Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en af de første dage i en hårdt tiltrængt sommerferie, og jeg havde besluttet at tage til tage en bad i vores vildmarkesbad jeg var alene hjemme denne weekend. 

Jeg havde fundet en god dag og gøre det på, hvor jeg havde bredt mit medbragte tæppe ud  håndklæde på siden og ellers arrangeret Cola og musik inden for rækkevidde. Jeg lå og rockede med den nyeste U2 i ørene, og havde ikke bemærket at min datter s to veninderne på 16år stod og kiggede på mig  før den ene prikkede til  og sagde med et sødt smil på læberne, “hejsa, er Katja hjem nej jeg er alene hjemme 

SEX I DAG?

Okay må vi lægge os her?”. “Ja, selvfølgelig”, smilede jeg tilbage. Mens de pakkede deres ting ud sendte jeg dem nogle skjulte blikke. Den ene var høj, og hed. Ida hun havde langt mørkt hår, og under T-shirten kunne jeg se hendes små strittende bryster. Hver gang hun bukkede sig ned kunne jeg se hendes dejlige runde røv i de stramtsiddende afklippede cowboybukser.

Den anden var lidt mindre, og var også lidt mere buttet. Hun havde skulderlangt lyst hår og hende bryster var store og runde og var kun dækket af en lille mavebluse, hun var i et par meget stramme afklippede cowboybukser.

Pigerne havde fået sig arrangere i sandet ved siden af mig, og havde uden den mindste grad af blufærdighed lagt sig på maven kun iført bikini trusser. “ de smilede til mig. Jeg smilede til begge piger og Ida  blinkede til mig.

“Vil du ikke smøre os begge to ind i solcreme”, spurgte Ida  “Jo, selvfølgelig”, svarede jeg, men jeg har altså ikke noget på Ida sagde så det gør ikke noget, hun fandt cremen frem og rakte den til mig.

Jeg besluttede at starte med Ida og satte mig overskrævs på hendes ryg, og begyndte så at smøre

“Ræk mig flasken med creme, så smøre jeg dig ind”, sagde Emma til mig mens hun rejste sig fra håndklædet. Jeg kikkede på hende og især på hendes bryster, som struttede dejligt imod mig. Hun satte sig bag mig og begyndte også at smøre min ryg ind med dejligt bløde bevægelser. Jeg fortsatte med Ida, men pludselig kunne jeg mærke Emma s hænder kærtegnende hen over min brystkasse. Hendes hænde fortsatte ned over maven og i en hurtig bevægelse havde hun taget fat omkring min halv stive pik. Hun begyndte at onanere mig, og pikken voksede mellem hendes dejlige fingre. “mmmm.hvor er den dejlig stor”, hviskede hun i mit øre.

I mellemtiden havde Ida vendt sig om på ryggen, og hun smilede til mig og rykkede sig fri af mig. Så satte hun sig på knæ og bøjede hovedet ned til min pik og begyndte at sutte og slikke. Det gibbede i mig, og jeg nød at få suttet pik samtidig med at Emma fortsat onanerede den.

Emma  slap min pik og satte sig om foran mig, og vi begyndte at kysse.

Mine hænder fandt hurtigt hendes bryster, som jeg kærtegnede blidt. Jeg kunne mærke brystvorten, som efterhånden var blevet stiv, og jeg bukkede mig ned og tog den ene i munden og suttede på den. “ååhhh..”, lød det sukkende fra Emma. Og jeg kom selv med nogle små støn, da min pik stadig var i behandling i Ida s mund.

Ida  rejste sig og tog trusserne af så hun var helt nøgen. Så satte hun sig bag Emma  og trak også hendes trusser ned. Begge piger havde trimmede kønshår og de var dejlige at kikke på. Jeg fortsatte med at slikke og kærtegne Emma s bryste mens Ida s ene hånd fandt Emma s fisse. Hendes hånd fandt hurtigt klitoris og  Emma vejrtrækning blev heftigere mens hun nu stønnede højlydt. “Hun er allerede meget våd”, sagde Ida, “prøv selv at mærke efter.” Mine hænder gled ned over hendes mave og gled ned til hendes meget våde fisse. Jeg kærtegnede hendes skamlæber og lod en finger strejfe klitoris. “ja, ja..bliv ved..”, stønnede Emma  og jeg førte en finger op i hendes fisse. Jeg finger kneppede hende og min mund fandt igen hendes brystvorter. Emma  var nu helt i ekstase og det var lige før orgasmen strømmede igennem hende. Jeg bad hende om at stille sig på alle fire, så jeg kunne tage hende bag fra.

Det var et guddommeligt syn der mødte mig, da hun havde tage trusserne helt af og stilet sig til rette med let spredte ben og røven pegende lige i mod mig. Jeg lod først en finger kærtegne hende, men hun bad mig stikke pikken op i hende. Hun stønnede højlydt af længsel da pikken gik i bund i hende våde fisse og vi kneppede vild og hurtigt. Ida lå ved siden af os og nød synet mens hun kærtegnede sig selv og stønnede om kap med os. Da Emma  kom i en kæmpe orgasme trak hende muskler sig samen om min pik og jeg stønnede mens jeg pumpede min sæd op i hende.

Jeg trak mig ud af Emma s dejlige grotte og hørte Ida sige, “Så er det vist min tur, kom og slik mig.” Jeg smilede til Ida  og lagde mig til rette med hovedet mellem hendes spredte ben. Hendes fisse så dejlig indbydende ud og glinsede let efter hendes egen behandling. Jeg lod tungen slikke op af lårene og hen over de ydre skamlæber. Jeg undgik bevidst klitoris og kunne mærke på Ida  at det irriterede hende. Da jeg langt om længe lod tungen strejfe klitoris kom hun med et lille liderligt gisp. Jeg nappede og slikkede hende klit og lod samtidig en finger glide op i fissen. “åååhhh ja…”, stønnede hun og klynkede sagligt af den behandling hendes fisse fik.

Emma var efterhånden kommet til kræfter igen og jeg kunne mærke hendes fingre på mine nosser og pikken. Hun lagde sig ned og slikkede mine nosser mens hendes hånd langsomt onanerede pikken og reaktionen udeblev ikke. Meget hurtigt blev pikken stiv og klar til at glide op i Ida s  dejlige fisse. “Læg dig på ryggen”, beordrede Emma  og jeg adlød. Ida rejste sig og satte sig tilrette hen over min pik. Langsomt lod hun pikken forsvinde ind i hendes grotte. Da pikken var gledet helt i bund blev hun siddende lidt. Emma  satte sig over mit hoved og hendes indbydende fisse var nu lige ud for min mund. Min tunge fandt hurtigt og sikkert Emma s klitoris og jeg slikkede og nappede hende blidt. Ida  begyndte nu at ride mig først langsomt, men i takt med at hendes stønnen blev heftigere satte hun tempoet op.

Vi stønnede alle tre af liderlighed, og da Ida kom måtte jeg igen give efter for fissen  sammentrækninger, og min pik blev pumpet for sæd samtidig med at orgasmen rullede igennem min krop. Ida  kom op til Emma  og begyndte at slikke og nulre hende bryster og det varede ikke længe inde Emma gispede højt og hun kom i hendes anden orgasme den eftermiddag. Resten af dagen lå vi og snakkede i solen. Vi synes alle det havde været dejligt og inden pigerne forsvandt havde vi aftalt at mødes igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.