Øresund lå i en dis nede under dem.

Sofia og Betina sad i toget. De holdt i hånd. På deres venstre ringfinger sad et sølvsmykke. En lille, fin ring med en glimtende sten. De kiggede ned på vandet, hvor der var lidt skum på bølgetoppene.

Det var snart jul, men lykken var kommet.

SEX I DAG?

Den sad lige her i vogn nummer 12 – med flettede fingre.

Kursen var sat mod jul i Vordingborg, men ud over gåsespisning og en slentretur ved Gåsetårnet og langs Storstrømmen, var der også andre overraskelser i vente.

Det blev ikke hvid jul i Danmark, men det ville blive en smuk jul.

Sofia skulle præsenteres som Betinas hustru. De ville giftes til foråret.

Ville det komme som et chok? Det havde de to talt om de seneste morgener, inden de her – den 23. december – havde sat kurs de mange kilometer fra Midtsverige til Sydsjælland.

De ville blive fuldt hus til juleaften hos Betinas forældre. Hendes lillesøster og kæreste ville komme, hendes storebror – single – og hendes anden storebror med kone og tre børn.

12 personer i alt.

Flinke mennesker. Forstående nok. Betina havde ikke lige valgt den slagne kærligheds vej, sådan som hendes storebror og lillesøster.

Og nej – Frederik på 30 var altså ikke bøsse, selv om det kunne være komisk nok. Han havde flere parforhold på samvittigheden. Måske prøvede han bare sagerne. Det kunne ligne ham, sagde Betina altid.

Sofia nikkede.

Hvis resten af familien Petersen – eller Petterson, som Sofia kaldte dem – var lige så løssluppen som det næstyngste barn, Betina, så gik det ikke kedeligt for sig i de sjællandske dobbeltsenge, smilede Sofia for sig selv.

Eller hvor Frederik, Kamilla og Carl – de tre søskende – ellers slog sig løs, når de skulle adspredes med kødets lyst.

Som sædvanlig var stemningen hos familien afslappet, og Sofia blev modtaget som den svigerdatter, hun jo egentlig også var. På en måde. Betinas forældre, Svend Erik og Sonja, var de sødeste mennesker, og selv om der vel ikke var ret mange biseksuelle eller lesbiske i deres omgangskreds, da de var unge for 35-40 år siden, så tog de det pænt.

Forældre ønsker altid det bedste for deres børn.

Betina sagde det efter aftensmaden lillejuleaftensdag. De var ankommet midt på eftermiddagen, og de tre søskende og deres kærester, koner og børn, var også kommet til middag. De boede ikke mere end en times kørsel væk i forskellige retninger, så det var lige til.

I morgen, juleaften, skulle de være sammen igen. Hele den store familie.

"Der er noget, vi skal fortælle," begyndte Betina. Hun smilte over hele ansigtet, og Sofia tog hendes hånd. Hendes sorte hår glimtede i lyset fra lamperne i stuen.

"Vi skal giftes," sagde hun og spruttede nærmest af lykke.

"Ja, til foråret," sagde Sofia.

Der udbrød almindelig tummel. Ikke af vrede over, at Betina nu ikke kom til at stå hvid brud med en mand ved sin side, eller ved udsigten til, at Svend Erik måske skulle give sin datter væk til en kvinde. Oven i købet en svensker....

Nej, det var lykønskninger i stride strømme. Kys og kram.

"Juhuuu, så får vi snart nogle fætre og kusiner," sagde Bertram på otte.

De slog en skraldlatter op, men Bertrams mor, Julie, strøg ham over håret. Hans to yngre søstre kiggede nysgerrigt.

"Sådan hænger det ikke nødvendigvis sammen. Man får ikke børn bare fordi, man er gift," sagde Julie og lo.

"Du skal nok få fætre eller kusiner," sagde Betina, og så blev der ikke snakket mere om det.

Hun og Sofia ville være åbne nok om det, men ingen grund til at begynde et større foredrag om blomsterne og bierne – og blomsterne og pigerne - når der var småfolk til stede. Og selv om der nok ville være nogle familie-medlemmer, der havde et spørgsmål eller to, gad de to forlovede ikke forholde sig til, om det skulle være adoption eller insemination.

Og om Betina skulle være gravid på naturmetoden, eller om en af dem skulle på klinik. Måske ville Sofia også være klar til at blive gravid.

Det var ikke til at vide. Men hvor ville det hele da blive dejligt.

Ægteskab og evig lykke.

Og masser af sex.

Det blev juleaftensdag med kirkegang, det blev juleaften med gås, ris a la mande, mandelgaven – en æske chokolade som sædvanlig, og det var farmand, der vandt – og så utålmodighedsdansen om træet.

Den yngste af niecerne kunne slet ikke forstå, at der skulle ventes, og de to ældre – Bine og Bertram – hev og sled bare i menneske-kæden som var det afgørende for pakke-seancen, at de havde gået et bestemt antal gange rundt om træet.

Den barnlige logik var fantastisk.

Gaverne var også skønne, og mens der blev pakket op og tiden gik, tænkte Betina og Sofia på alle de skønne kalender-knald, de havde fået i månedens løb. De sad med hinanden i hænderne. De stjal et kys i ny og næ.

Nu skulle det jo ikke være ren savl. Kamilla og hendes kæreste kunne styre sig, og storebror og svigerinde havde jo været gift så længe, at det faldt dem helt naturligt bare at være sig selv...

Sådan måtte det aldrig blive, tænkte Betina.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Hun fik et langt halstørklæde af Sofia.

"Det kan dække lidt af hvert, når vi kommer hjem til det kolde nord," hviskede Sofia, da Betina gav en takke-krammer.

Der var også mere snusfornuftige tallerkener fra kæresten – nej, den forlovede – som fik en fræk, sort corsage og noget make-up.

"Nå, der skal nok være fest i det lille hjem," sagde single-Frederik.

"Ja," blinkede Betina.

"Tænk hvad corsager – og blomster – kan gøre," sagde hun.

Det blev midnat, julenat, og klokken blev to. Børnene var faldet i søvn, men både Frederik, Kamilla og Carl skulle hjem. Juledag skulle de til julefrokost hos svigerfamilien, og Frederik skulle vel bare i byen i København og se, om han kunne være ung med sine gamle studiekammerater. Hvad dertil hørte.

Betina vidste godt, at man ikke skulle have ondt af hans singleliv. Han fik sikkert ikke så meget sex som hun selv gjorde, og slet ikke så meget god sex, men der var jo også kun en Sofia.

Og hun var afsat.

Betinas forældre sov i den ene ende af huset, mens Betina og Sofia gik til ro i gæsteværelset, som lå op mod stuen. De havde også eget badeværelse.

De skiftede til pyjamas. De var jo i byen, så nøgenheden var gemt lidt væk. De kyssede, krammede og holdt bare om hinanden.

"Jeg har lyst til dig," hviskede Sofia.

"Jeg er hamrende træt og lykkelig, men jeg har lyst til dig."

Sengelampen var tændt, så Betinas nikken var tydelig.

"Sådan har jeg det også," sagde hun og kiggede på sin telefon.

Klokken var tre, og Sonja og Svend Erik sov nok som sten.

"Vil du med ud og danse om juletræ," spurgte Betina og smilede.

"Danse? Det har vi da gjort, din pjat," svarede Sofia, som ikke altid var lige så legende som sin kærlighed.

"Vil du så med ud og danse om juletræ – nøgen," sagde Betina. Hun slog dynen til side, rejste sig og knappede sin pyjamas op. Hun blottede sine små bryster og trak bukserne og trusserne ned i en bevægelse.

Hun havde tykke, grå strømper på, men de blev også taget af. Hun bøjede sig ned mens hun stod op, og hun blottede sin dejlige fisse for Sofia.

Var det tre-fire dage siden, hun havde slikket Betinas fisse? Det føltes som en evighed. Det måtte der gøres noget ved, så Sofia hoppede også op, stillede sig ved siden af Betina og kælede for hele hendes krop.

Ryggen, maven, de små stive brystvorter og den dejlige, glatte revne. Klitten fik et tryk, og Sofias hænder gled ned over de slanke lår.

"Kom hed," sagde Betina og trak Sofias pyjamastrøje over hendes hoved. Bhen blev hægtet op, og de fyldige bryster faldt ud mod Betinas slanke hænder med de lange, fingre med velplejede negle. Sofia kunne dårligt vente, så hun trak sine bukser af og skulle til at sætte sig på hug.

"Nej...du skal slikke mig ude ved træet," sagde Betina og tog Sofia i hånden.

De gik ud i den mørke stue. Gaverne stod langs med væggen og på skænken, og der var to sække med krøllet gavepapir og bånd.

Betina tog en lighter. Den blev kun brugt til stearinlys. De var næsten brændt ned. Kun en lille stump sad tilbage i hver lyseholder. Måske et kvarter.

Træet spredte skæret, og skyggerne dansede på væggene.

"Kom så. Nu," smilte Betina og stillede sig med spredte ben op ad træet. Hun mærkede de stikkende grene mod sin ryg, men hun følte også den kildrende fornemmelse mellem sine ben, da Sofias tunge ramte hendes spændte klit og dunkende kønslæber.

"Mmmmmmmmm," stønnede Sofia og tog grådigt fat om Betinas små, faste baller.

Hendes forældre havde soveværelse i den anden ende af huset, og de ville nok ikke bare komme ind.

En dør ville gå, og noget lys blive tændt. Så ville Betina og Sofia stikke af – men hvad med juletræets lys?

Betina tænkte nogle gange lidt for meget. Hun lagde hovedet så langt tilbage, at hun kunne se den gyldne stjerne i toppen. Hun skød sit skød endnu længere ind mod Sofias ansigt, og hun tog imod det hele.

Betina nynnede "Glade jul". Stille og klart. Hun kunne mærke at Sofia smilede. Hendes mund bredte sig nede mellem Betinas ben. Det kildede varmt og klart.

Sikke en julenat. En kærlighed er født – og bekræftet.

Betina lagde sig ned på alle fire.

"Lad os dyrke noget kravlesex. Jeg nynner, kravler – du slikker," sagde hun og begyndte at kravle.

Hun var lige ved at grine højt, da hun fornemmede, hvor akavet det var for Sofia at slukke slikke sig bagfra mens de to kvinder kravlede roligt af sted.

Det lod sig vist ikke gøre.

I stedet kravlede de bare af sted. Som to pjattede tøser. De mærkede det grove tæppes garn mod deres nøgne knæ. Den ene kravlede først, så den anden. De kunne også kravle ved siden af hinanden. De iagttog hinandens kropsåbninger og buler – store som små – mens lysene brændte helt ned.

Betina lagde sig. Hendes krop lå delvist på det broderede juletræstæppe. Hun nynnede "Dejlig er jorden".

"Kom så, skatter. Få mig i himlen."

Lysene slukkede sig selv. Stuen blev mørk.

Men de to kvinder var stadig tændt.

De listede ind på gæsteværelset og fortsatte deres natlige stjernestund.

(SLUT - Glædelig Jul!)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.