BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er 47 og mor til en dreng på 27. Min historie handler om dengang jeg mødte min søns bedste ven første gang. Han var en rigtig charmetrold, han havde de mest skrigende blå øjne jeg længe havde set og han kunne virkelig flirte med de frække øjne. Når han kiggede på mig blev jeg helt blød i knæene, men også lidt flov for han er kun 23 og min søns ven. Nå, men her ved vores første møde skete der ikke andet end at vi flirtede og pjattede voldsomt.

Da jeg skulle hjem var det næsten blevet morgen og jeg var lettere beruset, så Morten som min søns ven hedder spurgte om vi skulle dele en taxa da vi jo skulle samme vej, jo det kunne vi da godt. Vi satte os ind på bagsædet og luften var fuld af lir. Jeg er en milf med store tunge bryster 85G og jeg ser godt ud efter hvad jeg er blevet fortalt. Vi sad og snakkede om løst og fast,der var en uartig stemning mellem os. Morten spurgte om han måtte kysse mig? Jeg var lidt i tvivl for jeg er jo meget ældre end dig svarede jeg. Men inden jeg kunne nå at sige nej kyssede han mig. Han knappede min skjorte op så min Bh kom til syne, han trak vejret hurtigt og kyssede min hals og åbnede min Bh så han bedre kunne komme til, han sagde "wauw, din søn havde ret dine bryster er super lækre". Morten begyndte at kæle, kysse og bide blidt i mine brystvorter. Jeg kunne mærke hans pik gennem bukserne og han var godt udrustet, jeg åbnede hans bukser og tog hans store pik frem, den var så flot at jeg måtte smage jeg gav ham et blowjob men han kunne ikke styre det, så han kom lynhurigt i min mund. Taxachaufføren fulgte det hele i spejlet, på et tidspunkt opdagede jeg at han sad og onanerede, det gjorde mig endnu mere tændt. Da vi ankom til vores hus spurgte "Morten om han måtte komme med ind? Min mand lå og sov da han havde været på nattevagt.

Vi listede ind i køkkenet og tog to vinglas og en flaske rødvin. Jeg tog ham med ind på gæsteværelset, hvor der også hører et stort badeværelse til. Vi klædte hinanden af og gik i bad, han pillede og slikkede, kælede så jeg blev mega liderlig. Jeg satte mig på hug og tog hans pik i munden, da han var lige ved at komme vendte jeg numsen mod hans pik og tiggede ham om at kneppe mig i numsen. Det havde han ikke prøvet før og som ventet kunne han ikke holde ret længe. Vi vaskede og tørrede hinanden og gik ind i seng. Vi var begge ved at eksplodere af liderlighed, så vi kastede os over hinanden jeg  fik så meget ung pik at jeg tænkte "drømmer jeg eller er jeg vågen" Da vi ikke kunne mere faldt vi i søvn. Min mand kom ind i gæsteværelset for han synes at han havde hørt nogle frække lyde. Morten vågnede og blev lidt nervøs over situationen.

Min mand bad ham komme ud i køkkenet, hvor de uden at sige noget til mig. Jeg skulle bindes med helt spredte ben og så blev jeg ellers knaldet af begge mænd, det var så frækt men det hører I om en anden gang...

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 125 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.