes jakke."

Mohammed står og kigger. Den høje, flotte fyr. Kunne han redde hende? Han gør ikke mine til at bevæge sig, og Mathilde kigger nervøst fra den ene til den anden.

Feisal adlyder.

"Tag dine strømpebukser af. Ja, og støvlerne naturligvis," siger Hamid.

"Og nej – du behøver ikke at brokke dig eller indvende noget. Vil du det her – for lille Mads? Eller vil du det ikke," siger Hamid, og hans ord giver en lille efterklang i det nøgne betonrum.

Mathilde bøjer sig ned. Lyner sine støvler op, og hun føler fire sæt øjne klistre til hendes krop. Det er for vildt det her. Det er helt uvirkeligt, men hun kan ikke gøre noget. Hun kan ikke komme til sin mobil, og hun tør ikke løbe. Først fem skridt hen til døren og så en trappe op. Og videre. Hun har ikke en chance.

Hun trækker op i sin sorte nederdel, og tager fat om kanten af sine grå strømpebukser. Trækker ned. Trusserne er ved at følge med, men hun hiver dem på plads, og det er kun de solariebrune lår, de ser.

Lige nu.

Mathilde ved godt, det ikke er sundt at tage solariesol, men midt i vinterens mørke pepper det både humøret og kuløren lidt op at få noget lys. Og en tur til Thailand er ikke lige budgetlagt.

Hendes glød står fantastisk til hendes lyse hår. En smuk blondine. Det er hun, og det ved hun.

Hun bukker sig ned og skubber sine strømpebukser helt af.

"Knap op. Mohammed. Hjælp hende med at få sin bluse af," siger lederen, og Mathilde tror ikke, det nytter at protestere.

"Jeg kan se....," begynder hun, men Hamid afbryder hende og Mohammed er over hende.

"Du kan ikke så meget selv lige nu. Du gør i hvert fald ikke mere end vi giver dig lov til. Vi bestemmer," siger han, og Mathilde dirrer.

Af frygt? Af spænding? Af lyst?

Hun ved det ikke, men hun er skræmt over et eller andet. Især hendes egen reaktion.

Mathilde har en mørkerød bh på. Med blonder. Helt klassisk og pæn. Et tilfældigt valg, for hun går altid pænt klædt. Selv om hun ikke har så mange penge, vil hun se godt ud.

Det skal hun også på jobbet. Være præsentabel. Som advokatsekretær på et mindre kontor er hun en del af firmaets ansigt.

Der kommer både høj og lav fra byen, og når en advokat tager 1000 kroner i timen, skal rammerne også være i orden.

Hun er alternativt præsentabel lige nu. Måske er hun i højere grad i problemer.

Lederen nikker hen mod Feisal, og han står straks ved siden af hende. Mohammed er der også. Han trak hendes bluse af, men nu er tonen ændret.

"Skær hende op," siger Hamid, og Mathilde når ikke at ænse noget – hverken det ene eller andet – inden Feisal tager fat i den ene strop og begynder at skære i hendes bh.

"Nej...den er dyr," udbryder Mathilde forarget og skal til at gøre modstand.

"Du virker billig," siger Feisal, som åbenbart har fået sin stemme tilbage.

Hendes ene bryst falder ud. Han skærer også den anden strop over. Og lige til højre for hægten. Feisal tager hendes bh af og kaster den hen mod Hamid.

Mathilde holder sine arme over kors og dækker sine bryster. Hun er blottet og ydmyget. Hun kigger på Mohammed, men han går uden at gengælde hendes blik.

"Her Hamid," siger Feisal, der står med hendes bh i hånden.

Feisal kaster, men en bh er ikke som en bold. Den roterer underligt i luften og ændrer retning. Mohammed griber hendes bh i stedet for Hamid. Han snuser til den, og han smiler. Ser igen på Mathilde. Hun bliver varm midt i kulden, for midt i ydmygelsen er Mohammeds følsomme, næsten kærlige reaktion, et varmt pust.

Hamid ænser ikke Mohammeds mimik.

"Du behøver ikke at være så genert. Det skal vi også nok pille af dig," siger Hamid.

"Flyt dine arme," siger han, og Mathilde ved, at hun ikke har noget valg.

Hellere gøre det selv end bliver tvunget. Hun tager armene ned langs siden. Mathildes lyserøde brystvorter er helt stive, og hun mærker en kildren, da Mohammed ser på hende.

Feisal giver hende et lille skub, så hun nu er et par meter fra den siddende leder.

Hamid nikker bare. Mod hendes nederdel. Feisal går hen til hende igen.

"Vil du selv?," spørger han.

Det frække møgdyr, tænker Mathilde, som lyner ned bagpå, lader nederdelen falde og træder ud af den.

Hun står i trusser. Hun er næsten næsten nøgen, men utrygheden ligger omkring hende som et tyndt klæde. Men hendes spænding – hun er lidt tændt – giver varme.

"Så Hassan. Nu tror jeg, at du skal vise os, hvordan du kysser og slikker sådan en kvinde," siger Hamid.

Hassan – den kraftige lidt kvabsede fyr – ser usikkert på Hamid og de to andre, men han ved, at det her også er en prøve for ham.

"Før hende over til bordet og stil hende med røven ud mod mig. Hassan. Kravl op på bordet og slik hendes patter," siger Hamid, som rejser sig.

Feisal er en vogter. Han gør, som der bliver sagt. Mohammed kigger, men han gør ikke noget. Hjælp mig, tigger en lille stemme i Mathilde. Hendes øjne rammer hans, men der er kun mørke.

"Kom her, Mohammed. Gør hende klar," siger Hamid, som løsner sine bukser. Det kan Mathilde høre, men hun ser ham ikke, for Hassan kysser hende.

Hun står foran bordet. Han sidder deroppe. Læner sig ind mod hende. Hun har lyst til at spytte på ham, men hun tør ikke.

Mohammed tager fat i Mathildes trusser. Under andre omstændigheder kunne det her være smukt. Han trækker dem ned, og hun mærker en kølighed mod sit køn.

Hun må være lidt våd, tænker hun, for det føles koldt. Kulde mod hendes mørkeblonde, trimmede dusk og de glatte læber. Lidt våde læber?

Mathilde ved ikke, hvad der sker med hende, men hun kysser ikke med tungen. Hun er snerpet sammen i munden, så det kun er Hassans tunge, der forsøger at vikle sig ind i hendes mund.

Hun vil ikke gøre det for let for ham. Hamid – som er bag hende – kan hun ikke gøre noget ved.

Han har smidt sine bukser.

Bæltet røg, det hørte hun, og pludselig er der varm hud mod hendes nøgne baller. Han må være nøgen. Hun mærker hans lem mellem sine ben, og inden hun når at rykke sig eller protestere, har han trykket sig op.

Hun kan ikke fornemme størrelsen på hans lem, men han er ikke for stor. Måske er han meget gennemsnitligt, eller også er hun bare mere våd end hun bør være. Egentlig burde hun jo være knastør her i kælderen. Den her scene indbyder ikke til sex.

Det ved hun godt, når hun tænker sig om.

Men kroppen tænker noget andet end fornuften.

"Hvad fanden. Er du lidt våd, tøs," siger Hamid overrasket. Han siger det ikke vredt. Nærmest som en anerkendelse af, at den lille flok kan andet end begå småbræk, true områdets unge, og skabe generel nervøsitet blandt den største gruppe af beboere i Kløverparken, der bare vil leve et helt almindeligt liv.

Hamids ord runger i Mathildes hoved.

Hun kunne have vendt sig om og smækket ham en på kassen, men reglerne er sat ud af kraft. En ung, buttet fyr sidder og kysser hende og piller ved hendes bryster. Han trækker sine bukser ned og hiver sin pik frem.

Den er ikke så lang, måske fordi fyren har noget mave, men han er overraskende stor. Altså tyk.

Hassan slikker hendes bryster. Hun væmmes, og hun skubbes frem, da Hamid maser sig det sidste stykke i bund i hendes fisse.

"Det er da ikke en araberfisse det her. Det kan jeg se og mærke," siger Hamid.

"Du skal da barberes, inden vi tager dig næste gang," siger han.

"Godt nok er du lyshåret, en dansk luder, men vi er altså til barberede fisser. Lige som de gode arabere," siger lederen som om han knepper "araberfisser" morgen, middag og aften.

Feisal står og kigger. Han har nogle stikkende øjne.

"Måske skulle vi også klippe hendes lyse hår af. For at vise, at vi bestemmer," siger Feisal, som åbenbart har noget med knive og sakse.

Hamid stønner og støder, men han vrisser også "hold kæft, Feisal".

"Smut med din kniv og dine tåbelige forslag til det bliver din tur."

Hassan sidder på knæ på bordet. Han har ikke sagt så meget, men nu beordrer han hende til at sutte sig. Mathilde sutter, og hun mærker ikke kun hans tykke pik i sin mund. Hun mærker også en snigende liderlighed, der bevæger sig op fra den våde fisse, op gennem mave og bryst til hendes mund.

Den er varm og tør, men den bliver nu fugtet af de præsperm, der hurtigt drypper ud fra den tykke pik.

Hun tager den til roden, og helt uden at blive opfordret til det, tager hun også fat om hans glatte mørke nosser. Hun begynder at rulle dem rundt i hånden. Kæle med dem, og hun mærker, at det hele sender en varm bølge af nydelse ned i hendes underliv.

Hvis hun var våd før, da Hamid stak sin pik i hende, må hun være endnu mere føjelig nu.

Det er utroligt det her, tænker Mathilde og lukker sine øjne. Blive kneppet af en vildt fremmed fyr – en ung knægt – mens man er tvunget til at sutte pik på en, man aldrig har talt med. En, der bare vil betjenes.

Hun mærker, at safterne strømmer ned til hendes fisse, og Hamid, som kørte lidt stramt – og hårdt – til at begynde med, glider nu ubesværet ind og ud. Hans skaft masserer hendes klit og hendes skede på den helt rigtige måde.

Hun har aldrig forestillet sig, hvordan hun vil reagere, hvis hun skulle stå – eller ligge – i sådan en situation her. Flygte væk i sine tanker og forestille sig, at det ikke skete – eller at det skete med andre, som hun kendte og elskede? Lukke helt ned? Blokere, skrige, stritte imod?

Men – hun nyder det jo.

Tanken er skræmmende, men den bundfælder sig ikke, for Mathilde mærker, at Hamid tager fat om hendes bryster og maser dem ind mod hendes krop mens han spænder som en flitsbue.

"Nu vil jeg sende min sperm op i din lille billige fisse," stønner han, og hans ord sætter en lavine i gang i Mathilde.

Mens Hamids pik sprøjter op i hende, ruller orgasmen op gennem hendes krop. Hun slikker Hassan endnu mere intenst, og hendes tunge er over det hele og spiller med vanvittig fart på hans pikhoved. Hun må bare have afløb for de kræfter, der raser i hende.

Hassan stønner lidt, og Mathilde står og skubber sin fisse bagud i store bevægelser for at Hamid kan komme så tæt på og så langt op som muligt. Hun stønner svagt.

"Arrrrvvvv," siger den stønnende Hassan pludseligt, og Mathilde ænser, at hun har bidt hårdt omkring hans pik. Ikke bidmærker, men hårdt nok i den følsomme top af pikken.

"Undskyld," siger hun med munden fuld af pik, men hun stønner for meget til at mene det alt for meget.

Hun støtter sig til bordet.

De er ikke nok at læne sig mod den siddende perkers let behårede ben. Hun har brug for noget fast, for Hamid maser på bagfra mens de sidste sprøjt fylder hende op.

Lederen trækker sig ud. Mathilde fører en hånd ned mellem sine ben. En refleks for ikke at dryppe, men det gør jo ikke noget her i beton-slummen, tænker hun.

"Feisal," siger Hamid med en stemme, der ville lyde mere mandig, hvis den var mørk.

"Kom her og slik fissen. Og du....ja....var det Mathilde...jow. Sæt dig op på bordet, så Feisal kan slikke dig, og så kan Hassan stå og blive suttet færdig."

Hamid kommanderede som en anden leder. Der var ikke så meget bandeleder over ham, som han stod der, og i det hele taget tvivlede Mathilde på, hvad de fire fyre her kunne udrette. Altså af bande-ting. To splejsede fyre, en kvabset og så en rigtig lækkerrøv. Mohammed kunne sikkert lidt af hvert. Hun var klar.

Hamid gentog sin ordre, og mens hun mærkede spermede løbe ud ad hende, satte hun sig op på bordet.

Hassan havde rejst sig, og hun kiggede op på hans tykke pik.

"Sut," sagde han. En mand – en stor dreng, lignede han dog stadig – af få ord.

Feisal satte sig mellem hendes spredte ben, og hun gøs.

På en måde var han den, hun brød sig mindst om. Hvis hun da brød sig om nogen af dem. Var det hans kniv, hans aggressive attitude, som han ikke havde noget at have i, hans logren med halen?

Det var nok et miks, men han havde ikke det samme over sig som Mohammed og Hamid.

De var vidt forskellige, men de havde dog – "noget".

"Kan du li' det, Feisal," spurgte Hamid, mens han og Mohammed så på knivfyren, der nu havde stukket sin tunge ind i Mathildes fisse.

Feisal svarede ikke, og Mathilde tænkte, at det sikkert også var en prøve for Feisal. At skulle slikke lederens sperm. Mathilde havde svært ved at vurdere, hvordan hierarkiet i denne bande fungerede. Måske var der bare Hamid – og så alle de andre. Måske havde Mohammed en rolle lige under Hamid. Hun vidste det ikke, men hun kunne ikke forestille sig, at Hamid spurgte til fisse-slikningen for at hun skulle få noget godt ud af det.

Sådan virkede han ikke til at være.

Hun smagte af fissesaft og sperm. Meget naturligt. Og meget af det. Feisal labbede det i sig, og når Mathilde kiggede lidt op i loftet og havde sin mund omkring Hassans pik, så føltes det egentlig meget pirrende alt i alt.

Hun var stadig udmattet og slap, så der var ingen anløb til endnu en orgasme. Hun havde også vanskeligt ved at komme flere gange i træk. Så skulle det være med en mand, der virkelig vidste, hvad han gjorde, og mænd var der ikke for mange af i Mathildes liv.

Lige nu var der fire, hvis man da kunne kalde bandefyrene for mænd.

Hassan stønnede, mens hendes tunge kredsede hjemmevant omkring hans pikhoved og strengen, der hæftede forhuden.

Hun slikkede ned ad skaftet og kyssede hans nosser. Hendes hænder mærkede på den glatte mave – helt glat også omkring pikken – og hun var klar over, at selv med sparsom hårvækst, måtte Hassan være flittig med barbergrejet dernede.

Feisal mumlede noget.

"Hvad," spurgte Hamid hårdt.

"Sikke noget pis med de her totter," sagde han, og Mathilde var klar over, at det ikke var hans eget slikne hår, han talte sådan om. Det var hendes kussehår.

"Tal pænt om damen," sagde Hamid bare.

Han havde sat sig i sofaen og nød sit værk. Mathilde sænkede blikket, Hassan hjalp nu til med at malke sin pik, og hun fik øjenkontakt med Mohammed, der også havde sat sig i den slidte, mørke lædersofa. En smil spillede om hans mund. Hun vidste ikke, om det var et smil til hende – eller ad hende.

Var det kærligt – eller hånligt?

Hassan stønnede.

"Slik mig kæl....dame," sagde han som var han vant til at blive serviceret af "damer". Mathilde slikkede mere intenst, og han rykkede i sin stive pik.

Hun ønskede – håbede sådan – at Hamid ikke ville råbe noget, eller komme over for instruere Mathilde og Hassan i, hvordan hans sperm skulle ramme. Hun kunne godt sutte ham til udløsning, men ikke på vilkår om hun ville sluge.

Kun hvis hun blev tvunget, naturligvis, men hun håbede at klare frisag. Det havde været slemt nok. Og lidt dejligt. Ophidsende i hvert fald, men der måtte være en grænse.

"Du skal sluge min sperm," stønnede Hassan så, og Mathilde følte let kvalme.

Hun plejede ikke at være sart, og hun slugte gerne mænd, som hun følte noget for, men at skulle synke "hans", var for meget.

Mathilde kiggede både med nervøsitet og afsky op mod Hassan, og hun trak sig en anelse væk. Hamid fangede hendes signaler, hvor små, de end måtte være.

Få sex i dag

"Du sluger bare hans sperm," sagde Hamid, inden hun kunne nå bare at tænke på at protestere med ord. Det havde hun nok heller ikke turdet.

Hun havde opdaget, at det var nyttesløst det her. De havde en plan med hende, og de fulgte den. Om den så var helt spontan eller om de plejede at gøre sådan her.

Hamids ord blev sagt med almindelig styrke – men bestemt. Hun var klar over, at hun sad i saksen.

Hun gjorde det her på grund af Mads.

Hassan sank lidt ned i sine knæ, men om det var på grund af en snarlig udløsning, eller fordi han var dårlig til at stå på benene, nåede Mathilde ikke at spekulere på, inden han kom med et hurtigt "urrggggg" og en varm stråle ramte hendes mund. Hun var slet ikke forberedt, så spermen fløj ned i hendes hals, og hun hostede mens han sprøjtede i hende.

"Sut og slug," stønnede Hassan, som tydeligvis følte, han dominerede hende ved at kræve, hun slugte hans sæd.

Han kom i lange, seje stråler, og igen blev Mathilde overrasket. Ikke over spermen, for nu var den begyndt at vælte ind i hendes mund, men over hendes reaktion.

Liderligheden sprøjtede op i hende med samme kraft som Hassans sperm, og hun oplevede endnu en orgasme. Ikke så kraftig som den for lidt siden, men kort og intens. Hun nød det, men hun var også skræmt.

Denne gang

Hun klemte sine ben hårdt sammen om Feisal, der endnu sad og slikkede hende. Helt ren. Det var jo lederens ordre, og den lille, langhårede fyr havde gjort det, han fik besked på. Måske havde han nydt det.

Hvornår fik han ellers fisse?

Hun holdt presset, så han måtte vriste sig fri. Uden brok.

"Åhhhhhhh," stønnede Mathilde, og hun lukkede sin mund skamfuldt. Sank det, der var i munden. Hun nød det, men hun turde ikke vise det.

Hun sænkede hovedet, så resten af Hassans safter tørrede han af i hendes lyse hår. Måske mente han, at han ydmygede hende, men hun var nået over det stadie.

Det her var vanvittigt, men det var også vildt. Farligt – og fantastisk.

Hamid havde rejst sig.

"Du er sgu da en skøn lille sag. Sikke du kan. Jeg føler, jeg er blevet helt liderlig igen," sagde Hamid overrasket.

Som om han ikke forventede, at hun var god til at kneppe under tvang.

Hamid havde havde haft bukserne om anklerne, da han havde kneppet hende bagfra. De var trukket op, dog uden bælte, men nu pillede han igen ved sine knapper i hængerøvsbukserne.

Mathilde havde aldrig lært at holde af den form for tøj. Det var da utroligt, at han behøvede noget til at holde dem oppe. De sad jo næsten ved hans knæ, bælte eller ej.

"Flyt dig," sagde Hamid til Feisal.

"Du er også færdig," konstaterede Hamid til Hassan, der havde presset de sidste dråber ud af sin pik. Han sprang ned.

Mathilde sad nøgen på kanten af bordet.

Helt blottet. Og brugt.

Hun rystede lidt af kulde. Det måtte være kulde, for varmt var der ikke hernede i kælderen, og selv om hendes kamphormoner – adrenalinen - kørte rundt i kroppen, var det ikke nok til at fjerne lidt ubehag ved den kølighed, der på alle måder omsluttede hende.

Adrenalin sagde "flygt eller kæmp". Hun kunne ingen af delene, men måske var der også nogle andre hormoner, der blev udskilt fra hendes kirtler.

"Bliv og – lyst", sagde hormonerne.

"Jeg er sikker på, at du kan endnu mere end det, du har vist os nu. Kom Mohammed. Du skal da også kneppe hende," sagde Hamid, som smed sine bukser og det hele igen. Han kravlede op på bordet ved siden af Mathilde.

Han lagde sig ned på bordet, og sagde, at hun skulle lægge sig oven på ham.

Hamid sagde det lidt mere blidt nu. Mathilde tøvede, men så blev hun hevet tilbage, så hans pik pressede sig mod hendes lænd. Den var slap.

Mohammed smilede til Mathilde.

Han trak sin t-shirt af og løsnede sine bukser. Han var muskuløs, og i modsætning til de tre andre, lignede han en mand. Han var mørk, og han var smuk. Havde en lille smule velplejet skæg. Ikke meget. Han var jo heller ikke særligt gammel.

Nu kiggede hun op i loftet igen, men hendes ben lå stadig ud over bordkanten. Mohammed var åbenbart klar, for han tog fat i hendes ben og løftede dem op på sine skuldre.

Der gik stød gennem hendes krop, og Feisals mundvand måtte blive erstattet med nye bølger af fissesaft. Det var en befrielse endelig at blive berørt af den mand, som hun havde fantaseret om i den tid, hun havde været fanget – eller i hvert fald en slags tilbageholdt – her i kælderen.

Mathilde lå nu oven på én mand, og en anden var bøjet ind over hende. Hun var helt åben, og Hamid holdt fast om hende mens han rodede ved sin pik.

"Feisal," råbte Hamid for at være helt sikker på, at det blev hørt.

Han kom helt hen til bordet.

"Du skal optage, hvad der sker nu, men naturligvis ikke mit eller Mohammeds ansigter. Men sørg for at få Mathildes ansigt med. Og vis endelig i detaljer, hvad vi gør ved hende," sagde Hamid, og Feisal fiskede sin telefon op ad lommen.

"Uhhhhååå," stønnede Mathilde, da hun mærkede Hamids fingre og pik ved sit bagerste hul.

"Jeg ved, hvad jeg gør. Det ved jeg altid," sagde Hamid, og Mathilde turde ikke tænke længere.

Mohammed kørte sin pik rundt på hendes klit, og det sendte hende helt i sky. Hun kunne kun se toppen af ham – hans ansigt – fordi Hamid holdt hende fast, men hun så hans øjne, der skiftede mellem hendes øjne – og hendes fisse.

Hun lagde ikke mærke til Feisal. Da Hamid havde sagt, han skulle filme det, havde hun krympet sig, men ydmygelsen i dag havde været total.

Hun måtte jo gå til politiet, hvis det her udviklede sig. Hun skulle tænke på Mads, men det gjaldt også, hvis hun pludselig blev udstillet på den her måde på nettet.

Mathilde lå med sine nøgne bryster og sit blottede køn på et bord. Nu følte hun, hvordan en blød, men tyk pik, trængte langsomt og blidt op i hendes fisse, og da Mohammed var oppe, stødte han rytmisk frem og tilbage i hende.

Hamid havde holdt igen, men nu trængte han også ind med sin pik. Hun kunne intet gøre, for Mohammed havde fat i hendes lår, og Hamid holdt om hendes overkrop.

"Men.....hvad hvis det gør ondt," sagde Mathilde spagt. Udsigten til, at der skulle være to pikke dernede, var lidt skræmmende, også selv om hun dårligt havde set, hvor store pikkene var.

Mohammeds føltes fyldig, og hun måtte indrømme, at det smaskede lidt fra hendes fisse.

Hun kunne ikke se, at Feisal filmede, hvordan pikken kørte i hendes fisse, og at en anden pik var ved at trænge ind i hendes røv.

Hamid var overraskende blid, men om det skyldtes hensyntagen eller uerfarenhed, det var ikke til at vide. Hans pik var heller ikke så tyk, så når det nu skulle være, var det sikkert godt, at det var disse "brød", der omsluttede "bollen" i den sandwich, de var ved at trylle frem på det skrammede spisebord.

Hamid klemte om hendes brystvorter, og da han kunne mærke, at de strittede, kommenterede han det. Lidt hårdt og bryskt, men ikke så voldsomt som hans tonefald havde været tidligere.

"Er hun god at kneppe, Mohammed," sagde han med en påtaget latter.

Mohammed mumlede noget, men han gryntede også og kørte hurtigt og dybt i hende.

Hun havde oplevet de mænd, der var kommet meget hurtigere end Mohammed, men unge mænd var åbenbart ikke helt ens. Måske havde han trænet sin udholdenhed ved at spille pik.

Indvandrerdrenge måtte gerne spille pik – og kneppe piger.

Pigerne måtte sikkert bare affinde sig med, hvad de fik besked på.

Det havde Mathilde også lært på den hårde måde.

Hendes slanke krop blev skubbet lidt frem og tilbage, og hun mærkede træpladen mod sine baller. Hestehalen hang ned på den ene side af Hamids hoved, som han havde lidt forskudt fra hendes. Ellers ville det heller ikke være behageligt.

Hendes anus var blevet udvidet stille og roligt, og efter nogle minutter var der intet ubehag ved at have to pikke i sig på en gang.

Men som hun reflekterede over det, var det en utrolig oplevelse. Hun begyndte at arbejde med, give sig lidt hen, og hun nød, at hun fik massage i fisse og røv – på en gang.

Hendes safter flød fra fissen og ned i revnen mod røven, hvor de ramte Hamids pik. Hans pik blev smurt ind i hendes dråber, som blev skubbet ind bag hende.

En tanke sprang op i hende – hvad hvis det her ikke var nok til at købe Mads fri for deres angreb? Hvad hvis hun skulle fortsætte med at betale? Hvad ville det næste blive?

De tanker kunne have slukket hendes glød, som hun kunne blive slukket, når hun havde sex og pludselig oplevede noget, der slet ikke var godt.

Men disse spekulationer havde den modsatte virkning: Hendes kinder blussede, hendes håndflader blev fugtige, og hendes åndedræt var kort og hårdt.

"Åhhhhh ja, tag mig, knep mig.....pul mig," skreg hun pludselig, og et bredt, hvidt smil bredte sig over Mohammeds ansigt. Det blev han ikke mindre køn af, og med en hånd på hendes venusbjerg, satte han et sidste, hæsblæsende ridt ind. Op over den sidste forhindring og i mål.

Mohammed gned hendes spændte klit. Han kørte erfarent rundt i små cirkler på den fugtige – nej, smaskvåde spids – og Hamid havde et hårdt tag i hendes bryster.

"Sperm i hende, Mohammed. Så vil jeg lave ass-to-mouth på hende bagefter," sagde Hamid.

Han havde set for meget porno, nåede Mathilde at tænke, men netop porno-tanken fik orgasmen til at rulle ind over hende.

Mohammed reagerede lynhurtigt. Han gav slip, og nu fik hun endnu en portion varm, ung sperm op i sig. Hun vred sig, og Hamid skubbede sig ud under hende.

Inden hun var bumpet ned på bordet, havde Hamid sat sig ved siden af hende og ført sin pik ned mod hendes mund.

"Sut mig," sagde han bare, og Mathilde tog hans pik i munden.

Hun skelede lidt op til Hamid, der sad med et veltilfreds smil om munden. Mohammed kunne hun også se, og han havde lukkede øjne. Var stadig oppe i hende, men trak sig ud og tørrede nænsomt sin pik af i hendes dusk.

"Tak," sagde han.

"Hold nu din kæft," lød Hamids reaktion på hans høflighed.

"Det er da hende, der skal sige tak," sagde han.

"Sut så...hårdere," sagde Hamid, og Mathilde brugte sine sidste kræfter på at sutte ham til endnu en udløsning.

Mens han strintede lidt ekstra safter ind i hendes mund, løb det ud ad hendes fisse. Mohammeds sperm blandede sig med de klatter, Hamid havde lagt tidligere, inden Feisal fik slikket op.

De var færdige. Mohammed var færdig, Hamid var færdig og Mathilde var helt færdig. Mobiltelefonen sagde et "blip". Feisal var også færdig. Hassan havde set på fra sofaen. Måske havde han spillet sin pik. Måske bare slappet af.

"Tag dit tøj og gå...nej vent. Giv mig din mobil," sagde Hamid og pegede hen mod Mathildes jakke.

"Eller skal jeg selv tage den?".

Mathilde begyndte at klæde sig på. Hurtigt og lidt febrilsk. Hun tøvede, men smed sin telefon over mod Hamid i det håb, at hun sigtede forkert, så den ramte gulvet og blev smadret.

Han greb og kiggede på den.

"Lås op, og indtast så mit nummer," sagde Hamid og kastede den tilbage til Mathilde. Hun tabte den på gulvet, men hun fik lige sat foden frem, så hendes Iphone 5 ramte foden og afværgede det store stød.

Hamid sagde sit nummer. Hurtigt, så han måtte gentage det.

"Hvorfor," spurgte Mathilde bare.

Hamid trak sine bukser på.

"Ring om et par dage. Så har vi fundet ud af, om det er i orden med Mads, eller om vi skal finde ud af noget mere. Smut," sagde Hamid.

"Men...," begyndte Mathilde.

"Du ringer om et par dage. Smut så. Nu."

"Og husk, hvad vi har på dig. Du skal makke ret," sagde Hamid.

Feisal kom gående hen mod hende. Smilede for første gang. Mohammed satte sig i sofaen. Deres øjne mødtes.

"Farvel," sagde Feisal.

Døren smækkede i bag hende.

Hun gik hjem. Det regnede. Men sidst på denne grænseoverskridende eftermiddag, gemte sig alligevel en lille smule varme inde i Mathilde.

Og frygt.

Hun frygtede, at Mads ikke ville få fred – at det her skulle gentage sig som endnu en betaling.

Hun frygtede, at den forfærdelige VIDEO pludselig ville blive brugt til afpresning.

Men mest af alt frygtede hun sig selv og hendes lyst.

Hun var bange for bandens medlemmer, men hun havde et brændende ønske om at møde dem igen.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.