Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kristina 16 år. Herlev Bibliotek

Rigtig sket.

SEX I DAG?

Jeg var nu blevet 16 år og havde haft det spændene og sjov på Herlev bibliotek en del gange. Jeg var nu blevet modigere og ville prøvet noget vildere. En fredag morgen stod jeg op og gjorde mig klar til at gå i skole.

Viste allerede der jeg ville pjække fra skole og gå på biblioteket som jeg har gjort så mange gange før. Det regnede vildt og jeg blev plask våd på vej derned.

Jeg gjorde som jeg plejede, gik op på første sal og over i puderummet. Tog min våde jakke og sko af, men alt tøjet var vådt så måtte tørre mig.

Tog min våde jakke og sko og gik ned i kælderetagen hvor toiletterne er. I kælderen var der lidt mørkt og et ret stort udstilling lokale. Helt nede for enden låg damernes toilet til venstre og herre til højre.  Jeg gik selvfølge ud på damernes. Derude tog jeg en masse papir og gik ind i en af de fire båse. Låste og tog alt mit tøj af. Nu stod jeg helt nøgen og følte det vildt frækt at stå sådan. Imens jeg stod og tørrede mig kunne jeg høre en kvinde komme ind. Jeg stod helt stille, mens jeg hørte hende tisse. Var lidt frækt. Jeg satte mig på toilettet og kælede fissen lidt. kælede min klit som var helt hård. Det tændte mig.

Da jeg igen var alene hang jeg tøjet over siden på min kabine så det kunne tørre lidt. Jeg satte mig igen på toilettet, spredte mine ben helt ud til siden, lænede mig lidt tilbage og begyndte og onaner. Det var så dejligt og nød det. Igen kom der en kvinde ind. Jeg kælede stille videre mens jeg hørte hun tisse.

Kvinden vaskede hænder og gik ud igen. Jeg legede videre og tænkte det kunne være frækt hvis det var mænd der kom ind mens jeg sad her.

Kunne jeg snige mig ind på herretoiletterne. Tanken gjorde mig bare mere liderlig. Hvordan skulle jeg gøre det.

Jeg måtte prøve det og da jeg nu var så liderlig måtte jeg gøre noget ved det. Tænkte slet ikke klart, for det kunne ende helt galt. Alligevel tog jeg trusser, bh, bukser og bluse på. Gik ud i det store udstillingsrum. Over ved herretoiletterne gik jeg helt over til væggen og lage mit overtøj og sko. Satte mig op af væggen og kikkede lidt.

Der kom ikke rigtig nogle mænd som gik der ud. Efter noget tid tog jeg mod til mig og gik hurtigt der ud, ned på bagerst toilet og låste døren. Der lugtede af urin og der var pisset på brættet. Syntes der var ulækkert, men jeg lod det bare være. Efter jeg havde været der et stykke tid kunne jeg høre en mand komme ud. Lyden af han tog bælte af og lynede sine bukser ned, og så høre hvor højt det lyder når en mand tisser. Jeg blev virkelig liderlig af det men også meget nervøs. Da han var færdig og gik ud tog jeg alt mit tøj af. Lage det på gulvet og satte mig ned. Tænkte slet ikke på at der var urin på brættet. Jeg var blev ligeglad og lænede mig igen tilbage og begyndte at onaner. Igen kom en mand ind og det var samme oplevelse. Det gjorde mig mere og mere liderlig.

Efter den mand forlod toilettet, onanerede jeg hårdere og hårdere. Oplevelsen var ikke nok, Der skulle ske mere. Jeg låste døren op og åbnede den lidt. Tanken om en mand kunne finde på at vælge min dør og komme ind til mig gjorde jeg kom i en dejlig orgasme. Den bedste jeg havde prøvet at få. Jeg sad og nulrede min klit lidt vider da døren gik op. Jeg skyndte mig at tage fat i håndtaget og for at lukke min dør men kom til at sparke mit tøj ud under væggen fra toilettet. Jeg skyndte mig at tag fat i det og hive det ind igen. Manden der var der ude kunne jeg høre grinede lidt. Jeg var sikker på han viste hvad der skete. Manden gik ind på toilettet ved siden af mig. Han lynede ned men tissede ikke. Jeg sad helt stille og nøgen. Nu hørte jeg han stønnede og var sikker på hvad han lavede. Han onanerede mens jeg sad der i rummet ved siden af. Jeg var så nervøs og tænkte om jeg skulle skynde mig i tøjet og løbe ud. Men jeg blev siddende og kunne høre han stønnede højt og viste han kom. Han stønnede og jeg kunne høre hans pik var våd, fordi den lød til det. og så kom han med lyd som gjorde jeg viste han havde set mig og ville lade mig vide hvad han lavede.

Jeg syntes der gik lang tid før han forlod toilettet, men da han gjorde det tog jeg mit tøj på og åbnede døren lidt for at se om han stod der. Han var væk så jeg gik ud. Det første jeg så var det store spejl der hang over håndvaskene. Den mand der var kommet ind før havde ikke kunne undgå at se mig i det spejl så han havde set mig nøgen. Hvor blev jeg flov. Jeg skyndte mig ud, tog mit andet tøj og så var det hjem.

Det var en vild dejlig oplevelse og en af de frækkeste i mine teen år.
 

Tak fordi i vil læse om mine oplevelser i livet. Og tak for de tilbagevendelser i har skrevet. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.