Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter afslutningen af min studentereksamen fik jeg et job på en plexiglasfabrik i Brønderslev. Jeg arbejdede på et fast nathold sammen med 9 andre mænd og en formand. Tre af os og formanden tog bad på fabrikken ved fyraften. Jeg var ret vild med formanden. Han var en høj muskuløs flot mand på 34 år. Og så det bedste; han var rødhåret. Jeg ved ikke hvad der er med mig og rødhårede mænd, men lige siden jeg var helt ung har jeg været helt vild med dem.

Formanden havde ansvaret for at lukke alle maskinerne ned og tjekke at alt på fabrikken var aflåst. Det betød, at han ofte først kom ud i baderummet når vi andre var færdige med at tage bad. Jeg var helt bevidst altid langsom til at tage bad og få tøj på. Det gjorde at jeg stort set hver gang fik mulighed for at nyde synet af hans flotte muskuløse krop. Han havde en ret lang slank pik. Og så var pikken omkranset af en urskov af mørkerøde hår. Mange gange når jeg var kommet hjem fra job lå jeg og spillede pik med synet af hans lange slanke pik for mit indre øje. Jeg har mange gange fantaseret om hvad jeg ville gøre ved denne skønne pik.

SEX I DAG?

En nat kort før jul ville skæbnen, at der var noget galt med den ene af maskinerne. Ved fyraften bad formanden mig om at blive tilbage og hjælpe ham med at få samlet de maskindele, som han havde haft afmonteret. Vi arbejdede hurtigt og i løbet af knap en halv time var vi færdige med arbejdet. Jeg gik ind i omklædningsrummet og begyndte at smide tøjet. Lige da jeg var på vej ind i badet kom formanden ind i omklædningsrummet. Han fik hurtigt smidt tøjet og kom ud i badet til mig. Selv om der var 10 brusere på en række i badet stillede han sig under bruseren lige ved siden af mig. Jeg kunne ikke holde øjnene for mig selv og kiggede på hans flotte pik. Han begyndte at sæbe pikken, nosser og den store hårdusk ind. Han stod med front skråt mod mig mens hans vaskede pikken og nosserne grundigt. Jeg begyndte at få rejsning af dette flotte syn og prøvede at skynde mig med badet, så jeg kunne komme ud inden min rejste pik røbede min interesse.

Lige da jeg var færdig med at skylle mig og ville vende mig for at gå over mod knagerækken efter mit håndklæde vendte han sig imod mig og så min mere end halvstive pik. Han smilte og sagde; "nå da da, der er nok en der trænger til at få taget trykket". Jeg forsøgte at skjule min stive pik og svarede rødmende, at jeg ofte fik stiv pik i badet. Især når jeg tog bad ved siden af en flot mand med en god pik. Han stod og kiggede på mig og tøvende spurgte han om jeg tændte på mænd. Det måtte jeg jo indrømme at jeg gjorde. I mellemtiden havde jeg fået fat i mit håndklæde og var begyndt at tørre mig. Han var også blevet færdig med badet og stod nu ved siden af mig og tørrede sig. Vi stod et tykke tid optaget af at blive tørret. Ingen af os sagde noget.

Vi gik begge to ud i omklædningsrummet. Jeg smed håndklædet og tog mine underbukser på. Han stod helt nøgen ved bænken overfor mig. Han stod og kiggede lidt på mig og sagde så; "hvad ville du gøre ved mig, hvis du fik lov?" Jeg svarede, at jeg ville slikke og sutte på hans pik til den sprøjtede i munden på mig. Han stod og legede let med sin pik og pikken var blevet mere fyldig og havde rejst sig lidt. Så sagde han, at han altid havde haft lyst til at prøve at være sammen med en anden mand, men muligheden havde aldrig budt sig. Så hvis jeg var med på det, måtte jeg gerne smage på hans pik.

Det skulle han ikke havde sagt mere end en gang. Han gik langsomt over mod mig og pikken stod efterhånden lige op ad maven på ham. Den var ikke specielt tyk, faktisk var den ret tynd, men den var ret lang. Tæt på de 20 cm. vil jeg tro. Jeg satte mig ned på bænken foran mit skab og rakte hænderne ud mod hans pik. Tog den straks i munden og begyndte at køre min mund op og ned over pikken. Han begyndte at stønne og langsomt bevæge hofterne, så han bidrog til at pikken kørte ind og ud af min mund. Jeg var i den syvende himmel og nød det i fulde drag.

For at han ikke skulle komme for hurtigt og for at jeg kunne nyde hans dejlige pik så længe som muligt tog jeg pikken ud af min mund og begyndte at slikke op og ned af pikskaftet. Samtidigt masserede jeg nosserne og lod ind imellem en finger lege med revnen i hans numse. Han stønnede højere og højere og det var helt tydeligt, at han nød det. Jeg tog igen pikken helt ind i min mund og suttede og slikkede det bedste jeg havde lært. Da jeg kunne mærke på pikkens pulsering og hans højlydte støn og suk at han var tæt på en udløsning tog jeg en finger indenfor forhudet på min pik og smurte den ind i min presperm. Jeg førte fingeren lidt ind i hans hul og kørte den frem og tilbage. Denne indtrængen og min vedholdende sutten på hans pik førte hurtigt til en voldsom udløsning i min mund. Han sprøjtede og sprøjtede og fyldte min mund med varm sperm. Da udløsningen klingede af trak han pikken ud af min mund og jeg spyttede hele permen ud på mit håndklæde.

Han stod bare og nød det og bøjede let ned i knæ. Da han var kommet helt til sig selv igen ovenpå oplevelsen sagde han; "hold da op, det var en fantastisk oplevelse. Jeg kan ikke love at gøre gengæld. Jeg har aldrig hverken smagt på eller rørt ved en anden mands pik. Men jeg spiller gerne din pik af."

Jeg rejste mig op og pegede min stive pik direkte mod ham. Han tog fat om min pik og begyndte langsomt at køre op og ned på den. "Hold da op, hvor er den tyk." sagde han. "Jeg tror aldrig jeg har set så tyk en pik før." Han spillede hurtigere og hurtigere på min pik og efter kort tid fik jeg en megaudløsning. En rigtig fed og fræk oplevelse.

Jeg var kun ansat knap 3 måneder mere på fabrikken. Men jeg nåede da at give ham et blowjob 4 gange mere inden jeg stoppede.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.