Dette er en historie i serien om ægteparret Lars og Line og deres forhold til Maria. Der er tidligere udkommet to historier i serien.

Jeg har haft en del oplevelser med Lars og Line – et ægtepar, der er forældre til min gode veninde Lea. De seneste par år har jeg fået udforsket nye seksuelle sider af mig selv. Både med Line, som er 38, og med Lars, der er fem år ældre end hende.

Jeg er Maria på 22, og forleden, da jeg var på besøg hos mine forældre i Storkøbenhavn, kørte vi forbi en rasteplads, som har en særlig plads i min bevidsthed.

SEX I DAG?

Jeg har godt nok aldrig været der, men for nogle måneder siden fortalte Line mig om en oplevelse, hun havde haft på rastepladsen den sommer.

Det var en oplevelse, hun – på en måde – havde sammen med Lars, og den understregede, hvilken særlig seksualitet de to havde sammen.

Det var den fetish, som Line havde afsløret for mig for et par år siden – om deres særlige sex på Hundige Strand, hvor Lars fortalte Line, hvad hun skulle foretage sig i forhold til de mænd, der bød sig til.

At jeg har oplevet noget lignende – med Lars og Line på stranden – vil jeg skrive om en anden gang, men lige nu rumsterer rasteplads-oplevelsen i mit hoved, og jeg tænker på den fantastiske sex mellem Line og jeg, rastepladsen førte hen til.

Kan man tale om en "horny highway", så ligger den lige her omkring.

Det var Line, der havde brugt udtrykket "horny highway", da jeg havde været forbi hende for nogle måneder siden.

Til daglig bor og studerer jeg i Sønderjylland, så jeg er kun i København cirka en gang om måneden. Og det er jo ikke ved hvert besøg, at jeg kan stikke forbi familien Schmidt-Knudsen og heller ikke hver gang, jeg kan få en fræk oplevelse med parret.

Line havde været alene hjemme, og hun havde været helt vild, da jeg havde skrevet, at jeg lige ville kigge forbi.

Det regnede, men hun havde rettet an med lidt frugt og en kølig hvidvin, sådan som hun vidste, jeg kunne lide det.

"Du skal høre noget dejligt, jeg har været ude for. Med Lars. Han overgår altså sig selv, når det gælder om at få mig til at leve fantasier ud," sagde Line mens vi spiste fra fadet med de dejlige frugter.

Jeg sagde til hende, at det da heller ikke skorter på hendes lyst.

"Kom med ind på sengen...tag vinen med. Så skal jeg fortælle," sagde Line.

Vi kaster os i hendes – og Lars – bløde seng, og hun siger fnisende, at hun jo altid har tændt lidt på at være – ja, luder.

På at sælge sex.

"Når man nu så godt kan li' sex, hvorfor så ikke få lidt penge ud af det. Altså kun som en del af en fantasi," siger Line, som griner, da jeg spiler øjnene op.

"Penge," udbryder jeg vantro.

"Det er jo ikke for pengenes skyld. Det er som en del af legen. Hele spillet. Hvor Lars overvåger mig og fortæller mig, hvad jeg skal gøre. Det tænder mig jo vanvittigt. Det ved du jo. Du har selv oplevet det," siger Line, og jeg må give hende ret.

Vores strandtur – hvor jeg var med – var det vildeste, jeg har været med til.

"Jeg havde taget noget rigtigt udfordrende tøj på, og så havde jeg naturligvis fået nøje instruks om, at jeg skulle følge Lars' kommandoer, hvis jeg fik en "kunde". Jeg var i blonde-undertøj, en læder-nederdel og en hvid, halvt gennemsigtig bluse. Og meget høje hæle. De var lidt vanskelige at få på, da jeg skulle hen over asfalten," fortæller Line.

Jeg nipper til min hvidvin og fornemmer, at det her nok skal blive frækt.

Line fortæller, at Lars åbenbart ved lidt mere om rastepladser, end hun gør – og end hun troede, at Lars gjorde.

"Han ved lige, hvor der holder mange lastbiler parkeret på bestemte tidspunkter, og da vi kører ind på rastepladsen er der fyldt helt op. Han sætter mig af, naturligvis med min bluetooth i øret, så jeg har kontakt med ham – helt diskret. Han kan høre, hvad der foregår, og han kan give mig instruktioner," siger Line.

Jeg ligger og tænker mit. Line vil nok ikke begynde sådan en historie, hvis der ikke er kød – ja undskyld udtrykket – på den, og der er jo 60 dejlige kilo på hendes 173 centimeter høje krop. Hun gør ikke noget halvt. Hverken når hun fortæller sine frække historier eller forfører unge kvinder.

Hun kan begge dele. Og mere til. Jeg har efterhånden oplevet det hele, men som jeg ligger der i hendes seng med Line ved min side, vil jeg ønske, at hun bare vil gøre det én gang til.

Jeg er klar.

"Hvordan kommer du til det," vil jeg vide – utålmodigt.

"Mænd er da så nemme. Det er langt vanskeligere at indfange en kvinde," siger Line og kysser mig. Hurtigt og blidt.

Hun fortsætter sin fortælling.

"Jeg går lidt søgende rundt mellem lastbilerne. Jeg ved ikke, hvad jeg ligner, men nogle med en lidt snavset tankegang – og med lyster – kan sikkert godt tage mig for at være enten en prostitueret eller i hvert fald en kvinde, der er ude på eventyr. Jeg går ikke alt for sikkert på stiletterne, for de er meget højere end det, jeg er vant til at gå på. Og underlaget er lidt ujævnt. En lastbildør åbner. Der holder nok 10-12 lastbiler her, men der er ingen mennesker. Jeg tænker, om de er inde for at spise, men Lars siger i mit øre, at jeg bare skal gå rundt og kigge. Han er sikker på, at der er nogle, der bare hviler oppe i førerhusene," fortæller Line.

Jeg gisper lidt. Jeg fatter ikke, at hun kan få sig selv til at gøre det der. En ting er stranden – ved Hundige – hvor det er kendt at folk dukker op for at udveksle sex, men på en rasteplads? Som "prostitueret"?

"Du er jo en slags luder," siger jeg halvt spørgende og halvt konstaterende.

"Ja," siger Line.

"Det tænder mig enormt. Både det at Lars skal dirigere mig og overvåge, hvad der sker, men også det, at jeg skal gøre det for penge. Men det er da smart. Jeg er vild med sex....og vild med penge. Hvorfor ikke kombinere det," griner Line og nusser min ryg kærligt.

Vi er ligger fuldt påklædt på sengen, men jeg har virkelig lyst til at mærke hende nøgne, varme krop. Hendes hud. Min hud. Vores hud mod hinanden.

Jeg krænger min bluse af og kaster mig tilbage på sengetæppet igen. Ligger i jeans og en sort bh.

"Kom nu....videre," siger jeg og puffer til Line.

"Men du....hvordan kunne Lars være sikker på, at han kunne komme til at se det, du havde gang i," spørger jeg. For mit indre øje kan jeg sagtens forestille mig Line gå søgende rundt blandt de lange lastbiler, men det er ikke let at holde styr på, hvor en løsagtig kvinde lige går hen. Og hvor hun begynder at betjene en "kunde".

Jeg ved jo, at det betyder meget for Lars at kunne se hvad Line laver. Det betyder alt. Det er selve legen. Hvis han ikke kan følge hendes betjening af mænd, der stiller sig til rådighed – og forventer at få en seksuel ydelse – er det slet ikke legitimt for Line at knalde ved siden af.

Det er en fantasi med forpligtelser. For begge parter.

"Lars har altid haft to krav. Dels at han skal kunne se mig, og dels at mændene ikke må sperme oppe i mig. At jeg så ikke altid har kunnet leve op til det med spermen – det ved han ikke. Det er også noget underligt noget. Hvis de må kneppe mig uden gummi – og det har han jo intet imod – hvorfor så ikke køre hele vejen. Sært," siger Line og tegner små figurer på min mave.

Hun kilder. Efterhånden kender hun mig og min krop så godt, at hun lige ved, hvor hun skal bevæge fingrene hen, når det skal være kildent og kælent. Og når det skal være saftigt og sexet.

Hendes fingre bevæger sig fra min mave og op omkring mine bryster, og mine brystvorter stivner under det sorte stof.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Jeg tænker på Line den dag på rastepladsen. Mejet ud, og jeg fører min ene hånd ned til mit højre lår. Presser lidt ind mod fissen. Hårdt.

"Fortæl nu. Du skal ikke drille. Jeg vil høre, om du finder noget," siger jeg, men jeg har på fornemmelsen, at Line altid finder ud af det, hun vil.

Jeg har kendt Line og Lars det meste af mit liv. Min bedste-veninde Leas forældre, men det er først de seneste par år, at vi seksuelt er blevet tæt. Nu er vi ikke sammen så ofte mere, men vi kommunikerer ivrigt, og ind imellem løfter hun sløret for, hvad hun laver. Med Lars.

Jeg er ikke sikker på, jeg får så meget at vide om, hvilke andre piger, hun er sammen med, og det er godt.

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste unge kvinde, hun dyrker sex med, for i modsætning til mændene, som Lars vil kontrollere hendes sex med, har hun frie hænder, når det er en kvinde, der skal forføres.

Hendes hænder er dejlige. Jeg løfter op i den ene skål og blotter mit bryst, og hendes hånd nusser med med det samme.

Line ligger på ryggen med et smil om munden. Hendes lange, lyse hår ligger på det beigefarvede, glatte sengetæppe som var det sirligt lagt an af den kunstner, der ville til at male et par kvinder. I så fald skulle vi være nøgne.

Jeg fantaserer. Svømmer lige væk i et øjeblik og ser os liggende nøgne sådan her på sengen. Jeg svæver et sted oppe over os. Min krop – ansigt, bryster, mave, lår, sort trekant – der viser sig frem for den malende eller fotograferende kunstner, mens Line ligger hemmelighedsfuld på maven. Med det ene ben bøjet og ballerne let spredt, og så det smukke, lange lyse hår som en skulptur, der flyder ud fra hendes hoved.

Jeg er lige ved at lukke øjnene, men jeg kigger over på hende.

Line smiler. Hun kigger på mig og kan se, at jeg svømmer væk.

"Du er dejlig, når du ligger sådan der. Så naturlig og uskyldig. Tag dit tøj af," siger Line, og jeg knapper mine jeans op, hægter bhen op, løfter min numse og skubber mine bukser og trusser af.

Mine baller hviler mod sengetæppet. Det føles lidt køligt lige til min hud vænner sig til temperaturen. Lines højre hånd kører ned over min mis. Strejfer min dusk og hiver lidt drillende i dusken. Jeg ved, hun kan li' den, men hun vil ikke selv have sådan en lille pels. Hendes blonde krop skal være glat. Bortset fra hendes lange hår. Hendes stolthed.

Jeg synes, hun har meget at være stolt af, og jeg er en heldig kvinde.

"Skal vi til at dyrke sex eller vil du fortælle hvad der sker på rastepladsen," griner jeg og ved egentlig ikke helt, hvad jeg håber, hun svarer.

"Det ene udelukker vel ikke det andet. Gør det," siger hun.

Lige min tanke.

"Lars har sagt, at når – ikke hvis – jeg finder en chauffør, der vil kneppe mig for penge, så skal jeg ikke lade ham gøre det i førerhuset," begynder Line sin fortælling. Nu lægger hun sig også om på ryggen lidt på venstre side. Hun vender lidt ind mod mig, og hun rejser sig op, støtter på sin ene albue, kigger på mig og kærtegner min krop.

"Han har fortalt, at der er et lille borde- og bænke-område i en lysning inde bag nogle træer. Lars har set, at der ikke er nogle. Det er der vist ikke særligt tit, og det er derinde, jeg skal sige, jeg vil kneppes. Det er min fantasi at gøre det i det fri," fortæller Line.

"Man kan ikke få det helt som man vil, hvis man bliver tilbudt en ordentlig gang sex for 1500 kroner," siger hun.

"1500," udbryder jeg med et spørgsmålstegn usynligt malet fra min hals ned over mine bryster og med prikken under tegnet lige placeret på klitten.

Jeg rejser mig halvt op.

"Du er dælme en frækkert," siger jeg og kaster mig over hende.

Kysser Line mens jeg tænker på, hvad det ville koste, hvis jeg skulle betale for den fantastiske sex, jeg havde fået af hende gennem de seneste par år.

Heldigvis er jeg en ven af huset. Og der er ikke penge mellem venner. Men god sex – ja, naturligvis.

"Jeg er da 1500 kroner værd. Ellers må du hellere høre efter, hvad der sker. Så vil du for alvor sige, jeg er for billig," siger Line og knapper sin skjorte op.

Hun blotter sin overkrop men bliver liggende i sin nederdel og bh. Nu er det også min tur til at bevæge mine fingre rundt på hendes varme overkrop.

"Jeg går rundt mellem lastbilerne på må og få, og da jeg ser en fyr – eller en mand, det er svært at vurdere – sidde oppe i en af lastbilerne, banker jeg på døren. Jeg kan kun nå det underste af døren, men jeg banker hårdt og håber, at han kan høre mig, uden at jeg skal kravle op på trinene. Det vil aldrig gå med de sko," siger Line.

Hun fortæller, at det er en dansk lastbil. Hun vil ikke ud i noget med en polak eller bulgarer, men døren åbner og en mand kigger ned.

Line vurderer ham til at være midt i 40erne. Måske 50. Han smiler. Ikke sådan et "kan jeg hjælpe"-smil, men et "halløjsa"-smil.

"Hello – who are you," siger chaufføren med tydelig dansk accent.

"Nej, nej bare rolig. Jeg er dansk," siger Line og træder lidt tilbage fra døren. Så kan hun bedre se ham.

"Er du...," spørger han, og Line er glad for, at han så hurtigt har læst hendes signaler.

"Jaaaaa, jeg går lige rundt og ser, om der er nogle frække mænd, jeg kan hjælpe lidt. Det er jo en lun dag, og mon ikke I har brug for noget at lave, når I overholder jeres køre- og hviletid," siger Line.

"Du spillede da godt nok højt spil," siger jeg og nusser hendes hals. Jeg ved, hun godt kan lide at blive kælet for på den tynde hud.

"Ja, det gjorde jeg, men jeg havde jo et job, jeg skulle gøre. Jeg skulle leve op til Lars tillid," siger Line.

Chaufføren er med på den værste, siger Line, og da han har hørt, hvad hun koster, vil han vide, hvad han får for pengene.

"Jeg fortæller ham, at jeg sutter ham, at han må sutte mig og at han må kneppe mig, hvis han lader være med at sperme i mig," fortæller Line, og det gyser i mig, for jeg ved jo, at Lars er i den anden ende af telefonforbindelsen og hører alt hvad Line siger.

Hun siger også, at de skal gå om i lunden bag træerne, og nej – hun vil ikke rulle ham. Line knapper sin bluse ned og viser sine fyldige, struttende bryster til chaufføren, der er i korte bukser og en lyseblå, lidt snavset skjorte.

Han har et fuldskæg. Pænt, faktisk, selv om han selv virker lidt overvægtig.

"Jeg vil have pengene først. 1500," siger Line, og manden rækker ind efter sin pung.

"Det var ligegodt satans det her," mumler han ifølge Lines genfortælling, og jeg kan godt forstå ham.

"Sådan tænker jeg da også nogle gange, skønne," siger jeg henført til Line, og jeg kæler for hendes mund og næse.

Spillet uden grænser

Og fører fingrene over hendes øjenæbler.

Hun lukker øjnene og blinker. Hendes lange sorte øjenvipper kilder mine fingerspidser. Tænk at man kan være så sensuel med så små dele af kroppen.

Det gyser i mig.

Hvad kan det her ikke udvikle sig til. Billeder kører for min indre fremviser, og Line fortæller, hvordan Lars begynder at sige, hvad hun skal gøre. Nu er der jo kontakt. Nu er Lars "bag rattet", og han dirigerer Line – og "kunden", som hedder Klaus – hen mod lunden.

Hun har fået pengene. De er stoppet ned i hendes taske. 1500 kroner. Sort. Liderligt. Spændende. For vildt?

Line aner ikke, hvor Lars er henne, men hun ved, at han både har kikkert og fotoapparat med, så mon ikke han nok skal fange det, der sker.

Line føler sig helt sikker, og da Klaus og hende er kommet i skjul bag træerne sætter hun sig på hug og hiver i hans bælte.

"Kom så frem med den," siger hun – og genfortæller Line i sengen.

Jeg er brændende varm allerede, og jeg nusser oven på Lines sorte nederdel. Tænker på den lædernederdel, som Klaus kan se ned på mens hun tager hans halvstive pik ud, spiller den op og sutter prøvende på den.

"Træk hans bukser ned," befaler Lars, og Line parerer ordrer. Klaus protesterer ikke og nu kan Lars stå et stykke væk – helt i skjul – og se nogle nosser, der er meget større end det Klaus' pik lige lagde op til.

Line trækker op i sin nederdel og hun hiver ned i sine blondetrusser. Hende glatte fisse er blottet for Klaus, og hun vender sig rundt og sætter sig op på det mørke træbord. Hun skubber bagdelen tilbage, så hun sidder lige tilpas for Klaus.

Han har smidt sine træsko – typisk trucker-fodtøj – og er trådt ud af sine korte bukser, og nu står hans pik lige op i luften. Eller ud foran ham.

Klaus er lysblondt og har faktisk meget pæne pikkrøller, så Line glæder sig til at stifte bekendtskab med hans pik.

Det kommer hun snart til, for Klaus skubber hende bagud, men ikke hårdere end at Line tager fra med armene og ligger halvvejs oprejst, da Klaus sætter sin pik mod hendes fisse.

Han undrer sig heldigvis ikke over, at hun har sin øresnegl – en bluetooth – ved venstre øre.

Hun har Lars i øret, og han siger, at hun skal stønne og gøre sig luderagtig. Hun skulle opgøre sig som en luder.

Line adlød og begynder at sige, at det er fantastisk. At hun vil have Klaus dejlige, stive pik, og at det er så vildt, når han rammer helt oppe i hende.

På en måde faker hun, men væden i hendes skød er ægte nok, for det tænder hende fuldstændigt, at hun ligger og bliver taget som en luder her på en rasteplads.

Kølebilernes generatorer kan hun høre brumme, og Lars' åndedræt er tydeligt i hendes hoved.

Klaus brummer også. Han stønner, og Line ved, at Lars kan se og høre det hele.

Hun kalder Klaus en tyr, og han støder sin pik ind og ind og ind i hende.

"Du må ikke komme i mig. Heller ikke nu. Du skal holde ud. Længe endnu. Du skal have meget for dine penge," stønner Line.

"Og husk – ikke sperm i min fisse...alle andre steder," siger hun.

Jeg har ført en hånd op under hendes nederdel, da hun siger "alle", for jeg ved, at Line mener det. Hun kan li' at få pik alle steder. Lars' er for stor til, at hun kan tage den analt, men så får hun det "ude i byen". Og oppe i røven....

Jeg piller ved hendes trusser, og jeg mærker, at hun er lidt fugtig på fissen. Jeg tager hånden til mig igen og begynder i stedet at massere et bryst. Hun rejser sig op og fjerner sin bh, og hendes flotte, dejlige bryster vælter ud.

Og flyder dejligt ud, da hun lægger sig.

Jeg kører min hånd over "bjergene" på hendes overkrop, og Line er på mit venusbjerg. Står med nogle fingre i revnen parat til at køre ned i fissen. Pirke til min klit. Måske fortsætte?

Line fortæller.

Om Klaus, der kører lige til grænsen af sin udløsning, men heldigvis har styr på det. Line knapper sin skjorte op, smider sin nederdel og bh og ligger helt nøgen på bænken.

Hun vil have hans pik mellem sine bryster, og han skal køre den så langt op, at hun lige smager på pikhovedet ved hvert stød.

Klaus' røv stritter ud mod Lars, med mindre han har flyttet sig, så han kan se pikken mellem hendes patter.

"Sig du vil have hans nosser i ansigtet," siger Lars stille, og Line adlyder. Hun har hans bløde hudfolder i sin mund, og hans pik gnider mod hendes lyse hår. Den er faldet lidt ned, men hun nyder hans krop over sit ansigt og bryst.

"Giv ham en finger lige der, hvor du ved...," siger Lars, og Line finder hurtigt ind mellem Klaus baller, hvor hun presser venstre pegefinger hårdt mod hans anus.

"Orrrrgggg," brøler Klaus, og det giver et ryk i hans pik, der er ud for Lines pande. Hun griber ud efter skaftet og begynder at slikke hele pikken fra spids – og ned over nosserne igen. Lars siger, at hun skal vende sig om, så hun kommer til at have ansigtet over mod det sted – mellem træerne – hvor han står. Klaus skal se samme vej.

"Kom," siger Line.

"Nu skal du få frit valg," og hun rejser sig op og lægger sig på alle fire på bænken. Stritter med røven.

"Du vælger selv," siger hun og kigger bagud mod Klaus.

Nu er det Lines numsehul, der er centrum. Klaus kigger, og Line er ikke bekymret. Hans pik har en tilpas størrelse til, at hun kan tage den der, og hun fryder sig over, at Lars altid vægrer sig lidt med anal med fremmede.

Men han siger ikke fra. Hverken i hendes øre eller på andre tidspunkter. Det er kun spermen i fissen, han ikke vil have....men alt kan jo ikke ses fra distancen.

Klaus kigger og tøver lidt, så begynder han at massere Lines bagerste hul.

"Det skal være hårdt...sig det til ham," siger Lars, og Line giver beskeden videre.

"Knep mig nu bare," Klaus, siger hun.

"Knep mig hvor du vil. Jeg er så liderlig og klar," siger Line, og det er sandt.

Klaus er også klar, og hun gisper, da han presser sit glinsende pikhoved mod hendes numsehul.

Jeg ligger og mærker hendes ophidselse mens hun fortæller her i sengen. Jeg er også selv blevet liderlig, og mine tanker kredser om hendes skønne huller.

Det gør mine fingre også. Jeg hiver hendes nederdel af, og trusserne får jeg også fjernet. Så lægger jeg mig igen ved siden af Line, og vores hænder kribler nu rundt alle de skønne, let svedige steder på vores dunkende kroppe.

Jeg spreder mine ben.

"Kom med dine fingre, skat. Jeg er liderlig og klar," siger jeg og smiler til Line. Jeg hører godt efter hendes historie, og hun gengælder min lydhørhed med et par fingre omkring min klit.

Jeg vrider mig og stønner svagt.

Line fortsætter sin historie.

Klaus har skubbet sig helt ind i hende oppefra, og hun ligger på bænken og masserer sin fisse imens.

Line stønner, og Lars står og hører det hele. Hun siger, at hun er ved at komme. At orgasmen er på vej, at hans pik bare passer perfekt til det strammeste hul, og at hun vil have mere og mere og mere.

Det stønner hun, og Lars fortæller hende, at hun er en luder. En luder, der gør det for penge. En billig tøs, der knepper med en fremmed mand på en rasteplads.

For penge.

Hans dybe, dyriske stemme flænser i hendes lyst, og den springer ud som et bidende monster.

Lysten triller rundt og rundt og rundt, og den rammer hende med fuld kraft.

Line står og skriger ud i den tomme luft mens Klaus presser sin pik op i hendes røv. Hun skriger at lyst, men hun skriger også med den viden, at Lars både kigger – og sikkert fotograferer – hendes og Klaus ansigtstræk her i dette dejlige ridt.

Jeg kan se det hele for mig. Se Lines lystige ansigt og hendes vildskab. Jeg har også selv oplevet den. Måske ikke helt så vildt, men jeg ved, hun har en dyb lyst. Og hun forfølger sin lyst.

Vores nøgne kropper ligger ved siden af hinanden. Vi vender os ind mod hinanden, og Line giver mig et kys.

Vi kærtegner hinanden overalt. Vores fingre er lidt kølige, for soveværelset har sovetemperatur, men vi fryser ikke. Vi har varmen, og vi nyder den.

"Jeg vil elske med dig, Maria," siger Line, og jeg nikker. Vi kysser hinanden, men jeg sætter en pegefinger på hendes mund.

"Resten af historien. Du har tændt mig så meget med din frækhed der på rastepladsen. Hvad skete der," siger jeg og fører hendes hånd prøvende ned til min dampende våde fisse.

"Fortæl det til mig, og mærk min reaktion. Leg med mig....nus mig....giv mig finger," stønner jeg og Line adlyder.

Som hun adlyder Lars, da hun er kommet i en orgasme.

Line får besked om, at hun skal sætte sig oven på Klaus ansigt og lade ham slikke sig, og bagefter bøjer hun sig ned og slikker hans nosser og mave grundigt. Lige lidt af pikken også. En fræk slikning af det sted, hvor Klaus lige har haft sin pik.

Line ved godt, hvor tændt Lars er på nuværende tidspunkt, hvor han så end er. Hun kan ikke se ham. Kan kun gisne om det, men han overvåger hende helt sikkert.

Mon han observerer og fotograferer? Eller har han travlt med at tilfredsstille sig selv?

Vil han nøjes med at kigge nu – bygge op? Og vil han så tage hende hårdt, når de mødes ved bilen efter dette job?

Der er flere lag i denne leg, tænker Line mens hun gaber over Klaus pik.

Han slikker fantastisk godt. Meget muligt, at han bare er en "kunde", men han kan en masse med sin tunge, og Line bygger op til en ny orgasme. Det vil være den perfekte afslutning, hvis hun kommer samtidig med Klaus.

Det vil være et godt job.

Hun ruller nærmest sin fisse hen over hans mund, og han nipper til hendes klit og stikker en fræk tungespids op i hende.

Først i det ene hul, men da Line rykker sig lidt frem, kærtegner han hende også der. Et sort kys, som det hedder i branchen. Det er Klaus, der giver – og det er Klaus, der betaler.

1500 kroner. Også sort.

"Sig til ham, at du vil have hans sperm," siger Lars. Han stønner. Han har svært ved at sige ordene i sammenhæng. Line smiler ved tanken om, hvor vild han er, og hun gentager det, Lars lige har sagt.

"Jeg vil have din sperm. Jeg vil have du tømmer dine nosser ud over mig," siger Line.

"Pres din pik op i mig, men husk.....ingen sperm i fissen. Du må sprøjte alle andre steder...jeg sluger uden det koster ekstra," siger Line og løfter sig, så hun kan se Klaus' ansigt, der er sovset ind i hendes fissesaft.

"Knep mig så," siger Line og lægger sig ned på bordet, så Klaus bare kan sætte sig ned og stikke sin pik ind.

"Må jeg godt....må jeg også godt komme," siger Line og fører et par fingre ned til klitten, der er spændt og rød op ad Klaus' glidende pik. Han kører i hårde, dybe stød, og Line bliver skubbet frem og tilbage.

Hendes solbrune baller skraber mod det ru træ.

Klaus knæ spreder hendes lår ud til siden. Hun er helt åben.

Jeg mærker efter. Ja, tre fingre glider op i Lines fisse, og hun er lige så generøs med at lege med mig. Vi onanerer hinanden gensidigt mens hendes rasteplads-sex akkompagnerer den søde musik i mine ører. Vi kysser. Hvisker. Vi har det her sammen.

Lars har set, da Line var luder på rastepladsen, men det er mig, der mærker det. Det er vådt. Dejligt. Godt. Duftende.

"Jeg trænger til dig," siger jeg til Line. Nu har jeg hørt nok om, hvordan Klaus og hende har delt hinanden. Nu vil jeg også have.

"Vent lige – du skal høre det sidste. For det går lidt galt til sidst. Jeg bliver så liderlig af at pille ved min klit og tænke på, at jeg ligger 50 meter fra en p-plads fyldt med lastbiler og chauffører, at jeg begynder at tigge Klaus om at sperme i min fisse. Jeg tigger bare om, at han afleverer dybt oppe i mig, og Lars begynder desperat at hviske, at jeg skal lade være. Han både tigger og truer, men han gør det lavt. Så vi ikke bliver opdaget. Men jeg er så nervøs for hans sindstilstand på et tidspunkt, at jeg frygter, han kommer stormende ud og river Klaus af mig," siger Line.

Jeg holder op med at pille ved hende.

"Nej, bliv ved. Kæl for mig. Det ender godt. Klaus spermer i mig. Han fylder mig op med sæd, og hans øjne ruller som en en-armet tyveknægt – hvis du kender sådan en – der har givet jackpot. Han har blanke øjne. Han er udmattet og lykkelig. Jeg er kommet samtidig med ham, så der har været nogle lyde for Lars at sluge. Og ikke mindst spermen – i min fisse. Den har gjort ondt på ham," siger hun.

"Blev han pissesur," spørger jeg, men Line siger, at Lars var vred lige i begyndelsen. Men på vej hjem kørte de ud i en skov – ud på landet – hvor han gennemkneppede hende. Han var virkelig spændt. Helt oppe i det røde felt.

"Han var noget af en dieseltrækker. Hvis jeg havde sat ham foran en sættevogn, havde han kunnet trække den uden problemer," griner Line.

"Hvad med Klaus. Ser du ham igen," spørger jeg med ægte interesse.

Line kniber munden sammen. Hun spænder i kroppen. Jeg kan mærke hendes fisse trække sig sammen om mine undersøgende fingre.

"Hvad er der sket. Fortæl," siger jeg, men jeg får intet svar.

Line ruller mig om på ryggen og sætter sig overskrævs på mig.

"Jeg synes nu, der er sket nok. Men det bedste har vi til gode," siger hun.

"Resten af historien må vente, frække. Nu vil jeg tage dig."

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.