BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Som så mange andre aftener kom min bror ind på mit værelse for at se TV. Vi plejer tit at ligge sammen under min dyne og se FILM, for han har ikke noget fjernsyn på sit værelse. Jeg var allerede gået i seng og lå og zappede et par kanaler, da han stod i døråbningen, "Søs, der kommer en skidegod film lige om lidt, må jeg komme ind til dig?" og det måtte han selvfølgelig gerne.

Kort efter lå han bagved mig, og jeg kunne mærke varmen fra hans krop under dynen. I et stykke tid lå vi og så på filmen, og det var åbenbart en erotisk film, for der blev kneppet ret tit i den uden at være en PORNOFILM. Min seng er ikke så stor, så vi var nødt til at ligge ret tæt, og på et tidspunkt kunne jeg mærke noget, der pressede mod mine baller. "Hvad er det?" spurgte jeg, og bevægede min røv lidt, så han vidste, hvad jeg hentydede til. 

SEX I DAG?

"Det er bare din bror, der får ståpik af at se filmen" Sagde han og spurgte, om han skulle flytte sig. "Nej, det er dejligt at mærke den mod mig, selvom der er stof imellem. Jeg har nemlig aldrig mærket en pik." Vi lå lidt på den måde og så videre på filmen, og jeg kunne mærke, at min bror trak lidt op i min natkjole, mens han hviskede, "Søs, jeg bliver skide liderlig af den film der, må jeg ikke lægge min pik mellem dine lår, jeg tror det ville hjælpe".

"Jo, men vil du så ikke også gøre noget for mig? Det prikker nemlig så mærkeligt i mine bryster, jeg ved ikke hvorfor, men vil du ikke holde lidt om dem?" og straks trak han den ene kjolestrop ned og holdte om mit ene bryst, det var utrolig dejligt. Jeg løftede mit ene ben en lille smule, og efter han havde trukket sine boxershorts ned, lagde han sin pik ind mellem mine lår. "åh den er godt nok hård, og dejlig varm." Udbrød jeg. "Hmmm" svarede han.

Vi så videre på filmen mens han nussede mine bryster lidt. "åh hvor er det dejligt at ligge sådan og se filmen, det kan jeg godt lide" sagde jeg til ham, og han svarede, at det var en god film, men det nu mere var mine bryster, det tændte ham nu.

Jeg fniste lidt, for jeg var ikke vant til at høre den slags fra min bror, men han sagde, at han tit havde tænkt på, at mine bryster måtte være dejlige under blusen. Jeg spurgte, hvad han kunne lide ved dem, og han sagde "De føles dejlig faste og dine små brystvorter stritter, når jeg gør sådan her" mens han kørte fingerspidserne hen over dem, så det sendte stød helt ned til min fisse.

Nu var der igen et par i filmen, som begyndte at kneppe med hinanden. Kvinden stod lænet op af et bord og manden tog hende bagfra. "Må jeg ligge min pik lidt længere op, så den måske lige rører ved din fisse, jeg skal nok lade være med at stikke den op, bare så den lige rør lidt uden på?" Jeg svarede ikke, men løftede bare benet lidt igen. Jeg holdte et lille støn borte, da han flyttede sin pik helt op til min fisse.

"Årh din fisse er godt nok våd!, jeg er vist ikke den eneste, der er påvirket her! Læg dit ben lidt fremad, så de er lidt spredte, lækre søs, så skal jeg gøre noget ved dig, som er rigtig dejligt." Jeg var meget spændt på, hvad han ville gøre, for jeg var ung og havde ikke mistet min mødom endnu.

"Fortæl mig, hvad du gør", sagde jeg. "Nu tager jeg fat om min pik, og så kører jeg den lige så stille ved din fisse. Rundt ved din klit og på skamlæberne og udenpå din hul." "Åh det er dejligt, det der. Det kilder enormt meget i min fisse" fortalte jeg. Vi koncentrerede os stadig om at se filmen, mens han legede med min fisse.

Han kørte sin pik hurtigere frem og tilbage hen over min fisse, og pludselig gik det lidt for hurtigt, for i stedet for at glide hen over hullet, røg pikhovedet lidt ind i min fisse. Jeg fik nærmest et chok, men sagde ikke noget til det.

Det var som om han afventede, for at se, hvordan jeg reagerede, men da jeg ikke sagde noget, blev han ved med at køre sit pikhoved ind i min fisse. Jeg kunne ikke længere holde små støn tilbage, men jeg holdte min pude for munden, så jeg håbede ikke han hørte det. "Kan du lide at mærke min pik i dig lillesøster?" spurgte han, men jeg kunne ikke svare, jeg stønnede bare endnu mere, da han førte sin pik lidt længere ind, men ikke ret meget. Så trak han sit pikhoved ud igen og vendte mig om på ryggen.

Han lagde sig ind over mig, og uden at tænke over det, trak jeg mine ben lidt op. Igen tog han kun lige pikhovedet ind i min fisse. Han lagde sig helt ned til mig, og hviskede "Må jeg tage din mødom, søs?"

Jeg var så liderlig at jeg kun kunne nikke, og i ét hug stødte han sin pik helt ind i mig! Det gjorde ikke ondt, men det udløste en ufattelig nydelse, jeg aldrig har prøvet før. Han begyndte at kneppe mig hårdere og hårdere og efter at han havde stødt sin stive pik hårdt og hurtigt op i min fisse mange gange, sprøjtede han sin sperm op i mig.

Bagefter lå vi lidt på sengen og snakkede, og han sagde, at han længe havde haft lyst til at kneppe mig, og jeg havde været med i hans fantasier, når han spillede pik for sig selv. 

Dette var blot første gang min bror kneppede mig, men siden da har han været på mit værelse næsten hver aften for at kneppe mig, efter at mor og far er gået i seng.

Nogle gange gør vi det også om dagen, f.eks. engang hvor jeg skulle ud og hente noget i fryseren i bryggerset, sagde min bror, han ville hjælpe mig, men han lænede mig ned over fryseren og trak mine bukser ned og min g-streng til side, og så begyndte han at kneppe mig og sprøjtede op i min fisse, så jeg bagefter kunne mærke, hvordan det løb ud af mig og fugtede mine lår.

En anden gang sad vi sammen i bussen, hvor der kun sad nogle oppe foran. Han sagde, jeg skulle sutte hans pik, og det gjorde jeg, pludselig holdt han hårdt fat i mit hår og begyndte at kneppe ind i min mund, indtil han kom. Kort sagt, vi har lavet mange frække ting siden, og det håber jeg, vi altid vil blive ved med.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.