Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hændelserne som jeg nu vil berette om fandt sted for ca. 1½ år efter vi bliv gift. Optakten var en fest i min kones Charlotte og mit hjem, hvor deltagerne var 3-4 par fra vores faste omgangskreds. Et af parrene var Hanspeter og Annemette som skulle overnatte hos os. De bor i en anden del af byen, og havde derfor altid overnattet efter en "våd" fest.

Selv om de bor ikke langt fra os, Hanspeter og jeg taler godt og fortroligt sammen, især i de sene nattetimer. Disse samtaler kommer næsten altid på et tidspunkt ind på emnet sex. Også om dette kan vi tale frit og ærligt sammen. Hanspeters kone, Annemette, er en utrolig flot og attraktiv pige. Slank, med lange velformede ben og tilmed ægte blondine. Desværre er det ikke så ofte at hun har lyst til sex, hvilket tydeligt virker frustrerende på Hanspeter. Hanspeter og jeg har ofte talt om hvordan denne situation kan ændres uden at vi er kommet en løsning nærmere.

SEX I DAG?

Under disse samtaler har Hanspeter fortalt mig, at han synes min kone, Charlotte, er utrolig sexet. "Hun oser af sex" har han sagt, og betroet mig, at han ofte har fantasier om sex med hende. Det er okay at fortælle mig det jeg har såmænd de samme lyster og fantasier om Annemette og andre piger.

Nu tilbage til festen I som var meget vellykket. Dans og hyggeligt samvær hele aftenen og det meste af natten. Ved 04-tiden var det kun Hanspeter, min kone Charlotte og jeg selv som holdt ud, Annemette var gået til ro i gæsteværelset ved 01-tiden.

Musikken var Bruce Springsteen i en rigtig "sjæler" og Charlotte og jeg dansede alene, tæt omslyngede i det dæmpede lys. Imens sad Hanspeter afslappet og drak en øl i den tilstødende stue.

Fra sin plads i sofaen kunne han, hvis han lænede sig til siden, se Charlotte og jeg danse, og nu så jeg at han sad med halvt lukkede øjne og betragtede os. Da fik jeg en idé " Hanspeter er vist faldet i søvn" hviskede jeg i øret på Charlotte. Hun sukkede kun til svar hun var mere beruset end jeg havde været klar over.

Jeg begyndte nu at danse mere erotisk med Charlotte. Jeg lod mine hænder vandre på opdagelse fra hendes fine nakke til den faste røv og tilbage igen. Hun sukkede dybere og klemte sig ind til mig. Hun havde tilsyneladende glemt at vi ikke var alene.

Hun bar en lårkort kjole i et tyndt fint stof, og under den vidste jeg, at hun havde sort BH og sorte G-strengs trusser på. Dertil kom sorte selvsiddende silke strømper. Hun var virkelig sexet som Hanspeter havde sagt.

Mine hænder havde fortsat vandringen over Charlottes dejlige krop og var nu kommet op under kjolen. Jeg kunne mærke hendes lækre faste baller og det bare stykke over strømpe kanten. Hun klynkede lidt og kyssede mig på halsen. Jeg kastede et blik på Hanspeter, hvis øjne nu var vidt opspærrede, men parate til at vende tilbage til lukket tilstand når Charlotte kunne se ham. Han var uden tvivl blevet meget ophidset af vores dans. Jeg var selv tændt på tanken om at han så på os, og gav den derfor en tand til.

Da mine hænder gled op over Charlottes baller og lænd, fulgte kjolen med. Hanspeter havde nu frit udsyn til hendes faste røv, som kun iklædt G-streng så helt nøgen ud. Mine hænder masserede nu hendes røv med æltende bevægelser samtidig med at jeg trak hendes baller fra hinanden. På trods af den svage belysning kunne jeg se at Hanspeter var rød i ansigtet, og at hans højre hånd nu var placeret på det sted på bukserne, som skjulte hans stive pik. Jeg var nu virkeligt pirret og gik lidt længere med Charlotte, som ikke sagde noget, men kun kom med små liderlige suk i mit øre.

Jeg trak nu G-strengen til side og lod 2 fingre glide ned mellem hendes baller hvor jeg begyndte at massere hendes bagerste hul. Jeg kunne mærke det gav et ryk i hende og hun klyngede sig nu endnu tættere til mig. For at give Hanspeter et godt udsyn spredte jeg hendes baller så meget jeg kunne, mens mine fingre masserede hendes ringmuskel, som trak sig sammen i ryk af bare vellyst. Hanspeter højre hånd var nu i travl aktivitet hver gang Charlotte vendte ryggen til ham.

Min pik kunne nu næsten ikke være i bukserne længere, og jeg hviskede til Charlotte at hun skulle tage den frem. Lidt tøvende lynede hun mine bukser ned og fik den halet fri af sit fængsel. Den sprang frem, stiv og strunk, og blev straks grebet af Charlottes hånd i et fast tag. Hun klemte så hårdt om den, at jeg troede den skulle eksplodere.

Charlotte havde helt glemt Hanspeters tilstedeværelse, eller også var hun sikker på at han sov. Alligevel sørgede jeg for at hun mest vendte ryggen til ham.

Jeg trak nu hendes trusser ned over de silke klædte ben så hun kunne træde ud af dem. Derefter løftede jeg hendes kjole op foran og lod min pik svippe op mellem hendes lår.

Hvilken fornemmelse! Jeg kunne mærke hvordan hendes safter gjorde min pik våd og fedtet, og hun begyndte nu at lave stødende bevægelser med underlivet. Hver gang hun stødte til kunne Hanspeter se mit pik hoved dukke frem mellem de nøgne røvballer. Vi stod nu næsten stille med Charlotte med ryggen til Hanspeter, som nu havde hånden helt nede i bukserne og den havde travlt!

Dette var faktisk Charlottes favorit stilling når hun skulle opnå orgasme, pikken kørende uden på kussen, gnidende på klitoris. Og pludselig kom hun med en undertrykt klagende lyd, mens hendes underliv stødte mod mig i desperate ryk og hovedet var kastet tilbage som i krampe. Jeg var helt svimmel af liderlighed.

Jeg begyndte og skubber hende hen mod sofaen hvor Hanspeter med sin stive pik i hånden jeg kyssede Charlotte,

Hanspeter trak sine bukser ned og da Charlotte noget hen til ham holde jeg fast i hend hovede og kyssede hende hun bliv nød til og sætte sig ned over Hanspeter hvor hans pik. Gled op i Charlotte jeg kunne se hende i øjne at hun fik lidt af et chok og løfte sig lidt igen.

Men sank lidt sammen som reaktion efter orgasmen,

Min stive og fedtede pik stod nu stolt foran hendes ansigt. Hun tog nu blidt om mine nosser med den ene hånd mens den anden førte pik hovedet ind mellem hendes fugtige læber. Og så forsvandt det halve af min pik i Charlottes mund. Jeg måtte undertrykke et halvkvalt brøl bedre kunne det ikke blive!

Mens hun lavede et "blowjob" på mig kunne jeg se at Hanspeter nød hun red hans pik helt vildt. Han havde stadig udsigt til Charlottes lækre røv, da kjolen stadig sad oppe om livet på hende han begyndte og klemme hendes baller og stønnede jeg kommer snart.

Pludselig KUNNE jeg eller ikke mere! Med et eksploderede min pik i Charlottes varme mund. Jeg følte at jeg kom igen - og igen - i en evighed dette var himlen!

Og Hanspetersende sin ladning sæd op i Charlottes fisse.

Jeg stod der med sitrende ben efter orgasmen og så, at Hanspetersad med et kæmpe smil på læberne, Charlotte vendte sig og gav ham et kys og sagde tak. Hanspetersad bare uden og sige et ord.

Charlotteså sødt på mig og spurgte om ikke det var sengetid nu. Jo i kvækkede jeg hæst, og så gik vi begge i seng for at sove. Ingen af os så på Hanspeter da vi gik i seng og næste morgen talte Annemette, Hanspeter, Charlotte og jeg kun om festen. Hanspeter og Charlotte og jeg så et øjeblik på hinanden det var ikke nødvendigt at sige, at vi nu delte endnu en hemmelighed med hinanden

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.