Det var søndag formiddag, jeg havde forkælet mig selv med et langt bad og efterfølgende smurt min krop ind i olie, føntørret håret og børstet lidt mascara på vipperne. Jeg nød at vimse nøgen rundt i min lille lejlighed. Stod lidt på badeværelset og vendte og drejede mig foran spejlet, overbevist mig selv om, at min nogenogtrediveårige krop stadig var lækker nok: Spinkel, let solbrændt med en hvid aftegning efter trusserne, en rund og kæk lille numse, kvindelige hofter, en fin talje, og store, naturlige bryster. Har egentlig altid ønsket mig små, lette "sportsvenlige" bryster, men er med tiden kommet til at elske den virkning mine to tøser, på trods af diskret indpakning, har på en del mænd. Drejede lige en ekstra gang rundt, indsatsen til træning var ved at vise sig, kunne ane mavemuskler øverst på maven, men den lille bule lige under navlen var der stadig – ret feminin faktisk - jeg smilte til mig selv og lod hænderne kærtegne min mave. Huden føltes ekstra blød på grund af olien. Lod fingrene glide ned til de lyse hår over min fisse, og videre ned til de glatbarberede skamlæber. Den velkendte, insisterende varme var ved at indfinde sig: "Leg med mig!"

Stuen lå badet i blødt dagslys. På vej derind holdt jeg, som en anden kampklar amazone, min vibrator mellem tænderne, mens jeg med hænderne satte håret op i en hestehale. Lod mig glide ned på min sofa for at adlyde min trængende fisses ordre. Jeg var nøgen, fugtig, varm og veltilpas, så der gik ikke lang tid, før jeg lå og vred mig under vibratorens sensuelle summen.

Jeg må have ligget der et stykke tid, tabt for omverdenen, fordi det er ikke min første lille orgasme, der er ved at forlade kroppen, da jeg får øje på ham. Han står i vinduet i en af de nyopførte lejligheder ovenfor. Fra der hvor han står, har han frit udsyn ned på min sofa. Gad vide, hvor længe han har stået der. Jeg må have set forskrækket ud, fordi han griner og smiler frækt til mig. Han er omkring de 30, pænt bygget, ca. samme højde som mig, og er klædt som en håndværker. Fuck! Jeg havde ikke tænkt over håndværkere og flyttemænd, det er forhelvede søndag! Men det dæmper ikke ligefrem min liderlighed, at han sådan har fanget mig på fersk gerning, tværtimod, kan mærke jeg tænder på hans legesyge blik. Så jeg onanerer videre, mens jeg smiler til ham, og da jeg kan se han tager sin stive pik frem, er det er ved at sende mig ud i endnu en orgasme.

Jeg bliver brutalt revet ud af øjeblikket da døren til min lejlighed går op. Jeg ved jeg har låst døren, så jeg flyver op. Når kun midt ud på stuegulvet, så står der en mand foran mig. Også han har arbejdstøj på, og et smørret grin på læberne. Han er ca.40 år, høj og ser stærk ud, lige på det tidspunkt synes jeg han fylder hele rummet. Jeg prøver at være rolig, ignorerer min egen nøgenhed og siger med min mest fattede og afvisende stemme: "Hvem er du? Hvad laver du her?" Den store fremmende mand siger ikke noget, han står og sluger min krop med øjnene. "Jeg vil gerne have at du går!" siger jeg bestemt og tager et skridt hen mod manden, mens jeg peger mod døren. Det vækker manden, han træder hen mod mig, griber fat om min hals med den ene hånd og siger hårdt: "Hold kæft tøs!" Så smiler han og siger med hæs, liderlig stemme: "Vi har nydt showet." Han skubber mig baglæns, tilbage på sofaen. Jeg skriger, hvilket resulterer i at han flytter hånden fra min hals og lægger den over min mund. Med den anden hånd åbner han sine bukser, mens han hvæser: "Lad være med at skabe dig... liderlige so... du ligger jo og fantaserer om pik, så nu holder du kæft og ta'r den!" Han jager sin pik op i min fisse i et hårdt stød. Helt i bund. Jeg er stadig meget våd efter min leg, så hans pik glider nemt og nærmest perfekt i mig. Den er stor, ligesom resten af ham. Jeg gisper, hans vægt ovenpå mig slår luften ud af mig. Prøver at vride mig og kæmpe imod, få ham af mig, men jeg har ikke nok kræfter. Jeg ligger fikseret i sofaen, mens han knepper mig hårdt. Jeg overgiver mig, mærker hvordan panikken siver ud af mig, og liderligheden fra før skyller ind over mig igen. Jeg vælger at nyde. Han mærker ændringen, løfter sig en smule for at give mig noget luft og griner: "Dyyygtig luder..." Han er vild, og han har ret - det her er en fantasi ført ud i livet. Han stønner i mit øre og bliver ved med at kneppe mig hårdt, jeg sanser ikke andet end følelsen af hans pik nu. Pludselig trækker han sig ud af mig, vender mig om på alle fire og er straks over mig og inde i mig igen. Jeg maser grådigt min fisse sammen om den fantastiske pik. Nu er der endnu en mand i rummet, foran mig, jeg får hans pik i munden. Hvor kom han fra?? Jeg er ligeglad, vil bare have dem! En hård, dunkende dejlig pik i hver ende. Det svimler for mig, jeg ser ud gennem vinduet og får øjenkontakt med manden i lejligheden overfor, jeg kommer, skriger, og ser ham sperme på ruden. De to mænd i min stue brøler og tømmer sig i mig, den afsindigt frække smag af varm sperm fylder min mund, og jeg falder lykkelig sammen på sofaen.

Mændene signalerer til fyren i vinduet, at han skal komme over. Jeg får set nærmere på ham, hvis sperm jeg stadig kan smage; en nydelig blond mand omkring de 45 år, almindelig af bygning. Men med en usædvanligt velsmagende pik, tænker jeg, og tager den i munden. Jeg sutter de to pikke på skift, til de igen står stolt svingende i luften.

Så er han der, voyeuren med de flabede øjne, han tager fat om mit hoved og presser sin pik ind i min mund. Pikken glider nemt ned i min hals, han har fat i mit hår, holder mig fast ned over pikken, jeg kan mærke den vokse i min hals. Jeg savler og gagger, pikken er heldigvis almindelig af størrelse, men den fylder alligevel min hals så jeg ikke kan få luft. Tårerne triller og min fine mascara bliver til sorte striber på mine kinder, jeg kigger desperat op i hans formørkede, liderlige øjne. Han giver slip, så jeg kan få noget luft. Jeg hoster og hiver efter vejret et par gange, så er pikken tilbage i min hals. Han har igen godt fat i mit hoved og knepper min mund i heftige stød, jeg lærer at udnytte rytmen mellem stødene til at trække vejret. Har altid været vild med at sutte pik, det her gør mig helt ekset; hans duft, hans smag, hans lyde, hans vildskab og de tændte formørkede øjne.

Min fisse surrer og brænder og skriger på opmærksomhed. Han stopper, løfter mig op og sætter mig ned over sin pik. Ud af øjenkrogen ser jeg de to andre spille pik mens de ser på os. Han sætter sig på sofaen og jeg rider det bedste jeg har lært, mine bryster gynger, han kysser dem blidt og sutter skiftevis på dem. Jeg kan mærke en hård, fedtet pik blive presset mod min røv, jeg stivner, har drømt om en "sandwich", men det her er alt for virkeligt: "Nej, nej, nej, neej, stop, stop! Det har jeg ikke prøvet... den kan ikke være der mens han er i min fisse, der er ikke plads!" Jeg panikker. "Sshh!" hvisker den blonde i mit øre og napper blidt i min hals og skulder så en frydefuld gåsehud breder sig på min krop. Min voyeur bevæger pikken i dybe, seje stød i min fisse, så ligger han stille, trækker mig ned over sig og kysser mig krævende og længe, mens den blonde trænger ind i min røv. Jeg klynker af smerte og gyser af liderlighed. Har aldrig følt mig så fyldt ud, bange og tændt på samme tid. Føler mig prisgivet, de kan rive mig i stykker på den mest frygtelige måde, hvis ikke de ved hvad de laver. Tankerne virrer rundt i hovedet på mig, men jeg kan ikke fastholde en eneste. Slet ikke når jeg får den store pik i munden og ordrer om at sutte, mens de andre to finder en rytme. De knepper mig først forsigtigt, så mere og mere intenst. Det er fantastisk! Jeg slapper af, sutter heftigere på pikken i min mund og prøver at bevæge mit underliv. De fanger det lynhurtigt alle tre, "dyygtig..." stønner den store, og så går pikkene amok i alle mine huller. Sjofelhederne regner ned over mig, jeg er en billig tøjte, en tøs, en tæve, en liderlig so, deres gratis luder som bare skal have pik og fyldes med sæd. Jeg hører mig selv stønne: "Åååhh, ja, ja, ja, ja, ja, jaaaa!" Jeg vil vedkende mig hvadsomhelst, være hvemsomhelst for de her pikke, for det her sindssyge ridt: "Bare knep mig, knep mig, kneeeep miiig!" Mister fornemmelsen af tid og sted, bliver gennemhøvlet som aldrig før, orgasmerne ruller ind over mig, til jeg er helt udmattet og kun bliver holdt oppe af tre par hænder og stive pikke. Jeg hører mændenes grynten og hæse brøl når de kommer, mærker de intense stød og så pikkenes aftagende rytme i min fisse og røv. Den store tager pikken ud af kæften på mig og glaserer mit ansigt. De giver slip på mig, og jeg ligger slapt på min sofa, dryppende af sperm. Uden at tænke over det leger jeg med spermen på min kind, sutter på fingrene, smager... og nulrer blidt min ophovne fisse.

Jeg hører, som gennem en tyk tåge, deres stemmer i baggrunden.

Fortsættes....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 64 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.