Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeanne overnattede hos os, Charlotte og mig efter en aften fyldt med lækker mad, vin og latter.vi havde hygget os så meget, at vi alle besluttede, at det var bedst, hvis Jeanne blev og sov hos os for at undgå at skulle køre hjem Jeanne er min daværende kone lillesøster.

Da vi kom ind i soveværelset, vi har kun en stor seng til rådighed. Charlotte besluttede sig for at ligge i midten, mens jeg og Jeanne tog plads på hver sin side. Trætte efter en lang aften faldt de alle gradvist i søvn.

SEX I DAG?

Mens natten skred frem, blev Charlotte gradvist mere og mere opstemt. Hun kiggede på Jeanne, der tilsyneladende sov trygt ved hendes side. En fræk og vovet idé begyndte at danne sig i Charlottes sind. Hun følte sig dristig og havde lyst til at udforske grænserne af hendes seksuelle lyst.

Jeanne lå tilsyneladende i dyb søvn, og Charlotte var overbevist om, at hun ikke ville opdage noget af det, der snart skulle ske. Med blide bevægelser trak Charlotte dynen til side og afslørede min erigerede pik, der længtes efter hendes opmærksomhed.

Charlotte lod sine læber omslutte mit hårde lem og begyndte langsomt at sutte og slikke. Hun nød følelsen af hans stive medlem glide ind og ud af hendes mund, og hun kunne mærke sin egen ophidselse stige. Det var ekstra frækt for hende at udføre denne frække handling, mens Jeannesov uvidende ved siden af dem.

Jeanne, der ved en tilfældighed var vågen og halv bevidst om, hvad der foregik, besluttede sig for at spille med på legen. Hun lod som om, at hun stadig sov, mens hun nøje observerede Charlottes sensuelle bevægelser. Selvom hun var noget yngre end både Charlotte og jeg, brændte lysten rigtig dybt i hendes krop.

Jeanne lod sin hånd glide ned til sit eget skød og begyndte langsomt at kærtegne sig selv. Hun mærkede sin egen fugtighed og det velkendte begær, der fyldte hende. Det var en pirrende fornemmelse at være vidne til Charlotte og mit intime øjeblikke, mens hun legede med sine egne lyster.

Charlotte fortsatte med at sutte og slikke min pik, og hun kunne mærke, hvordan hans støn fyldte rummet. Hun følte sig både liderlig og magtfuld over at give ham sådan en nydelsesfuld behandling. Hun ønskede at bevæge sig videre til det næste niveau af lyst.

Med en dristig bevægelse lod Charlottesin tunge glide ned mellem mine ben og begyndte at slikke min nosser. Hendes våde tunge kærtegnede hver enkelt bold, og jeg stønnede højere af ren nydelse. Det var en intens og stimulerende følelse, og Charlotte elskede at give mig denne form for ekstase.

Jeanne, der stadig lå ved siden af dem og tilsyneladende sov, kunne ikke modstå fristelsen. Hun lod forsigtigt en hånd glide ned til Charlottes inderlår og begyndte at kærtegne hende. Hendes berøringer blev mere og mere intense, og Charlottestønnede højere og højere, mens hun fortsatte med at forkæle mig .

Nu var alle tre fordybet i et erotisk samspil af begær og nydelse. Jeanne og Charlotte udforskede hinandens kroppe, mens de begge havde fokus på at tilfredsstille mig . Stemningen i rummet var elektrisk, og deres gensidige ophidselse blev kun intensiveret.

Efter et stykke tid, hvor de alle nød de erotiske øjeblikke sammen, var det min tur til at eksplodere i en kraftig orgasme. Charlotte lod hans pik glide ud af munden, og vi alle tre kunne mærke mit varme sæd sprøjte ud og lande et sted mellem os .

Jeanne og Charlotte kiggede på hinanden med et tilfreds smil, der sagde mere end ord kunne udtrykke.

Jeanne og Charlotte lå stadig tæt sammen og nød øjeblikket efter den intense orgasme. Men deres lyst var endnu ikke fuldt tilfredsstillet. Jeanne, der stadig var fyldt af begær, kunne ikke modstå fristelsen til at udforske sin storesøster Charlottes krop på en mere intim måde.

Med et lumsk smil på læberne bevægede Jeanne sig nedad og lod sine læber og tunge glide over Charlottes bløde hud. Hun begyndte at slikke og kærtegne Charlottes brystvorter, der stod hårdt og strittende, fyldt af ophidselse. Hendes læber omfavnede dem, mens hendes tunge legede med dem, hvilket fik Charlotte til at stønne højere af lyst.

Jeg, havde fulgt deres erotiske leg med store øjne, kunne ikke længere holde mig tilbage. Jeg lage mig tættere på dem og lod min hånd glide ned mellem Jeannes ben. Jeg kunne mærke hendes våd hed og lyst, der matchede Charlottes.

Jeanne, der stadig var i gang med at forkæle Charlotte, blev overrasket, da hun kunne mærke min finger glide ind i hende. Hun stønnede af nydelse og lod sin tunge fortsætte med at udforske Charlottes køn.

Charlotte var nu fanget i en bølge af ekstase, hvor både Jeanne og mig opfyldte hendes dybeste lyster. Hendes krop sitrede af ophidselse, og hun kunne mærke sin orgasme bygge sig op.

Mens Jeanne fortsatte med at slikke og pirre Charlotte, begyndte jeg at lege med Jeanne’s klitoris og finger kneppe hende i takt med Charlottes stønnende bevægelser. Den erotiske intensitet i rummet var næsten uudholdelig.

Jeg kunne mærke Jeannes ophidselse vokse, da jeg legede med hendes klitoris og finger kneppe hende. Jeg kunne fornemme hendes krop reagere på mine berøringer, og lysten mellem dem blev mere og mere intens.

Jeannestønnede højere og højere, da jeg gradvist pressede flere fingre ind i hende. Hendes krop blev fyldt af en uforlignelig følelse af fyldning og strækning. Hun kunne mærke, hvordan hendes vægge spændte omkring mine fingre og længtes efter mere.

Jeg var opslugt af synet og følelsen af at have min hånd dybt inde i Jeanne. Jeg bevægede forsigtigt min hånd frem og tilbage, hvilket gav hende en overvældende nydelse.. Jeanne blev kastet ind i en ekstatisk tilstand, hvor intet andet betød noget end den intense følelse af fyldning og stimulation.

Charlotte, der havde været vidne til det hele, kunne ikke længere holde sig tilbage. Hun kravlede op mod Jeanne og begyndte at kysse og slikke hendes brystvorter, mens jeg fortsatte med at stimulere hende med min hånd. Charlotte ønskede at bidrage til Jeannes nydelse og tilfredsstillelse.

Den erotiske intensitet i rummet blev næsten uudholdelig. Jeannes krop rystede af overvældende nydelse, og hendes orgasme nærmede sig med hver bevægelse og berøring. Hun kunne mærke, hvordan hele hendes væsen blev opslugt af en bølge af ekstase, der brød fri og sendte hende ud over kanten.

I det øjeblik, hvor Jeanne nåede klimaks, strammede hendes vægge sig omkring min hånd, og en voldsom bølge af glæde skyllede igennem hende. Hun stønnede højlydt, og hendes krop rystede i en ekstatisk udløsning.

Efter at have oplevet en ekstatisk udløsning, var Jeanne fyldt med en ny form for lyst og nysgerrighed. Hun havde altid været tiltrukket af min pik og havde drømt om at opleve den i sin krop igen.

Med en erotisk glød i øjnene og et frækt smil på læberne, flyttede Jeannesig tættere på mig . Hun lod sine hænder glide over min krop og mærkede min spændte muskler under hendes berøringer. Hendes blik var fyldt med begær, da hun greb omkring min stive pik.

Jeanne førte langsomt sin hånd ned mod sit eget våde skød, mens hun med dristighed pressede min pik mod indgangen til sin kusse. Hun stønnede lavmælt af forventning og spænding, da hun langsomt gav sig selv lov til at tage imod mig.

Jeg følte mig overvældet af lyst, da jeg mærkede Jeannes varme og stramme kusse omfavne min pik.

Jeannestønnede højlydt, da hun følte sig fyldt op af min pik. Hendes krop blev overvældet af en intens blanding af smerte og nydelse, der fik hende til at vride sig under mine stød.

Charlotte, der havde betragtet deres intime øjeblik, blev grebet af en bølge af ophidselse. Hun kunne ikke modstå synet af Jeanne og jeg, der delte en så intim og intens forbindelse. Med pirrende glæde begyndte hun at berøre sig selv, mens hun nød synet af deres sammensmeltede kroppe.

Charlotte var ikke i stand til at modstå den intense ophidselse, der havde overvældet hende. Hun kunne ikke bare være en passiv observatør af Jeanne og mit intime øjeblik. Med en våd og pirrende fornemmelse greb hun efter en DILDO, der lå i nærheden.

Mens Jeanne fortsatte med at ride min pik med et udtryk af ren ekstase på sit ansigt, førte Charlotte langsomt den realistiske dildo mod sin våde og længselsfulde kusse. Hun stønnede lavt af forventning, da hun lod den glatte overflade glide ind i hende.

Charlotte kiggede intenst på Jeanne og mig, mens hun bevægede dildoen ind og ud af sin egen kusse. Hun kunne ikke modstå synet af Jeanne, der var fanget i en ekstatisk rus af nydelse, mens hun kneppede hendes mand.

Jeanne lå opfyldt af nydelse efter sin intense orgasme, mens hun nød øjeblikket af afslapning og ro. Hendes krop føltes varm og tilfredsstillet, og hendes sind var fyldt med en berusende følelse af tilfredshed. Men Charlotte og jeg var ikke færdige med at forkæle hende.

Mens Jeanne lå der og pustede ud, begyndte Charlotte og jeg at fortælle hende, hvor fræk og forførende hun var. Vi roste hende for hendes seksuelle mod og evne til at give og modtage glæde. Deres ord fyldte hende med stolthed og lyst, og Jeanne kunne ikke lade være med at smile tilfreds.

Imens rejste Charlottesig op og stillede sig på alle fire lige over Jeannes ansigt. Jeanne kunne tydeligt se, hvordan min pik trængte op i Charlottes våde fisse, og hun blev overvældet af synet. Hun kunne høre Charlottes stønnen og se hendes bevægelser, der viste, hvor meget hun nød at blive kneppet af hendes mand.

Jeanne lod sine øjne glide op og ned ad Charlottes krop, og hun blev grebet af en bølge af begær. Charlotte var smuk og sexet, og Jeanne følte en stigende lyst til at smage på hende. Langsomt nærmede hun sig Charlottes fisse, der var lige inden for rækkevidde.

Med en legende tunge begyndte Jeanne at slikke og udforske Charlottes saftige skød. Hun gav sig hen til fornemmelsen af Charlottes våde læber og klitoris, og hun kunne høre Charlottestønne af glæde og begær. Jeanne elskede at give sin søster nydelse og var ivrig efter at tilfredsstille hende.

Samtidig fortsatte jeg med at kneppe Charlotte i et rytmisk tempo. Mine stød var kraftfulde og dybe, og de fyldte rummet med en erotisk lyd, der sammen med deres støn dannede en symfoni af begær.

I øjeblikket af ekstase og lidenskab kunne hver eneste bevægelse og lyd mærkes i rummet. Charlotte og mit intense kneppe-session kulminerede, da jeg ikke kunne holde tilbage længere. Med et dybt støn trak jeg mig tilbage og kom i en kraftig orgasme, der sendte en varm strøm af sæd ud i Charlottes fisse.

Jeanne, der stadig lå under dem, kunne se det hele ske foran sine øjne. Hun var fanget i øjeblikket, og hendes åndedræt blev dybere af ophidselse. Hun følte sig forbundet med Charlotte og mig gennem deres intime handlinger, og hendes egen ophidselse voksede.

Så trak jeg mig ud af Charlottes fisse, kunne Jeannese sæden dryppe fra hendes åbning og langsomt løbe ned ad hendes lår. En fræk tanke opstod i Jeanne ns sind, og hun lod sin tunge glide ud og fange en dråbe af den varme sæd på hendes læber. Smagen af mit sæd fyldte hendes mund, og hun kunne ikke modstå trangen til at smage mere.

Jeanne flyttede sig forsigtigt under Charlotte og placerede sig tæt på hendes fisse. Hun lod sin tunge glide op ad Charlottes indre lår og fulgte sæden spor. Med forsigtighed lod hun sin tunge nå Charlottes glatte skød og smagte på blandingen af deres seksuelle safter og mit sæd.

Charlottestønnede af glæde og ophidselse, da Jeanneslikkede og kyssede hendes køn. Jeanne nød følelsen af at smage og udforske Charlottes intime område, og hendes egen ophidselse voksede i takt med Charlottes reaktioner.

Imens følte Jeannespermen fra mig løbe ned ad hendes ansigt og blande sig med hendes eget stigende begær. Hun nød den frække og lidenskabelige stemning, der fyldte rummet, og kunne ikke modstå trangen til at fortsætte med at tilfredsstille Charlotte.

I øjeblikket af intensitet og begær nød jegv synet af Jeanne, der hengivent slikkede og tilfredsstillede Charlotte. kunne se, hvordan Jeanne opslugt af lyst og begær fandt nydelse i at tilfredsstille Charlotte og udforske hendes intime områder. Synet var en utrolig ophidsende og erotisk oplevelse for mig .

Mens Jeanne fortsatte med at forkæle Charlotte med sine kyndige bevægelser og sensuelle kærtegn, kunne jeg mærke trætheden begynde at tage over. Den intense oplevelse havde tømt mit energi, og jeg følte mig udmattet, men tilfredsstillet.

Efterhånden som Jeannes bevægelser blev mere intense og fokuserede, kunne Charlotte mærke en bølge af nydelse bygge sig op indeni hende. Hendes krop blev fyldt med en intens varme og en dyb tilfredsstillelse. Hendes støn blev højere, og hun kunne mærke, hvordan hendes orgasme nærmede sig.

I et øjeblik eksploderede Charlotte i en bølge af intens ekstase, mens Jeanne fortsatte med at slikke og pirre hende. Hendes krop rystede i en kraftfuld orgasme, der fyldte hendes sind med ren lykke. Charlotte var overvældet af glæde og taknemmelighed for den fantastiske oplevelse, som Jeanne og jeg havde givet hende.

Efter orgasmen lagde Charlottesig tilbage, stadig omsluttet af en intens efterspil. Vi lå nu tæt sammen i sengen, udmattede og fyldt med tilfredshed. Vi faldt i søvn, indhyllet i hinandens arme og badet i nye seksuelle oplevelser.

Dagen efter kørte Jeanne hjem til sin mand.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.