Det sneede stadig, da Betina stod foran boligblokken og byggede snekonen.

Det var frost, og sneen var umulig at trille, så knasende tør, som den var. I stedet lå hun på knæ og skrabede sne sammen, som så måtte formes til noget, der mindede om en figur.

Dildoen lå i Betinas lomme, og hun smilte allerede ved tanken om den modtagelse, Sofia ville få, når hun kom hjem efter mørkets frembrud.

SEX I DAG?

Betina havde taget tidligt fri, og Sofia ville komme ved 17-tiden. Så skulle de spise sushi og dyrke sex. Når Sofia begyndte med at optræde i de støvler, som var hendes kalendergave til kæresten, og når Betina afslørede, at Sofia ville få morgendagens gave – dildoen – allerede nu, så var der lagt op til en hel aften med fantasier, lir, sex og samvær.

"Hej, hej. Sikke en flot snemand, du bygger der," sagde en mor, som kom trækkende med sin søn i en slæde.

Betina havde set moren mange gange. Det var dog ikke en, der boede i opgang med hende.

Flere folk kom forbi, og de smilte ved udsigten til en kvinde på 26, der lå og dyrkede sit indre legebarn.

De skulle bare vide, hvad det var for en leg i det indre, der ville blive stimuleret lidt senere.

Det tændte Betina, at hun blev set af så mange. Der var også et par stykker fra opgangen, der kom ind eller gik ud fra blokken.

Tankerne varmede Betina. Når hun var færdig her ved halv fire-tiden, ville dildoen sidde og lyse på snekonen i måske halvanden time, med mindre nogle blev så forargede, at de tog "næsen" af. Men hvem kunne have noget imod en lyserød "gulerod". Det lignede jo næsten en snekone-næse...

Og hvis folk så, at det var en DILDO – med lys – så kunne det være nogle af dem, der havde set netop Betina designe den kolde kone, og så kunne de jo tænke deres.

Det måtte de meget gerne. Og bedre endnu: Iagttage Sofia, når hun skulle tage sin lille, kolde, gave fra figuren.

Den skulle varmes godt, inden den skulle bruges.

Det var faktisk den første dildo med lys, de havde. De havde fem-seks stykker, men de skiftede nu også jævnligt ud. Dildoerne blev ikke slidt op, for kæresteparret var mere til fingre, kys, tunge og hvad der nu var ved hænderne, men derfor kunne især Betina godt lide at fiske en dildo frem og bruge den på enten sig selv eller kæresten.

Og hvis Sofia ville tage hende analt med en af deres små legesager, var det altid optakt til nogle skønne timer i den bløde seng. "Legehjørnet", som de kaldte det.

Hænderne var kolde, men fantasierne var glohede, da Betina trådte et skridt tilbage og betragtede sit værk. Ikke kunst. Men brugskunst, måske, tænkte hun og placerede den lysende næse-dildo solidt midt på snekonens halvrunde ansigt.

Så smuttede hun ind ad døren, og hvis hun havde vidst, at der var blevet kigget på hendes skabertrang fra flere vinduer, ville hun havde frydet sig.

Tiden gik, og det gjorde Betinas fingre også. Hun skrev lidt til Sofia. Sms.

"Kør forsigtigt, skat. Det er måske glat. Ellers bliver det forhåbentlig glat," skrev Betina kryptisk og satte sig til at se lidt porno på sin pc.

Hun bestilte sushi til døren, og hun satte sine opvarmede fingre uden på sine hvide bukser.

Gned lidt, og glædede sig meget.

Klokken var lidt i fem, men Betina kunne desværre ikke sidde ved vinduet hele tiden. Det var hun for liderlig til. Ville ellers gerne iagttage, når Sofia kom hen mod døren og opdagede snekonen.

Hun rejste sig fra sofaen – og pcen – med et suk, og gik med let spredte ben ud for at se om dildoen stadig blinkede.

Det var flot. Kunne ses helt herop. En dejlig "gulerod".

Betina lagde sig i sofaen, men hun beholdt tøjet på. Pressede fingrene mod sin fisse, vel vidende, at bukserne kunne blive mærket af gnideriet. Især på mørke jeans kunne der blive hvide slidmærker eller sågar små-huller, hvis der blev fingereret for meget ved fissen.

Endnu en god grund til at være nøgen.

En nøgle raslede i låsen, og Betina rejste sig. Klappede computeren sammen, og gik ud i gangen.

"Diiiinnn," sagde Sofia og brast i latter. Holdt den blinkende dildo frem.

"Du tror nok, du er sjov, men ved du, hvem der kom ud, da jeg stod og pillede dildoen ud? Det gjorde hende den kedelige fra første. Enken. Fru Jönsson," sagde Sofia.

"Og det så ud som om, hun godt kunne se, hvad det var," sagde Sofia.

"Det her kommer til at koste," smilte hun og kneb øjnene sammen.

"Det håber jeg. Husk at du skylder mig et par støvler," lo Betina.

"Jeg skylder dig vist mere... huske hvad jeg også havde i højre hånd," sagde Sofia.

Betinas fisse kildede stadig, selv om hun havde fjernet sine fingre. Tanken om det, der skulle ske, satte tanker og safter i gang, men da det ringede på døren, kastede de to kvinder de liderlige tanker over bord og forberedte sig på at spise sushi.

Det gav energi. Og lyst.

De ryddede ikke af bordet, da de havde nydt den rå fisk og lidt vin.

"Hop du i din pyjamas som i morges, så skal jeg komme og vække dig," sagde Sofia, og Betina gjorde, som hun fik besked på. Også selv om Sofia var i sit normale arbejdstøj og endnu ikke havde skiftet til den kommanderende, kvindelige officer.

Det var igen mørkt i soveværelset, og døren blev knaldet op. Det var deja-vu fra i morges, hvor den velklædte officer med de kolde øjne og den vakse pisk kom ind og "vækkede" Betina.

Det hele gentog sig. Betina skulle gætte en beklædnings-genstand, og hun fik sine små smæk over baller, mave, fisse og en enkelt gang på de små bryster, hvor vorterne dirrede ved hver en bevægelse.

De legede i soveværelset, og selv om Betina og Sofia havde været det hele igennem i morges, tændte de på spillet. Nu havde de god tid, og Betina vidste, at når Sofia til sidst stod i bar numse og støvler, så skulle hun have.

Den dominerende soldat skulle selv underkaste sig sin "fange".

Betina mærkede den kølige luft omkring sin fisse. Hun stod og blev endnu mere liderlig, end da hun havde ligget og onaneret på sofaen, inden Sofia kom hjem.

"Støvlerne", sagde hun triumferende, og Sofia nikkede. Der var ikke så mange alternativer. Den lille, let buttede kvinde stod blond og glat på gulvet foran den mørke, slanke og spinkle og lidt så glatte kvinde.

"Behold støvlerne på. Jeg vil slikke dig," sagde Betina.

"Fortsætter du med at give mig ordrer. For jeg kan godt tage pisken igen," svarede Sofia og bøjede sig ned.

"Læg dig op," sagde Betina, og hun kravlede efter Sofia op i sengen. Tog fag på hendes læg – på de lange, sorte, blanke støvler. Betina havde en stor fod, Sofia havde en lille, så hun kunne godt være i gaven. Et stykke tid endnu.

Betina pressede støvlerne og benene op i luften, og hun holdt fast mens hun førte sit ansigt ned mod Sofias åbne og varme fisse.

Sofia kiggede ned mellem sine ben, og hun hjalp også med at holde dem, samtidig med, at hun pressede sine bryster sammen. Betina nød den lille "pakke", der lå foran hende. Hun strittede med sin smallere, men meget flotte røv, og i spejlet bagved kunne hun se fissen, der var opsvulmet og indbydende.

Hendes tunge cirklede omkring Sofias klit og saftige hul, men Betina tænkte også på, om den grumme soldat ville kneppe sin lille fange i det bagerste hul med et af deres redskaber fra skabet.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Betina kunne stadig smage sushien, men Sofias fisse var altså endnu mere indbydende end selv den lækreste rå fisk. Hendes fisse var viklet ind i de fineste hudfolder.

Lige til at pirre med læberne, smage med tungen og spise med fantasien.

Sofia stønnede. Hun havde overgivet sig, men Betina var grundig, og det var svært for dem begge at holde hendes bestøvlede ben højt hævet. Hendes mavemuskler over det glatte venusbjerg bevægede sig, og hun sank benene. Betina kunne ikke hjælpe så meget mere.

Hun var optaget mellem benene.

Sofia satte støvlerne mod dynerne, og i stedet pressede hun nu det kolde skind mod Betinas kinder. Hendes ansigt blev holdt i et greb af Sofias stærke ben. Og støvler.

"Slik mig så til orgasme. Jeg slipper ikke mit tag før du har gjort det," sagde Sofia og strammede bengrebet.

Det gav bare Betina endnu større nydelse, og som hun lå forsvarsløs og strittede med bagdel og fisse, ville hun næsten ønske, at de havde en ekstra kvinde med i sengen. De havde talt om det ind imellem. En trekant. En ekstra kvinde. Om hvem det skulle være. Hvilken type, hvilken alder... De havde også haft navngivne kvinder oppe at vende, men det var for det meste kvinder, som de vidste, ikke var bi, og så kunne det være lige meget.

Men at ligge her, slikke Sofia og så få en dildo presset op i anus af en fremmed kvinde... Det ville være den ultimative gave, tænkte Betina, som rakte ud efter dildoen.

Det var besværligt, som hun lå der, men hun holdt den op foran Sofia, da hun tændte den.

Den blinkede, og det lyserøde lys skinnede i Sofias glinsende fisse, da Betina satte den derned.

Hun kørte den rundt.

Det lignede en slags udrykning, men den skulle ind.

Op. Sofia ville nyde det lige så meget, som Betina nød at give. Og blive givet.

Der gik ikke længe, inden den blinkende dildo blev skubbet hurtigt ind og ud ad Sofias fisse, og imens slikkede Betina hendes underliv så godt som hun nu kunne. Det var lidt besværligt med støvlerne fæstnet om hovedet, og hendes ører smertede en smule, men Betina turde ikke sige noget.

Pludselig blev trykket mod Betinas ansigt øget, og lige da smerten begyndte at blive slem, skreg Sofia.

Hun var ved at lette fra sengen, og hun klemte i stød støvlerne sammen om Betina, inden hun pludselig slappede af med et suk.

Betina trak støvlerne af hende.

"Nu er det her mine. Tak skat. Og du har også fået din gave," sagde hun og snusede til den blinkende dildo.

Den blev slukket, og Betina lagde sin nøgne krop op oven på Sofias. Sofias tog fat om Betinas bagdel og pressede den ned mod sin krop.

Fisse mod fisse.

De kyssede, og sådan lå de i lang tid.

"Sofia," sagde Betina kælent.

"Ja skat," svarede Sofia, som godt vidste, hvad den stod på, når det var den tone, Betina havde på.

Hun ville have "den" bagi.

"Hvilken en skal jeg bruge," spurgte Sofia, som ikke ventede på Betinas svar.

"Den sorte," sagde Betina, og mens hun stillede sig på alle fire, så hendes røv og fisse igen viste sig frem mod spejlet, fiskede Sofia legetøjet frem.

Betinas fisse var varm og våd, så det var let for Sofia at finde nogle safter at dyppe den slanke, lange dildo i, inden hun pressede den lige så forsigtigt mod Betinas stramme hul.

Betina var utålmodig. Hun skubbede sin røv imod, men Sofias højre hånd gav efter. Det skulle trækkes ud.

Og så skulle det skubbes ind. Og det blev den.

Mens Sofia kælede for Betinas numsehul og fissehul, og mens hun kyssede klitten og skamlæberne, som hun nu kunne komme til, pressede hun dildoen op i Betina.

Sofia kiggede også ind i spejlet, og hun mødte Betinas vilde, opstemte øjne.

"Mere, mere, mere," sagde de, og Sofia vidste det.

Som så ofte før.

Betina havde noget med hullerne. Ville gerne give dildo og ville modtage. Måske hang det sammen med, at hun havde levet så længe som hetero mens Sofia altid havde været lesbisk.

"Knep mit stramme hul," stønnede Betina lige pludselig.

"Og giv min fisse med snekone-næsen", sukkede hun og kiggede ind under sin mave. Hendes bryster var i hvert fald ikke i vejen, men hun kunne se Sofias arbejdende hånd.

En hånd og to hænder.

Sofia kom på arbejde, da gaven – med lys – forsigtigt blev presset ind i fissen.

Ingen ved, hvor længe, der gik, men Sofia kiggede ned på sine spredte ben og sin åbne fisse.

Hun havde allerede lyst til mere, men aftenen var ung og alt stod åbent.

Betina kom.

Hun svajede i ryggen og følte sig udfyldt og opfyldt, da forløsningen skyllede ind over hende.

Hun rullede om på siden. Kiggede op på Sofia med et smil. Hun kastede sig ned ved hendes side. De omfavnede hinanden.

"Jeg har en gave til," sagde Betina.

"Ja, det har du vel, men i morgen er det mig, der giver den," svarede Sofia.

"Og du skal ikke have en pisk...denne gang," sagde hun.

Betina rejste sig op og åbnede et skab.

"Du får gaven for i overmorgen nu," sagde hun og rakte Sofia en gave.

Sofia pakkede op.

Det var en pandelampe. Hun smilte. Lidt drillende.

"Nå, du kan ikke lade være med at hentyde til, at du vil have mig med ud at løbe efter nytår. Du tager da livet af mig," sagde Sofia, som ikke var meget for det motions-projekt, de skulle i gang med. Sammen.

"Først skal vi da have lidt sex. Med pandelampe. Hvis vi nu slukker lyset og jeg putter mig under dynen, så tager du pandelampen på, og de steder, du lyser, skal du lege med," sagde Betina og slog dynen omkring sig.

Sofia rejste sig op og tog pandelampen på. Hun slukkede lyset.

Måske var det der løberi alligevel meget godt.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.