Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Carsten ligger på sengen, da Anja låser op og træder ind i værelset.
Hun er stadig varm. Varm efter det langvarige ophold i saunaen sammen med en flok andre mænd og kvinder.
Hun har stået længe under den kølige bruser nede i wellness-hotellets bad, men hun sveder stadig en smule, og inde i hende, brænder hun. Sådan føles det.
Ikke kun i fissen, hvor hun har fået en fremmed mands pik, og i munden, der stadig smager af fremmed kvinde, men også af spændingen over, hvad der er sket.
"Hvordan gik det," spørger Carsten nærmest mekanisk.
Han ligger og kigger på tv-skærmen, der hænger på væggen, og hans hånd glider ned i en pose chips.
Han drikker øl og smiler til Anja.
"Gik det godt," spørger han.
Gentager sit budskab bare på en lidt anden måde. Hun har været i fællessauna på hans befaling. Nu vil han have sin belønning.
"Mmmmmmmmm, det kan du tro," siger Anja og vifter med sin telefon.
"Den kunne godt holde til det, og det kunne jeg også. Jeg er glad, og du bliver glad, og så bliver jeg glad igen....jeg elsker jo, når du er glad på den der...måde," siger Anja og smider sine sandaler.
"Hvilken måde," spørger Carsten uden at flytte øjnene fra skærmen.
Han ser motorløb.
Motorløb? Intet kunne vel interessere ham mindre, men Anja ved, at han bare har ventet på, hun skulle komme tilbage. Han har formentligt ikke foretaget sig andet end at fantasere om, hvad hun var i gang med.
Om det ville lykkes. Om hun ville komme tilbage med nogle billeder, som ville gøre ham fuldstændigt vanvittig af liderlighed. For billederne har været det nye i dette set-up. Anja har haft sin telefon med. Hun har fået en bunden opgave - at vise, hvad der er foregået.
"Jeg ved, du bliver desperat liderlig over at se mig sammen med andre. Jeg kan love dig, at du nok skal blive desperat liderlig af det her. Det var godt, hende Kamilla også var der. Hun fik mig til at åbne op....blive ekstra modig og vise, hvad jeg ville have, der skulle ske. Og så var der bare nogle så søde par dernede. Og en fyr," fortæller Anja, som får øjenkontakt med Carsten.
Han stønner.
Hans tøj er i orden. Jeans og en t-shirt.
Anja ved, han ikke plejer at kæle med sig selv, når han ved, hun er i gang med at løse en opgave. Han er liderlig, helt sikkert, men han ophober nærmest seksuel energi i sin høje, spinkle krop ved at undgå forløsningen, eller bare den mindste påvirkning af kroppen med sine hænder.
Carstens selvdisciplin er pertentlig til fingerspidserne, når det gælder deres leg. Deres fælles leg. Hans udfordringer til hende, og senere, hendes løsning af opgaven - og deres fælles finale.
"Jeg har tænkt på, at det skal være anderledes denne gang," siger Anja, som har kastet badekåben, og smider sig fugtig og nøgen op ved siden af Carsten.
Han lægger en arm omkring hende.
Hun kan mærke hans fedtede fingre på hendes venstre skulder.
Hans højre hånd, som han senest har haft i chips-posen, er nu fast omkring hendes skulderblad. Hun nyder den tryghed, det giver, men hun længes også efter den vildskab, hun forventer.
Det sker bare ikke nu.
"Det var nogle søde mennesker, Kamilla og jeg mødte i saunaen, og faktisk har jeg inviteret dem herop. Lidt senere, altså," siger Anja og kigger spændt på sin mand. Hans hånd spænder nu hårdt omkring hendes skulder og hun hører, han puster ud i stød.
Det svar havde han nok ikke forventet, men han tager det helt roligt.
Anja kigger ned ad sig selv. På sine bryster og på hendes mørke fissehår. Hun dufter af shampoo, men ikke parfume eller balsam. Hun har vasket sig hurtigt, men grundigt. Skyllet Ulrich ud af sin fisse.
Hans sperm og hendes safter.
Lige nu afslører Anja ikke for Carsten, hvad der er sket. Der skal være en særlig fernisering på forestillingen om et par timer. Anja har inviteret de to tyske par, den enlige dansker, og naturligvis Kamilla.
"Du vil få førstehåndsberetninger af, hvad der er sket, krydret med billeder. Og måske en trang til, at der sker mere," siger Anja.
Hun tænker på, hvordan Heinrich, Malena, Mads og Kamilla var ved at lege og kæle og sutte parallelt med Hildes, Ulrichs og Anjas kneppe- og slikkeri.
De blev jo slet ikke færdige, så der er plads til at føre flere kombinationer ud i virkeligheden her på værelset - og badeværelset.
Anja ser forventningsfuldt på Carsten.
Normalt plejer han at gennemkneppe hende, når han hører, hvad hun har rodet sig ud i, men nu får han endnu flere muligheder, når værelset bliver fyldt med mænd og kvinder. Han holder sig overraskende meget i ro. Det kommer bag på Anja.
Tør han gribe muligheden? Hvordan har han det med, at hans kinky fantasi er kendt af de fremmede mennesker? Anja spekulerer, men hun siger intet, inden Carsten afbryder hendes spekulation.
"Jeg skal kneppe dig noget så....åhhhhh ja....foran de andre. Jeg skal gøre gengæld, så det gør noget. Du udstiller min liderlighed - jeg udstiller din", stønner Carsten, som er ved at miste grebet om selvbeherskelsen.
"Det var godt," siger Anja bare. Hun er lige ved at ånde lettet op. Hun kender ham stadigvæk, også selv om han ikke har smidt, hvad han har i hænderne - altså en øl og en pose chips - og har kastet sig over hende med krav om at få besked på, hvad hun har været udsat for.
Anja rejser sig, kravler ned mod fodenden og står på alle fire med spredte ben vendt mod Carsten. Kigger ind mellem sine ben og ser Carstens blik.
"Tænk lige, når både Heinrich, Malena, Hilde, Kamilla, Ulrich og Mads skal se på mig sådan her. Og se på, hvad du gør ved mig," siger Anja og smiler til Carsten.
"For du undlader vel ikke at tage mig bagfra....så bliver jeg skuffet....ved du," siger hun med sine bedende øjne - på hovedet.
Han ser glimtet i hendes øjne lige under brysterne, der hænger som to små Margrethe-skåle under hendes krop.
Carsten bemærker sin elskedes krop, men hans fokus er andre steder end på hendes spredte ben og halvåbne fisse.
Han kan se hver en fold på hendes underliv, men Carstens fokus er mere rettet mod det, der skal ske, når de får selskab. Han tænker ikke så meget, hvem de er, de personer, Anja har mødt i saunaen. Han er overbevist om, at når hun har fundet behag - sikke da et gammelt udtryk tænker han - i dem, så kan han også få noget fornuftigt ud af dem.
Noget frækt ud af dem.
Og noget frækt ind.
"Tror du, at du kan," siger Anja, som stadig står på alle fire og ser på Carsten.
"Eller kommer du til at stå på hovedet," siger hun med et grin.
"Jeg skal nok vise jer. Glæder mig til at møde slænget fra din sauna og præsentere de andre for, hvad jeg kan," siger han, og det gyser i Anjas krop.
Det er helt uvant for hende, at Carsten vil dele sin oplevelse med andre, sådan som han forventer, hun deler ud af sig selv.
"Du er da slet ikke sig selv, skat," siger Anja, som har oplevet Carstens totale liderligheds-kontroltab de tre-fire andre gange, hun har vovet sig ud i det her.
Vovet sig ud i? Er blevet opfordret til det af Carsten. Sådan hænger det jo sammen. Han kan lide det, og det kan hun også. Den er ikke længere. En fælles interesse, som duer til både delen og dvælen.
Hende selv - med andre - og hende selv og ham. Det er en helt særlig treenighed.
Ikke Faderen, Sønnen og Helligånden, men Anja, Carsten og alle de Andre.
Det er himmelsk, synes Anja, som kunne fortsætte de alt for platte sammenligninger med bibelhistorien.
Lige nu er det forjættede land lige her, og Anja føler, hun kan gå på vandet. Hun er lykkelig og forventningsfuld. Hun er mættet, men stadig sulten.
Himlen være lovet, hvor skal hun have sex.
"Jeg smutter ned og køber ind til drinks. Kan du klare dig selv så længe," siger hun mens hun tager undertøj og tøj på.
Supermarkedet ved siden af hotellet er alt for dyrt, men anledningen til beværtningen er også helt særlig.
"Jeg skal ikke lave noget som helst. Smutter nok i bad, og ellers lader jeg op helt af mig selv. Du kender mig jo.... Det er ikke altid, en mand og hans pik behøver blive stimuleret af hænder, mund eller fisse for at lade op," smiler Carsten og tømmer de sidste chips fra posen ud i hånden. Han kaster dem i munden. Tygger overdrevent og smiler bredt.
"Jeg skal nok blive klar. Helt klar. Mere klar end du har set mig nogensinde. Jeg glæder mig til at hilse på dine nye venner," siger Carsten, inden han slukker fjernsynet og rejser sig fra den bløde seng.
Han går ud i det rummelige badeværelse, kigger på boblebadet og vurderer, hvor mange, der kan være i det. Fire eller fem? Ikke alle sammen, men nok til, at det kan blive vældigt hyggeligt.
Carsten smider tøjet og går ind i brusekabinen. Han ser ned ad sig selv, og konstaterer, at han - naturligvis - ikke er upåvirket af situationen.
Hans muskler spænder. Han kan mærke hver en fiber i kroppen fra hans nakke - han har siddet i sengen og spændt lidt - over brystmuskulatur og overarme til mavemusklerne. Træningen i Fitness DK kan betale sig, konstaterer Carsten med tilfredshed mens han betragter sin krop i spejlet, der fylder væggen over for brusekabinen.
Han tager et fast greb mellem sine ben. Mærker at hans pik fylder hele hånden, og griber ned og nuldrer nosserne.
"Ahhhhhhhhhh," udbryder han og mærker endelig den følelse, han har undertrykt de seneste par timer inde i sengen.
Følelsen af lyst. Stor lyst. Lysten ved at tænke på det, der sker - eller skal ske. Da han lå i sengen tanken om, at Anja opfyldte hans ønsker og lod sig kneppe af andre. Og fotograferede det.
Det var altid for godt til at være sandt. Han følte sig altid heldig, når det lykkedes.
Ikke mange mænd ville tænke som han, men han havde mødt nogle, der gjorde, og han vidste, at hans voldsomme seksuelle reaktion slet ikke var ualmindelig inden for grænserne af normerne. Nogle mænd tændte på at blive bedraget.
Han tændte på at blive bedraget efter udtrykkeligt ønske, og blive konfronteret med det bagefter.
Det kogte i hans hoved, og de lidt for varme stråler mod hans lyse hår forstærkede følelsen. Tankerne forplanter sig ned over ryggen, til hans balder, som spændte, og hans lægge, der bliver stenhårde, da han stiller sig på tæer og strækker sig som et dyr - et dyr, der er klar til at fjedre af og sætte i et spring efter bytte.
Han rækker ned efter sin pik, lukker øjnene og rammer skaftet, der stritter langt og hårdt ud fra hans krop. Han leger med de trimmede kønshår, der kruser over roden, og hans glatte nosser er våde og kælne.
Carsten står høj og rank i brusekabinen, og pludselig virker det uoverskueligt, at der vil gå knap et par timer, inden de får gæster.
Det er jo nu, Carsten har lyst. En stor lyst. En brændende lyst til at blive konfronteret med, hvad Anja havde gjort - på hans befaling - og hvordan hun havde løst opgaven. Se de andres reaktion, og se deres reaktion på hans reaktion.
En kædereaktion af dimensioner.
Carsten sæber sig ind, skyller sig af, og får et øjeblik afstand til den voldsomme ophidselse, der ligger i forventningen om, hvad der skal ske.
Han har haft sex med Anja foran andre før. Efter at hun havde været sammen med et par, men det var jo kun et par - og så Anja og ham.
Det var lidt mere overskueligt.
Carsten gnider på sin pik, presser sig ind mod glasset i kabinen og begynder demonstrativt at kneppe skydedøren. Hvis det ikke var så lystfyldt, ville det virke latterligt. Han ved det, men kønslivet kan ikke altid klare en kølig virkelighedstest.
Døren vipper frem og tilbage, han lukker øjnene, og han ser, at han sagtens kan. Han ser det for sig, mens han spekulerer på, hvem det er, som dukker op, når klokken bliver fem.
Han ved ikke andet end at Kamilla og Anja har mødt nogle.
Tanken om Kamilla er nok til, at Carsten kæmper mod lysten til at kneppe kabinen sønder og sammen. Kamilla og Anja sammen - og Carsten sammen med dem. En ligebenet trekant, men han har på fornemmelsen, den kører ud ad en tangent.
Det vil Carsten ikke beklage. Han er klar til at lade tingene stritte ind og ud og frem og tilbage. Ukontrolleret kaos med Anja og han selv i cirklens centrum.
Døren går.
"Hej skat," siger Anja som var hun lige kommet fra arbejde og nu skulle til at lave frikadeller med nye kartofler.
Hun er afslappet, og Carsten ved, hun kan skjule sin forventning, men han lader sig ikke snyde. Hun er også tindrende tændt ved tanken - og klar til handlingen.
"Jeg har købt endnu flere chips, og så har jeg købt til drinks. Det koster en formue dernede, skat, men måske skal nogle lige drikke sig mod til," siger hun og kigger ind i det dampende badeværelse.
Hun kan skimte Carsten bag det klare glas, og hans pik skjuler sig ikke.
"Du er da klar i den grad," griner hun, går ind og giver ham et vådt kys.
Lader sin hånd strejfe hans pik, rykker lidt i den, og mærker, hvordan han bliver slap i knæene. Hun er vild med, når hun har det tag på ham. Hun kan styre ham ved at hive og dreje lidt i hans pik. Det er næsten lige så effektivt, som når hun adlyder hans ønsker og knepper andre.
Så bliver han også så føjelig.
"De kommer om en time...Kamilla kommer lidt før. Jeg har inviteret hende til en før-drink, også så I lige kan hilse lidt mere på hinanden og få stemningen til at blive afslappet. Det er lidt specielt for os det her, skat," siger Anja og kysser ham igen.
"Men Kamilla får os til at slappe af. Hun er god, nysgerrig.... Det bliver helt sikkert godt. Det er nogle søde mennesker, jeg har mødt i saunaen, og de er helt vildt samarbejdsvillige...og villige," stønner Anja, som mærker sin lyst svulme i takt med, at hun fortæller om de andre, hun var sammen med.
Hun har også sagt til Mads, at han er velkommen, men det behøver Carsten ikke at vide lige nu. Lad ham bare få en ekstra overraskelse.
Anja går ud i værelset og lægger sin telefon på det mørke skrivebord. På mappen med praktiske oplysninger om opholdet på wellness-centret. Der står vist ikke noget om fotografering og fri fisse i saunaen.
Eller gruppeknald på værelset.
Heldigvis kan danskerne komme og udvide mulighederne for, hvad der kan ske sådan et sted, og de kan være med til at gøre det uskrevne sket.
I skønhedens og velværets hellige navn.
Amen.
Carsten kommer ud. Værelset er stort. Ikke rummeligt til otte personer, som de bliver, hvis alle dukker op, men der er plads nok. To senge må række - og så boblebadet i badeværelset. Og almindelig nærhed plus de løse rekvisitter som gulvet, garderoben eller vindues-karmen.
Hvem siger også, at det bliver vildt? Måske bliver det bare en fuser. Et skål og tak for i dag. Så håber Carsten i det mindste, at hende Kamilla vil overvære, hvordan han udfritter Anja for det, hun har gjort, og boller hende derefter.
Anja er god til tysk, mens Carstens kundskaber ud i det sprog er meget på det jævne. Han må lade kropssproget tale. Når det kommer til det sprog, har han et stort ordforråd, og han kan både navneord, udsagnsord og tillægsord i rigelige mængder.
En pik, en fisse, en udløsning. At kneppe, at sutte, at slikke, at sluge.
En stor udløsning, en vanvittig orgasme, en liderlig kvinde.
Carsten smiler. Han er afslappet, og Anja stirrer intenst på ham.
"Hvad har du gang i, frække", siger hun mens hun prøver at analysere trækningen om hans mund.
"Jeg forestiller mig bare, hvordan vi griber "lektionen" an," siger Carsten.
"Mon ikke vi bare skal byde på en drink eller to, og så skal jeg nok fortælle, hvad der sker. Jeg har taget den lille projektor med, så jeg kan kaste billederne op på væggen," siger Anja.
Carsten udstøder et dybt støn og griber ned efter sin halvt erigerede pik.
"Slap nu af, skat, du skal være helt klar, når der kommer saunagæster," siger Anja, som stiller plastikglas på bordet.
Hun begynder at mikse drinks. Det bliver ikke stor kunst, men gæsterne skal nok få en smagsoplevelse på den ene eller anden måde.
Det banker på døren. Forsigtigt. Anja kigger på klokken, men husker så, at hun bad Kamilla og Mads om at komme lidt tidligere.
"Øjeblik," råber Anja og kigger på Carsten, der bare har et håndklæde om livet. Han gør ikke mine til at rejse sig fra sengen, og Anja åbner.
Kamilla ser skøn ud. I en kort, sort kjole med matchende strømpebukser og en dyb udskæring i halsen. Anja giver hende et kys.
"Kom ind og sæt dig. Jeg sagde også til Mads, at han skulle kigge forbi lidt før, så vi lige kan få en halv dansk-time, inden vores tyske venner dukker op," siger Anja.
Hun er afslappet klædt i jeans og en skjorte, men Carsten gør ikke mine til at klæde om. Han ligger som en anden konge i sengen. Som om han bare gør klar til tage for sig af de mænd og kvinder, der kommer for at præsentere det, de har gjort ved hans kone.
"Er det ikke lidt som om du skal til eksamen," siger Carsten og rejser sig fra sengen. Han går over og giver Kamilla et kram og Anja et kys, og så tager han en drink.
Han skåler netop som det banker hårdt på døren, men Anja råber bare "kom ind".
Det er Mads. Han giver også Kamilla og Anja en varm, lang og tæt omfavnelse, inden han stirrer lidt overrasket på Carsten, som ligger på sengen.
"Hej. Det er vel Mads. Jeg er Anjas mand," siger Carsten og løfter hånden til hilsen.
Han ser Mads an uden skyggen af jalousi.
Det ligger ikke til Carsten, som gerne deler de kvinder, det skal være. Det går også den modsatte vej, og selv om Carsten ikke ved, hvad Mads har lavet med de andre i saunaen, skal Carsten nok komme efter det.
Efter Mads og de andre mænd og kvinder. Han behøver ikke at vide alt, men han vil i hvert fald levere svar på det, Anja har gjort.
"Der er lang tid til de andre dukker op. Kan vi virkeligt vente så længe," spørger Carsten og vender sig om på siden, så han ser på de tre andre i rummet.
"Kan I ikke lave lidt....lige varme mig lidt op. I har vel øvet jer nede i saunaen", siger han.
"Eller måske er der noget, som I ikke nåede," tilføjer han.
Mads smiler.
"Der var vist en del, vi ikke nåede," siger han og kigger intenst på Kamilla.
"Jo, der var jo så mange mennesker i saunaen, og der var nogle, som havde mere travlt end andre," siger Kamilla, inden Anja afbryder.
"Jeg synes heller ikke, jeg mærkede så meget til dig, Mads," tilføjer Anja hurtigt og kører sine hænder rundt på overkroppen. Uden på tøjet.
"Bliver der ikke alt for varmt herinde," siger hun og knapper lidt op i sin bluse.
Kamilla har sat sig på sengen, men det er Anja, der glider ned foran den stående Mads og hiver i hans bælte.
Hun knapper yderligere op i skjorten og trækker den af, så hun sidder i sin lilla bh og jeans. Så åbner hun bæltet og bukserne og trækker op i hans t-shirt.
Hun kysser ham på maven og mærker hans hårde muskler. Det opsluger hende i en grad, så hun søger op mod hans bryst i stedet for at søge ned mod den bule, der tydeligt har foldet sig ud i hans bukser.
Kamilla kommer hende til hjælp.
Hun trækker ned i Mads bukser, og ved at skubbe ham lidt væk fra sengen, bliver der plads til begge kvinder på knæ. Anja kysser opad, mens Kamilla trækker hans boxershorts ned, så den slanke og lange pik springer frem.
"Uhm, et dejligt gensyn," siger hun og gnider på skaftet, så hendes hænder kører helt ind til hans hårløse skridt.
Hun kysser spidsen af hans pik, og i det samme rejser Anja sig for at kunne trække t-shirten af Mads. Hun kysser hans bryst, hals og ansigt, og hun gør tegn til Kamilla, at hun skal hjælpe hende af bukserne.
Carsten ligger helt roligt. Han foretager sig intet andet end at nyde Anjas initiativ. Det er sådan, det skal være - hun er en kvinde, man kan betro en opgave. Også en af de frække.
Mads nyder Anjas kys, og han ser ned ad Anja, da Kamilla trækker hendes bukser og trusser af i et hiv.
Anja træder ud af dem.
"Tag min bh af, Mads," beder hun og svajer ind mod ham. Kamilla kysser hans nosser og slikker skaftet, og han kigger ned på hendes mund og tunge, der udforsker det sted, hun også var i saunaen.
Carsten stønner, da hans ser Anjas nøgne krop foran Mads lige så nøgne krop. I fantasien forestiller han sig allerede, hvordan de to knepper. Enten den krævende version, hvor Mads tager Anja på sengen lige ved siden af Carstens henslængte krop, eller den kvindeliderlige version, hvor Anja skubber Mads ned på sengen og sænker sig over hans pik.
Hun er klar på begge dele. Det ved Carsten, og tanken er næsten lige så god som handlingen.
Kamilla spiller Mads' pik mens hun slikker den, men pludselig vender Anja sig en smule til venstre.
"Slik mig, Kamilla," siger hun og spreder benene.
Kamilla kigger op på Anja, men skifter hurtigt fra Mads til Anja og lader sin mund møde hendes glatte læber og lige kredse omkring hendes mørkeblonde dusk.
Anja sukker og fører en hånd ned til fissen. Hun skiller selv sine læber, og Kamilla tager mod invitationen med det samme.
Hendes tunge forsvinder ind mod Anjas klit. Mads og Anja kysser også dybt. De tre kan få det hele til at gå op ved at udvise lidt smidighed.
Sådan står og sidder de lidt, men da Carsten smider sit håndklæde og lader sin pik knejse, behøver Mads ikke vente yderligere.
Han skubber Anja omkuld i sengen, og mens Kamilla bliver siddende uden hverken fisse eller pik i mund- og håndhøjde, kravler den nøgne, unge mand op på den lige så nøgne, men lidt ældre kvinde.
Han spreder hendes ben, og Carsten har førsteparket til den scene, der udspiller sig i sengen ved siden af.
Han ligger bare og kigger. Hans hænder er ubevægelige, mens hans øjne rykker rundt, så han ser hver en del af deres kroppe, der filtrer sig ind i hinanden. Hans pik vipper, men han gør intet for at påvirke den.
Kamilla rejser sig op og glatter sin kjole. Retter på sine bryster, og sætter sig på stolen ved skrivebordet.
Hun tager endnu en drink. Glassene står tæt på bordet, og hun er blevet lidt tør i munden. Nede ved fissen er hun mere vædet, men foreløbig nøjes hun med at se, hvordan Mads' pik dirrer ud for Anjas glinsende fisse. Hendes hænder roder rundt efter hans pik, men han holder sig i afstand af hende.
Holder hende ned mod den bløde madras, og det hvide, glatte sengetøj. Han kysser hendes mund, hals og bryster. Slikker hendes strittende brystvorter, og bliver tændt af, at Kamilla og Carsten ser, hvad der sker.
Kamilla har en særlig udsigt, og hun gisper, når Mads pik lige strejfer Anjas klit og mellemkød. Anja stønner og forsøger at slynge sine ben om Mads, så hun kan presse ham ind.
Kamillas øjne møder Carstens.
Hun smiler til ham, men han smiler ikke igen. Han kigger køligt på hende, men vifter hende over til sig. Hun tøver, men han stirrer på hende, og da hun hører Anjas dybe støn - Mads smutter vist sin pik ind i hendes hungrende fisse - går hun de tre skridt over til Carstens nøgne krop på sengen.
"Træk dine stømpebukser ned. Og trusserne", siger han tonløst mens han igen kigger over på Mads og Anja, som nu har fundet rytmen.
"Se hvordan hun nyder det," siger Carsten henført. Mads har skubbet Anjas ben helt op og helt ud til siden, og han støder dybt i hende mens hans hænder omfavner hendes vuggende bryster.
Carsten lægger sig om på ryggen og klapper på sine lår.
"Sæt dig her, Kamilla," siger han, og hun stiger op. Som en refleks griber hun ud efter Carstens tykke pik, som skulle hun afslutte det, Mads ikke gav hende lov til lige før. Hun rykker lidt tilbage og bøjer sig ned.
"Nej. Ikke det," siger Carsten og trækker hende op mod sig.
"Sæt dig på mig," siger han, og Kamilla skræver over ham, så meget, hendes snævre kjole nu tillader. Hun trækker en smule op i den, så hendes ben ken komme til på hver side af Carstens krop, men ikke så meget, at hun blotter hele underlivet.
Kamilla griber ud efter Carstens pik, men han skubber hendes hånd væk. Den glider op ad skaftet til pikhovedet, og hendes ene hånd bliver sovset ind, inden hun lægger sine hænder på hans bryst.
Carsten overtager styringen af sin pik, og han finder hurtigt vej, så den smutter op til Kamillas revne. Ikke ind i hendes fisse, men kører lige på det fugtige sted omkring klitten.
Anja stønner højt, og Mads kravler endnu højere op på hende.
Den lyd og den bevægelse giver Carsten et stød, og han ser op på Kamilla og støder med voldsom kraft sin pik op i hende.
Hun er uforberedt på hans angreb. Hans øjne gnistrer, da hans pik rammer hendes køn, og han tager hårdt fat om hendes hofter og trækker hende ned over sig. Samtidig støder han sin krop hurtigt og hårdt op mod hende, og de mødes i et heftigt knald.
Han stønner og ser i det samme over på Anja og Mads, der er i gang med deres samleje. Han aner Mads' pik, der kører ind og ud ad Anjas fisse, mens hans egen pik er skjult oppe under Kamillas kjole.
Men ingen er i tvivl om, hvad der foregår i værelset. Heinrich, Malena, Ulrich og Hilde kan også høre det, hvis de lægger ørene til værelse 215, når de kommer. Men de lytter ikke.
De banker bare på og ser spændt på hinanden.
Mon nogle åbner? Er de klar til det - danskerne - og er de to tyske par? Det er svært at sige, men tyskerne bliver lidt mere sikre i deres sag, da Anja åbner døren med et ryk.
Hun er helt nøgen, og inde i sengen bag hende sidder den unge danske mand på knæ. Tydeligvis ikke kun i gang med at nippe til en drink. Så er det i hvert fald et lidt specielt sugerør, der stikker frem mellem hans ben, tænker Hilde og ler for sig selv.
"Kom da indenfor. Vi har ventet jer," siger Anja hjerteligt - helt uden blufærdighed.
Det kan måske virke mærkeligt for en, der ikke har været med i saunaen, men der er hurtigt opstået en helt særlig kontakt på grund af Anjas meget ligefremme facon.
Og hendes mission: At skaffe foto- og sexdokumentation til sin mand, og give ham en formidabel sexoplevelse.
"Tag en drink, slå jer ned, hvor I nu kan komme til det...og slap af. Vi er lige i gang med noget," siger Anja.
Kamilla og Mads vinker til tyskerne, men Carsten ænser dem ikke, og Kamilla får ikke lejlighed til noget. Carsten ligger og støder op i hende uafladeligt, selv om han har sat tempoet lidt ned, nu da Anja midlertidigt har fjernet sig fra den unge mand, der har kneppet hende så grundigt i sengen ved siden af.
Carsten siger noget for første gang:
"Rid ham Mads med front over mod os. Jeg vil se din fisse blive taget af hans pik," stønner Carsten, og Anja vender sig om, sådan som han siger.
Mads lægger sig ned, og nu har han pludselig Anja over sig. Hendes spændstige krop og hendes smukke bryster oplyser hele rummet, hvor der nu er et stor publikum. Især Hilde og Ulrich ser ned på hendes venusbjerg, hvor Mads glatte pik rammer den nederste del af hendes behåring. Hendes læber er udspilet af hans lyse stang, og hans nosser bliver skiftevis mast ned og befriet fra Anjas krop.
Malena ser ned mellem Mads ben - hun mærkede hans mund i saunaen, men hun længes efter hans unge pik.
Det har hun også sagt til sin mand, da de gjorde sig klar.
Han har nikket. Indforstået. De tyske par har været her i centret mange gange, og de har oplevet deres, men det er alligevel første gang, at de er blevet sådan en udvidet omgang.
Det tegner godt.
Carsten slapper af - i overført betydning - for hans pik er stadig stenhård, og hans lyst er stærk.
"Træk kjolen af hende...af Kamilla", befaler han på dansk, og Kamilla oversætter straks.
Ulrich træder frem og trækker den forsigtigt af hende. Hendes bh er nu det eneste, der dækker en lille del af kroppen. Carsten tager fat i de to skåle og hiver dem ned.
Kamillas bryster åbenbarer sig, og Anja giver et støn af fryd fra sig.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.