Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Så er årets firma julefrokost overstået, i år var det min tur til at "dumme" mig og jeg går her 2 måneder efter rundt med dårlig samvittighed over og kneppe en andens kæreste, men tænker også tilbage på en hed flirten gennem flere år med en dejlig kollega, der endte med den frækkeste omgang sex jeg længe har fået.

Det hele startede da jeg til julefrokosten kom til at sidde ved siden af Lærke, en flot pige på 30 år som er spinkel med en dejlig fast røv og nogen små men faste bryster. Vi havde gennem de sidste års firma fester flirtet meget uden det dog havde udviklet sig til mere. Jeg er selv 52 år, så alders mæssigt passede vi rigtigt godt sammen og efter 4 til 5 snapse gik snakken mellem os og det var helt naturligt at vi efter maden var de første på dansegulvet. Lærke elsker, som mig, at danse, så vi var næsten ikke af dansegulvet den første times tid.

Der blev danset tæt og jeg fik da også sneget min hånd ned til den dejlige røv og presset hende ind til mig, Lærke fjernede dog blidt men bestemt min hånd og trak mig ned til bordet, hvor vi drak videre uden at snakke mere om det. Samtalen blev dog lidt frækkere og jeg fortalte at med den dosis sprit jeg havde i blodet, Hun lagde sin hånd direkte på min pik og gav den et klem, hvorefter hun lynede mine bukser ned og fiskede min pik frem og i ly af den dæmpede belysning og dugen, begyndte hun at onanere mig.

Der gik ikke lang tid før min pik stod som en hegnspæl. Hun slap pikken og gled ubemærket ind under bordet og da jeg mærkede hendes varme mund lukke sig om min pik, kunne jeg næsten ikke få luft, men begyndte at hive efter vejret og stønne svagt. Hendes tunge legede med pik hovedet og hun fjernede frækt de første dråber med tungen og tog derefter hele pikken i munden og da hun derefter i et vildt tempo begyndte at køre hovedet frem og tilbage måtte jeg overgive mig og sendte den ene dosis sæd efter den anden ned i hendes hals. Hun slugte det hele og da hun kort efter igen sad ved siden af mig, slikkede hun sig frækt om munden for at fjerne den sidste sæd. Vi kiggede os omkring for at se om der var nogen der havde bemærket noget, men da alle vores kollegaer heldigvis også var mere eller mindre fulde, var der ikke nogen der havde set noget. Jeg hviskede til Lærke-det fik du ikke meget ud af, hun trak derefter en nøgle op af tasken og sagde -følg med mig.

Jeg fulgte efter hende og da vi stod uden for direktørens kontor, blev jeg lidt hed om ørerne, men Lærke låste døren op og da vi var stod inde på kontoret låste hun igen. Jeg gik over til hende og vi mødtes i et sultent kys, mine hænder fik travlt med at trække hendes lille kjole af og efter et par sekunder stod hun kun iført et frækt sæt undertøj, hun spændte selv sin BH op og da de faste bryster blev lukket ud, gik jeg i gang med at kysse de strittende vorter. Jeg kyssede videre ned over hendes faste mave og endte ved de minimale trusser. Jeg tog fat i dem og rev dem i stykker, nu kunne jeg ikke vendte længere, men ville se og mærke hendes fisse.

Hun var sjask våd og da min tunge skilte hendes skamlæber af, løb safterne ud af hende jeg slikkede dem grådigt i mig og stak en finger inden for. Jeg lynede mine bukser ned, vi var begge klar og jeg trak Lærke hen til et bord, hun bøjede sig ind over det og strittede med den lille røv. Hun tog om min pik og hjalp den på plads, jeg stødte forsigtigt til, men hun var så våd at jeg gled i bund med det samme. Hun råbte at jeg skulle tage hende hårdt og jeg hamrede min pik i bund igen og igen, da hun efter kort tid skreg sin orgasme ud, tømte jeg mig dybt oppe i hende. Vi var sikkert et kønt syn, jeg med bukser og underbukser nede om anklerne og Lærke med itu revne trusser og fissen smurt ind i sæd, men vi havde fået forløsning for de mange års flirten og var da også bagefter enige om at dette ikke skulle gentage sig, da Lærke hvade en kæreste der hjemme.

Der er heldigvis ikke så lang tid til den næste firmafest, så hvem ved..?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.