Dette er en fortsættelse af historien "Rastepladsluder gjorde dobbeltsengen hot" og andre historie om Line, Maria og Lars.

Sikke en tur. Sikke en fortælling.

Jeg vender helt tilbage til dobbeltsengen her i Line og Lars villa. Den seneste halve time – eller var det mere – har jeg været med på en kigger på en rasteplads langs motorvejen. Jeg har dannet billederne i mit hoved efterhånden som Line har fortalt om sin oplevelse.

SEX I DAG?

Om sin og ægtemanden Lars' oplevelse, for Lars er også med fra distancen.

Hvad Lars gør ved Line, da lastbilchaufføren er sendt af sted på sit næste stræk, får jeg først at vide ved en senere lejlighed. Hun har røbet, at de kører ud på en lille vej i en skov, men uha-uha. Det bliver noget af en udflugt, men det bekræfter mig i, at Lars ikke bare giver Line væk til en fremmed uden at få noget igen.

Han får en masse ud af at se hende kneppe – og det giver ham så meget igen. Hun giver ham så meget igen.

Fascinerende, tænker jeg mens min venstre hånd kærtegner Lines krop. Vi dufter af hinanden. Jeg kan mærke, at Line virkelig er blevet tændt af at genfortælle sin historie. Det var ikke bare en fantasi, der blev udlevet for penge den dag ved motorvejen. Det var en lyst. Det var fantastisk for hende. Det har jeg mærket i hendes bløde fisse, som mine fingre har kærtegnet.

Uden på og inden i.

Jeg har set mine lange slanke fingre køre ind i hende. Jeg har skelet ned til hendes lysebrune venusbjerg. Helt glat. De opsvulmede læber, der støder igen, når jeg presser. En blødhed, når jeg møder hende. Intensitet.

Vi siger intet. Vores munde er tavse, men vores kroppe taler. Lyden af vores åndedræt. Skiftevis tungt og let. Langsomt og hurtigt.

Kys – læber mod læber.

Et vådt køn, der larmer lystigt. Vi er så tavse, at selv en pegefinger, der trækker et vådt spor op til et strittende bryst, næsten kan høres.

Vi er hinandens modsætninger. Line er lys og jeg er mørkere. Hun er fuldbyrdet kvinde. Jeg er ung og søgende. Hun har langt lyst hår, mens mine mørke krøller folder sig ud over den beige silkepude. Hun er så fin og hårløs. Jeg er trimmet, men naturlig.

Sammen er vi fuldendte.

Line ligger på ryggen – som jeg. Hun i sengens venstre side nærmest døren. Døren er ikke helt lukket, så lyset falder ind i soveværelset i store flager. Vi ser og mærker. Vi indsnuser og føler.

Vi ligger med hver en arm ud til siden – op over hovedet. Den anden har vi på safari på hinandens krop. Blidt kælende. Vi kender efterhånden vejen ind i hinandens veje og vildveje. Både de pæne, brede stier, hvor man kan gå nydeligt og ordentligt. Og de små stier, som man måske ved, hvor fører hen, men pludselig kan man falde i et hul – eller finde en hule – som rummer en masse overraskelse eller hengemt lyst.

Line er en erfaren globetrotter, men hun kender heller ikke alle mine kroge – endnu.

Hun har vandret på mange unge kvinder før mig. Nogle i hvert fald, men hver kvinde er unik. På overfladen ser vi ens ud og har de samme lyster, men nede under det øverste lag ligger så meget forskelligt og venter på den, der har tålmodigheden til at hakke løs.

Vi har ikke andet end tålmodighed. Og kærlighed, for det er langt mere end instinkt, der driver os i armene på hinanden og får os til at ligge her og udleve det smukkeste, to mennesker kan.

Hemmeligt er det ikke. Jo, for Lines to børn, men ikke for Lars. Han har set en del af det, vi har lavet. Han siger aldrig nej til at være med på en kigger – heller ikke selv om han må slippe sin kikkert og bare observere fra en sofa eller fra stolen i hjørnet.

Så har han køkkenrullen med, for han skal ikke altid forstyrre Line og jeg. Nok er han dejlig, som han sidder med sin lange, tykke stav, men vi vil have hinanden for os selv med jævne mellemrum. Sådan var det til jeg flyttede. Nu vil jeg helst have Line, når muligheden byder sig, men Lars er også en del af "pakken".

Jeg tegner et gavebånd på maven af Line.

Det er rødt. I mine tanker. Med sløjfe lige under Lines hvælvede bryster, der er så varme. Jeg hiver i "båndet". Binder hende op mens jeg rejser mig på albuen og lader som om, jeg pakker hende op. Det er kun mig, der ved det, men måske fornemmer hun, hvad jeg laver.

Jeg bruger min mimik. Siger intet, men viser glæden, da jeg opdager, hvad der er i min gave. Hendes gave til mig.

Jeg læner mig over mod hende, og mine ben skiller. Den kølige luft flyder op mellem mine ben, og nu mærker jeg, hvor våd jeg er.

På dusken, læberne, klitten, inderlårene.

Jeg kysser Lines stive brystvorter. De ligner mine, og jeg ved, hvordan hun må have det nu. Hvordan de føles. Som dunkende spidser, der er ved at sprænges.

Som en detonator til en eksploderende bombe.

Min dirrende tunge ramme hendes venstre vorte. Line gisper, og hun spreder sine ben. Fører en hånd ned mellem sine lår, men jeg rømmer mig. Hun er min. Det er min gave, og jeg skal først prøve den.

Jeg slikker hendes ene vorte. Skifter så til den anden. Jeg rammer hende så blidt, at der skal et fintfølende måleinstrument til at registrere med hvilken kraft min mørkerøde tunge rammer hendes lyserøde vorte.

Min venstre hånd kører i et bredt stryg ned til hendes fisse. Line fjerner sin hånd fra fissen og lader mig komme til.

Jeg presser mig op i hende lige med et. En glidende bevægelse. Ned, ind – og op.

Line støder imod mig. Presser sig ned i sengen og ned mod mig og min hånd. Jeg glider ind og ud i hårde, rytmiske bevægelser og min tommefinger roterer om hendes klit. Fire fingre i brug. Kun lillefingeren stritter uden for – den er omme ved hendes anus, men den forholder sig i ro. Foreløbig.

"Knep mig – knep mig med dine fingre, min skat," siger Line.

Hun kan tale. Jeg nikker bare og ser hele hendes krop vride sig fra side til side. Hendes hofte rammer min, og hendes hænder griber ud efter mig.

Jeg flytter mig lidt, men hun favner mit ene bryst med sin højre hånd, som ligger hen over hendes krop. Hendes bryster bliver presset sammen af hendes arm, mens mit højre bryst forsvinder i hendes hånd. Min mørke vorte stritter op, og Line rejser sig – eller skubber sig – med besvær over mod mig. Min ene hånd – så godt som – omkring hendes fisse, holder hende fast. Hun er meget ældre end jeg er, men hun er ikke så meget stærkere.

Jeg kan tumle hende, men hun får lov at kysse toppen af mit bryst.

Jeg bliver ramt af en eksplosion, der går lige i fissen. Jeg kender hendes læber så godt. Vi har ligget og kysset, mens hun har fortalt om sin luderleg med lastbilchaufføren Klaus på rastepladsen, men det er først nu, hun kysser mine bryster.

Følsomt. Forførende. Formidabelt.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Jeg har en mission. Jeg vil slikke hendes hævede læber. De fugtige og dunkende volde, der omslutter hendes køn. Jeg rejser mig op og dykker ned over Lines fisse. Slikker først den ene læbe fra top til bund og rammer – med vilje – hendes klit undervejs.

Line skyder sin rumpe i vejret, og selv om jeg har flere fingre i hendes fisse, kan jeg ikke holde hende nede. Hendes læber presser mod mine. Jeg skifter til den anden fugtige kønslæbe, og jeg slikker alle hendes safter op. Afsætter mit spyt på hende. Vi blander kropsvæsker. Vi er to organismer, men vi er et her i sengen.

"Vent lige lidt....det er jo mig, der skal tage dig," siger Line grinende. Men også overrasket. Det er lige før, hun har mistet kontrollen over sig selv.

Hun springer op, frigør sig fra mine fingre i fissen, og hun spreder mine arme ud til siden. Sætter sig oven på mig, og nærmer sit ansigt mod mit.

Hun roterer med sit underliv, og jeg kan mærke hver en hudcelle på hendes venusbjerg og fisse. Det skaber friktion mod min svedige og saftige dusk. Og under det mod min lystne hule med bjerge og toppe og de små grotter og forbudte indgange.

Hun presser sine 61 fantastisk smukke kilo mod min krop, der har samme fylde som hendes. Jeg ser mere spinkel ud, fordi jeg er lidt mere trænet. Hun har født. Det sætter sine spor, selv om hun er en meget smuk kvinde.

Ellers ville hun ikke bare kunne give den som luder på en rasteplads. Få en fremmed mand til at springe på hende, selv om prisen var meget fair.

Jeg gyser stadig ved tanken om, hvad hun har gjort. Jeg får lyst til at prøve det samme. Har lyst til at gøre det samme som Line gør. Noget er prøvet, men meget venter.

Jeg bliver nu aldrig træt af at mærke Lines hellige knop ramme min. Rent. Lige top mod top. Jeg ser ikke, hvad der sker nede mellem vores ben, men kan forestille mig, at de to knopper smutter forbi hinanden. Som et par fingre – et par våde fingre – der knipser. Igen og igen med Lines cirklen og konstante rotation.

Det er som om verden drejer med hende. Jeg bliver rundtosset og bims. På den gode, varme og ukontrollerbare måde.

"Knep mig med din strittende klit," stønner jeg og lader Line presse mine hænder og arme hårdt ned i madrassen. Jeg ligger helt forsvarsløs, men jeg føler mig tryg med Line som styrkvinden.

Hun øger farten, og hendes bryster hopper som et par bolde, der bliver påvirket af stærke hænders kraft ned mod et gulv.

Mine bryster har naturligvis mindre kraft i deres bevægelse – de er noget mindre end hendes - men når Line ikke holder mig eller kysser mig på mund, kinder, pande og hals, begraver hun sin mund mellem mine bryster.

Jeg mærker hendes fine hår mod mit ansigt. Får det i munden. Hendes lange, lyse hestehale. Dufter det. Kysser hende. Nyder alt.

"Jeg vil kneppe dig til du kommer. Jeg vil tage dig til du giver dig hen," siger Line med en hård tone. Jeg ved, hun mener det kærligt, men hun viser, hvem der bestemmer, og jeg spreder mine ben endnu mere.

Vi rammer hinanden perfekt. Vi passer til hinanden. Vi er et.

Jeg får flash-back til de gange, jeg har elsket med Line. Hun siger kneppe, når hun bliver vild, men vi elsker.

Vi har en berusende sex, og når Lars er med – på en kigger eller med sin lange og meget tykke pik – er det bare en ekstra stærk oplevelse.

Det er vanvittigt at opleve sådan noget med en kvinde: At vi kan ride hinanden til en orgasme, men da Line sætter sig på den måde lige der, og når hun spreder mine ben og presser sig mod mig, så ved jeg, at den syvende himmel venter et sted deroppe.

Lige bagved lampen. Lampen i loftet, der forestiller en stor, kuplet klit. Jeg fokuserer på lampen og fantaserer om, at det er den lampe, der bliver gnedet af Lines erfarne klit.

Lampen er min knop. Jeg får vand i øjnene, og det er svært at fokusere. Pludselig er der to lamper. De bevæger sig fra hinanden, smelter sammen igen....sløret..som mine tanker.

Hun savler lidt ned på mig. Kan ikke holde på sit mundvand, så oprevet, hun er. Hun bøjer sig ned og sutter det op. Lige under mit venstre bryst.

Hendes mund fortsætter ned til min navle, og hun krænger sig helt sammen og bider lige i de øverste af mine kønshår.

Hun er så adræt. Gammel gymnast. Men meget nutid elskerinde.

Mmmmmm – hun bider af den forbudte frugt. Datterens veninde. Det burde ikke ske, men det foregår lige her og nu. Line har gjort det før – med mig og med andre unge kvinder. Måske også andre datter-veninder.....eller sønnens kammerater?

Intet er helligt for hende. Kun den seksuelle lyst, som hun har stillet frem som et alter. Det er hendes Gud.

"Fuldbring det med mig....kom...kom med mig," stønner Line, som presser sig endnu hårdere mod mit skamben. Det er lige før det gør ondt, når hun skal helt tæt på min klit, men hun gør det. Rammer plet. Hendes brede, våde fisselæber gnider mod mine behårede læber. Det er en totaloplevelse. En forestilling, der udspiller sig lige her i soveværelset.

Uden tilskuere i denne omgang, men jeg giver allerede nu fem kusser i min anmeldelse.

Jeg når ikke at tænke videre, inden kramperne kommer. Ikke i min læg eller i ballen, men kramperne i min fisse. Jeg kigger Line dybt i øjnene. Ord er ikke nødvendige. Hun ved, det er nu, og hendes kontrol over sin krop er uovertruffen.

Line kan ikke komme på kommando, tror jeg, men hun kan komme – og gør det, da orgasmen begynder at presse sig op gennem min krop. Fra spidsen af klitten, ind i min fisse, videre gennem underlivet og rygmarven, inden det hele eksploderer oppe i mit hoved.

Line sukker, og hun kysser mig hårdt, da mit hoved begynder at bevæge sig vildt op og ned i takt med orgasmens sus. Hun følger med.

Mine små skrig bliver kvalt af hendes mund, men jeg mærker, at hun stønner ind i mig. Vi er så tæt. Krop mod krop. Orgasme mod orgasme. Lykke mod lykke.

Line falder tungt ned over mig. Først nu mærker jeg, hvor fugtig hendes krop er. Det har ikke været en fysisk kraftanstrengelse at gnide de små kropsdele mod hinanden, men lysten har fået vores puls og vores kroppe til at sitre og komme op i gear. Det har givet fysiske reaktioner, som er kulmineret med vores forløsning.

Line ruller om på ryggen, men hun beholder en hånd ved min nakke. Kigger på mig og nusser min nakke. Blidt og kærligt. Sådan er hun jo også. Line er ikke kun kvinden, der kaster sig ud i vilde eventyr, hvor hun dyrker sex med fremmede mænd. Hun er også den, der giver sig tid til at pleje dem, hun kender og holder seksuelt meget af.

Der er Lars, der er mig – jeg rødmer næsten ved tanken – og så er der måske også andre, hun har tætte forhold til. Jeg ved det ikke, og jeg vil ikke vide det. Jeg vil blive i troen på, at jeg er lige så speciel, som jeg føler mig.

Lige nu føler jeg mig som en prinsesse. Box-madrasserne er en himmelseng. Parcelhuset er et slot. Line er en dronning, og det her er da et himmerige.

Spillet uden grænser

"Jeg skal have noget at drikke. Hvad vil du have," spørger Line og rejser sig op.

Jeg bliver revet ud af min begyndende dagdrøm.

"Ja...har du noget juice. Gerne æblejuice. Jeg er lidt tør i munden," siger jeg.

Line går nøgen ud ad soveværelset. Der er store vinduer i huset, så hun kan ses fra vejen, hvis nogle skulle stå og kigge, når hun går ud i det store køkken-alrum. Hendes smukke baller vugger fra side til side.

"Er du tør i munden? Jeg har en opskrift på, hvordan du får den tørhed væk. Det vender vi tilbage til om lidt – vi kan vende os om," smiler Line.

Hun er væk, men jeg hører hende. Lines fødder rammer trægulvet med en lethed, der svarer til hendes måde at dyrke sex på. Så smukt og blidt.

Mon hun kan svæve? Det vil jeg kunne, hvis jeg står op fra sengen nu. Så let og lykkelig er jeg.

Døren går op igen. Line bærer en karaffel med juice i hænderne, og hun har et par glas med hank dinglende fra et par fingre.

Hun bukker sig ned, og jeg bliver endnu mere tør i munden. Mine tanker er nu bag Line, hvor jeg står og kigger på hendes blottede fisse, der spiler sig bagud. Og tigger om at blive slikket af en ung, nysgerrig tunge.

Århhhh da også. Jeg smiler for mig selv og forbander min fantasi, som hele tiden tager mig ud på kringlede omveje. Tvinger mig bort fra den virkelighed, jeg befinder mig i. Jeg ligger her i Lines seng, hun serverer kold juice i et glas...og jeg tænker bare på at sidde på knæ og slikke hendes smukke fisse.

"Værs'go. Drik. Du må være tørstig efter sådan en tur. Først på rastepladsen og så med mig og min liderlige og fisse-hungrende krop," siger Line.

Jeg tømmer et glas i få, store slurke.

"Må jeg bede om mere," spørger jeg.

Line sætter juicen ned og kravler op i sengen. Ja, vil elske at give dig mere sex, griner hun og træder straks ned igen.

Hun hælder op igen.

Jeg ler også.

"Det er godt, at du gerne under mig noget at drikke, så det ikke kun er din krops væsker, jeg skal slubre," siger jeg.

"Men det skal du da," svarer Line kvikt.

Hun er en spøgefugl, der er hurtig i replikken, men jeg ved, at når det kommer til sex, så mener hun det meste.

Jeg har ikke oplevet alle yderligheder af Line endnu, og måske kommer jeg heller ikke til det, men jeg ved, at hun ønsker det meste fra sexlivets bugnende hylder. Også fra nogle af de hylder, der er lidt snavsede. Men hun respekterer folk og mig.

Hun har vide grænser, men hun respekterer andres, så jeg ved, at jeg ikke pludselig har en af hendes største dildoer i numsen. Mod min vilje i hvert fald.

Det er aldrig til at vide, hvad jeg siger ja til, når det er Line, der spørger.

"Er du færdig," spørger Line.

"Ja tak. Men ikke med dig. Vel?," siger jeg kælent.

"Er det stadig dig, der vil bestemme," spørger jeg og blinker hurtigt med øjnene. Siger: "Gør det".

Line kravler om i sengen. Et af glassene på gulvet vælter, da spidsen af hendes fod rammer, men der er kun en bundsjat i glasset. Hun ænser det ikke.

"Læg dig. Flyd ud," siger Line, som lægger sig over mig. Men det er hendes smukke, bløde lår, jeg har ved mine ører, og det er hendes fisse, jeg kigger op i. Det er hendes mund, der nærmer sig min sorte trekant.

Jeg er stadig fugtig dernede, og Lines rolige åndedræt – hun er helt nede i puls...endnu – køler min fisse bag kønshårene.

Det her er ikke bare noget, jeg skriver: Line er den bedste, der nogensinde har slikket min fisse. Hun er den, der har været bedst til det. Jeg har aldrig spurgt hende, hvad hun gør, men det er bare de skift, hun gør mellem de steder, hun slikker. Og så tager hun sine fingre i brug og trykker hist og her. Både på de erogene steder, men hun kilder mig også helt spontant på mave eller i knæhaserne.

Lige nu kilder hun min klit med tungen, og hun sænker sine hofter helt tæt på mit ansigt, så jeg let og ligetil kan få min tunge til at kærtegne hendes fyldige – ja, de er virkeligt smukke – kønslæber.

Jeg tager fat i hendes baller og presser hende lidt tættere på mig, så jeg kan komme til at slikke hende over det hele.

Hun svajer i ryggen og hun sukker. Jeg kigger lidt til siden og kan se hendes bryster pege direkte ned mod min flade mave og hendes ansigt, der er begravet i min fisse.

Det er ingen kunst at slikke en fisse. Det er en mission, der skal fuldføres for at give hinanden en nydelse, og jeg er lidt chokeret over, hvor hurtigt Line får min lidt ømme klit i stødet igen.

Hun roterer igen. Ikke over min klit, men over mit ansigt, og jeg slikker mere ukoncentreret nu, fordi det er så vidunderligt at mærke Lines tunge mod min...åhhhhhhhh.

Hun spørger ikke, men hun antyder. Går ikke længere end hun ved, jeg vil. Jeg tier og samtykker.

Hendes ene pegefinger kredser ud for min anus, og efter et par ture ved indgangen, presser hun roligt på. Hendes tunge fjerner sig ikke en millimeter fra min klit og mit behårede skød. Jeg trækker mig lidt, men det er en trækning, der signalerer stor nydelse – ikke afstandtagen.

Vi kommer tættere på hinanden. Med tunger og med en finger i min røv. Ja, det er måske vulgært at skrive, at hun har en finger i min røv, men det har hun, og jeg får en enorm tilfredsstillelse. Et øjeblik er jeg næsten bange for, at jeg skal eksplodere nu.

Hun fornemmer, hvad der er ved at ske, og hun fjerner sin finger. Trækker sig lidt ud. Kilder mig lidt lige ved indgangen til anus mens hendes tunge stadig bider i min lyserøde, blodfyldte fisse-top.

"Åhhhh, du er da næsten for god til mig, skatter. At du kan få mig sådan op at ringe mens jeg bare ligger her og sutter uerfarent på din fantastiske fisse," siger jeg.

Det er lillepigen med det lidt skrammede selvværd, der lige titter frem, men Line kan meget. Hun kan også indgyde selvtillid.

Hun tysser på mig. Vender sit ansigt om mod mit, og vores øjne mødes.

"Du slikker dejligt. Din tunge og mund mod min sprængfyldte, liderlige fisse er jo kun en del af denne totaloplevelse. Tænk på, hvad det giver mig, når Lars lurer...eller når jeg elsker med yngre kvinder. Du ved slet ikke, hvor god du er.....," siger Line og lader bedømmelsen hænge usagt luften.

Jeg fortsætter, og nu da jeg er faldet lidt ned, tager Line fat igen. Tungen cirkler om min klit og er overalt på mit køn. Hun kilder mine følsomme inderlår. Min hud er så tynd lige der.

Hendes stive brystvorter gnider over min mave, og jeg svarer igen ved at sutte alt hvad jeg kan.

Måske er jeg ingen mester, men jeg er ivrig. Engageret og tålmodig. Jeg vil det her. Igen og igen. Hvor er jeg træt af at bo så langt væk fra Line og Lars. Lige nu ville jeg ønske mig til København. Være deres faste elskerinde. Hver dag. Vågne op med dem hver morgen. Elske mig i søvn med dem om aftenen. Sammen og hver for sig.

De dagdrømme. Jeg vender tilbage til virkeligheden ved lyden af Lines spage stemme.

"Vil du.....give mig en stor DILDO i røven," spørger hun nervøst.

Hun kigger på mig med lidt tvivl i øjnene. Der er ikke skyggen af kommanderen. Hun vil ikke overskride mine grænser, men hun tolker min tavshed som et foreløbigt ja.

Line står af mig, og hun kravler ned fra sengen og går hen til de indbyggede skabe. Holder mit blik. Jeg nikker, og hun åbner en skuffe, og hiver en æske frem.

Den er enorm, dildoen. I hvert fald, når den skal op i hendes stramme hul.

"Kan du godt få den...der," spørger jeg.

"Lars giver mig den tit...og jeg gør det også selv, men der er noget særligt ved, at en kvinde gør det. Vil du," spørger Line, og jeg nikker ivrigt.

Line lægger sig på ryggen.

"Sæt dig herhen, så jeg kan få mine ben op på dine skuldre...du er en stærk pige....og tag mig så," siger Line, som hurtigt lægger sig på plads. Det er hendes glinsende fisse, som dufter godt og stærkt, jeg fokuserer mest på, men hun spreder sine baller og peger på numsen. Røven.

"Kom så med den. Jeg vil have den nu. Jeg vil have dig. Det er dig, der giver mig den. Du er god. Dejlig," stønner hun.

Det er måske lidt svært for mig at sætte mig ind i, hvilken lyst Line føler ved det anale, men jeg respekterer det.

Jeg adlyder, selv om det er svært at få den presset ind. Lines vellysts-skrig får mig til at presse til. Hårdt. Dildoen er slet ikke så stor som Lars pik. Den kan hun ikke få i røven. Men dildoen passer, og jeg presser.

"Kør den ind og ud. Hurtigt. Knep mig med dildoen...åhrrrr ja...kom, kom, kom," stønner Line pludseligt.

Hendes spruttende liderlighed overrasker. Den adskiller sig fra de lyde, hun siger, når hun bare får tunge mod sin fisse, eller gnider kønsdele mod kønsdele.

Jeg gør mit job. Jeg vil ikke sige, jeg nyder at presse den sorte dildo op i hendes røv, men jeg er vild med hendes reaktion. At opleve en kvinde, der næsten kunne være min mor, være så liderlig. Det er grænseoverskridende. Men det sker lige her. Foran mig. Eller under mig.

"Slik mig mens du giver mig staven," stønner Line, og hun tager sine ben ned fra mine skuldre. Spreder sine ben og kigger på mig. Løfter hovedet let og kigger mellem sine smukke bryster.

"Gør det...gør det for mig," siger hun.

Mit ansigt nærmer sig igen hendes skød, hvor den sorte dildo spiler hendes numsehul ud. Hendes klit er lige så stor og saftig som før. Hun er – om muligt – endnu mere liderlig, og hun støder sit underliv op mod mit ansigt som er hun midt i et samleje.

Det er hun egentlig også. Et samleje med en dildo i røven og en tunge i fissen.

Jeg gør det så godt, jeg kan. Det er anstrengende – også motorisk – at skulle gøre begge dele, men jeg prøver.

Det virker til, at jeg prøver så godt, at det lykkes.

Det tænder mig enormt at opleve, hvordan jeg kan få Line tæt på ekstase så hurtigt, og selv om det er svært, så presser jeg min venstre hånd ned mellem mine ben – mod min fisse – mens jeg presser dildoen ind, trækker den ud, skubber den ind igen og trækker den ud.

Min tunge rammer ind imellem den hårde, sorte plastik, der bevæger sig lige ved siden af Lines fisse, men det er svært at holde tungen der. Line vrider sig. Til siden. Op og ned.

Pludselig spænder hun, og hun tager fat om min hånd og presser dildoen helt op i sin røv. Med sin anden hånd hiver hun mig i håret, så jeg er helt nede i hendes fisse.

Over det hele.

Hun støder sin fisse og røv mod mit ansigt og dildoen, og hun stønner højt. Råber mit navn. Falder slapt ned.

Jeg bliver siddende og nyder mit værk. Ser på Line. Hvor dejligt.

Jeg bøjer mig ind over hende og kysser hende. Mange små kys.

"Tak. Tak fordi jeg må være en del af det her," hvisker jeg til Line.

Jeg kaster mig ned på ryggen. Fører to hænder ned til min fisse og gør klar til at onanere mig til en orgasme. Jeg har brug for at komme nu.

Men Line er over mig.

"Du skal da ikke gøre det for egen hånd. Jeg er her for dig," siger Line, som har fået fornyet kraft.

Jeg lader mig betjene. Nu er hun igen over mig. Jeg ligger på ryggen, mens Line er mellem mine ben. Suttende, stønnende. Så villig. Villig til at give mig det bedste.

Mine tanker rejser. De foretager en hurtig tidsrejse gennem det, jeg har oplevet med Line og Lars, og jeg drømmer om alt det, vi skal opleve sammen. Jeg vil det hele. Jeg er slet ikke færdig endnu.

Lige nu gør Line mig færdig. Endnu en skøn orgasme, der fuldender det festfyrværkeri af tanker og fantasier, som er blevet fortalt. Og forblevet usagt.

"Sikke en tur," siger jeg til Line, da vi igen ligger arm i arm i sengen.

"Nu trænger vi nok også til et hvil," griner jeg.

"Det kan være, du skal med ud på rastepladsen....en dag," spørger Line.

Jeg ryster på hovedet, men jeg siger samtidig – "måske".

Line kan få mig med til det meste...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.