BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En dag jeg havde drukket og kom hjem fra fest, lagde jeg mig på sofaen for min kæreste ikke skulle vågne, jeg var liderlig og kiggede rundt på facebook. Jeg så min ekskæreste var online, så jeg prøvede at skrive hej. Hun er en mørk håret pige på 25. ikke ret høj, med store læber og bryster. 

Vores samtale drejede hurtigt over i en lummer stemning. Hun spurgte ind til min kæreste osv. Jeg ville teste om hun var klar på noget frækt, så jeg begyndte at sende forskellige smileyer. Hun var klar, så jeg spurgte om hun ville være min bolleven. Hun svarede "du ved jeg altid vil kneppe med dig, og du ved du kan stole på mig". Vi skrev frækt frem og tilbage, vi aftalte at vi kunne mødes og kneppe så meget vi havde lyst til ind til hun fik en kæreste, og hun lovede ikke at sige noget. Hun ville bare have min pik. 

Hun spurgte hvorfor jeg havde det behov. Hvor jeg svarede at min kæreste er kedelig og jeg savner noget frækt. Forklarede fx at hun aldrig suttede min pik, eller ville kneppe. Hun skulle nok give mig alt det fisse jeg har brug for og sutte min pik. 

Vi aftaler at mødes efter weekenden. 

Da vi mødes hopper jeg ind i hendes bil, og vi køre afsted for at finde et godt sted. Hun bliver hurtigt utålmodig, og siger jeg snart må finde et sted. Vi vælger at køre ned at en sti til en skov. 

Da hun trækker håndbremsen, siger hun "husk at læg din telefon", mens hun røre min pik uden på mine bukser og kysser mig. Jeg tager min hånd direkte ned i hendes trusser og røre hendes fisse. Hun er driv våd, og begynder at citre i hele kroppen. Da min pik er stiv siger hun "sæt dig om bag i" jeg sætter mig om på bagsædet, "tag dine bukser af, så sutter jeg din pik" jeg tager bukserne af. Hun begynder med det samme at sutte min pik med hendes store læber, det var så frækt. Hun gik lige på og hårdt, hun smurte min pik ind i savl og sugede i min pik, så det slubrede. Helt til roden, op på min pik hovede og spille på min pik imens og så til roden igen. Jeg nød det i fulde drag, indtil jeg ikke kunne styre mig mere.

Jeg bad hende sætte sig på min pik. Med besvær træk hun hendes bukser af, og stod over mig, hun sænkede sin fisse ned til min pik mens hun stod sædet, så jeg fik lov at se det hele. Hun tog fat i min pik og sprædte sine skamlæber med den anden hånd, hun rystede i hele kroppen, og stønnede liderligt mens hun gled langsomt ned over mig. Hun havde savnet min pik og kom lige med det samme. Jeg kunne mærke hendes saft på mine lår. 

Hun begyndte at ride min pik, helt i bund og helt op, i en hård bevægelse, mens hun kiggede op og skreg inde i bilen. 

Hun tog fat i min hals og pumpede min pik, "kom i mig". Jeg tog hendes hofter og bankede hende ned over mig, vi kneppede længe ind til jeg kom i hende. Hun skreg så vildt, mens hendes hænder gled blidt ned over mit ansigt, og klemmede min pik så langt i hende den kunne komme, så hun fik det hele med.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.