Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter min kone fik en fantastisk oplevelse med to motorcykelfyre på vej til Spanien, ville hun gerne prøve en ekstra fyr efter vi kom tilbage fra ferie. Jeg havde fantaseret om det mange gange men Helle havde ikke rigtig været interesseret. Når vi havde sex hjemme og hun var godt liderlig, synes hun det lød spændende men når vi talte om det efter sex var hun ikke særligt interesseret.

Da vi var kommet hjem efter ferien, var hun meget opsat på at finde en fyr vi kunne invitere med i sengen. Vi talte om hvem der kunne være interessant. Vi blev enige om at fyre i den nærmeste omgangskreds ikke ville være en god idé. Jeg spurgte hende om hun selv havde en i tankerne som hun gerne ville have sex med og der var et par stykker. Hun kunne dog ikke få sig selv til at spørge dem så i første omgang fandt vi ikke nogen.

SEX I DAG?

Jeg var stadig meget tændt på tanken om den ekstra fyr og kom til at tænke på en fyr der hedder Steen som jeg kørte mountainbike med, der boede længere ned ad vejen. Jeg ringede til ham og spurgte om han var frisk på en cykeltur. Som altid sagde han ja og vi kørte en tur på et nærliggende militærområde. Som vi plejede, stoppede vi efter en times kørsel for at drikke en sodavand. Her fortalte jeg ham om min kones sidespring på ferien og at vi gerne ville prøve en trekant med to fyre. Han var meget interesseret og selv om han er gift og lever fint med sin kone ville han gerne hjælpe mig med at udleve min fantasi. Vi aftalte at jeg skulle planlægge seancen og kontakte ham.

Helle vidste ikke noget om denne aftale så da dagen kom, hvor jeg havde planlagt det hele, skrev jeg til Helle på hendes job, at jeg ville gøre klar til en hyggeaften med massage og wellness hjemme i huset. Det gør vi jævnligt så hun anede ikke uråd men skrev tilbage, at det ville hun glæde sig til. Jeg havde aftalt med Steen at han skulle komme lidt før Helle kom hjem fra job og sætte sig op på vores gæsteværelse på første sal. Ingen af os kommer der med mindre vi har overnattende gæster så der ville han ikke blive opdaget.

Da Helle kom hjem havde jeg sat vores massagebriks op i stuen på første sal og tændt stearinlys, lagt håndklæder og stillet rigeligt med massageolie frem. Dæmpet musik og nogle duftpinde gav en eksotisk stemning. Jeg bed Helle om at klæde sig af og lægge sig nøgen op på briksen på maven. Som noget nyt gav jeg hende bind for øjnene og sagde hun kunne ligge og slappe af mens jeg gjorde klar til hendes massage. Jeg gik ind til Steen og bad ham gøre sig klar til den helt store forkælelse af Helle. Han klædte sig af og for første gang så jeg hans pik. Jeg blev noget overrasket. Den var noget større end jeg havde forestillet mig, men da Helle havde fået tre børn, tænkte jeg hun kunne magte den.

Min plan gik ud på, at Steen gik i gang med massage uden at Helle vidste det var ham. Jeg var i stuen så hun kunne høre min stemme. Steen dryppede forsigtigt olie på Helles ryg og begyndte at give Helle massage. Helle ”spandt som en kat” og nød det i fulde drag helt uvidende om, at det var en fremmed som masserede hende. Steen var nået til hendes røv og hendes lår og han masserede dette område meget intenst. Han begyndte at massere rundt om hendes glatte skamlæber og om indgangen til hendes numsehul. Hendes åndedræt blev tungt og hun blev mere og mere ophidset.

Helle var godt liderlig nu og prøvede at tage fat i Steens pik men det ville jo afsløre os hvis hun mærkede hans noget større pik. Steen undgik hendes forsøg på at tage hans pik i hånden men det gjorde hende mere tændt. Steen kørte nu et par fingre op i Helles meget våde fisse og masserede dybt men forsigtigt. Helle vred sig under den behandling og hun klynkede præcis som hun gjorde på hotellet, hvor to motorcykelfyre kneppede hende i begge huller så hun måtte være meget liderlig nu. Det var superfrækt at sidde og se, hvordan Helle blev forkælet og stadig ikke var klar over, at det var en fremmed fyr der masserede hende. Helle var nu blevet så liderlig at hun nærmest skreg at hun ville sutte pik. Jeg kiggede på Steen og gav ham tegn til at han skulle fortsætte sin massage i Helles fisse mens jeg gik op til hovedenden på massagebriksen og stak min pik i munden på Helle.

Nu var det sindssygt spændende at se hvad hun ville sige når hun opdagede at vi var to om løjerne. Der gik vel 3-4 sekunder før Helle registrerede at vi var to fyre i stuen og hun flåede sit tørklæde af øjnene.

Hun kiggede på Steen og lignede en der havde set et spøgelse, men hurtigt fangede hun hvad der var gang i og sagde til mig. Nå det var derfor jeg skulle have tørklæde på din bandit.

Ja det var. Jeg håber det er ok med dig. Hun kiggede på Steen og på hans pik og sagde. Det er meget ok og jeg glæder mig vildt til at prøve den der. Steens pik var under massagen af Helles fisse blevet pænt stiv og var meget tyk så jeg blev næsten helt forlegen over min egen gennemsnitlige størrelse.

Helle fik vendt sig om på ryggen og Steen fortsatte med massage mens jeg fik suttet min pik. Steen var nu gået i gang med at slikke Helles våde fisse og Helle var tæt på en vild orgasme. Da orgasmen væltede ind over Helle kunne jeg ikke holde safterne tilbage og skød min sæd ind over Helles bryster og Steen stod og legede med sin store stive pik.

Da Helle var kommet til sig selv igen, sagde jeg til Steen. Så knep hende til hun segner. Steen bad Helle om at hoppe ned fra massagebriksen og lægge sig på sofaen. Hans pik var klar og han nærmest sprang på hende og kørte stille og roligt sin pik op i Helles våde og forventningsfulde fisse. Hun blev helt vild og råbte ”hold op hvor er den stor”. Knep mig – knep mig. Jeg sad i den anden ende af sofaen og nød synet af min liderlige kone, der blev grundigt kneppet af en voldsom stor pik. Det gav liv i pikken igen og jeg fik puttet den i munden på Helle igen, men hun kunne ikke rigtig koncentrere sig om at sutte pik med sådan en pik i sin våde fisse. ”Jeg vil have dig bagfra” hylede Helle pludselig og Steen trak sig ud og lod Helle vende sig om på alle fire. Så trængte han op i hendes fisse igen og kneppede hende i et voldsomt tempo der endte med, at Steen sprøjtede sin sæd op i Helles fisse mens Helle skreg sig orgasme ud i stuen.

Vi var alle tre lidt brugte nu og jeg hentede nogle drikkevarer vi kunne nyde. Da vi havde siddet og snakket i 15-20 min. sagde Helle. Hvornår begynder anden halvleg?

Den var vi friske på og Helle lagde sig på alle fire og tog Steens pik i munden. Helle er en mester i at sutte pik og hurtigt kunne jeg høre at Steen var godt liderlig af hendes behandling. Helle lå der med røven lige i vejret så jeg stillede mig op og begyndte at smøre lidt massageolie på mine fingre og forsigtigt lod en finger glide op i anus på Helle. Først vrikkede hun lidt ned røven men hurtigt begyndte hun at stønne og jeg stak nu to fingre op og fingerkneppede hendes stramme røvhul. Helle nød det og Steen var tæt på endnu en udløsning. Jeg trak mine fingre ud og smurte min pik ind i olie og satte pikhovedet mod Helles anusåbning. Langsomt men sikkert pressede jeg min pik ind og da pikhovedet var indenfor holdt jeg en lille pause inden jeg langsomt pressede pikken i bund. Det var noget Helle kunne lide. Hun stønnede højere end jeg nogensinde havde hørt og råbte ”ja knep min røv – bliv ved”.

Jeg har altid drømt om en sandwich og jeg stoppede og sagde til Steen at han skulle lægge sig på ryggen nede på gulvet. Så bad jeg Helle om at ride ham. Helle elsker at ride så det kom hurtigt i gang. Hans store pik fyldte godt op i Helles fisse men jeg gik bag om Helle og bøjede hende lidt fremover og pressede nu min pik op i hendes røv igen. Steens pik gjorde, at der var meget lidt plads, men det var bare lækkert at mærke Helles fisse der var fyldt ud. Da jeg var kommet ind, begyndte vi at kneppe og efter kort tid fandt vi rytmen. Det var nok det bedste jeg nogensinde har oplevet. Vi kneppede så pikkene skiftevis var inde og ude og Helle var i en anden verden. Hun hylede og stønnede og lød som om hun kom flere gange og da Steen pludselig kom med et brøl, kom Helle også i en voldsom orgasme. Jeg nåede ikke at komme med men det var fedt at se dem begge ligge og gispe efter vejret med et saligt blik i øjnene. Jeg var stadig liderlig og spillede pik ud over Helles bryster.

Vi var alle tre totalt færdige efter denne oplevelse og lå bare og kom til os selv igen.

Vi var elle tre enige om at det havde været er fantastisk oplevelse men som aftalt måtte forblive vores hemmelighed idet Steen er glad for sit ægteskab og ikke ønsker at ødelægge noget. Tak for en super oplevelse Steen.

Næste historie kommer snart da Helle lige inden jul har ”gjort gengæld” efter denne oplevelse.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.