Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Solen skinnede udenfor, det var juni måned og dermed eksamenstid for alle os studerende. Jeg ville egentlig meget hellere være udenfor, og ligge ved stranden sammen med mine venner, men hvis jeg skulle have en chance for at bestå de forestående eksaminer, var jeg nødt til at læse op. Jeg orkede ikke at sidde hjemme ved mine forældre, så jeg var kørt over på vores campus, hvor jeg kunne sidde helt i fred. Jeg fandt et tomt lokale, og satte mig til at læse. Tiden gik, og jeg kedede mig, og ville hellere være alle andre steder.

Min kedsomhed blev til liderlighed, og jeg begyndte lige så stille at nulre mine stive brystvorter uden på trøjen, mens jeg sad uroligt på stolen. Jeg blev mere og mere liderlig, og tænkte til sidst "hvad fanden, jeg er jo alene". Jeg havde virkelig lyst til at mærke noget oppe i mig, andet end mine fingre, så jeg gik på jagt ude på gangene. Jeg kom til lærerværelset og gik derind. I deres køleskab fandt jeg hvad jeg ledte efter: En god, tyk gulerod - jakcpot! Jeg gik tilbage til mit lokale, og fandt en PORNOFILM jeg kunne se imens.

Det var en ældre mand der kneppede en yngre kvinde - som jeg kan lide det. Jeg spredte mine ben, hev op i min nederdel, og ned i mine trusser. Jeg begyndte langsomt at gnide guleroden på min klit, der var mere end klar. Guleroden var dejlig kold og jeg lod den også glide op og ned langs min sprække, som var drivvåd. Da den ældre mand begyndte at kneppe på skærmen, satte jeg guleroden mod mit hul, og begyndte at kneppe mig selv. Det føltes fantastisk, og jeg stønnede i takt med den unge kvinde der blev kneppet i filmen. Jeg kørte guleroden længere ind, og kneppede mig selv hurtigere og hurtigere, mens jeg stønnede højere og højere. "Fuck ja, knep mig dit gamle svin" stønnede jeg, og levede mig ind i filmen. Efter kort tid kom jeg i en kæmpe orgasme, samtidigt med at manden på skærmen pumpede kvindens fisse fuld af sperm. Gid det var mig, tænkte jeg.

Jeg sad og fik pusten, og gik så videre med mit skolearbejde. Jeg blev færdig for dagen, og smuttede hjemad.

To dage senere tikkede der en mail ind i min inbox. "Hej Stine, jeg vil gerne se dig til en snak på mit kontor i morgen,
Mvh. Peter". Shit, det var vores rektor, gad vide hvorfor han ville snakke med mig. Det var garanteret mine dårlige karakterer, eller mit fravær. Øv.

Jeg dukkede op på Peters kontor dagen efter, og til min overraskelse var han ikke alene. Han havde selskab af min dansklærer Mogens, og vores campus-vagt som jeg ikke kendte, men blot havde set et par gange.

"Kom indenfor Stine", sagde Peter. "Værsgo at tage plads".
Jeg satte mig på en stol foran det bord som Mogens og Peter sad ved. Vagten sad på en stol ovre i hjørnet.
"Nå, Stine. Vi kan forstå at du har været her på skolen for at læse op, i løbet af ugen"
"Ja" svarede jeg lettere forvirret.
"Og vi kan også forstå at du ikke kun har læst op til eksamen, men også brugt tiden på mere... personlige ting."
Okay, FUCK. Jeg havde en idé om hvor det her bar hen.
"Se Stine, hvad du måske ikke ved er, at skolen her har kameraer i alle lokaler, netop for at sørge for at eleverne ikke laver alt muligt de ikke skal. Og vi har ligeledes en campus-vagt som holder øje med de her kameraer hver dag".
Jeg rødmede, og kiggede ned i jorden.
"Ved du hvor jeg vil hen med det her, Stine" spurgte Peter.
"Ja, det tror jeg nok" nærmest hviskede jeg. Fuck hvor var det pinligt. Hvorfor fanden vidste jeg ikke noget om de skide kameraer.
"Godt, og hvis du skulle være i tvivl, så kan du jo se med her" sagde han, og tændte et tv der hang på væggen på kontoret. På skærmen kom jeg, der sad og onanerede med guleroden langt oppe i min våde fisse. Videoen varede 10 minutters tid, og vi skulle se den hele. Det var pinagtigt, men jeg lagde mærke til at de tre mænd alle sammen gloede helt vildt på videoen, og gned på deres bukser, når de troede at jeg ikke så det. Jeg kunne også høre at vagten som sad bag mig, trak vejret tungt. Selvom det tydeligvis ikke var første gang han havde set videoen.
Jeg tryglede dem om at slukke for videoen, men nej. Vi så den færdig, og da den sluttede med min store orgasme, var jeg ekstremt lettet.

"Nå Stine, det er jo noget af en video".. Sagde Mogens. "Ved du godt at sådan noget kan ende ude på nettet, eller på mail til hele skolen?"

"Nej please, det må i ikke gøre" bad jeg.

"Heldigvis er det kun os tre som indtil videre har set den, og hvis du gerne vil have at det forbliver sådan, så vil vi gerne bede dig om noget"

"Okay.. hvad?"

"Du skal hive op i din lille fine nederdel, og vise os din fisse"

Jeg kunne mærke tårene presse sig på. Hvad fanden var det her?! Det var ren afpresning. Jeg kiggede rundt i lokalet, på de tre granvoksne mænd i 50'erne, som åbenbart gerne ville se en ungpigefisse. Men okay, hvad fanden. Jeg ville jo for alt i verden ikke have at videoen endte i de forkerte hænder.

"Bare rolig søde, vi vil kun se på den" sagde Peter. "Vis os den, og så kan du gå".

Jeg sukkede dybt, og tog mine trusser af. Jeg satte mig op på et bord med spredte ben, således at alle tre mænd kunne se lige op i min fisse.

De gloede alle tre helt vildt, og grinede til mig. "for fanden det er en fin fisse du har dig Stine. mmmh. jeg bliver sgu nødt til lige at...". Mogens lynede sine bukser ned, og fiskede sin stive pik ud. Jeg stirrede vantro på den, og tænkte bare "det her sker ikke". Han begyndte langsomt at spille den, og den stod stiv op ad hans mave. Han stønnede svagt, og sagde ud i lokalet "gutter, skal i ikke også? Jeg ved i har lyst for helvede".
De to andre lynede straks deres bukser ned, og to pikke mere svirpede ud. De havde tydeligvis ventet på at komme ud i friheden.

Nu sad de tre mænd alle og gned på deres voksne pikke, mens de kiggede på mig. Jeg sad som forstenet, men kunne ikke lade være med at blive lidt liderlig ved synet. Så da Peter bad mig om at skille mine skamlæber ad med fingrene, gjorde jeg det. Jeg sad tilbagelænet på bordet, så der var fudt udsyn, og mændende nød det tydeligvis. Jeg kunne mærke at mine brystvorter blev stive, og min klit ligeså.

Mogens kunne ikke holde til at se mine spredte skamlæber, og han rejste sig med pikken i den ene hånd, og kom imod mig.

Med hans anden hånd skubbede han blidt til mig, så jeg nu lå ned på bordet. Han kyssede mig og stak sin tunge ind i min mund, mod min vilje. Hans hænder gik på opdagelse på min krop, og tog sig kærligt af mine bryster. Videre ned til min fisse, hvor han stak to fingre op, uden at spørge. Jeg gav et hvin fra mig, men det tog han sig ikke af, og blev ved med at fingerkneppe mig. "Du kan jo godt lide det, din lille luder" sagde han. Hans pik hang stadig ud af bukserne, og jeg stønnede højt over hans behandling. Hans hovede bevægede sig ned til min fisse, og han begyndte at slikke den. Jeg stønnede højt, og det samme gjorde de to andre mænd, der stadig sad og spillede deres pikke, mens de kiggede på mogens og jeg.

Peter rejste sig nu op, og kom hen til os. Han havde trukket bukserne helt af , og stak uden videre sin pik ind i min mund, og beordrede mig til at slikke den. Jeg fik et chok, for jeg havde aldrig haft en pik i min mund før, og slet ikke en voksen en. Jeg slikkede som jeg kun havde set på FILM, og det blev bedre og bedre.
I den anden ende mærkede jeg nu Mogens' pik mod min fisseåbning.
Jeg tryglede ham om at tage et kondom på, fordi jeg ikke var på p-piller, men jeg nåede ikke at tale færdigt, før hans pik gled ind i min snævre fisse. Han stønnede højt, og begyndte at kneppe mig hårdere og hårdere.
"Fuck din fisse er dejlig Stine" stønnede han, mens hans pik efterhånden bankede ind og ud af mig. Jeg skreg min første orgasme ud i rummet, og min fisse klemte om hans pik mens jeg kom. De tre mænd stønnede om kap. Vagten spillede stadig sin egen pik, Mogens kneppede min fisse, og Peter kneppede min mund.
Jeg var helt og aldeles forvirret, men nød det efterhånden også.

Med et kom Mogens i et kæmpe brøl "åååhh jaa jeg kommer i din stramme fisse" og før jeg kunne nå at protestere, mærkede jeg hans sæd pumpe op i min ubeskyttede fisse. Han pumpede sin pik så langt op i mig som overhovedet muligt, og stod lidt og lod sin sæd løbe ud i mig.

Mogens satte sig over i sin stol, og sad og pustede ud, med pikken hængende mellem benene. Jeg lå helt gennemkneppet på bordet, men det stoppede ikke Peter i, at han nu synes det var hans tur til at kneppe mig.
"Min søde Stine, jeg bliver nødt til også at mærke min pik i din lille fisse". Jeg sagde ikke noget til det, men lod ham bare gøre hvad han ville. Heller ikke han ville bruge kondom, selvom jeg bad om det. Han sagde at det ikke føltes særligt godt at kneppe med kondom, og det måtte jeg jo så acceptere.
Peter stod nu nede ved min fisse, og prøvede at få sin pik ind. Den var en del tykkere end Mogens', så det var svært og gjorde lidt ondt. Jeg klynkede, men det fik kun Peter til at prøve endnu hårdere, og til sidst kom hans tykke pik op i mig. Han stønnede højt "åhh fuck det er lang tid siden jeg har været inde i så god en fisse." og kørte stille og roligt sin pik frem og tilbage. Jeg stønnede også, og gned på min klit mens hans pik kørte rundt i mig. Peter kneppede mig hurtigere og hurtigere, og jeg kunne mærke hans behårede nosser klaske mod min røv, hver gang han stødte op i mig. "Fuck din pik fylder mig helt ud" stønnede jeg. Det fik Peter til at banke den endnu hårdere op i mig mens han holdt om mine lår, og man kunne høre klaskelydene tydeligt. Jeg kunne mærke at Peter var ved at komme, og også han kom med et kæmpe brøl "åååååhhhh jaaaaaa tag alt min sperm din lille luder" råbte han, og skød ligeledes sin sperm langt op i min fisse. Jeg kunne mærke pikken pumpe løs i mig, og den skød flere stråler afsted. Jeg havde aldrig oplevet noget lignende. Peter trak sig ud af min fisse, og kyssede mig mens han stønnede og prustede. "Tak min skat".

Jeg tænkte, at nu var jeg endelig færdig, men jeg havde glemt den sidste mand. Vagten havde siddet på sin stol og set mig blive gennemkneppet i et godt stykke tid nu, og hans pik var tydeligvis ved at sprænges. Den var længere og tyndere end de andre to, og pikhovedet var helt lilla og blodårene tydelige. Han var rød i hovedet da han kom over til mig, og bad mig om at sutte hans pik. Så kunne min fisse i det mindste få en lille pause. Jeg tog pikken i munden og begyndte at sutte, men det varede ikke længe før vagten tog den ud, og sagde at han ikke kunne holde til det. "undskyld min pige, men jeg skal bare kneppe din fisse, og det skal være nu".

Han bad mig om at vende mig om, så jeg nu stod bøjet ind over bordet, og så satte han sin spændte pik mod min nu udspilede fisse. Den gled nemt ind, og han begyndte hurtigt at kneppe mig, mens hans hænder fandt mine bryster.
Jeg kunne se at de to andre allerede havde stive pikke igen, og sad og spillede dem.
Vagten stønnede og prustede, mens hans pik gennemknepede mig. Hans nosser klaskede også mod min røv, og han kneppede mig hurtigere end de andre to, han var som en duracell kanin, og havde tydeligvis noget han gerne ville nå. "Fuck, fuck, fuck, fuck" lød det pludseligt fra ham, og jeg kom endnu engang i en kæmpe orgasme, samtidigt med at han gjorde det. Han var inspireret af de andre to, og pumpede også min fisse fuld af sperm. Han kyssede mig vådt, mens han stod ind over mig, og spermede i min fisse. Til sidst gled han ud, og jeg lå på bordet, og var helt og aldeles færdig. Mogens og Peter kom over til mig, og spillede deres pik ved siden af mig, mens de stønnede. De kom samtidigt, og skød nu deres sperm ud over mine bryster og mit ansigt. "aaahhhhh fuck ja" kom det fra dem begge, da de tømte sig for anden gang.

De tre mænd efterlod mig på kontoret, og lod mig ligge der, indtil jeg selv kunne rejse mig og gå hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.