BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Året er 1915. Matthew går på kostskole og kan ikke rejse hjem til sine forældre som er i England på grund af den store krig, som man kaldte 1. verdenskrig dengang. Som året før er han tvunget til at rejse ned til sin Tante i sommerferien. Tanten på i sydstatsbyen Gatorville beliggende i Louisiana. Det er også den landsby hvor Matthew’s store kærlighed Anna bor.

SEX I DAG?

Det var en lørdag. Vi havde lige spist morgenmad, da Anna kiggede forbi og ville have mig ud, så vi kunne gå på fisketur. Min tante var ikke begejstret, men accepterede det. Vi mødtes med James, som havde sikret sig madingen. Jeg ville ikke spørge ind til om han havde fået madingen fra Parker-familien, og vi gik ud til floden, hvor vi plejede at fiske.

Det var en varm dag og fiskene bed ikke på. James kedede sig og sagde at han ville gå hjem, hvorefter det kun var Anna og mig som var tilbage.

“Matthew. Jeg keder mig. Skal vi ikke lave noget andet?”

“Hvad havde du tænkt dig?” spurgte jeg.

“Jeg kender et sted med gode æbler. Kom!”

Vi satte fiskestængerne op af et træ og jeg fulgte efter hende. Vi klatrede over et hegn og kom til en lund, hvor der var en del æbletræer. Anna havde en stofpose, som hun stoppede æbler ned i og vi havde snart posen fuld.

“Vil I skrubbe af?” lød det i det fjerne. “Tyveknægte”.

“Matthew. Løb.” Anna hoppede over hegnet og jeg fulgte efter. Vi løb med posen fuld af æbler ind i skoven og stoppede først da vi var tilbage ved floden.

“Hvem var det? Jeg troede ikke at nogen ejede træerne.”

“Det var en af de to Theriot-frøkener. De har så mange træer. De savner ikke nogle æbler.” svarede Anna.

“Men det er tyveri!”

“Du tager alting for alvorligt”. Anna lo.

Vi spiste nogle af æblerne og Anna tog resten med hjem.

Næste dag mødte jeg tidligt ind på skolen. Jeg så James ankomme til skolen og forsvinde ind for at få undervisning, men der var ingen Anna. Da det blev frikvarter, gik jeg over til James. “Hvor er Anna?”

“Hun ligger syg derhjemme. Lægen var forbi. Måske er det blindtarmsbetændelse, men smerten flytter sig hele tiden, så måske er det noget andet. Det er ihvertfald ikke godt. Min farmor er meget bekymret.”

Jeg gik derover efter skolen. Jeg var meget bekymret for Anna. Da jeg kom ind i hendes værelse, kunne jeg se hvordan sveden drev af hendes ansigt. Fra tid til anden vendte og drejede hun sig i sengen. “Av. Det er ligesom en kniv, som bliver stukket ind i mig.” klagede hun sig.

Mit besøg var kun kort. Anna var i for store smerter til at hun kunne snakke. På vej ud af huset, mærkede jeg en hånd blive lagt på min arm. Det var en af de sorte tjenestepiger. Ester hed hun. “Matthew. Kom med!”

Vi gik ned ad en gang i huset. “Matthew. Du må til Theriot-søstrene. Der er sort magi i spil. Anna har gjort et eller andet forkert mod dem. Jeg har set det før.”

Jeg nikkede. Annas helbred betød meget for mig. Jeg forlod den store hovedbygning på plantagen og gik mod Theriot-søstrenes hus.

Da jeg kom til huset, som lå noget for sig selv, kunne jeg se at en af byens koner havde fået en kjole udleveret, og hun var ved at gå til sin karet. Den ene søster - Lucy - så mig komme og bød mig indenfor.

“Skal du bestille noget på vegne af din tante, eller kommer du på grund af Anna?” spurgte hun, da vi satte os ned i nogle stole i huset.

“Anna. Men hvordan ved du det?”

“Legba prøver at holde styr på alle, men selv Anna kan være en stor mundfuld at holde styr på. Vi har spurgt ånderne, og de fortalte os at Anna stod bag tyveriet af æbler, så nu må hun tage sin straf.” Hun gik over til hylden og tog en lille dukke ned, som med meget god vilje nok kunne ligne en pige på Annas alder. Der stak en stor hattenål ud af dukken.

“Men det var bare nogle æbler?”

“Det er tyveri!”

Det var klart, at hun ikke ville bøje af. Jeg måtte prøve noget andet. “Jeg undskylder," sagde jeg.

“Det er lidt sent, men tak for det. Hvad med Anna? Vil hun nogensinde undskylde eller vil hun vedblive med at være uansvarlig, som hun har været siden hun vandt talens brug.”

“Jeg er sikker på, at hun ville være ked af det” svarede jeg.

“Hmmm. Jeg tillader mig at tvivle på det, men lad gå. Jeg skal blot bruge en tjeneste fra dig som gengæld.” Hun tog nålen ud af dukken. “Tag dit tøj af”

“Hvad?”

“Du hørte mig godt. Af med tøjet.”

Jeg tog tøjet af. Døren gik op og Dora kom ind. Da de så korsettet, blev deres øjne store. Jeg blev flov og kiggede ned i jorden.

De to søstre kom hen til mig. “Det er fint nu. Bare behold korsettet på.” Hun tog mig på skuldrene og drejede mig rundt. “Jeg kan se at de har gjort det svært for dig at tage det af selv. Er det kostskolen?”

Jeg nikkede stille.

Dora bøjede sig ned og fjernede læderstykket forneden. Mine kugler dumpede ud. Hun tog om dem og der kom liv forneden”

“Det er så godt.” sagde hun. Så gik hun om bag ved mig og tvang mine hænder sammen på ryggen. “Av!” udbrød jeg.

Hun bandt hænderne sammen med en lædersnor. Så guidede hun mig ned på knæ og Lucy hev op i kjolen. Hun afslørede på den måde, at hun ikke havde noget på indenunder.

“Slik!” kommanderede Lucy

Jeg havde intet valg. Hun stillede sig tæt ind til mig, og min tunge begyndte at finde hendes revne.

“Ahh. Skønt” sagde hun og lukkede øjnene.

“Vil han være egnet?” spurgte Dora

Lucy stønnede tungt og nikkede til Dora.

Lucy skubbede mig væk, før hun havde fået sin orgasme. “Det var dejligt, men kom herover lørdag efter frokost og bring Anna med. Hvis I ikke kommer, så får Anna smerter igen. Forstået!” Hun tog dukken fra hylden og trak hattenålen ud, hvorefter hun nikkede til sin søster.

Det var til at forstå. Jeg havde intet valg. Dora løsnede mine hænder og jeg tog tøjet på igen.

Da Anna kom i skole næste dag, forklarede jeg hende, at de to søstre havde forlangt at vi skulle komme over til dem lørdag, hvis hun ikke ville have ondt igen. Hun forstod, at vi intet valg havde.

Lørdag efter frokost fortalte jeg min Tante, at vi skulle ud og fiske igen. Tante havde andre ting i hovedet, så hun viftede mig bare væk. Eliott var ude og køre med sin far, så han var heller ikke i vejen. Jeg mødtes med Anna foran søstrenes hus. Da vi kom ind, ventede de to søstre på os. En sort mand som blev omtalt som Zack ventede også på os.

“Nu binder vi jeres hænder og så følger I efter os. Ingen protester eller jeres værger får besked om tyveriet," sagde Dora.

Da vores hænder var bundet, fik vi bind for øjnene og så gik vi. Jeg fornemmede at vi gik udenfor og et godt stykke ind i skoven. Så gik vi indenfor igen. Da vi fik bindet af øjnene, kunne vi se at vi var i en ukendt bygning. Zack befriede os fra de reb vi var bundet med.

“Nu skal I tage tøjet af. "Matthew kan godt beholde sit korset på.” sagde Dora

“Hvad vil I gøre ved os?” spurgte Anna nervøst.

“Få jer til at kompensere for tyveriet!” svarede Dora

Vi klædte os lidt tøvende af. Lucy kom med to kopper. “Hvad er det?” spurgte jeg.

“Noget at drikke. I vil trænge til det inden længe, så drik ud!”

Vi drak begge alt indholdet af kopperne. Det smagte ikke slemt.

Dora pegede mod nogle stole og vi satte os ned, mens Zack og Dora talte sammen. Jeg følte mig lidt tung i det. Jeg skulle til at sige noget, men det var som om at jeg var lam. Det, der kom ud af min mund, var uforståelig.

Få sex i dag

Dora kom hen til os. "Eleksiren har haft sin virkning. Madame Laveau’s opskrift slår aldrig fejl.” Hun nikkede mod Zack, som gik. Jeg prøvede at dreje hovedet. Det skete så langsomt, som om at jeg var blevet bedøvet. Jeg fik øjenkontakt med Anna. Jeg kunne se på hende, at hun også var påvirket.

Dora og Lucy gik hen til Anna og løftede hende op. Anna kom med nogle uforståelige lyde, men det var klart at hun var under påvirkning af den væske, hun havde indtaget og derfor var det uforståeligt.

De tog hende over til en bænk med en madras på toppen. Her blev hun fikseret med læder manchetter på både ankler og håndled, så hendes ben var let spredt og hænderne var strakt op over hendes hoved og hendes ben var spredt.

Døren gik på. To tjenestepiger fra Annas hjem kom ind. Jeg genkendte den ene som Ester. De var deres klassiske sorte uniformer med et hvidt forklæde og deres hoved var dækket af en lille hvid kyse.

Dora bukkede sig ned over hende og begyndte at slikke hende mellem benene. Imens blandede Lucy nogle ting sammen. Der kom røg eller damp op fra det hun blandede. Da hun var færdig, gav hun tegn til de to tjenestepiger.

De gik alle hen til Anna. Dora fjernede sig og Lucy begyndte at smøre Annas kønshår ind i masse. Massen var varm og Anna kom med nogle mærkelige udbrud. De to tjenestepiger bukkede sig ned over Anna begyndte at lege med hvert bryst. Anna stønnede højt. Lucy blev ved med at smøre området omkring Anna’s revne ind. Da hun var færdig, lagde hun et stykke af noget som lignede papir hen over området som var smurt ind. Hun nikkede og jeg kunne se at tjenestepigerne begyndte at nippe i Anna’s brystvorter. Anna gryntede og i det samme flåede Lucy papiret af og efterlod Anna bar og fri for noget hår forneden. Anna skreg. Det måtte have gjort ondt.

Dora havde klædt sig af så hun kun havde et taljekorset på. Det havde jeg slet ikke bemærket fordi jeg fokuserede på Anna. Hun kravlede op på bænken og placerede sin sorte slanke krop hen over Anna, så hendes revne var lige ud for Annas mund. “Slik!” kommanderede hun og Anna begyndte at bruge sin tunge, som om at hun ikke havde en egen vilje.

Dora begyndte at stønne. “Sådan. Din billige tøs. Bliv ved!”

En af tjenestepigerne havde taget en krukke med over til bænken.Hun dyppede fingeren i krukken og førte den mod Anna’s ringmuskel. Anna kom med et højt grynt, men det var svært fordi Dora nu havde placeret sig, så man næsten ikke kunne se Anna’s ansigt. Det lød som om at Dora godt kunne lide at sænke sin underkrop så langt ned, at Anna havde svært ved at trække vejret.

Dora drejede sin krop og æltede sine bryster. Hun nød, at Anna så villigt betjente hende.

Tjenestepigen trak sin finger ud af Anna, men erstattede den snart af en slags DILDO af træ. Anna’s krop sitrede, da den blev presset ind i hendes bagerste hul.

Lucy kom hen til mig. “Som du kan se, tager vi os godt af Anna. Du skal også betale for din andel af forbrydelsen. Hun nikkede over til den ene tjenestepige. Tjenestepigen kom hen til mig og begyndte at sæbe mig ind forneden. Så tog hun en barberkniv frem. Hvis jeg ikke havde været lammet af den drik, så havde jeg løbet min vej lige der, for en barberkniv så tæt på mine kugler, gjorde mig angst.

Ret hurtigt fik hun fjernet mine hår og uden at hun skar mig. Lucy stillede sig bag mig og begyndte at røre mig på brystet på en sensuel måde. Tjenestepigen havde renset sine hænder og kom over med en drink mere. Med den ene hånd klemte hun omkring min næse og da jeg åbnede munden for at få luft, hældte hun midlet ind i min mund. Det smagte mærkeligt.

Nogle minutter efter fik jeg en voldsom hjertebanken. Jeg troede, at jeg skulle dø. Dora legede med min penis og kugler. Jeg blev stiv på en nærmest ukontrollabel måde.

“Rejs ham op. Han skal over til den anden bænk.” Tjenestepigen gik over til døren og råbte på Zack og en anden sort mand, som jeg ikke fik navnet på. De kom ind. Jeg blev slæbt over til en bænk, så jeg endte med at ligge på den som Anna med arme og ben fikseret.

Dora fortsatte nu med at lege med både min penis og mine kugler. Jeg stønnede af vellyst. Det føltes ikke som nogen straf. Så mærkede jeg at kun smurte noget på mit blotlagte penishoved. Ikke så længe efter begyndte det at brænde og stikke. “Det brænder” klagede jeg henvendt til Dora. Svaret kom prompte. En af mændene tvang mig til at åbne munden, og jeg fik presset en læder gag ind i munden.
Den anden mand tog fat i mine brystvorter og klemte dem med sine fingre. Det var smertefuldt, men i det samme fik jeg udløsning. Dora havde fundet et lille bæger og hun sørger for at en del af mine safter blev samlet op i bægeret.

Bægeret tog hun hen til et bord. Her hældte hun bægeret op i en skål og blandede andre ting i. Der stod en masse flasker på hylden med ukendt indhold. Da mixturen var færdig, hældte hun den over på to glas. Hun rakte Lucy det ene og drak selv det andet. De begyndte at svede og sitre over hele kroppen. .

De bød de andre kvinder noget at drikke, hvorefter de reagerede på samme måde. Da Dora havde genvundet fatningen, kom hun hen til mig. “Det var meget virksomt." Hun tænkte lidt og sagde så “Jeg tror at vi beholder Jer for natten.”

Hvis jeg havde kunnet tale, ville jeg have protesteret. Min tante ville savne mig og ville vække hele byen for at finde mig. Jeg tænkte, at Annas farmor nok havde det på samme måde. Hvorfor turde de tage den chance?

De gik og vi på hvert vores bord, alt mens det sved forneden. Anna udstødte nogle jamrende lyde.

Hvor lang tid der gik, havde jeg ingen ide om, men pludselig gik døren op og ind kom Bill fulgt af min tante og Annas farmor.

“Nå. Lærte I Jeres lektie?” sagde Annas farmor. Min tante gik hen til mig og befriede mig fra bordet imens hun forklarede at Dora og Lucy dyrkede Voodoo og derfor var det de helt forkerte vi havde stjålet fra. “Jeg er så skuffet over dig” sagde hun.

Anna fik også skældud, mens at hun fik tøj på. Hun blev endnu engang truet med kostskole. Vi gik ud til en ventede hestevogn, som vi satte os op i. Vi kørte først forbi plantagen, hvor Anna boede. Hun steg af uden at sige farvel og blev ført op til huset af sine bedstemor.

Men vi kørte hjem til os selv, fortalte min tante at Anna nu ville få sin sidste advarsel. Hvis der opstod det mindste, ville hun blive sendt på kostskole sammen med sin lillebror. Hjemme fik jeg besked på at gå ind på mit værelse.

Næste dag var det tid til sommerskolen igen. Da det blev pause, trak Anna mig hen til sig og sagde at vi skulle holde lav profil et stykke tid. Hun havde fået stuearrest ugen ud og Ester ville hente hende i skolen, når dagen var slut, så hun kunne ikke være sammen med mig.

Da det blev lørdag, havde min tante bagt en tærte til de to søstre og jeg fik besked på at gå ud til dem. De stod klar da jeg kom ud til dem og inviterede mig ind til en kop te. Mens vi drak den, fortalte de mig om Legba, som jeg forstod talte som en slags Gud for dem. Om hvordan han så alt og de derfor godt vidste, hvem der havde stjålet deres æbler selvom de ikke havde genkendt os på dagen. I et syn om natten havde de fået vished, og så var det ikke svært at kontakte Annas bedstemor og min tante, så vi kunne få vores straf.

Jeg blev mærkelig svimmel efter at have drukket teen. Den havde også en mærkelig bi-smag. Da Dora bad mig rejse mig op, adlød mine ben mig næsten før at jeg følte at jeg havde tænkt tanken. Det var som om at jeg viljeløs fulgte deres ordrer. Havde de dopet mig?

Lucy gik om bag mig og hjalp mig med tøjet. Det var som om at stuen sejlede og jeg stod snart nøgen bortset fra korsettet. Damerne smed også tøjet og jeg kunne se hvordan deres kroppe var faste på trods af deres alder og de bar også ens korsetter. Vi gik ind i soveværelset, hvor der var en dobbeltseng og en form for gabestok. Den var ikke så høj så jeg ville komme til stå let foroverbøjet. Jeg fik ført hovedet og mine hænder ind i gabestokken, hvorefter Dora gav sig til at lege med mine nosser. Jeg stønnede af vellyst.

Deres hænder var alle steder og det føltes dejligt. Jeg stønnede højt og Dora beordrede mig til at åbne munden, hvorefter hun pressede et bid ind i den, som hun hurtigt fik gjort fast med en læderrem som gik rundt om mit hoved. Hun klemte med fingrene om mine brystvorter, så det var på grænsen til at være smertefuldt. Jeg kunne ikke mere. Jeg fik udløsning. Lucy sørgede for at mine safter blev samlet op i en krus. Mine ben kunne dårligt bære mig. Jeg prøvede at sige at jeg gerne ville sættes fri, men det var de ikke indforståede med. “Vi skal bruge mere til vores mikstur", sagde Dora.

Jeg mærkede noget blive presset mod min ringmuskel. Jeg gryntede nogle protesterende lyde og udstødte et højt men delvist undertrykt skrig, da genstanden trængte ind i mig. Dora lod genstanden som føltes som en af Doktor Youngs dildoer sidde indtil min ringmuskel havde vendt sig til den. Jeg så at Dora gik hen til en skab og fandt en masse læderremme frem. På remmene var en dildo monteret og hun spændte remmene om livet så det kort tid så ud som om at hun var en mand. Hun gik om bag mig og trak dildoen ud. “Nu skal du være en flink dreng og lade være med at kæmpe imod. Slap af og lad mig trænge ind, så bliver det lettere for dig. Forstået!"

Jeg nikkede alt hvad gabestokken tillod, og Dora gik i gang. Dildoen som sad på læderremmene gled op i mig. Med en fast rytme arbejdede hun sig ind i mig. Stød for stød gled dildoen længere ind. Jeg mærkede, hvordan min pik blev stiv en gang til. Jeg havde ikke let til tårer dengang, men det var så ydmygende at blive taget af en midaldrende dame på den måde.

Jeg mærkede hvordan hendes underliv ramte mine baller og samtidig var Lucy gået igang med at lege med mine nosser. Jeg gryntede af fryd. Det var noget andet end når rektor Richardson udblokkede os elever.

Dora tog en dyb indånding og bankede dildoen helt i bund. Udløsningen føltes som om at en flodbølge af fryd løb gennem min krop. Lucy var klar med bægeret og for anden gang løb mine safter ud af mig helt uden min kontrol. Dora blev ved med at støde dildoen op i mig, indtil Lucy sagde at nu var jeg tømt.

Så trak Dora sig ud af mig og jeg fik lov til at ligge på sengen, efter at de havde befriet mig fra gabestokken. Den mærkelige følelse af slaphed forlod min krop, og jeg følte igen at jeg havde fuld kontrol over mine lemmer. Dora kom ind og bad mig om at tage tøjet på igen. Jeg fik en lille flaske hjem til min tante.

Hvad var der i flasken?, tænkte jeg. Jeg spurgte min tante, men fik intet svar uanset hvor meget jeg prøvede. Hvad jeg ikke vidste var, at ugen efter skete der nogle ting som fik mine tanker væk fra hvad der var i flasken.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.